81526
-
Nagyi2pac #48591 Nemhiszem szerintem az lesz a baj hogy nem tiszta kitserverre rakták a patch-et sokaknál ez lehet a hiba!
A 7.2-esbe is van shed.dll! -
sztem kicsit nehezebb lett game, Juve ellen 2 fordulóban első félidőben alig tudtam eljtuni kapuig, széleken szinte nem is tudtam elmenni, pedig korábban simán sikerült, de msáodik félidőre összeszedtem magam és nyertem Mancini és Ibra góljával 2-0-ra
-
DE ezt a dll-et nem láttam a patchedben nem lehet az a gond hogy ők nem használják?
nekem amúgy 7.2-es kitserverem van -
Nagyi2pac #48588 Ez a kitserver-ben a sched.dll, a használata itt van, de a legújabb verziója a kitserver 7.3-ban van:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=26476 -
jó de melyik file konkrétan ez?
és hol és hogyan aktiválod? -
ilyenkor szokták, hogy köszönöm enek meg ennek és használtam ezt meg azt és a végén etc nem tudom mindegyiket, dse nekik is
hogy ne legyen sértődés -
Nagyi2pac #48585 Hát nálam benn van a kitserverben de gombok használatával lehet aktiválni hasónló módon ahogy a mezeket! -
Nagyi2pac #48584 Tudom gondólkodtam rajta de kb 100 vagy több olyan embernek ki kelett volna írnom a nevét akinek használtam a munkáját vagy segített nekem! -
Ezt írtam
DE te tudod, hogy beleraktad-e őszinténszólva ezt a modult én nem próbáltam ki mert csak online meccseket nyomtam.
EGyáltalán meg kéne nézni, hogy ez hányas kitservertől van és használod-e -
mondjuk készítők akiknek munkáit felhasználtad kiírhattad volna látod Tua is mérges volt meg pl énis segítettem fűvezni 
-
Nagyi2pac #48581 Tehát a csoportmérkőzések után az egyenes kieséses szakaszben?
Az nem lehet a baj hogy a kitservernek van tudod olyan része ahol be lehet álítani hogy olyan legyen a bl meccsek beosztása mint igazából és vagy azért roszz mer az be lett álítva vagy pont azért mer nem?? -
ez a nemzetköziség
ha megmondod melyik file a lebonyolítási menetrend délután kipróbálom, csak én nem egy az egyben raktam fel a patchedet így nem biztos, hogy eztis átraktam -
Nagyi2pac #48579 Az se rossz hogy a nagyi2pac.extra.hu-t szombatom amikor 21:00 körűl raktam fel a patch-em 3 óra alatt 32-en látogatták meg tegnap meg 525-en!!

-
ezt írták ott
"the game crush down when i'm getting to knock out stage in the cup "champions league"..
in the gruops it was all ok, when i got the next stage, i need to be agnst for exsmple bayren, and when i'm entering to the formation screen, all the game just going crazy, its showing other teams, with no names... m.." -
a külföldi fórumon is írtak hasonlórol.
gondolom ez a kitserver azon része ami a bl lebonyolítást rakja bele.
Namost ha ez nálad jó lehet náluk vmi régebbi cucc bekever.
-
Nagyi2pac #48576 LÉCCI VKI AKI HASZNÁLJA A PATCH-EM AZ PRÓBÁLJA MÁR KI HOGY HÁLA IS FELMERŰL E ILYEN HIBA MINT mgkp-NÁL!!!
MER FOGALMAM SINCS HOGY AZ MI MIATT LEHET! -
Nagyi2pac #48575 ja énis vmi ilyesmire gondóltam csak még nem néztem!
-
Nagyi2pac #48574 Ez érdekes nemtom hogy mi lehet a baj!!!
-
Ennyien szedtél le a filefrontról a patched első részét -
Nagyi2pac #48572 THX! -
köszi -
Nagyi2pac #48570 Akkor jó mer vmit ezis kárpótól a gameplay patch helyett!!
-
Nagyi2pac #48569 Ez mi? -
pl itt
Ez a Slayer féle amiről többször volt szó korábban illetve sztem lehet még használni a Sammy félét
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=20139 -
Hali!Király lett a patch.Az lenne a kérdésem hogy mediumos beállitáshoz gyepeket hol találok,mert a gépem high-on nem birja sajna. -
Liverpool and United in - Bayern out
Title Pro Evolution Soccer 2009
Company Konami
Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
Category Sports - Soccer
What began as a romour is about to be confirmed by the latest news posted in different PES community websites. Liverpool and Manchester United will be the two licensed Barclays Premiership clubs in PES 2009 while Bayern Munich will be removed from other leagues and it will be replaced by FC Zenit. -
mgkp #48565 Ja és ha match startot nyomok akkor betölti a zenitet 0-ás nevű játékosokkal és kilép hibaüzenettel. -
mgkp #48564 Jó a modod Nagyi2pac de szerintem találtam egy hibát.Kupában a Bajnokok ligáját játszom és lejátszottam mind 3 csoportmeccsemet és továbjutottam.A Manchesterrel játszanék a Lyonnal nyolcaddöntőt de amikor rányomok a next match gombra akkor ezt kapom:
-
Downloads 411 (This week: 376) nemsemmi 

-
szurkolói ének -
mi az a chant? -
rég várok ilyesmire
még Fifa 2004-hez illetve 5-hz rengeteg chantot gyűjtöttünk össze -
Én pont akartam írni, hogy úgy érzem nehezebb lett, vagy az új játékosok értékei mások.
Tényleg nem lehetne az összes játékos speed-jét 10%-al csökkenteni?
KIváncsi vagyok mi jönne ki belőle -
Nagyi2pac #48558
-
sztem az élményre gondoltak.... :D
Nekem is feldobta a kinézetet, de attól még nem nyerek meg minden meccset, hogy ez a patch van fenn :DDD -
Nagyi2pac #48556 Mivan itt amiről én nem tudok, már ketten mondták azt hogy javúlt a játékmenet???
-
Nagyi2pac #48555 Egyik gyerek azt írta hogy neki azért jön be a legjobban a patch hogy a játékmeneten is javítottam!!! 

Nemtom hogy érti, de akkor elég ügyes gyerek lehetek, szóljatok ha ti is észrevettetek vmi ilyesmit...
-
Nagyi2pac #48554 A patch-et egy pillanatra félrerakva, itt egy új hír a PES 2009-ről!
PES 2009 : import mp3 and chants?
The site Pro Evo Live Ligue UK reports that PES 2009 will allow to import MP3 files into the game, and that you will be able to assign different crowd chants to different clubs. It is not confirmed that these mp3s are music files or that they can be used in menus as some are suggesting. The edit mode has a few additional editable features such as calf & thigh measurements etc There is no boot, ball or sponsor editor (i.e custom boots etc).
Jól hangzik!!! -
Nagyi2pac #48553 Azért mer már megjelent?
Köszi hogy tartottad a frontot ameddig nem volt!!!
-
Pont a roster nem marad meg:( de kár és gondolom még semmi ötlet nicsn rá ezt hogy lehetne kijátszani bár bízo benne hogy lesz ha már az online részt is meg tudták oldani.