PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Esetleg nem tudnál egy-két linket adni ahol még kapható?

Jah bocs eZo félreértettem!!!<#vigyor>
Akkor rákeresek neten, köszi az infót!<#eljen>

eZo
nem én árulom, itt lehet kapni :

http://infolex.hu/

amúgy nem hiszem, hogy ezt egyedül itt Pécsett lehet kapni, szerintem keress rá valamelyik nagy web shopba, biztos 1000 helyen árulják, szerintem nálatok is <#wink>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo engem érdekelne ez a gamepad nagyon bejön így ránézésre!
<#finom>
Gyõri vok, postán eltod küldeni???

eZo
#41556 ( itt vannak képek is róla )

Apollo GP-3000 Vibration Gamepad, 24 hó Gar. Bruttó 1 730 Ft

december óta nyüstölöm és elég jó, semmi gond nincs vele, eleinte az 5. 6. gomb útbavolt, de hozzászoktam, autósjátékoknál a rezgõ funkció is jól müködik,unokaöcsém is használja neki sincs panasza rá

még mielött valaki beszólna: van egy logitech rumblepad 2-öm és korábban volt logitech dual action-öm is, szóval van összehasonlítási alapom a játékvezérlõk terén, és mondhatom ár/értéket figyelembe véve nagyon jó vétel !!!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Igazából nem tudom ahhoz vissza kéne keresnem.

Talán karácsony elõtt vmikor volt szó róla.

De majd jön Ezo és mergmondja a frankót P
1600-ért? Az egész jóó ár, nem akarok ilyenre olyan 6000-rt kidobni! És azt nem tod, hogy mi volt a gamepad neve?

Breki33
gondolkoztam illetve gondolkozom egy OLasz stadionpackon illetve ha nem lesz elég jó stadion lehet, hogy egy Olasz-Spanyolt készítenék mivel SPanyol stadionból van pár jó

pl Riazor, VIncente CAlderon stb.

Csak ki kéne találni miket cseréljek le
Elsõzör is a CEltic STadiont valószínû lecserélem OLimpicora Juventus Torino, illetve a STadion OLimpico visszakerülne.

KÉrdés az, hogy a mostani packomból melyik stadion az ami a leggázosabb legkevésbé jól sikerült.

MOst nem fûra értve.
Breki33
Ezo ajánlott azt hiszem 1600-ért egy egész jót énis gondolkozom a beszerzésén
Jó köszi srácok, lehet beszerzek egy gamepadot. Tesómnak van egy, de az elég sz*r, nem vmi márkás cucc, avval szoktunk ketten játszani õ bill.-tel én gamepaddal.

Breki33
Hát ha jól értem te menüben ellentétes irányítás akarsz mint magában a játékban.

De ezt sztem nem nagyon lehet, régen volt olyan játékban is, hogy button konfiguration és akkor mecs közben állítgatad.

De ez elég macerás lenne mindig állítgatni, sztem is a gamepad a legjobb megoldás.
Miért küzdesz ilyen problémával?Miért nem kontrollerrel irányítod ezt a játékot?Bill.-et irányítás ebben a gémben<#levele>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

A settings.exe-ben ezek a gombok az LB, RB. Na akkor mondok másikat pl:az EDIT/PLAYERS/PLAYER EDIT menüben rákattintok valamelyik bajnokságra (Premier League), beadja a premier league csapatokat és a csapat logók fölött ahol ki van írva a bajnokság neve na ott van balra, jobbra nyíl és ott van LB, RB.
És azt akarom beállítani, hogy az LB legyen a Ctrl, mer nekem úgy van kéznél, hogy megcsináljam a "Breki-s passzot XD", de a menübe azmeg úgy nem jó, hogy a balra azt Ctrl a jobbra meg W mer az túl messze van egymástól. Azt akarom hogy a Ctrl-lal megtudjam csinálni a passzot, de a menübe meg Q-val léphessek balra.
Sztem ezt a játékon belûl lehet beállítani, ha be lehet, mert a settings exe-be ott csak ki lehet osztani a gombokat, de a játékba lehet beállítani hogy mivel mit csináljon.

Breki33
nem teljesen értem a kérdést, de sztem a settings.exe-ben próbáld

"Breki-s passz" PPPPPPPP
Azt hol lehet beállítani, hogy a menübe melyik gombbal lépjek jobbra meg balra (pl: exhibition-be amikor lépkedek a bajnokságok közt)? Mert eddig a Q-val léptem balra a W-vel meg jobbra, de most lecseréltem a Q-t Ctrl-re a "Breki-s passz" miatt és azt akarom megoldani, hogy most a Ctrl-lel balra a W-vel meg jobbra léphessek a menübe, de meccs közben megmaradjanak a beállításaim.

