PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nem is a gól szép hanem az elõtte lévõ kapuradurrantás😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azért Pes 6 valahogy nehezebb volt...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
vagy R1+r2 +l1
a kettõ közül az egyik komb...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Ezzel csak az a baj hogy mindent a tutorial szerint csináltam, mégse maradtak meg a beállított formációk + létrehozott játékosok. Valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az lenne a kérdésem, hogy a PES 2008-ban lehet változtatni a kamera állásokon vagy csak az van ami a demóban?
Xbox 360-am van és a demót kipróbáltam, de érdekelne, hogy a fullban lehet-e választani kamera állások között.
A választ elõre is köszönöm!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
utánanéztem nemtalálom sehol, ezért kérem aki tudja az írja már le
(ha vki nemtudná nem arra vok kiváncsi h nézzek utána, sem a faszára 😊 )
hüje vagy hamán szép nem!4
hello itt azt írják, hogy lehet szimulálni a mecs közben. Valaki elmondaná, hogy hogy lehet megcsinálni thx
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
kezdek is egy Master ligát.
ha betöltöm az edit fájlt,hogy jók legyenek a csapat nevek, akkor meg eltûnnek a mezek. mit csináljak?
mikiking:6200-as kártyát hiába tuningol, annyit nem lehet húzni rajta, hogy lényegesen jobban menjen a cucc.
CSAK a Fradi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
saját tapasztalat
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
low az no comment,pes6 szintjét se üti sajna
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -