81526
-
-
Hát a videókat elnézve engem lassan az sem érdekelne, ha a napsütést se tudták volna "lemodellezni", szerintem (ránézésre úgy tűnik) BRUTÁLISAN jó lesz. Eszméletlen a gameplay, így külső szemmel. De jó lenne :) -
Cavani #78539 Kivi leszek az új nickname-re. :) -
breckinridge #78538 NE RÁGALMAZZÁL!
Kikérem magamnak! Ezt egyszer és mindenkorra visszautasítom. Már megint méltatlan voltál a topikgazdasághoz. Nagyon sajnálom, de ez az igazság. Szégyelld magad! -
Semmi etikatlan nincs ebben az az etikatlan ha, olyan jatek keszitoit szdod folyamatosan amit meg sem vettel,de monndom zarjuk le ertelmetlen. -
breckinridge #78536 Igen, azt, hogy SEMMI közöd sincs hozzá. Maga a kérdés is etikátlan. Miért nem kérdezed meg, hogy mennyi a fizetésem, vagy mennyi van a bankszámlámon? Vagy bárki mástól ezen a fórumon? Vagy csak az zavar, hogy kimondom a véleményemet őszintén a PES-ről? Kérlek gondolkozz, mielőtt a privátumot érintenéd! -
breckinridge #78535 Még annyit: nagyon kevés olyan ember van, akinek érdekel a véleménye. Amit sokan mondanak, az igaz? Orwelli, az biztos. Tömegpszichózis. Haha. -
breckinridge #78534 Miért, létezik hibátlan játék? Az már más kérdés, hogy az a hiba milyen jelentőségű. A "War in the Pacific: Admiral's Edition" pl. olyan játék, amiben már tényleg csak jelentéktelen hibák maradtak. Azt nagyon tudom élvezni.
A PES ellenben - sajnos - hemzseg a hibáktól, amelyek öt meccsből átlag egyet, vagy kettőt tönkretesznek. A bajnokságról és menedzseri részről nem is szólva, mert azok egyenesen katasztrofálisak. -
ezzel választ adtál
csak le akartam zárni mert értelmetlen........... -
neked nem létezik olyan játék ami hibátlan mindenben találnál hibát
gondolom ilyen a szemléleted, de ezt itt már más is megjegyezte neked őrá se hellgattál
és az én világképem az érdekes :-)))
én látom a hibákat de tudom élvezni a játékot és az életet
te csak a hibákat nézed mindenben -
breckinridge #78531 Mert semmi közöd hozzá. És a kérdést ITT zárjuk le.
"oké hidd ezt"
Vicces vagy. Bocs, de szerintem Te élsz álomvilágban a PESt illetőleg. -
breckinridge #78530 Látom, továbbra sem érted meg, hogy mit jelent a maximalizmus, hogynemondjam igényesség. Nem az lenne a cél, hogy a hibák ki legyenek javítva? Vagy a Konami programozónak napi hét órát veregetnie kellene egymás vállát, hogy milyen sok pozitívum van a játékban, a maradék egy órában meg dolgozni a hibákon? Érdekes a világképed, már megbocsáss. Nekik sem a "húdefaszapesmercsak" típusú vélemények az érdekesek, hanem a hibák. -
oké hidd ezt
nem válaszoltál a kérdésemre -
breckinridge #78528 Nahát pont ez az. Hosszabbított. Nincsen olyan szerződés, amelyben még az is ki van kötve, hogy nem tárgyalhatnak harmadik féllel a kérdésről. Legalábbis normális üzletfél ilyet nem köt saját érdekénél fogva. (Mégmielőtt: a játékosok szerződése más tészta, ott általános átigazolási szabályok az érvényesek.) Ráafásul ez szerintem a FIFA névre és az általa rendezett versenyekre vonatkozik, az egyes nemzeti bajnokságokra nem.
Persze, hogy a EA a jog tulaja, mert a Konami nem volt hajlandó pénzt tenni az asztalra. Hol van az megírva, hogy a FIFA exkluzívan adja el a jogot? Azért tett így, mert ez volt számára üzletileg a legjobb. A Konaminak nem is a FIFA név kell, hanem a bajnokságok, kupák liszenszei. Feltehetően a Konami le sem ült komolyan tárgyalni velük. A PL viszont nem a FIFA, az is külön ügy. A lényeg, hogy a Konami nem hajlandó áldozni erre.
