PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UEFA CL MOD FEATURES
- Funktioniert wie ein eigenständiges Spiel
- Kompatibel mit jedem Patch für PES 2008
- Inklusive aller Achtelfinal Teams der CL
- UEFA Champions Leauge Kits Packs (Logos, neue Trikots, etc )
- UEFA CL Adboards für alle Stadien
- Stadien designed für UEFA CL
- UEFA CL Scoreboard
- Neue faces
- Neue Menüs
- Aktuelle Aufstellung
http://pes6.de/index.php?nav=downloads/details&infoID=495
★ 汤姆 李
In this Version you can download 3 Scoreboards. One Bundesliga Premiere Scoreboard and one ARD Scoreboard in 2 Versions.
ARD Scoreboard:
ARD Scoreboard alternative:
Premiere Scoreboard:
Thanks to FCH, 222 and Ninuzzu for HEX works and their templates.
Patros
P.S: I accept requests if you can show me pictures or videos of the original scoreboard.
★ 汤姆 李
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ez után már annyi <#fejvakaras>#fejvakaras>
tehát várni kell még valószínû <#pardon1>#pardon1>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
★ 汤姆 李
És itt le is zárnám, remélem megérted végre amit írtam és nem lovagolunk rajta tovább.
CSAK a Fradi
hamár csak jobbra elforgatod 90 fokkal máris jobb
vagy az egész átlátszóságát kisebbre veszed
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nekem csak a képen tûnt fel, amikor átraktam ill. játék közben nem...
Én kb 4-5 féle kopást készítettem illetve használtam a patchemben ha ezekre rámész látod a különbséget csak elsõre tûnik azonosnak
a felsõ képen már távolról is jól látszik. Van egy négyzet korülötte világos majd megint egy kör
pont az ilyen erõs négyzetes tükrözõdést igyekeztem elkerülni a patchemben.
Nagyon hülyén néz ki ez a kopás fõleg ha minden stadionban ilyen
ezért mondtam, hogy variálni kell
De már úgyis szebb ha ezt az alpha-t 90 fokkal elforgatod
Estadio Drago:
( asszem ez lett az eddigi legjobb, játék közben nagyon szép)

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
"EAUK_Adroit
Community Representative
--------------------------------------------------------------------------------
I'm sorry that you have tried downloading the file and are experiencing problems with it, however, the UEFA EURO 2008 PC demo is scheduled for tomorrow (27th March). The PlayStation3 and Xbox 360 demo's are also scheduled for tomorrow too! "
ha jól értem egyesek azt szeretnék, hogy egybõl pes6-os stadionokat lehessen használni benne
tehát ne kelljen konvertálgatni
Elolvasod, amit írok?
Direkt mondtam, hogy nem értekel a sztori, nem olvastam el. Igen, bunkó...és? Ettõl interes? Nemár...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
CSAK a Fradi
másról nem tudok
de tényleg így gondolom
szerinted nem bunkóság, hogy keres Nou Camp-ba füvet majdnem számonkéri, hogy miért nincs a patchemben.
Akkor mondom neki, hogy azt ugye már régebben megcsináltam és ajánlom magam
Akkor meg az a baja, hogy egyikbõl miért van a meg b változat.
Mondom, hogy ezek kis árnyalatnyi különbségek mindenki kipróbálhatja neki melyik tetszik.
Erre jön az idézet szöveg miközben fel sem fogja, hogy az árnyalatok közötti különbség lehet kisebb mintha az õ gépével nézné.
Tehát lehet másnál másik változat néz ki jobban
Tényleg nem nehéz megérteni, engem az az only zavart benne.
CSAK a Fradi
Viszont ha késõbb sima csíkost szeretnél akkor duplán dolgozol
Én általábanm úgy csinálom mostanában, hogy elsõ három csíkos a no pattern-ba pedig belerakom a keresztcsíkost amiben már az alpha az
Annak semmi köze nem volt az Interhez, szval.....
Csak futottam és a bíró belémcsimpaszkodva lerántott én pedig úgy gondoltam érdekes.
Ezért jó nekem, érdekes Tomy Lee-vel személyesen beszélgetünk és sosem mondta ezt P
Euro 2008hoz meg annyit, hogy értettem mit írt, csak aztán másik fórumon azt írták, hogy az én linkem alapján szedték és az jó, gondoltam kipróbálom hátha megy
Azért ennyi angoltudásom van :-)
az i can't launch -ot nem nehéz megérteni..
igen csináltam egy újabb reklábtábla csomagot, azaz csak átvariáltam ill. kiegészítettem a régit
Azt nem értem, hogy miért jó ez neked.
Az Euro 2008hoz meg annyit, hogy az emberke nagyon bénán fogalmazott, de a bemásolt szövegbõl pont az derül ki, hogy õ is csak a menüig jutott, nem tudott játszani a demóval. (ezt most csak azért írom, mert úgy látom te játszani szerettél volna 😄D)
CSAK a Fradi
Ez hülyeség és abszolút nem igaz........
csak sok a rideksun féle elmebeteg
titeket nem veszlek oda
inkább olyan múló rosszullét P
Rohadtul nem attól lesz valaki értelmes, mert Inter vagy éppen Juve drukker. Jó lenne ha nem lenne minden 10. hszedben vmi Intert sértõ beszólás, mégsem ez lenne itt a lényeg.
Köszi.
CSAK a Fradi
Ez a logója
és fel is van tüntetve
Team: Inter Milan
De nem fogom titkolni, hogy nem nagyon bírom az intert
És ez a követelõdzõ viselkedés elég kiakasztó, segítek neki és még õ követelõdzik.
Ez esetben a mediumos géppel rendelkezõk használhatják.
Látom használod a coursor ball-om P
CSAK a Fradi
Amsterdam Arena:
Santiago Bernabeu:
San Siro:
(mindegyiknél van külön esõs változat)
vélemény ?
"it takes to long to try those three different turfs. you should have put the priview picture so we can see how it looks in the game and to choose one that we like. "
Jóhogynem megmondja már, hogy én szivességbõl mit tegyek........