PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de párszor volt már...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mert ha igen akkor érdeklõdnék, hogy lehet e valamiféle cipõ patchet szerezni rá. Elõre is köszi
kompatibilis a mezcsomaggal !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
és nincs vele gond !
Original kits,fonts and numbers of EPL
ALL_EPL
beteg vagy ember:/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
CSAK a Fradi
cucmalajmc: Igen ha kezdek egy új ML-t akkor már jó de a fene akar új ML-t kezdeni mikor már lenyomtam egy évet és még jól is megy a "szekér" meg igazából rá akarok jönni a rejtélyre
egyébként ha kezdessz Új ML ligát sztem jó lesz már.
Ez a lodos dolog szép, ki fogom próbálni, bár valszeg nálam nem lesz plussz hatása, mert a rivatunerrel alapból belõttem -2-re.
CSAK a Fradi
Bartáságos meccs.
Master League
Ez a mezcsomag van fent:http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=9215 és helyesen raktam fel mivel mint látjátok jó lett csak ML-be nem megy :S
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=3345
Egyenként kicsit sokáig tartott volna csak ML-ben nem azok a mezek vannak :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heló szia remélem hogy vagy
Deha valaki megmondja, miért nem tudom a saját alpham berakni a bin-be
és be tudom rakni akkor megcsinálom aztis jobbra
Ettõl a hálótol ki fog akadni mint a múltkor már megbeszéltük és utánna kiis raktam a jót
erre most kezditek elõlrõl......
Lenne 2 kérdésem:
1. Master Leage közbe, hogy lehet nehézségi fokozatott változtatni?
2. Hogy lehet elesni a büntetõbe ... KEYBOARD MAGYARAZATOT PLS 😊 ....
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Egyszer régen akartunk ott venni egy Orion tv-t mi is, egész olcsónak tûnt, 35k-volt ráírva, meg a polcra is. Pénztárnál kiderült, hogy 40k, merhogy az a tegnapi ár volt csak elfelejtették levenni. ÚGyhogy megköszöntük szépen 😛 (nem mintha azon az 5k-n múlt volna persze...)
Amúgy látom kezedenek szivárogni a komolyabb cuccok a peshez...ideje volt 😊
CSAK a Fradi
csak seedeli majd valaki
tulajdonképpen elég lenne a videók nélküli 45 megás pdf
De az itteniek azt se tudják, ha megkérdezem ez a játék megvan-e.
Anikor az Orion TV_m vettem ott a srác azt mondta jé nemis tudtam, hogy ilyen TV-nk van, majd én cipelhettem utánna a közepétõl kiptóbálni.