"De mindegy hidd azt hogy a Konami direkt nem csinálja meg."
Nem, én nem ezt mondom, ne magyarázd bele. Én azt mondom, hogy a Konami nem áldoz erre, inkább a userekre dobja át a dolgot. Persze az sem kizárt, hogy a moddereket valamilyen formában támogatja. -
na mindegy én szeptember 22-ig Görögben leszek
Közben kijön a játék, és előre le merem fogadni mikor hazajövök tőled egy jó lehúzos kritika fog várni a játékról.
Részletsen kifejted, hogy mi nem jó benne és csak negatív dolgok lesznek kiemelve gondolom.
Remélem számíthatok rád :-)
Addig egy kérdés, melyik Pes is van meg neked eredetibe? -
dehogynem igaz a fifa jogokat EA birtokolja
ezeket nem a kisujjamból szopom
de akkor újra
"2022. december 31-ig hosszabbított egymással a FIFA és az EA Sports.
A megállapodás alapvető része, hogy az EA Sports birtokolja továbbra is a FIFA franchise exclusive jogait a menedzser és szimulációs játékokban"
tehát 2022 nem veheti meg más ezeket a jogokat. Nem tárgyalhatnak a licensz már az EA-é. Ezt nem a Konamis csapat mondja meguk az EA-sok nyilatkozták le, kint is van a hivatalos oldalon
Persze, hogy fizet érte de már az övé.
Azért szerzi meg a Konami a chilei és argentin licenszeket mert az még nem foglalt.
De mindegy hidd azt hogy a Konami direkt nem csinálja meg.
Pes 3 ban egyébként sokkal kevesebb licensz volt.
A gameplay videók alapján én nem elájulva vagyok, látok hibákat és jó dolgokat, de alapvetően nagyon tetszik a játék engedtessék meg hogy ne ilyen kritikamanó legyek és aki kicsit ért hozzá lát tök jó dolgokat, hogy pl kommentáról, dinamikus kameráról, grafikáról, labdakezelésről vagy akár gameplay-ról legyen szó.
Egyébként nem vagyok egyedül ezzel érdemes elolvasni a videók alatt a hozzászólásokat a többség hasonló véleménnyel van és a demot kipróbálók is pozitívan nyilatkoztak. -
breckinridge #78525 EA=FIFA
Ez nem igaz. Az EA liszenszeli a FIFA jogokat jó pénzért. Nem ingyen. Fizet érte. Tehát az EA kötött egy szerződést a FIFÁval (mint a nemzetközi fociszövetséggel), hogy használja a nevet. Ugyanígy a ligákkal, csapatokkal. Ezek pontos határidőket és feltételeket tartalmazó szerződések. Ha ezek lejárnak, bármelyik fél köthet új szerződést. El nem hiszem, hogy a FIFA, a ligák, csapatok ne lennének hajlandóak tárgyalni a Konamival a liszenszelésről. Egyébként tárgyalnak is, mert a Konami szerzett már meg így jogot. Továbbra is tartom, hogy a Konami nem hajlandó megfizetni a komolyabb liszenszek megszerzéséért. Az exkluzív liszensz egyébként is drágább. A FIFÁnak pl. érdeke lenne mindkettőnek eladni, mert úgy több pénz jönne be. A Konami szerik bele, mert a hülye userek úgyis megcsinálják. Aztán meg belerakják a kurvára érdekes chilei bajnokságot. Paffff...
(Megjegyzem az EB UEFA rendezvény, ahhoz a FIFÁnak nincs sok köze.)
A gameplayt videók alapján nem tudom megítélni, nem vagyok akkora zseni. Amit látok, kicsit körülményes a labdakezelés. A labda és a játékosok fizikája talán javult egy kicsit, nem láttam benne a tipikus korábbi gameplay bugokat, a szabadrúgásnál sokkal élethűbben helyezkednek el a játékosok. De videók alapján elájulni az új gameplaytől nekem azért kicsit erős. -
Ez érdekes
PES 2014 - DEMO [FREE PC DOWNLOAD]
http://www.youtube.com/watch?v=1s6T6Pn72Tk
PES 2014 Demo is available for PC. You can download PES 2014 from official website: http://pes2014free.freevar.com/
Jeremy Hirzel 1 hete
Can anybody confirm that this is real one ? Becouse i dont think so !
