PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reklámtáblák ott vannak. 😄
A transzparensek nincsenek ilyen szabályosan egymás mellett. Az a reklámtábla hiánya inkább.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nem tudom melyik bint jelezheti az, talán a stadon részét, ha igen akkor asszem dt08-ban valamelyik, esetleg még a szurkolói transzparenseket mutathatja, bár ott ilyen X-et még nem láttam.
Erre valaki? Fõleg a játékosok fejlõdése érdekelne hogy kinél hogy/mikor megy.
Az hogy ne játszam le mind a nem tom mondjuk 60 meccset a szezonban. Mér te lenyomod mindet? Halál unalmas, fél szezon alatt rá lehet unni a csapatodra
Az valaminek a hiányát jelenti sztem. De fogalmam sincs mit keresnek azok ott.
Ki fogom próbálni a modokat, de most nincsen rá idõm, hogy bármit is próbálgassak (Moszkvába megyek konferenciázni, készülni kéne rá), ezért inkább csak játszani szeretnék. BAL módot játszom, de elképesztõeket csal (két egymást követõ meccs ugyanazon csapat ellen, mindkettõt elvesztettük 4:2- re és 4:1-re, közben kapuralövés: 8:4, 11:4 ide, védések: 7:0 és 9:0 oda, egyetlen kipattanót sem szereztünk, párharcok 90%-át elvesztettük, fejesünk alig volt).
Ha az ilyen brutális csalásokat javítanák és nem csak az a játékos reagálna a labdára, akit az AI kiválaszt (zokni mellett elguruló labda...), akkor semmiféle mod nem kellene. Ezeket - tavalyi tapasztalatom alapján - a gameplay modok nem javították, legfeljebb az elsõt egy nagyon kicsit.
Ha az ilyen brutális csalásokat javítanák és nem csak az a játékos reagálna a labdára, akit az AI kiválaszt (zokni mellett elguruló labda...), akkor semmiféle mod nem kellene. Ezeket - tavalyi tapasztalatom alapján - a gameplay modok nem javították, legfeljebb az elsõt egy nagyon kicsit.
mondjuk találtam egy új fûkopást ami tök élethûen néz ki
Nagy2Pac-ról kérdezném, vagy aki tudja
körben ilyen x-ek vannak az melyik file?
a képen felül látszik
Nagy2Pac-ról kérdezném, vagy aki tudja
körben ilyen x-ek vannak az melyik file?
a képen felül látszik
Én a focit szeretem, nem a védekezést 😄
De sajnos a legbirkább játékosok ugyanúgy használják ki a helyzeteket, mint Lionel Lesszi. Nincs különbség egy 68-as és egy 88-as csatár között.
De sajnos a legbirkább játékosok ugyanúgy használják ki a helyzeteket, mint Lionel Lesszi. Nincs különbség egy 68-as és egy 88-as csatár között.
Nektek van valami taktika (posession game, counter attack ilyenekre gondolok) ami bejött szimulációnál vagy meccsnél (mondjuk leginkább szimulációnál érdekel)?
Azért milyen reális már, hogy egy nyomorult Valenciennes 4 lövésbõl szerez 3 gólt. Ez a yair is annyit ér hosszútávon, mint az alap játék.
dt08.img/1561-1579
Nektek mikor fejlõdnek a játékosok? Mer okt közepén járok és senki se vissza se elõre nem ment nálam
Ja és milyenek az eladások? Mert elõzõleg nekem kb november környékén jöttek az ajánlatok legtöbbször itt mikor licitálnak a játékosaidra?
Ja meg még 1 ha már van ilyen tapasztalat: kölcsönben fejlõdnek a játékosaid? Mert nekem az elõzõ 2 PES-ben stagnáltak csak, szal kifejezetten rossz volt kölcsönadni õket.
Köszi szépen!
Ja és milyenek az eladások? Mert elõzõleg nekem kb november környékén jöttek az ajánlatok legtöbbször itt mikor licitálnak a játékosaidra?
