PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ez volt a 3.

Breki33
tudom itt mindenki top player-en játszik :-)

de nekem egyenõre jó a proffesional
Breki33
visszatérve a játékra

érdekes ez a proffesional

vezetek pillanatok alatt 2-0-ra na mondom váletlen regularon vagyok
najó erre kiegyenlít, oké mondom mégis jó, vezetést szerzek újra

aztán egy 10 perces periódusban csomó helyzete van, de kimarad utánna nekem is van 7-8 amibõl belövök 2-öt még onnantól gála.

Breki33
az én gépem jó

de nemis adom el csak vicceltem
Csabesz6
kb egy cipõben járunk😄
1,7 celeron
gef fx 5700
256m ram(nemtom mien😄D)
karácsonyra jó lenne új gép..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Terminátor14
Hát ilyen proci mellé 2900pro 😄 Ha nincs rá lóvéd akkor meg vmi 1950xt, de már azt sem nagyon árulják. Kérdés, hogy mennyi zsozsód van rá.

CSAK a Fradi

rooney8
áá... 😊 Ha már veszek akkor valami jót veszek
Most ezt a procit néztem ki magamnak 😄 Tudtok valami jó ATI kártyát ajánlani?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
illetve socceraccesen
Breki33
most nézem

"New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie"

Akkor ez az a gyep ami a soccergaming-on van kint

Terminátor14
Hát nem azt mondom hogy a boltokban nem maradhatott véletlen egy-két darab, de már nagyon rég nem gyártják és HIVATALOSAN már nem is árulják.

CSAK a Fradi

Breki33
megvehetnéd a mostani gépem :-)
rooney8
Tudom hogy egy új gép kéne. Ezt a gépet kb 6-7 éve kaptam. Jó, mondjuk azóta már volt egy-két dolog cserélve. Amúgy még lehet kapni. Egyik haverom épp most vet SDRAM-ot 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
Ez így van ezért nem akarok én most új konfigot, hogy aztán egy év múlva megint újat kelljen.

De a te megoldásod jó :-)
Terminátor14
SDRAM 😄😄😄😄😄😄😄

Hát komplett gépet kéne cserélned, ha bármit is akarsz fejleszteni, mert ez már nagyon régi. Ilyen ramot már nem is kapni. Még a ddr1 elõtt volt.

CSAK a Fradi

rooney8
Aha...Médiumon egész jól 1024*768-ban

rooney8
A mostani RAm-om meg: DIMM2: 256 MB PC133 SDRAM

Firerock
és fut a pes?:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

sammy
Jó, csinálok majd egy-két screenshotot.

rooney8
A gépem egy nagy sz@r 😊 😞
És nem vok tuningolós, se milliomos :] Amúgy a gépem:
Intel Celeron 1.70Ghz
256Mb RAM
ATI Radeon 9550
Az alaplapom meg: Acorp 4S845AL

sammy
Nem egészen, ugyanis sikerült elintéznem kölcsönbe a videokarit (ASUS 1650XT) meg a ramot (DDR2-667) is. Ha veszek majd újat, akkor visszaadom. Így jártam a legjobban, mert egy kis kivárással jobb cuccokat fogok tudni venni. Jövõre a DDR3 is olcsóbb lesz (combo lapom van) és a DX10-es videokarik is kiforrottabbak lesznek.

sammy
Lehet hogy este kipróbálom a 2x AA-t 😊

A felbontás meg 1280x1024

Breki33
majd rakhatnál be egy képet
Breki33
a régit beszámolják 10-ért

de akkor végulis gyengébb kártyát vettél mint amit akartál?

1950-es helyet 1650-est
sammy
Egyelõre nekem úgy tûnik, hogy a DDR3 jelenleg nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább. A legjobb lenne várni a vásárlással...

Terminátor14
Felbontás is fontos, meg azért az is, hogy legalább 2*AA legyen rajta, az nagyon sokat dob az összképen 😊

CSAK a Fradi

sammy
Nekem 1650xt-n megy high-on, bár a filterek közül csak a 4x AF van bekapcsolva, a többit nem próbáltam.

Terminátor14
nem tudom, ehhez tudni kell, hogy milyen a géped többi része, meg hogy mennyire vagy tuningos és mennyit szánsz rá.

Ha milliomos vagy, akkor valami kemény ddr3-as kit ami 1800/8-8-8-8-on indul, és akkor ezt meg kell tuningolni olyan 2200 körülire, hogy értelme is legyen 😊 Vagy ddr2, és akkor valami egyszerûbb, de azért márkás 800as ram is jó 4-4-4-12-es idõzítéssel. És sokkal olcsóbb is asszem.

CSAK a Fradi

sammy
Hát kb igen, de olcsóbban is ki tudtam volna hozni, ha az lett volna a szempont. Mindenesetre ez is egy megfontolandó lehetõség lehet.

Bár megpróbálhatsz venni egy 1650-est, a régi videokártyádat meg elpasszolni, és ha sikerül, talán így jársz pillanatnyilag a legjobban.

rooney8
De ez csak feltételezés volt. Ha jó lenne bármelyik az alaplapomba akkor melyiket?

Terminátor14
De a pesnek szerintem elég az 1650xt is a high-hoz. De tudod mit? Haveromnak fél éve 1650-es vga-val raktam össze gépet, elmegyek hozzá és meglessük, hogy megy-e maxon a pes.