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 6 napja
please read all comments and you will be see that this is working fine
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következőre: Jeremy Hirzel
.
blackops60 .
blackops60 1 hete
Currently downloaded. After Finish Iso size is 3.26 GB. When i put this to my deamon tools i was be very happy becouse i thinked that this is fake but now i can told that this is WORKING DEMO
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 1 hete
Im really happy that this working for you :) ENJOY :)
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következőre: blackops60
.
Aaran Hanif .
Aaran Hanif 1 hete
I can confirm that this is real one. i made a risk and downloaded this one and works perfect on my PC.
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 1 hete
becouse this is working version only for normal PC :)
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következőre: Aaran Hanif
-
PES 2014 Demo ITALY Vs GERMANY (GAMEPLAY) HD
-
Ez a kamerabeállítás kell NEKEM, olyan mintha tv-ben nézném !
-
Érdemes figyelni a kommentárt is 
Idén úgy néz ki nem kell a fifából átraknunk -
-
-
na talán így látszik
http://i1303.photobucket.com/albums/ag150/Ebusje/Pes2014Camera_zpsd20a8045.jpg -
yeeeeeeeeeeeeeeeee
-
miért lenne kifogás? Ezt nem ők mondják
Amíg a fifánál van licensz EA 2022-ig gyárthat FIFA játékokat, beleértve a kiemelt eseményekre (EB / VB) alapozó címeket is. A FIFA Interactive World Cup partnerség is megmarad.
Magyarul EA=FIFA, itt míg ők ragaszkodnak a dologhoz és miért ne tennék nem pénzkérdés ezt értsd már meg.
De tényleg olyan hévvel bizonygatod és kéred számon az ellenkezőjét mintha milliókat forgatnál be a játékba :-)
Megint csak a kritika, szerintem nagyon jó a játékmenet , gameplay, mozgások és a grafika a demo videókban, de igen emeljük csak azt ki, hogy nincs licensz és biztos sóherek :P
Ezzel nem a Konami-t védem csak sajnos ez az igazság ilyen a rendszer.
Énis szeretnék teljesen kompakt játékot de ha az ismert okok miatt nem az lesz siránkozás helyett teszek érte.
Na ugye ebben különbözik a magyar emberek többsége a külfölditől
és én ezt a mentalitást nem bírom itt főleg ha szembeállítom a külföldi fórumokkal, ahol pro kontra megbeszélnek dolgokat itt pedig csak a nyavajgás megy.
Senkise állítja, hogy hibátlan a játék, lehet is róla rosszat mondani
de ez hogy keressük csak a hibákat mentalitás már elég uncsi :P -
breckinridge #78515 A modolás segítésének egy jó módját találták ki a Football Managernél. Jens Mustermann ugye beperelte őket. Ezért megcsinálták a fake embert és csapatokat, de ez egy egyszerű fájltörléssel visszacserélhető volt. Mint ahogyan a nyelvek fordítása is. -
breckinridge #78514 Ez csak kifogás vegyítve összeesküvés-elmélettel. Tessék fizetni, egyszerű. A CL jogokért tudtak fizetni? Megjegyzem ez nem exkluzív jog? Akkor meg mennyivel jobb a Konami, mint az EA? Ugyanolyan fostalicska mindkettő. Csak éppen a fifásoknak csili-vili kell, a pes pedig évek óta az előző motor fasza gameplayére épülő nosztalgia miatt él.
A "rezeg a léc"-et arra értettem, hogy talán a Konami nem bízik hosszú távon a franchize-ban, így nem mer/akar/tud jelentősebb pénz tenni a liszenszekbe. A 11-13-as motor borzasztó volt, ezt a userek többsége végül belátta, a Konami is kénytelen-kelletlen. Nem véletlen, hogy a gameplay egy-egy elemét kiemelve építették a PES éves reklámjait (védekezés, beindulások támadásoknál, active AI stb. lózungok) évről évre. Tudta, hogy a liszenszeket a hülye fanek pótolják. Ehhez képest egyébként a Konami még ezt sem szolgálta ki rendesen.