Ja meg még 1 ha már van ilyen tapasztalat: kölcsönben fejlõdnek a játékosaid? Mert nekem az elõzõ 2 PES-ben stagnáltak csak, szal kifejezetten rossz volt kölcsönadni õket.
Köszi szépen!
tavaly volt fent nekem egy ilyen mod, 5 meccsig húzta mert egy idõ után téped tõle a hajad, fõleg ha nyersz 4-3ra pl
ezt a yair patch 2.7 hogyan tudom feltenni? mert amikor futtatnám akkor hibát észlel és felugrik egy ablak...
jópofa a kommentátor, vagy mit kell nézni? 😄 h milyen fasza a gyerek beginneren? 😄
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
ez nem azt jelenti hogy az összes dolgot fel kell rakni ezek csak lehetõségek
egy exe és egy option file
ez nem azt jelenti hogy az összes dolgot fel kell rakni ezek csak lehetõségek
egy exe és egy option file
Sziasztok 😊 bocsi de nem nagyon értek ezekhez az új gampley patchekhez,ha valakit megkérek leírná hogy mit és milyen sorrendben érdemes feltennem? elõre is kösz<#hamm>#hamm>
én még most tesztelem, de kezdetnek próbáld ki a #77302-es exe-t
aztán próbáld ki az ugyanott található edit-es file bemásolásával
aztán próbáld ki az ugyanott található edit-es file bemásolásával
Tudom hogy csalás, de ennyi jár hogy ne legyen élvezhetetlen nagy szopás kisebb csapattal nyomulni😊
Köszi szépen, ez nagyon jó 5let, hogy csinálok 2 mentést, az egyiket ugyan automatikusan felülírja, de visszatöltöm a másikat vereség esetén!
Köszi szépen, ez nagyon jó 5let, hogy csinálok 2 mentést, az egyiket ugyan automatikusan felülírja, de visszatöltöm a másikat vereség esetén!
Offline bajnokság van a játékban vagy nem lesz?
köszi,akkor lökhetnél is valami fasza gameplay patchet! ami szted is az😊
még eszembe jutott két dolog
egyik sima mentést készítesz és ha elrontod visszatöltöd azt és folytatod
másik, hogy a mentett filet irásvédetté teszed és mikor szól, hogy nem tudja menteni mented más néven
ezeket nem próbáltam nem tudom ML-ben mûködik-e
egyik sima mentést készítesz és ha elrontod visszatöltöd azt és folytatod
másik, hogy a mentett filet irásvédetté teszed és mikor szól, hogy nem tudja menteni mented más néven
ezeket nem próbáltam nem tudom ML-ben mûködik-e
ez csalás 😊
"When you start new season on ML and told you for save press No, and then when you see the save slots press ESC and then No. I hope it will work. If no, we will not disable it"
"When you start new season on ML and told you for save press No, and then when you see the save slots press ESC and then No. I hope it will work. If no, we will not disable it"
és ,ha felrakok valami gameplay javító patchet,az nem zavarja össze a játékot?! pesedit 1.2 patch van fent!! köszi
Ezt még én sem találtam meg :-)
Császtok, biztos volt róla szó ezerszer, és próbáltam is visszakeresni, de nincs meg, szóval elnézéseteket kérem:
Valahogy ki lehet kapcsolni azt a k***a auto savet az ML-ben? Egy örökké valóság lenne anélkül kis csapatot felfuttatni, pedig ezt szeretném. Vagy az okt 11-i frissítésben lesz benne?
Köszi szépen elõre is és mégegyszer bocsi!
Valahogy ki lehet kapcsolni azt a k***a auto savet az ML-ben? Egy örökké valóság lenne anélkül kis csapatot felfuttatni, pedig ezt szeretném. Vagy az okt 11-i frissítésben lesz benne?
Köszi szépen elõre is és mégegyszer bocsi!
nade lássuk az új gameplay filokat
v2.7 no graphic version
download link for 2.7 no graphic version
http://adf.ly/DSuR4
Matt10 edit.bin for pesedit 1.2
http://adf.ly/DSudn
v2.7 no graphic version
download link for 2.7 no graphic version
http://adf.ly/DSuR4
Matt10 edit.bin for pesedit 1.2
http://adf.ly/DSudn
konkrétan pl nekem most van egy eredeti Pes 2013 exe-m ami a Nesa patchal van beállítva + global editing
és van egy yair 2.7-es + global editing
egy napot szánok rá tesztelgetni melyik a jobb
és akkor még nem beszéltem a Jenkey-rõl amivel szintén lehet még variálni.
