81526
-
Én néztem, jó kis meccs volt (igaz csak a 2. félidőt láttam, de az jó volt). Grat a fiúknak
-
Nagyi2pac #47990
-
Nagyi2pac #47989 Az úgy nem jó! Na mind1, pedig jó lett volna! Köszi a segítséget! -

-
Gulácsi bravúrjaival és Nagy Olivér góljával a spanyolokat is megvertük!
Nagy Olivér góljával 1–0-ra győzött a magyar csapat a spanyolok ellen a csehországi U19-es Európa-bajnokságon. Gulácsi Péter hatalmas bravúrjai is kellettek a címvédő elleni győzelemhez, amivel fiataljaink kijutottak a jövő évi egyiptomi U20-as világbajnokságra.
ttp://futballvideos2.extra.hu/nagy0-1.wmv -
De csak nem pont így az egész pályára húzza szét
Speciel ez a gyep és a középkezdőkör sdztzem lehetne sokkal szebb -
Nagyi2pac #47985 És akkor ezt koszolódással sehogyse lehet megoldani? -
Nagyi2pac #47984 Ja nem találok semmi olyasmit ahova be lehetne...
-
sztem nem csak az ilyen szerkezetűekbe -
Nagyi2pac #47982 Tehát akkor aza kapu előtti koszolódás, ugye?
Ezt az alap stadionokba is be lehet rakni? -
a kérdésedre a megoldás 465-ös bin 3-as slot -
nem, elforgatja és úgy tükrözi -
Nagyi2pac #47979 Lecseréltem az alap konami-s koszolódásra a 20-ast és ugyanúgy ott van a kapu előtti koszolódás azon kívűl minden más koszlódás lecserélődött! -
Jah oké
-
Nagyi2pac #47977 Aha tudom, de a jobb oldalára igaz? -
Nagyi2pac #47976 Ez a Wembley valameik verziója, feltöltöttem az egész stadiont hogy játékba is lássad!
http://files.filefront.com/wembleyrar/;11104102;/fileinfo.html
A Teatro Blanco-t másnéven Estadion Defensores del Chaco-t írja felül (a játékban a 9-es számú stadion).
Külömben remélem hogy tévedek, mer ez a két kapu előtti koszolódás nagyon tetszik!! -
Ezt úgy kell elképzelni, hogy tükrözi -
mondjuk a 465-ös bin még érdekerlne
ha jól számolom abban vannak a stadiontextúrák -
Itt látható a koszolódás
De próbáld ki, hogy a 20-as slotban cseréled a mintát eredeti konamis-ra
vagy vedd átlátszóra és úgy nézd meg -
Ez melyik stadion?
Használja az alpha-m
Amúgy sztem tévedsz -
mint írtam az holnapra lesz meg
ma csak kipróbálni sztném -
Nagyi2pac #47970 Itt a bin, ha lesz rá időd nézd meg!
http://files.filefront.com/unnamed+467rar/;11103799;/fileinfo.html
Ilyen földdarabos kopást még eggyik gyepnél se láttam!
Szinte biztos vagyok benne hogy ez külön a stadion "tulajdonsága", és semmi köze nincs ehhez a bin-be lévő koszolódáshoz!
-
Sztem inkább dvi - hdmi kábellel kösd össze. Sokkal szebb a képe, az s-video az meg már lejárt lemez :D -
Ni ilyen hét tűs kimenet van
-
Kezdek belezavarodni
az s-video kábelem mindkét vége ugye ilyen
viszont a videokártyán a kimenet nem ilyen hanem több tüskés
-
dehogynem lehet középpen is tudtam és a szélén is
ennek az alpháját kell nézni
így nemis nagyon látszik a különbség, csak nézd meg a maiers féle kezdőkörbeli kopást illetve az enyémet
de ne így hanem az alpha-t
De konkrét esetet nem tudom csak ha megmutatod a bin-t
csak most szenvedek ezzel a pc tv összekötéssel -
Nagyi2pac #47965 Tudom hogy te erről beszélsz, de olyan kopást ezen nem lehet csinálni!!