A Konami tudja, hogy a rajongók bizalmát elveszti, ha az új motorral is rossz lesz a játék. Talán ezért nincsen eső, mert azt fejlesztették (holott a programozók számának növelése még a liszenszek elmaradása esetén is jobb megoldás lett volna, így legalább az eső lett volna). -
jó akkor mondjuk ki a fifa készítő zsebükbe nyúltak és megkenték futballszövetséget hogy nekik adják a jogokat
a rezeg a léc-et nem egészen értem most jött ki ps3-ra a béta demo
percenként jönnek újabb videók róla
egyébként bírom az ilyen követeléseket vegyék a licencet, meg csinálják meg miért nincs benne ez meg az mintha nemtudom mennyi pénzt áldoznátok rá
aztán közben meg se veszitek a játékot -
nem, abszolút nem így beszélek
most raktam be egyet -
breckinridge #78511 Teljesen tisztában vagyok ezekkel. De hogy a klasszikus Dadant idézzem: "amit nem tudsz megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel!" Van az a pénz, amiért meg lehetne szerezni, mondjuk az exkluzív szerződések lejártát követően. Csak perkálni kellene.
Attól tartok, hogy rezeg a léc, azért van ez a töketlenkedés. -
Úgy beszélsz, mintha a pesben 1 darab bug sem lenne. :)))))) -
így legyen ötösöm :-)
mikor néztem tudtam, hogy a védő becsúszást vki meg fogja említeni :-)
na akkor adok még csemegézni valót :-)
-
oké röhejes szted, akkor menj és fifázz a ph-s fifas bajnokságban fordulónként ketten akarnak kiszállni a marha sok bug miatt
én csak a tájékozatlanságot nem bírom
offline liga módról szó sem volt
nem kell vitatkozni főleg ilyen leszarom dumákkal
sejthető, hogy ki jelenik meg akkor amikor vmit szidni lehet -
és szted ez érdekli őket?
ha meg összecsapják és nem jó az esős motor ezért nyígnál, hogy hogy lehetett így megcsinálni
énse örülök annak, hogy nincs eső bár sztem rendes évek óta nincs, de én emlékszek ennél jóval nagyobb bakikra az EA-nál -
Leseszarom mihez van köze, egyszerűen röhejes.
Bár veled felesleges is vitatkozni, mert, ami PES az nálad szent és sérthetetlen.
A licenceket leszarom, majd belemoddolják, én az offline liga módra gondoltam. -
nem korábban konkrétan leírtam, hogy mikortól és milyen jogokat szereztek meg , ezeket nem lehet megszerezni mert az EA az ő szempontjából okosan
tartja őket
szóval egyáltalán nem a Konami-n múlik néz kicsit utána a dolgoknak.
Ugyanezért nincs pl BL a fifában. -
breckinridge #78504 Ribery passzánál mit csinál a védő? Az nem éppen reális. A háta mögött adott labdára próbál élőre rácsúszni? -
breckinridge #78503 Userként kurvára nem érdekelnek az ilyen "magyarázatok". 2013-ban nincs eső egy olyan focis játékban, ami szimuláció akar lenni. Innentől kezdve minden duma ócska. Abcúg Konami. -
breckinridge #78502 Nem értem én ezt az EA-szapulást. Mocskos, undorító cég, az tény. De a Konami nem köthetne szerződést klubokkal, mondjuk az EA előtt? Vagy csak nem akarnak a zsebükbe nyúlni. Tényleg, minek is, ott van a hülye user, aki fizet nekik a játékért, aztán meg ő is csinálja meg a mezeket, stadionokat, stb. Ez bizony kőkeményen a Konami sara is. Tessék belenyúlni a zsebbe!
Az esős dolog meg egyszerűen elképesztő. Tessék több programozót foglalkoztatni, vagy tökmindegy mit csinálnak, de ez akkora öngól, hogy valami elképesztő.