PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patchemet nem raktad fel, hogy Konami és Olimpico-ról beszélsz? P
Mondjuk a harmadikon látom, hogy Dortmundi Signal Iduna Park
Mit szenvedtem ezzel a sárgával, hogy ne legyen rikító sárga és jólis nézzen ki illetve legyenek rajta kis felfestések (szaggatott vonal)ahogy igazából
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
mondjuk van 1-2 könnyû is: konami stadion ( egy rakás másik stadion használja a stotjait )
pl. az Olimpico 2 slotja a Konami stadionban is játszik, de a legtöbb sadion egy az egyben a konamis, ami egyedi az a Bernabeu, San Siro, és a portugál stadionok
itt van 1-2 kép:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Remélem tudtok segíteni: Szeretnénk 2en játszani 1 gépen, billentyûzet vs Gamepad, de nem tudom 2. Controllernek a bill-t beállitani. Van valaki aki segítene ebben?
Kb ilyenkor kell leárazniuk.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Tegnap poker parti volt hajnalig italozással egybekötve és képtelen voltam ma kimozdulni...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Másnál nincs ilyen probléma??
Próbáltátok már ezt a patch-et?Milyen?
★ 汤姆 李
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]