PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor rákeresek neten, köszi az infót!<#eljen>#eljen>
http://infolex.hu/
amúgy nem hiszem, hogy ezt egyedül itt Pécsett lehet kapni, szerintem keress rá valamelyik nagy web shopba, biztos 1000 helyen árulják, szerintem nálatok is <#wink>#wink>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
<#finom>#finom>
Gyõri vok, postán eltod küldeni???
Apollo GP-3000 Vibration Gamepad, 24 hó Gar. Bruttó 1 730 Ft
december óta nyüstölöm és elég jó, semmi gond nincs vele, eleinte az 5. 6. gomb útbavolt, de hozzászoktam, autósjátékoknál a rezgõ funkció is jól müködik,unokaöcsém is használja neki sincs panasza rá
még mielött valaki beszólna: van egy logitech rumblepad 2-öm és korábban volt logitech dual action-öm is, szóval van összehasonlítási alapom a játékvezérlõk terén, és mondhatom ár/értéket figyelembe véve nagyon jó vétel !!!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Talán karácsony elõtt vmikor volt szó róla.
De majd jön Ezo és mergmondja a frankót P
pl Riazor, VIncente CAlderon stb.
Csak ki kéne találni miket cseréljek le
Elsõzör is a CEltic STadiont valószínû lecserélem OLimpicora Juventus Torino, illetve a STadion OLimpico visszakerülne.
KÉrdés az, hogy a mostani packomból melyik stadion az ami a leggázosabb legkevésbé jól sikerült.
MOst nem fûra értve.
De ezt sztem nem nagyon lehet, régen volt olyan játékban is, hogy button konfiguration és akkor mecs közben állítgatad.
De ez elég macerás lenne mindig állítgatni, sztem is a gamepad a legjobb megoldás.
★ 汤姆 李
És azt akarom beállítani, hogy az LB legyen a Ctrl, mer nekem úgy van kéznél, hogy megcsináljam a "Breki-s passzot XD", de a menübe azmeg úgy nem jó, hogy a balra azt Ctrl a jobbra meg W mer az túl messze van egymástól. Azt akarom hogy a Ctrl-lal megtudjam csinálni a passzot, de a menübe meg Q-val léphessek balra.
Sztem ezt a játékon belûl lehet beállítani, ha be lehet, mert a settings exe-be ott csak ki lehet osztani a gombokat, de a játékba lehet beállítani hogy mivel mit csináljon.
valaki belinkelne nekem egy jó scoreboard -ot amit használ <#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
ahogy az 50 méteres átlós keresztlabdákat is, de az még ritkán jön össze.
El van csúszva kicsit.
★ 汤姆 李
csak be kell másolni a megfelelõ helyre
SPORT TV
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Yo, Bitch!
Velem kétszer játszott, szval hiba az ön készülékében
Frenkie, here is a link to my updated OF's. These include Master League option files, which change the gameplay in the Master League to make it play decent.
http://files.filefront.com/Chimps+Gameplay+Evol+2008rar/;9912216;/fileinfo.html
Here is a link to my thread with explanations for these different OF's.
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=45624
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
ezt a szart:S istenem 0 vereség 0 kapott gól, ez elég fifás beütés... kurva idegesítõ így nyerjél bajnoki címet...
Yo, Bitch!
League 1
Join Date: Nov 2003 Need stadium structure info (for stadium server work)
--------------------------------------------------------------------------------
i figured it would probably be faster and less error-prone, if one (or more) of the stadium makers, who are already experts in this area, could summarize briefly how the stadiums are organized in AFS (.img) files.
For example, a summary like this would be very useful:
Stadium: Nou Camp
cv_0.img:
- BIN #1234: main stadium structure,
- BIN #1235: textures for Day Fine
- BIN #1236: textures for Day Rain
...
cv_1.img:
- BIN #123: adboards
...
and so for.
Such reference information would help me a lot with Stadium Server development. And, of course - as usual, whoever provides this info (several people - fine too), will be credited properly in Kitserver manual.