81526
-
Tomy Lee #51754 Csatárként,SS,CF-ként ha szinte egész meccs alatt nyomva tartod folyamatosan gamepadon az LB-t,hogy szürke legyen a cursor és ugye ezáltal végig jól helyezkedik könnyű gólt szerezni de nem távolról.. -
Pack Fix Resolution for Pes 2009 no demo
1368*768
1440*900
1680*1050
1900*1080
1900*1200
MIRROR 1 :read:
MIRROR 2 :read:
I'm remember this:
1920*1080 :read:
1280*1024: -
De miért?
Konzolon tök jó a Fifa miért nem játszol vele?
Peshez meg Hamachin pl sok embert találni illeve ha vannak szobák meg quick match ez nem gond -
2vs2-t csak ritkán játszom, mert nincs állandó társ akivel összeszoktam volna inkább csak 1vs1 -
Tomy Lee #51750 Fifa-t konzolra vettem,ezért sírok itt mert kidobtam rá ablakon a pénzt és félek,hogy Pes-t sem használnám online(csak SG member-ekkel):S -
én is toppléjeren kezdtem,aztán mostmár regularon nyomom.pedig a többi módban toppléjeren játszok.így se egyszerű azé.egy jól sikerült edzőmeccs után (7,5-s osztályzat gól+gólpassz) bekerültem a meccsre készülő csapatba.azok között is kell játszani egy tréningmeccset és ha nem baszod el akkor már a következő meccsen a padon ülsz.utána kaptam 10-15 perceket,aztán fél órát,aztán egy félidőt.egyiken se sikerült különösen semmi,de 4-5 félidő után már a kezdőbe kerültem.gól még így se sikerült regularon... -
nem lehet a cdgalaxisban pc-re Pes-t kapni elfogyott P -
Használ itt vki T-Home-s internetet?
VAn már 25 megás csomagjuk is elég jó áron.
De a tv ebből vesz le illetve akkor lesz router is nem tudom mennyire lenne jó online -
A Fifa-t PC-re vetted meg?
Mert akkor nem értem.
MInt ahogy azt sem ha valaki a pest konzolra veszi meg -
szerintem bőven sokan vagyunk egy bajnoksághoz. :) Emlékszem PES6ban lett vagy 25-30 msn kontaktom 2 nap alatt.
Igaz, azóta csak kb. 2 vel beszélek, akit addig is ismertem. :DDD De sokan vannak. -
Csak idéztem amit írt a srác.
De nem ez a lényeg. -
2v2őzöl is?
Ma megyek a PESért, reggel 8kor mentem el a bolt mellett, de még zárva volt. :(
Este nyomhatnák pár meccset... :) Ha nem lesz tele a szerver :DD -
Tomy Lee #51742 Az vagyok,azzal az indokkal,hogy miért vegyem meg ha úgyis csak veletek játszanék online és ez free is lehet majd..
Fifa megvan,origi,mégse játszok online,igaz offline sem már fifa-val(eliskéneadjam).
De ez én vagyok.Egyszerüen nem használnám ki az online részt.Tudom régebben más véleménnyel voltam de most,hogy látom ezt a csúcs 2 single játékmódot(ML,Legend),hát bőven elvagyok velük
Bajnokságot sem lehetne szervezni mivel holt kevesen lennénk akiknek +van eredetibe '09. -
dehogy vannak tele a szerverek...
tegnap este is pl. a német szerveren se voltak 200-an és 1000 a kapacitás
az angol szerveren meg 100-se -
A sok német kiskockát így nehezebb szivatni. :) -
hát, az teljesen más azért, meg mégiscsak nagyonjó játék (te fukar magyar, te
)
-
Tomy Lee #51738 Nemsokára sz.tem úgy is jön a jól bevált hama+pesmagazine:)
Én picit várnék még a megvétellel mert a módszert ismerik már csak frissíteni kell nekik a progit amivel neten tolhatjuk majd(reménykedik) ;-) -
én még regisztrálni se tudok, a GAME ID PASSWORDAL szórakozik
-
egyszerűen regisztráltam magam reggel, aztán network és irány a game, de most már nem enged fel, valószínűleg tele vannak a szerverek, nem baj majd reggel játszok vele neten ismét
VÁLASZOL 2008-10-15 14:42:32 | cinkoxid
ezt fejtsd ki egy kicsit bővebben pls...