Nézd meg itt talán jobban látszik, ez nem sima kopás hanem olyan mintha kis földdarabkák lennének, ilyet nem lehet csinálni, főleg hogy csak a két kapú előtt van a középpályán semmi ilyesmi!
http://s8.directupload.net/images/080717/eqrnyh3e.png
Megpróbáltam hogy a füvet, a mintáját és a koszolódást átrakom másik bin-be, de akkor meg nem volt semmi féle koszolódás, úgyhogy ez a stadion egy része. Sztem a pálya széle lehet mer ott ugyanilyen földdarabkák vannak! -
illetve TV-OUT
Ha van ilyen kábelem
a TV-OUT -os végét berakom a kártyába a hozzá csatlakoztatható sárga rca-t meg a tv sárga színű video csatijába az jó úgy? -
Bocsánat S-Video kábel
-
van egy slot a bin-ben amiben az ilyen foltok kopások vannak
korábban raktam be a fórumomra tesztképeket mikor pl a bl logós gyepeket csináltam
Ez változtatja a kopást a kezdőkörben is -
És tele van ezer felesleges dologgal.
Köszi én ide remélem sose kell Vista-t felrakjak. -
Hát ilyet én sosem láttam, illetve ebben a stadionban nem láttam -
hát pályázati gép
xp-vel sokkal gyorsabb volt, a srác pedig fogta a fejét hogy szte ez a legszarabb Vista miért ezt raktam fel, pedig ő aztán rendesen telepítget ilyeneket csak néztem, hogy fajből nyomja a kódokat
Amúgy megvettem a TV-t de az A551-est ami full HD, holnapra lesz DVI-HDMI kábel most próbálkozom a D-SUB-al -
Tomy Lee #47958 Vista Ultimate-et érdemes felrakni mindenképp ha már Vista mivel az tartalmaz mindent a hardwerkonfigurációhoz főleg proci támogatás és wi-fi ill.bluetooth,infra kommunikációhoz szükségeltetik(saját tapasztalat is). -
Nagyi2pac #47957 Azt hogy lehet megcsinálni hogy a kapu előtt ilyen kikoptatás legyen? Lehet hogy a pálya széle nyúl bele a fűbe mer a pálya szélen ugyanolyan kopás van?
-
Nagyi2pac #47956 Asszem mégse rakom be a Fiorentina stadiont, kipróbálagattam a gyepeket aztán észrevettem a kis zászlócskákat a pálya közepén... amikor meg asszem estére vagy esős-re állítottam az időt akkor meg full hibás lett minden, mint amit múltkor beraktam képet minden szűrke lett... 
http://s4.directupload.net/images/080717/czrknw3l.png -
vagy a gép gagyi amire felraktad... nálam nincs gond vele minden ugyanúgy fut mint xp-n
mondjuk az ultimate verzió gépigénye a legnagyobb, lehet egy másik verzióval kellene próbálkoznod -
Pont ezt a Vista Ultimate-t raktam fel itt kipróbálni.
A hardveres srác szinte a fejét fogta miért pont az Ultime-t
Leis szedem amint lehet, hálisten otthon nem raktam fel, nagyon gagyi. -
nem csak az nincs, ( bár 1 hónapja Vista Ultimate van fent és semmi gond, eddig, pes is ugyanúgy fut az új driver-el mint xp-n ), de azt nem értem már évek óta, hogy míg konzolra sokkal gyengébb konfiguráció az adott és még is szebb és jobb játékok jönnek ki mint pc-re... azaz értem ez az üzletpolitika ( fejlesztőkre gyakorolt nyomás a hardvergyártóktól )
ugyan az megy ezen a téren mint régen jellemző volt:
az oroszok bármint megcsináltak nem számított, hogy egy szoba méretű volt és külön erőmű kellett hozzá... csak akkor voltak japánok, akik ugyanazt megcsinálták úgy, hogy elférjen egy asztalon és menjen néhány elemmel, csak van az a pénz ami miatt ma nem éri meg " japánnak lenni " -
Akkor jó kis géped van :-)
És húzod?