81526
-
Nagyi2pac #48631 Lécci mutass ennél jobb arcokat mer én nem találtam!
Sztem semmi baj nincs velük!
Az alap arcoknál mindenképp jobbak, de ha nem tetszik akkor cseréld le!!! Nekem mind1!
De inkább arra a többszáz arcra figyelj akinek nemvolt arca: pato, arshavin, ben afra, arango, drenthe, glen johnson, lescott, kanouté, luis fabiano, pavlyuchenko, mancini, tamudo, kameni, barry...és még sorólhatnám de túl sok van!
-
Nagyi2pac #48630 Ja asszem az! -
Nagyi2pac #48629 Bocsi rosszúl írtam! -
mgkp #48628 Megoldódott a grafikai probléma az egyik patch zavart be és így már jó. Viszont a Bajnokok Ligája még mindig rossz.
És lehet, hogy csak nekem tűnt fel de néhány játékosnak kifejezetten rondább arca lett mint a patch elött:
Cissé
Carvalho
Essien
Egyébként a patch tényleg iszonyat jó, szép munka csak ez feltűnt.Vagy megint csak nekem van ez így? :) -
ennek kéne megjelennie F1 F2-re de nekem nem jelenik meg
klikk -
ok -
Tomy Lee #48625 Nem növelem csak vicceltem(de nem is csökkentem:).
Amúgy nempróbálom:P
Csakis Inter!!!
gyere online -
A Konami Cup az a Champions League nálad? -
na először is meg kell nézni config.txt-ben benne van-e
[fserv]
online.enabled = 0
[kload]
dll = zlib1.dll
dll = libpng13.dll
dll = lodmixer.dll
dll = afsio.dll
dll = kserv.dll
dll = fserv.dll
dll = stadium.dll
dll = afs2fs.dll
dll = sched.dll
dll = rwdata.dll
dll = camera.dll
dll = time.dll
[lodmixer]
aspect-ratio.correction.enabled = 1 -
ja sched.dll
ezért nem találja -
megnéztem, de nálam nincs ilyen dll -
az elég hülyeség lenne
ez nem super mario :-)
próbáld csak meg egyszer egy kisebb csapattal online
érdemes megnézni blidm-et hogy játszik a magyarokkal -
hogy realisztikusabb legyen és ne futóverseny -
nekem általában nem kell
de nem álítottam semmit
nem a cookie-kat törlöd vlen? -
Nagyi2pac #48617 HAJRÁ!!!
-
Nagyi2pac #48616 De ez jó mer akinek túl könnyű/vagy túl nehéz a játék az úgy variálhatja hogy jó legyen neki!
Akik kevésbé értenek hozzá azok ne nagyon próbálkozzanak mer lehet elrontanak vmit! Bár az option file-ról mindig kell vhova máshova egy másolatot csinálni és ha elrontódik akkor csak vissza kell cserélni! -
Tomy Lee #48615 Ahha.Azért mert én a világon semmiért sem csökkentenék a játékosaimon.Inkább növelnék még 
-
Nagyi2pac #48614 Nem muszáj, csak Breki kérte!
-
ezt játszottam korábban csak egy kicsit átvariáltam, Cambiasso nálam védélem előtt volt 2 szélen pedig Zanetti és Stankovic irányító meg Figo vagy Jimenez, esetleg Stanko, csatárok meg Ibra-Cruz, de most ez a 4-3-3 elég jól működik. -
Tomy Lee #48612 Miért kell ezt csökkenteni
-
Nagyi2pac #48611 Breki sikerűlt az összes játékos speedjét -10%-kal csökkenteni:
(EZ A PAC-PATCH-hez van)
http://files.filefront.com/save+10+top+speedrar/;11254292;/fileinfo.html
De úgy tudod állítani egyszerre az összes játékos statját ahogy akarod a Pro Evo Editor 2008v0.2 segítségével, de sztem érdemes minnél újabbat használni a v0.4 beta a legújabb!
Itt egy kép a beállításhoz (ha esetleg nem tudnád)!
-
Tomy Lee #48610 4-3-1-2
J.Zanetti, Materazzi, Nelson Rivas, Chivu
Mancini, Cambiasso, Muntari
L.Jimenez
Adriano, Ibrahimovic
Most így aratok:) -
Nagyi2pac #48609 mgkp nálam sincs ilyen probléma úgyhogy próbáld meg újrarakni!
Ha sikerűlt újrarakni akkor lécci nézd meg ezt a BAJNOKOK LIGÁJA dolgot mégeygszer hogy még mindig rossz e!!! KÖSZI!!!