VÁLASZOL 2008-10-15 14:10:32 | daver88
tudtátok, h warez verzióval is lehet online játszani? a hivatalos szervereken
VÁLASZOL 2008-10-15 13:49:59 | cinkoxid -
hát ezt kétlem, mivel most minden máshogy van mint eddig...
https://id.konami.net/login.do
itt csinálsz egy KONAMI ID és egy GAME ID azonosítót, majd a játékba belépve a network módba ezt a Game ID azonosítót írod be és a CD Key - Game ID párossal lehet belépni
ezt késöbb nem lehet megváltoztatni, tehát egy adott CD Key-hez egyetlen Game ID rendelhető hozzá ( ezért se értem a warez online játékot ) -
Azt megnéztem nincs levéve :S a setting.dat -os dolgot megprobálom ha otthon leszek. -
próbáld ki a settings.dat-ot letörölve sztem jó lesz -
nem az audiobeállításoknál van levéve a hang? -
Azt olvastam, hogy állítólag warezzel is lehet online játszani csak előtte regisztrálni kell.
Leírná vki, hogy működik pontosan ez a regisztráció? -
pont ugyanez a problémám nekem is. :o pedig még át is váltottam a kommentátort más nyelvekre, de nem segített. :( -
Van valakinek ötlete arra,hogy mért némult meg a kommentátorom?
Délután még beszél jó volt minden most meg kussol.Be van kapcsolva már átnyomta angolról másik nyelvű kommentátorra,de ugyanaz a helyzet.Játékot is újraindítottam már ja és délután óta semmi nem lett felpakolva.Szóval nem értem mitől változott meg :S -
megoldódott :) -
Tomy Lee #51727 ML-t és Legend módot Profin nyomtam eddig de most kezdek újat és Top Player megoldás lesz.Profin kezd kicsit könnyű lenni,izgalmasabbá teszem:)... -
ezekhez még1 kérdés: billentyűzettel és gamepaddal egymás ellen lehet játszani? sehogy sem sikerült összehozni.. -
Gabe18 #51725 Most nekem megy.
Amúgy ebbe a Become a Legend-be jól gondolom hogy az edzőmeccseken kéne jól játszani hogy a kezdőbe bekerüljek? Mert eddig mentem Top Playeren,de már elment vagy 10 meccs aztán én még mindig csak edzésre voltam jó.
Most kezdtem egy újat Profin,belátva hogy ebben a módban az is elég lesz bőven... -
You are not allowed to download files.
YOU ARE USING ADBLOCK!
Please disable it to download files
mit is kellene leölnöm, hogy tülteni tudjak? -
Tomy Lee #51723 Nah sikerült mindent beállítanom(tv-t és Pes-t is)
Tv 1366×768 felbontáson fut(akit érdekel akkor nekem csak az Omega MultiRes progija segített) és Pes szintén 1366×768-ban fut.Ez úgy sikerült,hogy letöltöttem a maxos felbontásu settings exe-t ebben volt az a felbontás ami nekem kellett,kicseréltem a régi settings exe-re majd dokumentumokban a pes demo mappában lévő settings.dat-ot bemásoltam a dokumentumok Pes 2009 full játék mappájába.
Tökéletes minden.
Megyek is vissza Thomer-t fejlesztgetni Legend mod-ba,tökjó,hogy ezt a nevemet ki is mondja a kommentátor:)
9.7 pont.10 azért nem mert a cipők nem random beállításon vannak és az ellen csukái megegyezőek.
AMÚGY MINDEN K....A NAGY LETT EBBEN A RÉSZBEN

-
fifa 09 pcn meg mindig egy vicc, raraktak egy kis tupirt azt annyi, pes09 pwnz -
srácok, most megy az online ?
mert játszottam jópár meccset és kiléptem, és most meg nem enged be :( -
gyerekek, ez a játék qrvára jó. évek óta csak PES-el játszok, ha focis játékról volt szó, de az idei fifára ránézvén már azt hittem, visszatérek hozzá. többet fejlődött, mint 8 év alatt összesen eddig :) aztán most az új pessel játszottam egy meccset. több nem is kellett, hogy lássam, hogy melyik az igazi foci szimulátor. a leglényegesebb különbség a 2 játékban még mindig az, ami mindig is volt: a PES-ban foci van a pályán, igazi foci.
3 kérdés merült fel bennem így hirtelenjében:
-még mindig csak 8 irány van analóg kar esetében is?
-miért olyan baromi nehéz gólt lőni? valamit rosszul csinálok? a kapus túlságosan jól kifog mindent. mondjuk pes-re ez eddig is jellemző volt.
-grafikai tuningra van lehetőség? nem rossz ez alapból, de van egy kisebb erőművem (8800GT), ami többet bírna. esetleg távolabbról is szép legyen a fű, ilyesmi.. -
Köszi -
mert nekem nem arra volt szükségem ez a sajátom
De ezeket mind kilinkeltem már egyszer
Patch for fix hide resolution because more people have problem with original setting of PES 2009 demo.
Patch for 1440*900 and 1680*1050:
1280*1024 -
1920*1080 -
1360*768
1900*1200 -
Szia Breki!
1600*1200 4:3-as felbontás miért nincs benne? -
Kit Server 8.0.3 for PES 2009 Full!
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15652 -
erről a dat filéről beszéltem korábban, de akkor senki oda sem bagózott P