PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és még mindig jobb mint pl ez
Nálad pont olyan volt mint a képen?
Igazából a színén lehet változtatni-bár nekem tetszik-de az a jó benne, hogy nem látszodik az ismétlõdés viszont mégis kicsit nem annyira tökéletes. Ezt most nem a példára írom az nagyön mûzöld
Mert nálam nem akad ki a Konami stadionnál, de a hivatalas patcht nem raktam fel.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
#40128-et mindenki a saját érdekében nézze meg nehogy pár hét múlva vegye észre és akkor nem tudjuk kijavítani
szóval a patch mit javít ki?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
akinek nem eredeti cserélnie kell az exe-t
De ezeket már tegnap megbeszéltük
Egy beadás után Henry így próbált fejelni 😛
Ha csak egy kicsit ugrik, és beleér a labdába, már gól ... 😞
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mer volt már pár játék ami csak eredeti volt peccselhetõ és újra kellet telepíteni az egész játékot:S
mit javít ki a patch?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amúgy most toltam pár meccset ML-be és hát szegény Besiktas-t kiütõttem a bajnokságban 😄 top player szinten természetesen.
Ez az eddigi legnagyobb arányú gyõzelmem eddig 4:0 a legjobb
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Kicsomagolod és AFS explorerrel megnyitod a cv_0.img (PES2008 mappa) fájlt ezek után action/import folder és megkeresed a kit csomagban a cv_0 mappát.
Ezek után eljátszod ugyanezt a cv_1.img-vel is.
-------------------
Én is ezt csináltam viszont ez lett az eredmény 5letek? (mindenkinek Chelsea meze van xd)

PES 2008 Mezcsomag a2
Kit-Pack.alpha2.PES2008-nk
Tartalom:
- Arsenal
- Aston Villa
- Birmingham
- Blackburn
- Derby
- Chelsea
- Everton
- Fulham
- Liverpool
- Manchester City
- Manchester United
- Portsmouth
- Sunderland
- Westham
- Wigan
- Bremen
- Dortmund
- HSV
- Schalke
- Stuttgart
- Németország
- Románia
TELEPÍTÉS: Importáld a Bin fáljlokat az .img fáljlokba a GGS vagy az AFS Explorer segítségével. Az option fájlt a save mappából törölni kell.
Nekem sehogy sem jött össze...
Ha valakinek sikerül írja már le <#wow1>#wow1>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
meg ugyebár a faq felirat is html kódban van alatta
dékó:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Amúgy azt én is megtudom csak kérdés,hogy ide belehet-e rakni majd amúgy köszi.Breki jõhetne mivel õ tudja berakni meg is tudná mondani.
★ 汤姆 李
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -