81526
-
Szóval most vissza raktam a hivatalosan kiadott PES 2009 settings-ét amivel kiadták a kezük alól eme csodálatos játékot. Szóval a KONAMI úgy gondolta, hogy a POWER USER-eknek ez tökéletesen elég lesz. Ráclickelek a 16:9-re akkor is ezek a felbontások jönnek le! Nem is tudom miért van ez a választási lehetőség ha nem is működik. És, hogy a fenébe szürke a WAIT FOR SYNC opció. Egy LCD monitoron, ha nem kapcsolod be ezt az opciót nem a legélvezetesebb egy játék. Szóval most megkérdem én, hogy hogy lehet igy kiadni egy játékot?????????????????? Ha lesz erre megoldás akkor szóljatok, addig sajnos nem tudok a játékkal játszani mert egyszerűen élvezhetetlen. (A demo settings és a demohoz kiadott javitott settings sem javit semmit a helyzeten!!!) Előre is köszönöm a segitséget!
-
Rob Reggae #51673 Sokkal jobb a játék, nehezebbek az ellenfelek.
Blben Milannal játszottam Arsenal ellen otthon 0-1-re kikaptam, kövi meccsen Lyon ellen idegenben 4-0-ra győztem, szokatlan nekem legalábbis, hogy mennyire pörög a játék és minden pillanatban észnél kell lenni, főleg a szögleteket kifejelgetni. -
Liszi #51672 800x600 low-ban szaggatok, a menü alig tölt be :D:D annyira örülök.. -
Gabe18 #51671 Új felfedezést tettem.Legalábbis nekem új.
A "Become a Legend" módban összerakott emberünkel el lehet indulni on-line.Ilyenkor összerak más legendes játékosokkal (2-4 player)és akkor egy "Legends" nevű csapatban együtt mentek ki a gép által irányitott ellenfél ellen.Persze mindenki továbbra is csak a saját egy emberét irányitja.Na itt jön be az ami az egyik videón volt hogy ilyen kombinácio meg mit tudom én milyen pontokat számol.
Azt viszont nem tudom lehet-e hogy esetleg 4 playernél 2v2 egymás ellen ilyen módon. -
Rob Reggae #51670 Formatálni kell vagy leszedni a Service Pack 3-at a gépről, nekem spec az kavart be a demónál még. Nálam ez oldotta meg a dolgot. -
Balázs 17 #51669 na sikerült vhogy elindítanom:D
kezdtem bl-t arsenallal, de csúnyán leszerepeltem 3meccs után be is fejeztem nemvolt értelme tovább tolni:D
profin nyomtam:
cluj-arsenal 1-0
real-arsenal 1-0
arsenal-fener 0-5:D:D:D esélyes

mintha demó könnyebb lett volna
tetszik ez a become a legend csak nemtom hogykell kérni labdát, nyomogatom az emberváltás gombot valami változik a feje felett de akkorse nagyon akarják odaadni..vki vmi jobb ölet?:D -
nem csak a felbontásról beszélek, hanem a Wait for Sync -ről ha azt nem tudom bekapcsolni élvezhetetlen a játék!!! -
Liszi #51667 a demo nálam 1152x864 highon futott, most 1024 lowon úgy szaggat h beszarok, sőt még 800x600ba is.. -
Nagyi2pac #51666 Nem tudja vki hogy a cv06.img-n belűl hol található a Chelsea és az Arsenal mezes bin-jei?
-
jaja, csak emiatt érdemes FIFÁZni, hogy lehessen 163516x213516351 felbontásban is játszani. Ez az egy számít. :D -
Nah, ez jó hír. :) -
Na ennyit a PES-ről, ilyen settings-et nevetséges ilyet kiadni!!! Ha erre nem lesz valami javitás akkor simán jobb a FIFA ott legalább beállitod úgy ahogy akarod és úgy is marad! -
Ja és ha leveszem mediumra akkor ugyanúgy szaggat.... kezdem azt hinni hogy a konami nem vette figyelembe ezt a 4850-es kártyát, mint ahogy a leírásban sincs mint támogatott vidkari... nevetséges... -
eszméletlen jó az online !
