PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdekes ez a proffesional
vezetek pillanatok alatt 2-0-ra na mondom váletlen regularon vagyok
najó erre kiegyenlít, oké mondom mégis jó, vezetést szerzek újra
aztán egy 10 perces periódusban csomó helyzete van, de kimarad utánna nekem is van 7-8 amibõl belövök 2-öt még onnantól gála.
1,7 celeron
gef fx 5700
256m ram(nemtom mien😄D)
karácsonyra jó lenne új gép..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
CSAK a Fradi
Most ezt a procit néztem ki magamnak 😄 Tudtok valami jó ATI kártyát ajánlani?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"New Stadium Turf (Alpha by PiN0YChris; Texture by Frenkie"
Akkor ez az a gyep ami a soccergaming-on van kint
CSAK a Fradi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
De a te megoldásod jó :-)
Hát komplett gépet kéne cserélned, ha bármit is akarsz fejleszteni, mert ez már nagyon régi. Ilyen ramot már nem is kapni. Még a ddr1 elõtt volt.
CSAK a Fradi
És nem vok tuningolós, se milliomos :] Amúgy a gépem:
Intel Celeron 1.70Ghz
256Mb RAM
ATI Radeon 9550
Az alaplapom meg: Acorp 4S845AL
de akkor végulis gyengébb kártyát vettél mint amit akartál?
1950-es helyet 1650-est
CSAK a Fradi
Ha milliomos vagy, akkor valami kemény ddr3-as kit ami 1800/8-8-8-8-on indul, és akkor ezt meg kell tuningolni olyan 2200 körülire, hogy értelme is legyen 😊 Vagy ddr2, és akkor valami egyszerûbb, de azért márkás 800as ram is jó 4-4-4-12-es idõzítéssel. És sokkal olcsóbb is asszem.
CSAK a Fradi
Bár megpróbálhatsz venni egy 1650-est, a régi videokártyádat meg elpasszolni, és ha sikerül, talán így jársz pillanatnyilag a legjobban.
CSAK a Fradi
De én meg nem akarok egy high beállítás miatt teljes konfigot cserélni
aztán egy év múlva újra meg újra
régen énis ezt tettem de rájöttem, hogy ez csak pénzkidobás és egy mókuskerék ahol megfejnek bennünket
CSAK a Fradi
"Nagyobb teljesítményt semmiképp nem ad le a gyengébb kari, csak annyi, hogy a 1950-pro-t olyan 60-70%-ig használná ki a procid, míg egy 1650xt-t talán teljesen. De attól még a teljesítménye nem lehet jobb, max ugyanolyan, persze nem mind1, hogy 25 vagy 35k-ért kapod ugyanazt"
Egyébként egy hónapja én is ebben a helyzetben voltam, AGP-s lapom és 2100+ -os AMD procim volt. Gondolkodtam milyen videokártyát vegyek, és végül az 1950Pro lett volna a nyerõ. Aztán nagy nehezen rászántam magam inkább egy új gép vásárlására, pontosabban kicseréltem a fõ alkatrészeket, és úgy érzem sokkal jobban jártam. Fõleg hogy azóta a régi cuccok nagy részét eladogattam, és így az új konfigra költött pénzem egy része visszajött.
CSAK a Fradi
de pl az igaz, hogy ez x550es kártyánál jobb a 9600 gt pl, tehát az újdonság nem mindig jobb
Többet hoz ki magából? Hát ha így fogalmazol, akkor lehet 😄 Mivel az 1650xt 100-ot adná a tudásának, az 1950pro meg kb 60-70%-át. DE ettõl még mindig max ugyanazt a teljesítményt kapnád. Mivel Elõbb fogy el a proci, mint a vga. (az 1950pro esetében.)
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
de nekem is fura volt
ram: meg esetleg 2 giga rammal letilthatom a lapozófile-t és akkor nem swappelget
Hát nézd, olyan egyszerûen tényleg nincs, hogy gyengébb kari jobb legyen teljesítményben. A 3,4-es p4 az egy EE, azaz extrem edition asszem, ami ilyen ''kultuszproci'' volt annó, szóval nehéz lenne találni, meg az árát sem éri meg már. Szóval teljes konfigcsere vagy plussz ram 😊 Persze játékok szempontjából a rammal nem mész sokra, max a töltési idõ lesz kevesebb.
CSAK a Fradi
õ írta (nem ott), csak fura volt ezért gondoltam, hogy rákérdezek ittis
3,4-es belemenne? én 3,2-esrõl tudtam.
Tényleg nem nagyon érdemes így cserélni inkább akkor ram-ot venni még
CSAK a Fradi
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Najó, gondolkozz logikusan és rá fogsz jönni magadtól is 😄
Mityu: Ne beszélj hülyeséget 😄 Milyen procit vegyen a 3ghz-es p4 helyett? Legjobb proci amit ilyen lapba bele tudna tenni az a 3,4ghz-es p4, amit persze már 2 éve nem gyártanak, sehol nem lehet kapni stb...És azzal a +13%-al nem menne sokra. Az sem lenne jó semmire 1-2 éven múlva már.
CSAK a Fradi