PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
vgam eleg szar, geforce 6200 : c de van 1g ramom 3giga proci 1mb cach : c

most mi van ? csak belinkeltem

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

grafikája a fifának ? tyüüüüüüü.no itt már baj van,ha igy gondolod,csatlakozom az elõzõ HSZ.hez

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Terminátor14
Azért gondolod ezt, mert nem láttad highon a játékot. Ezerszer szebb ennek a grafikája.

Megoldás? Vegyél új vga-t, esetleg tuningold, vagy nemtom...''magától'' nem fog jobban menni, az biztos. Milyen géped van?

CSAK a Fradi

Zizou5
nem akarok flemelni meg hasonlok, de sztem a fifanak jobb a grafja, es megis szaggat osszevissza. nincs valami megoldas?

báttyó02
<#fejvakaras>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

HA valaki nem látta wolna még....(Bár sztem senki nem látta még )
Japán Trailer

Terminátor 14,kösz a segitséget,végre megy 1440x900 ba 😊
Terminátor14
Alapból azzal váltasz, amit l1-re, azaz lb-re állítottál. A szaggatás meg lehet természtes is, a fifa nem mérvadó, vagy te úgy látod, hogy ugyanolyan a grafikájuk?

Gabe18: Nincs mit 😊.

CSAK a Fradi

Zizou5
lehet hogy nagyon lamanak tunik a kerdesem, de...
beallitottam mindent nagy faszan pesbe (tudni kellrolam, hogy kb ez a 2. peses jatek amivel jaccok, elozovel kb nyomtam 2 meccset : D) es nem tudok embert valtani, nyomogatok mindent semmi:c
es az is elegge irrital, hogy 800x600ba szaggat a jatek, a fifa, meg max grafon fut szaggatas nelkul. mit csinaljak?

http://www.sg.hu/cikkek/55799

ekkora nagyarcú baromságokat...pfff...szánalmas...ha lenne idõm, majd minden állítását megcáfolnám, de ilyenekre nekem nincs idõm...

Köszönöm.
Hát a problémák kétség kivül vannak...

Viszont érdekes felfedezést tettem.A Quick Match opcion belül feltünt egy eddig nem lévõ lehetõség,valami speciális meccsre (kiprobálni persze nem tudom).
Ez talán a patch-el jöhetett.
Viszont ha igy tudnak újitani akkor még valamiféle bajnokság berakása se lenne reménytelen a Konami részérõl.Persz elõször az alapokat kéne használhatóvá tenni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Hát különben maguk alatt vágják a fát.

Lesz pár feldühödött vásárló a német piacon is.
Breki33
szerintem jó lesz
pont errõl beszéltem korábban
igen. A német Gamestar-osok tesztelték, úgy fogalmaztak, hogy tegnap azért néhány meccset tudtak játszani, persze folyamatos játékról akkor sem beszélhettek, de néhány órája már azt is sikerélményként élték meg ha egyáltalán elindult egy meccs, de aztán 1-2 perc után kapták a hibaüzenetet, hogy a kapcsolat a másik játékossal megszakadt. KONAMI-öngól. Még reménykednek, hogy a KONAMI nagyon gyorsan kijavítja a hibákat.

Terminátor14
Problémák léptek fel, amik befolyásolhatják a Pes 2008 online gameplay minõségét. Maximális erõnkkel azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a megoldást amilyen gyorsan csak lehet. Õszintén elnézést kérünk a kellemetlenségért. Közlemények várhatók ha tudunk további részleteket.

lol....😛

CSAK a Fradi

Csak az az érdekes hogy van akinek már 80-100 meccse is van (statisztika alapján),tehát legalább el tudja néha kezdeni.Nálam még ennyi se.
Na de mindegy,akkor egyelõre marad várakozás.

Aha,köszi,akkor semmi különös.