1vs1 sárga ellen is teljesen lag mentes, kérdeztem a chat-be neki is az volt
2vs2 szakadó esőbe :) szintén lag mentes pedig volt a 4közt 1 piros is és 1 sárga is
egyenlőre csak barátságos meccseket játszottam, de nagyon élvezem -
Liszi #51660 csak a 800x600at engedi lowon.. VICC -
Liszi #51659 de ha kiírja h nem üti a gép a minimumot akkor miért írja h minden good? kezd eszméletlenül idegesíteni... -
pontosan mit? jelenleg semmi nincs beállítva... semmilyen szűrő nincs rákapcsolva... -
sztem vsynch lehet
meg kéne próbálni driverben beállítani
ugyanott a szűrőket is -
Hát srácok én nem tom mivan... nemrég fejlesztettem gépet és a 2008 tökéletesen futott minden maxon 1280x1024-en... Most meg akármit csinálok röcög a kép... nem feltűnően csak pont annyira hogy idegesítő legyen és néha belassuljon... a gépem: Intel 2,2@3 Ghz core2, 2 giga ram, Radeon4850.... Mi a franc lehet??? Feltettem már a legújabb drivert is a vga-hoz de semmi javulás... -
Tomy Lee #51655 Én már vagy 6 órája xaraxok vele
-
Liszi #51654 ááhh besz*rok ezen... vicces h sehogy nemtudom elindítani normálisan már vagy 1 órája ;))) -
most nézem ez nem az alap Nike-st is sikerült akkor cserélnem -
Liszi #51652 mediumon van :D -
próbáljátok meg high-ról levenni úgy megy-e -
Nálam a long pass-t és a shot-ot hiába cserélem a játékban nem változik
így magában a játékban kell megcserélnem csak akkor jó -
Liszi #51649 ha a demo-s settings exét idnitod, akkor a dokumentumok könyvtárban is DEMO-s könyvtárat generál.. próbálok már mindent, törlök - másolok de semmi se sikerül ..:S -
Tomy Lee #51648 Demo nekem is ment bármelyik felbontásban.. -
Nagyi2pac #51647 Ja az estit mindenképp le kéne cserélni!!
-
Liszi #51646 nekem se indul el azon a konfigon amin szeretném, pedig demo ment.. -
Tomy Lee #51645 Új settings exe nincs?Nálam még mindig window mód van bármelyik felbontást választom a demo-s setting-s ben:(( -
Nagyi2pac #51644 http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2009
Az oldal közepe felé találod, binek szerinti stadionlist nekem is kéne!
Igen Juce-nak még nincs meg énis olvastam, de nálam mükszik az img-s cucc a kitserver-ben!
-
benne csak eddig kevésbé zöldet használtam, most pedig direkt ezt raktam be hogy lássam a változást
majd az esősben szeretnék világosabb szebb színű füveket berakni mert az így nagyon ronda -
küldd el már el privibe hogy honnan szedted,mert én már reggel óta szedem,de csak 29%-ig jutott el...még 1 napot ír...köszi!! -
akkor lehet nem elég jó a géped neki ezért nem erngedi
máskor légyszi vágd már körbe a hibaüzit -
morMi #51640 Valaki nem találkozott még az én problémámmal? Vagy tudtok vmi megoldást? (#51607) -
Nagyi2pac #51639 Ez a fű benne van a gyepcsomagodba? Jól néz ki...
-
egy stadionlist kéne még
deha jól értem nincs meg dzsucenak a játék csak sejti, hogy jó -
Nagyi2pac #51637 Tök faxa hogy alig jött ki a játék aztán már van kitserver (nemkell importálgatni)!
-
Na a gyep jóis lett a reklámtábla eredetinek tűnik
-
Beraktam az általad linkelt settingset és ez jön be ... feladom!!!!!!