-
Nagyi2pac #48608 Itt egy pontosabb leírás a telepítésről, akinek vmien hibái vannak az próbálja meg így telepíteni!:
A TELEPÍTÉSRŐL AKKOR MÉGEGYSZER:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Érdemes egy teljesen tiszta kitservert használni ((vagy amit használsz kitserver/img mappából mindent kitörőlni, esetleg ha van, a cs.img mappát benn lehet hagyni, illetve a kitserver mappádból a GDB és names mappát kitörőlni)) , mert a régi patch-ek összekeverhetik a játékot!
Szükség lesz a kitserver 7.2-es vagy 7.3-as verziójára, mer csak abban van faceserver és a patch-embe--> (kitserver/GBD/faces) kb. 100 olyan eredeti arc van akinek még nem volt megcsinálva a játékba az arca! pl.:Arshavin
Ha megvan ez az új és "tisztított" kitserver akkor kell a readme-ben leírt folyamatot végrehajtani, tehát:
A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévő GDB és names mappát másold be a kitserver mappába! INSTALLÁLD A KITSERVERT!
A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
A játékban a faceserveres arcok (pl:Arshavin) a második indításnál fognak megjelenni a játékba, mert az eslő indításnál még csak a játékosokat ismeri fel és csinál egy playerlist.txt-t a kitserver mappába! Tehát senki ne lepődjön meg ha először nem lesznek benn a játékban a faceserveres arcok! Sztem elég annyit csinálni hogy elindítod a játékot, ha belépett a főmenübe kilépsz
és újra elindítod a játékot és jó lesz!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
Nagyi2pac #48607 THX eZo!!!
-
mgkp #48606 Ja és a patch tartalmaz AFS explorert,add-on-t,cv_0, cv_1, rv_e-t.Ezek vannak a patchbe. Lehet, hogy ez zavarhat be? -
én most, 4-1-2-1-2-ről átálltam 4-3-3-ra, ez a csapatom most: Cesar-Chivu,Matrix,Cordoba,Maicon-Muntari,Cambiasso,Zanetti-Ibra,Cruz,Mancini
eddig 2 meccs két győzelem Lecce ellen 3-0, Juve ellen 2-0. -
Hello !
Látom elkészült a Patch !
Gratulálok és asszem sokak nevében:
Estére le is töltöm és ki is próbálom ! -
mgkp #48603 kitserver img-be csak az a 3 fájl van ami a PAC patchben volt. Viszont nekem van egy olyan patchem, hogy PES 2008 patch és ott vannak img-k. -
Tomy Lee #48602 Nálad van a hiba.Van valami olyan a kitserverbe(img.-be) ami nem kell vagy bezavar a PAC Patch-be és az okozza ezt. -
BALÁZS90 #48601 Hali! az lenne a problémám, hogy még a PES6hoz most tettem fel egy nagyobb patchet(History), kb egy óráig szenvedtem hogy beállítsam a számomra fontos csapatok kezdőjét, de mikor kezdek egy meccset akkor mindig az alapkezdőn marad az adott csapat.. a formáció stimmel csak a nevek nem :S
valami ötlet, hogy ez miért van? edit módba ha visszamegyek akk stimmel minden.. -
mgkp #48600 Találtam megint hibákat bár lehet, hogy nálam vannak csak ezek:
Például itt ez, hogy a pálya csak kis ideig van megcsinálva és utána feketeség van és mivel a háló is fekete ezért elég hülyén néz ki:
A másik pedig az, hogy a Nou Camp-ban hiányoznak részletek és van ahol feketeség van és csak a nézők meg a lelátók vannak de a többi az fekete:
Azt szeretném kérdezni, hogy ez mindenkinél így van vagy csak nálam?
Nagyi2pac ha találsz valamelyik hibára megoldást vagy később kiadsz javítást a patch-hez akkor légyszíves írj privátban! Előre is köszi -
Nagyi2pac #48599 Breki olyan kérdésem lenne hogy evo-web-en nem lehet vhogy beállítani hogy ha pl: nem írok 5-10 percig akkor ne keljen újra bejelentkezni?? Mer ez így elég idegesítő! -
Nagyi2pac #48598 Ja azt meg majd megpróbálom hogy csökkentem a játékosok speed-jét 10%-al, de csak akkor csinálom meg ha nem egyesével kell! Asszem múltkor egyik progiba lettam vmi ilyesmit hogy csapatonként le/fel lehet álítani a statisztikákat! -
Tomy Lee #48597 Elég durva nálam is a szitu:)
Bár új emberkék,új felállás,hmm naggyon tetszik most a game megint!
Sulley M,Mancini,Rivas,Adriano kezdő és milyen jól áll a hazai,vendég mez nekik:D:PPppp -
okés akkor lehet privátban kérdeznék vmit
scannered van? -
Nagyi2pac #48595 Ja, most leszek szeptember 5.-én 17 éves...
-
Nagyi2pac #48594
-
na délután kipróbálom
amúgy te diák vagy? -
Nagyi2pac #48592 Vagy nem mmuszáj tisztára rakni de aki nem ért hozzá annyira az jobb ha arra rakja!