Breki33
elsõ olvasatban az a lényeg, hogy dolgoznak a probléma megoldásán
Breki33
mármint mecs közben?
mivel a német fórumokon is panaszkodnak, hogy nem megy az online, a KONAMI-nál van a probléma forrása, nem Nálad

Breki33
Ez azért már hihetetlen

4 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod.....
No én továbbra sem tudok on line játszani senkivel.
Eddig volt patchelés, Pes 08 leszedés,ujrarakás,Pes 6 leszedés (hátha bezavarja...),virusirtó kikapcsolása ,tûzfal kikapcsolása.
Kiprobálás nem "low" beállitáson hátha az is számit.
Eredmény semmi....
A windows-t pedig akkor se rakom neki újra,tõlem meg is dögölhet ott ahol van...

Amúgy a legújabb üzenet ez on-line-ra lépésnél:

Ha esetleg valaki leforditaná,megköszönném,hátha hevenyészett szótárazásom nyomán valami kulcsmondat kimaradt.

Az viszont lehet, csak kevés infó volt mellé.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Csak infóként, az elsõ hivatalos patchtõl ne várjatok túl sokat, az elsõ (német) vélemények alapján még rosszabb lett az online játék mint volt, általában megszakad a kapcsolat 1-2 perc után.

fût hogy lehet betenni vagy valaki linkeljen be eggyet please!!!!!

Breki33
Azis jó csak a demóhoz
Nahát ez tényleg jó, csak azt nem értem miért tesznek fel oda nyilvánvalóan rosszat <#fejvakaras>

Pedig figyelem a topikot 😊 Köszi, majd megkeresem.

Breki33

ne kelljen már minden nap újra leírni

elõtte megtalálod Sammy által készített fû csomagot pl.
Breki33
tegnap linkeltem be a jól mûködõ verzióját
Csak ennyi van 😊 Ez a második pedig 615 kb-ra rúg mindössze 😛

Pethy23
Komoly, még pár szög és lekorlátoz a youtube <#taps>

20-25 ,majd beteszek egy másik kameraállást mindjárt.

gabi89
Photoshop mondjuk

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pethy23
Dúrva, hány méterrõl lõtted mert videó alapján 5nek mondanám xD
Na ki lõtt már ekkora gólt? <#buck>

Fiorentina (Youtube)

Pethy23
Remélem nem lesz ilyen egyszerû amúgy😄
Pethy23
Top playeren küldöm master league-ben.

Legutóbbi eredményem:

2 év master league-ben(1évben 2. voltam a bajnokságban, most nagyon ráéreztem a taktikra):
Köszönöm szépen, ha majd egyszer sikerül akkor belinkelem 😊

Még egy utolsó publikus kérdés, mert idegesít, hogy nem tudom miért van ( a hiba nálam van az biztos):

Pethy23
Még 3, mára és végeztem, top player mind!

Pethy23
Asziszem xD
Movie Makerrel konvertáld át WMV-be.(Windows media video) (nyisd meg és mentsd el). ugy jó lesz.

2 apró kérdésem lenne 😊

1. Valaki kipróbálta a PEShungaryn lévõ fekete hálót (Black Net)? Mert az tetszik csak nálam nem mûködik (meccs töltés közben exe-vel elszáll). Aztán nem tudom, hogy én vagyok-e a béna.

2. Szerettem volna feltölteni youtubera az eddigi legszebb gólomat 😛 Nos én nem akartam vele tökölni és úgy ahogy a Fraps felvette aviba azt töltötttem fel. Nost jött az üzenet, hogy codecprobléma miatt nem tudják az oldalon megjeleníteni.

Milyen formátumban tudnám felrakni a videót oda?

Terminátor14
Na, akinél nem mûködött az 1280*1024/high a kitserverrel, az a kitserver mappa config.txt fájljába másszon bele, írja át az ottani felbontást arra, amit szeretne, aztán vegye ki a két sor elõl a kettõskereszteket. (#)

CSAK a Fradi

LOL. így akartad. igaz?

Pethy23
Köv, ezen röhögtem😄
szép<#papakacsint>