CSAK a Fradi

Breki33
de azért 70-80 ezret gondolom beleöltél
Breki33
hát ha 1650-est veszek az kb 20.000 ha jól számolom

De én meg nem akarok egy high beállítás miatt teljes konfigot cserélni
aztán egy év múlva újra meg újra

régen énis ezt tettem de rájöttem, hogy ez csak pénzkidobás és egy mókuskerék ahol megfejnek bennünket
Terminátor14
Nem tudjuk milyen a géped...Ha támogatja a ddr2-t, akkor CSAK AZT tudsz venni bele, ha meg nem, akkor CSAK ddr1-et. Szal ez nem szimpátia kérdése, hanem amelyik kompatibilis a lapoddal.

CSAK a Fradi

sammy
Én is egyetértek Termi véleményével:

"Nagyobb teljesítményt semmiképp nem ad le a gyengébb kari, csak annyi, hogy a 1950-pro-t olyan 60-70%-ig használná ki a procid, míg egy 1650xt-t talán teljesen. De attól még a teljesítménye nem lehet jobb, max ugyanolyan, persze nem mind1, hogy 25 vagy 35k-ért kapod ugyanazt"

Egyébként egy hónapja én is ebben a helyzetben voltam, AGP-s lapom és 2100+ -os AMD procim volt. Gondolkodtam milyen videokártyát vegyek, és végül az 1950Pro lett volna a nyerõ. Aztán nagy nehezen rászántam magam inkább egy új gép vásárlására, pontosabban kicseréltem a fõ alkatrészeket, és úgy érzem sokkal jobban jártam. Fõleg hogy azóta a régi cuccok nagy részét eladogattam, és így az új konfigra költött pénzem egy része visszajött.

Terminátor14
Nem, szerintem felesleges. Mondom, elõbb fogy el a procid, mint a vga, magyarul már az 1650xt is jobb, mint a procid. Szóval mind1, hogy milyen vga-t veszel, nem lesz gyorsabb szerintem. De a döntés a tied. Csak én nem adnék már ki agp-s cuccra 40 ezreket.

CSAK a Fradi

rooney8
Akkor ha most vennék egy 1Gb-s ramot kkor ddr2-eset vegyek?

tobias88
hát ha ez így lenne, vennék egy vodoo 3ast, mert az régebbi ezeknél és minél régebbi annál jobb a mondat szerint<#vigyor>

de pl az igaz, hogy ez x550es kártyánál jobb a 9600 gt pl, tehát az újdonság nem mindig jobb
Breki33
szval szted vegyem az 1950-es turbo-t?
Breki33
A sebesség

Terminátor14
2gb rammal nem egészséges letitlani a lapozófájlt, ezt elhiheted 😊 Persze próba-szerencse.

Többet hoz ki magából? Hát ha így fogalmazol, akkor lehet 😄 Mivel az 1650xt 100-ot adná a tudásának, az 1950pro meg kb 60-70%-át. DE ettõl még mindig max ugyanazt a teljesítményt kapnád. Mivel Elõbb fogy el a proci, mint a vga. (az 1950pro esetében.)

CSAK a Fradi

Terminátor14
wááááá, vajon? A ddr3 gyorsabb, a ddr2-nek viszont jobb a késleltetése. Úgyhogy egyelõre csak nagyon tuningos ddr3-at éri meg venni, mert a többinél jobb a ddr2. Ráadásul a ddr2-es lapok nem is támogatják. (kivéve a combo)

CSAK a Fradi

Breki33
nem úgy értem, hogy jobb hanem, hogy többet hoz ki magából azzal a procival

de nekem is fura volt

ram: meg esetleg 2 giga rammal letilthatom a lapozófile-t és akkor nem swappelget
rooney8
Ha már itt tartunk akkor a DDR2 és a DDR3-as RAM-ok közt mi a különbség?

Terminátor14
Emlékszem rá, persze😊

Hát nézd, olyan egyszerûen tényleg nincs, hogy gyengébb kari jobb legyen teljesítményben. A 3,4-es p4 az egy EE, azaz extrem edition asszem, ami ilyen ''kultuszproci'' volt annó, szóval nehéz lenne találni, meg az árát sem éri meg már. Szóval teljes konfigcsere vagy plussz ram 😊 Persze játékok szempontjából a rammal nem mész sokra, max a töltési idõ lesz kevesebb.

CSAK a Fradi

Breki33
elsõ mondat kérdés
Breki33
emléxel Pavel Nedvedre az fh-n-ról

õ írta (nem ott), csak fura volt ezért gondoltam, hogy rákérdezek ittis

3,4-es belemenne? én 3,2-esrõl tudtam.
Tényleg nem nagyon érdemes így cserélni inkább akkor ram-ot venni még
Terminátor14
nem is kell belegondolni, ha most p4-e van, akkor egyértelmû, hogy csak p4-et tud a helyére tenni, szóóóóval 😊 Nahh jó, befejeztem asszem, megyek filmet nézni.

CSAK a Fradi

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Ez igaz de én nem gondoltam bele, h milyen alaplapja van csak írtam mi jött😄

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Terminátor14
Higyj az okosabbnak😛
Najó, gondolkozz logikusan és rá fogsz jönni magadtól is 😄

Mityu: Ne beszélj hülyeséget 😄 Milyen procit vegyen a 3ghz-es p4 helyett? Legjobb proci amit ilyen lapba bele tudna tenni az a 3,4ghz-es p4, amit persze már 2 éve nem gyártanak, sehol nem lehet kapni stb...És azzal a +13%-al nem menne sokra. Az sem lenne jó semmire 1-2 éven múlva már.

CSAK a Fradi