Breki33

Ez amúgy elég szubjektív
HoReSz1975
<#integet2>

valaki belinkelne nekem egy jó scoreboard -ot amit használ <#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Breki33
Ezis pl azzal van (korábbi)

Breki33
Igen sokszor próbálom így berakni a második vonalban érkezõknek

ahogy az 50 méteres átlós keresztlabdákat is, de az még ritkán jön össze.
Breki33
L1+kiugratás
Valamiért nem akarja az igazságot<#nemtudom>
El van csúszva kicsit.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

eZo
tessék itt a 16:10-es sport tv-s kijelzõs ( fájlként )
csak be kell másolni a megfelelõ helyre

SPORT TV

gabi89
Szép pasz. Tudatos volt ? 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

az szép hogyan passzoltad?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Breki33
Hm Euro 2008 demo után milyen jónak tûnik a Pes

Mintha még javult is volna P
Breki33
Mondjuk itt igazából a pasz a nagy

Breki33
Stuttgart ellen ezzel fordítottam

Breki33
Nálam pont most kaptak ki

Miközben én egy ilyen meccset nyomtam

ForzaInter
most is 2-0-ra nyert a Milan<#falbav>

Yo, Bitch!

ForzaInter
hát nálam meg verhetetlen Milan, bár még egyszer jáccok ellenük... de látod 17 meccs alatt gólt se kaptak:S

Yo, Bitch!

Breki33
Mint látható Milánnak négy veresége van.

Velem kétszer játszott, szval hiba az ön készülékében
Breki33
Konkrét képpel cáfolva

Nemis értem nálad 16 mecsbõl áll egy bajnokság? PP
Breki33
Ezt kaptam

Frenkie, here is a link to my updated OF's. These include Master League option files, which change the gameplay in the Master League to make it play decent.

http://files.filefront.com/Chimps+Gameplay+Evol+2008rar/;9912216;/fileinfo.html

Here is a link to my thread with explanations for these different OF's.

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=45624
Breki33
Nálam a Milánnak mindig van legalább 3-4 vereságe és általában a nagyok oda vissza elkapják egymást
tobias88
viszont a saját meccseken meg nagyon sokszor van 7 gól is
tobias88
nem az, hanem hogy egymás ellen 1-0ás meccseket játszanak szinte mindig...
Nem rontották el, mert korábban meg ha jól ment simán nyertél, most meg más gondok vannak. Élethû játék nem lesz, mert a valóság valóságos egy játék meg játák marad örökre. Így is van akinek jó, van akinek nem, nem lehet igazodni midnenkihez😊. Ha a Master Ligát a legnehezebb fokon játszod akkor elég nagy kihívás van benne.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

tobias88
nagyon elrontották ezekkel a játékot! 16 meccsen 10-11 gólok itt is... való életben sokkal több kapott és rugott gól van
Legalább kétszer játszottál ellenük, megtehetted volna😊!

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

ForzaInter

ezt a szart:S istenem 0 vereség 0 kapott gól, ez elég fifás beütés... kurva idegesítõ így nyerjél bajnoki címet...

Yo, Bitch!

Breki33
Szerintem beszélhetnél Tua-val õ pont ilyen ügyben keresett meg engem.
Breki33
ja értem pedig korábban is reklámoztam magunk
Bár külön-külön is fel tudnám rakni valahova, csak az option file-lal van a gond, mert több mint 100 relinked arc van benne meg nagyon sok olyan arc amit lecseréltem jobbra és ahhoz átkéne nézni azt a kb. 1000 arcot és abból kiválogatni az újakat.

Amúgy majd ki akarok adni egy patchet a PES2008-hoz, de csak úgy tudnám majd feltenni valahova, hogy teljes img-ket, mert annyi benne az új cucc hogy egyesével nem tudom kiválogatni.

Én a "Peshungary-s" N@gyi2pac:Go-Gunners!!! vok talán még emlékszel rám, és eddig azért nem irogattam ide sokat, mert nemrég találátam meg ezt az oldalt amikor a készülõ stadionpack-odrõl kérdeztelek téged a Peshungary-n és ezt a linket adtad meg. Ez az oldal sztem sokkal forgalmasabb, mint a peshungary manapság, nekem nagyon tetszik!<#eljen>

Breki33
juce
League 1

Join Date: Nov 2003 Need stadium structure info (for stadium server work)

--------------------------------------------------------------------------------

i figured it would probably be faster and less error-prone, if one (or more) of the stadium makers, who are already experts in this area, could summarize briefly how the stadiums are organized in AFS (.img) files.

For example, a summary like this would be very useful:

Stadium: Nou Camp
cv_0.img:
- BIN #1234: main stadium structure,
- BIN #1235: textures for Day Fine
- BIN #1236: textures for Day Rain
...
cv_1.img:
- BIN #123: adboards
...

and so for.
Such reference information would help me a lot with Stadium Server development. And, of course - as usual, whoever provides this info (several people - fine too), will be credited properly in Kitserver manual.
Breki33
Amúgy te ki vagy, hogy relatíve sokat értesz hozzá, de eddig nem nagyon irogattál ide?
Ok, köszi!!!<#worship>

Breki33
Igan

Rámész az only A-ra szinnkijelölövel kiválasztod a szint majd az Opacity-t lehúzod