PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILÁN
FORZA PES
FORZA HAMILTON<#wink>#wink>
FORZA MILAN!!!
Arra,hogy randomra volt állítva meccs elött mindig a home ill. away morál a csapatokra.
Így mindig a gép döntötte el melyik csapatnak fogyjon jobban az állóképesség stb..
Mikor exellent-re állítöttuk mindkettõt akkor lett reálisabb az egész<#wow2>#wow2>
★ 汤姆 李
brr milan elleni meccs utána ujabb 0-0... nagy meccseken nem tudok nyerni... Juve ellen is csak 1-1 lett, utosó percekben kaptam be ott gólt:S többi csapatot simán megverem mindig, 2 gólos különbség alap... egyébként annyira idegesítõ hogya gép mindig talál egy "tökéletes csapatot" aki sorba nyeri meccseit és magy ritkán ixel azt is ellened:S MIlan 13 forduló alatt nem kapott gólt és csak 1 döntetlent jáccot, de azt ellenem...
Yo, Bitch!
Szerencsére élõben nem játszik így a Madrid <#papakacsint>#papakacsint><#nyes>#nyes>
Ha most megjavulna teljesen milyen szivacs lenne azoknak akik eladták...
CSak két mecset játszottam vele egyikkel megnyertem a bajnokságot Empoli ellen nyertem 1-0-ra AZtán Barcelona elleni felkészülésin szintén 1-0
Szval enyibõl nem nagyon tudok megalapozott véleményt mondani.
Két dolog tünt fel.
1. Viszonyleg könnyen tudtam szerelni az utolsó védõt EMpoli elleni meccsen a gólomat is ebbõl rúgtam. DE még volt legalább 3.
2. Jobban használja a gép az indításokat laposan és énis jobban tudtam használni. Ez elvileg jó, de volt, hogy majdnem a 16-osomról indítottam a csatárt, ha ilyen sok lesz akkor fura. DE egyenlõre tetszik szép támadásokat lehet vezetni illetve másképp kell a gép ellen védekezni.
KIcsit olyan angol stílus
Staminám félidõre szinte elfogy és pontatlanabbak a játékosok<#conf>#conf>
3 meccs és mindhármon kikaptam:((
Én most visszateszem ami volt O.File-t mert így nem bejövõs a helyzet;-)
Szerk:Jah és elállított mindent alapra ez az edit file..
★ 汤姆 李
Köszönjük!
★ 汤姆 李
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
FORZA MILAN!!!
De elõbb lássuk milyen
EZt keresem feljavítva
Ez amit linkeltél ebben az eredeti van és ilyen lesz a pálya széle.
Én pedig megcsináltam eredeti kép alapján ponyvásra
Az update megvan, de abban nincs
Stadium Pack
http://rapidshare.de/files/8931948/stadiums.zip.html
http://pes5.tvn.hu/Stadium_Update.zip
http://pes5.tvn.hu/stadium_update_2.zip
Talán ez a tiéd? Egyik patchben találtam.
Ha jól emlékszem SP4 PES5-höz volt nem? Abban benne volt a Te stadionod?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Evolution Patch II Tweaked Gameplay
akkor keresd meg így
Különben te kiprószáltad?Mit javít?
★ 汤姆 李
kitserverbe egy másikat és esetleg még egy másikat átnevezett könyvtárnévvel és így cserélgeted.
Csakhát így macerásabb, illetve van amelyik csak high-on jó.
MOst megcsinálom ezt a packot aztán azt tervezem, hogy csak egy egy jól sikerült stadiont cserélgetek benne, csak ugye a stadionneveket és elölnézeti képet is cserélni kell.
#43894:és ez??
★ 汤姆 李