PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
mondjuk a hóesést online soha nem szerettem, és volt aki direkt arra állította😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Pro Evo Soccer 2008 DEMO mobilra!!!! xD
(francia nyelvû)
Akármennyire is gagyinak hangzik, nagyon jónak ígérkezik 8o
A demóban néhány válogatottal tudunk menni.
176*220, Sony Ericsson verzió
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Akkor milyen kártyát vegyek?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
CSAK a Fradi
E6550 Cpu, 2x1024Mb 800MHz Kingmax Ram, GF 7600GT Asus kártya és az a alaplap is Asus!
7600GT helyett majd idõvel veszek egy jobb kártyát, mert az a leggyengébb láncszem most !
Manager mód nincs, helyette van master liga ami most sokkal jobban ki lesz hegyezve a beállítási lehetõségekre és taktikára.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Ollózni tudni kell😛
Sajnos ez a "nextgen" azzal jár együtt hogy még nincs igazán kihasználva. 1-2 év múlva mégjobb lesz, ha addig is marad ez a motor. Én még a bíróval nem vagyok megelégedve, nem az a gond hogy szigorú, hanem volt 4-5 olyan eset amikor a szeme elõtt rúgták fel a játékosom és semmit sem fújt😞
Vezetek a 85percben 2:0 -ra erre a végén 2:2 tiszta ideg vagyok 😄 Meg tagnap Portugál:Francia meccsen vezteke elsõ féidõben szarrá vertem õket labdabirtoklás 66%-34% vezetek is 2:0-ra jön a második félidõ és semmi nem jõn be nekik meg minden kapnak egy 11-est berugják 2:1 aztán a végén bevartak mégeggyet.(Henry-t kiugratták 1vs1 a kapussal és elrúgta mellettem 😞 )
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
CSAK a Fradi