PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Megoldás? Vegyél új vga-t, esetleg tuningold, vagy nemtom...''magától'' nem fog jobban menni, az biztos. Milyen géped van?
CSAK a Fradi
Japán Trailer
Gabe18: Nincs mit 😊.
CSAK a Fradi
beallitottam mindent nagy faszan pesbe (tudni kellrolam, hogy kb ez a 2. peses jatek amivel jaccok, elozovel kb nyomtam 2 meccset : D) es nem tudok embert valtani, nyomogatok mindent semmi:c
es az is elegge irrital, hogy 800x600ba szaggat a jatek, a fifa, meg max grafon fut szaggatas nelkul. mit csinaljak?
ekkora nagyarcú baromságokat...pfff...szánalmas...ha lenne idõm, majd minden állítását megcáfolnám, de ilyenekre nekem nincs idõm...
Hát a problémák kétség kivül vannak...
Viszont érdekes felfedezést tettem.A Quick Match opcion belül feltünt egy eddig nem lévõ lehetõség,valami speciális meccsre (kiprobálni persze nem tudom).
Ez talán a patch-el jöhetett.
Viszont ha igy tudnak újitani akkor még valamiféle bajnokság berakása se lenne reménytelen a Konami részérõl.Persz elõször az alapokat kéne használhatóvá tenni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lol....😛
CSAK a Fradi
Na de mindegy,akkor egyelõre marad várakozás.
Eddig volt patchelés, Pes 08 leszedés,ujrarakás,Pes 6 leszedés (hátha bezavarja...),virusirtó kikapcsolása ,tûzfal kikapcsolása.
Kiprobálás nem "low" beállitáson hátha az is számit.
Eredmény semmi....
A windows-t pedig akkor se rakom neki újra,tõlem meg is dögölhet ott ahol van...
Amúgy a legújabb üzenet ez on-line-ra lépésnél:
Ha esetleg valaki leforditaná,megköszönném,hátha hevenyészett szótárazásom nyomán valami kulcsmondat kimaradt.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ne kelljen már minden nap újra leírni
elõtte megtalálod Sammy által készített fû csomagot pl.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Legutóbbi eredményem:
2 év master league-ben(1évben 2. voltam a bajnokságban, most nagyon ráéreztem a taktikra):

Még egy utolsó publikus kérdés, mert idegesít, hogy nem tudom miért van ( a hiba nálam van az biztos):
1. Valaki kipróbálta a PEShungaryn lévõ fekete hálót (Black Net)? Mert az tetszik csak nálam nem mûködik (meccs töltés közben exe-vel elszáll). Aztán nem tudom, hogy én vagyok-e a béna.
2. Szerettem volna feltölteni youtubera az eddigi legszebb gólomat 😛 Nos én nem akartam vele tökölni és úgy ahogy a Fraps felvette aviba azt töltötttem fel. Nost jött az üzenet, hogy codecprobléma miatt nem tudják az oldalon megjeleníteni.
Milyen formátumban tudnám felrakni a videót oda?
CSAK a Fradi