Úgy állítom be szinte úgy használom ahogy akarom, hihetetlen lehetõségek vannak
és van egy yair 2.7-es + global editing
egy napot szánok rá tesztelgetni melyik a jobb
és akkor még nem beszéltem a Jenkey-rõl amivel szintén lehet még variálni.
Úgy állítom be szinte úgy használom ahogy akarom, hihetetlen lehetõségek vannak
nem errõl beszéltem
grafikát és gameplay-t is évek óta javítjuk
ez a Pes hatalmas elõnye a fifával szemben, hogy szinte mindent lehet javítani hihetetlen mélységig bele lehet nyúlni, szét lehet patchelni és aztán újra összerakni.
Engem inkább a folyamatos nyavajgás zavar, pl neked nem tetszik a gameplay, de a javítást nem próbálod ki mert biztos nem elég jó.
Holott egyrészt kijött egy egész jó másrészt szinte úgy lehet variálni mint egy legót mindenki belõheti magának kipróbálhatja variálhatja.
Külföldi fórumon ez úgy kijön a gameplay patch tesztelik aztán leírják ez tetszik ez nem ezeken tudnál javítani.
pl
Originally Posted by Proevolone View Post
OK just played a few games. What I like are the passing and shooting. Both are very accurate.
But unfortunately the AI is not very good on either offense or defense. When attacking, it's very one-dimensional and uncreative. On defense, the AI moves back much too far when I have the ball. It doesn't try to hold a line at all. This is a major problem with this game... I'm passing the ball around outside the box, but the AI's last defender keeps going back till it's standing two feet in front of the goal.
Again, I like the passing and shooting very much. But the AI doesn't play well enough to be either exciting or realistic. Thanks again and I look forward to the next patch.
Matt
Yes this was the same issue that NESA's patch has as well. I hope Yair and Nesa can combine to figure it out. At the moment global editing is the only solution I can think of. Temporary - but effective until the great gameplay patchers come through
ezeket komolyan felüdülés olvasni az itteniekhez képest
#77288-nem véletlen másoltam be mennyi minden állítható
grafikát és gameplay-t is évek óta javítjuk
ez a Pes hatalmas elõnye a fifával szemben, hogy szinte mindent lehet javítani hihetetlen mélységig bele lehet nyúlni, szét lehet patchelni és aztán újra összerakni.
Engem inkább a folyamatos nyavajgás zavar, pl neked nem tetszik a gameplay, de a javítást nem próbálod ki mert biztos nem elég jó.
Holott egyrészt kijött egy egész jó másrészt szinte úgy lehet variálni mint egy legót mindenki belõheti magának kipróbálhatja variálhatja.
Külföldi fórumon ez úgy kijön a gameplay patch tesztelik aztán leírják ez tetszik ez nem ezeken tudnál javítani.
pl
Originally Posted by Proevolone View Post
OK just played a few games. What I like are the passing and shooting. Both are very accurate.
But unfortunately the AI is not very good on either offense or defense. When attacking, it's very one-dimensional and uncreative. On defense, the AI moves back much too far when I have the ball. It doesn't try to hold a line at all. This is a major problem with this game... I'm passing the ball around outside the box, but the AI's last defender keeps going back till it's standing two feet in front of the goal.
Again, I like the passing and shooting very much. But the AI doesn't play well enough to be either exciting or realistic. Thanks again and I look forward to the next patch.
Matt
Yes this was the same issue that NESA's patch has as well. I hope Yair and Nesa can combine to figure it out. At the moment global editing is the only solution I can think of. Temporary - but effective until the great gameplay patchers come through
ezeket komolyan felüdülés olvasni az itteniekhez képest
#77288-nem véletlen másoltam be mennyi minden állítható