81526
-
Nagyi2pac #51918 Próbáltátok már scannelt arcokat?
Sztem egész jól meglehet csinálni az arcokat! És lehet a szemmélységet is álítani így nemlesz lapos az arcuk oldalról! Kár hogy csak 400 hely van az arcoknak!
Én úgy csináltam hogy a 2008-as arcok bin-jét megnyitottam GS-el elmentettem a képet, kivágtam PS-el és kész! Persze ezt lehet igazi képekről is csinálni!
Dossena (Liverpool)
Bendtner (Arsenal)
-
miva?
1024x768 felbontás, 4:3, és high, egyedül vysnc nincs benyomva. -
Liszi #51916 ezért nem vágom, mert azt tudtam h neked sincs atomvasad... tényleg nemtudom mi lehet..:S -
fú ez a játék
hatalmas:)
ez a LEgend,hát ez valami fantasztikus
KÖSZÖNJÜK KONAMI -
Érdekes,hogy nem csináltam vele semmi ,de így estére meg javult.Tegnap se csináltam a kommentátor hanggal semmi akkor meg szintén magától elment.
Ki érti ezt?!
-
Laca1985 #51913 Sziasztok!
Sztetek mien AGP videokarit erdemes vennem, hogy full grafikan fusson a jatek? PCI expressre meg nem akarok penzt kolteni, majd talan kesobb!
Koszi! -
AA és AF? :)
shevy: Az első kérdésre nem tudom a választ, tavaly úgy volt, hogy a single játékban használt kamerádat alkalmazta onlineban is a játék.
Meccs közben a game settings controllers résznél ottvannak ezek a beállítások, de a váltás gyakoriságát nem lehet váltogatni, csakhogy auto, félauto vagy manuális legyen. -
nem itt vagy vált, vagy nem. -
ja, és valahol be lehet állítani azt, amit régen, hogy mennyire gyakran váltson magától embert a gép? volt régen ilyen, hogy fix, meg manual meg az a csík, ahol volt vagy 8 vonal, ha tele volt, akkor állandóan váltogatott, ha kicsin volt akkor nem, ilyen már nincs benne? -
valaki tudja, hogy hogy lehet a kemeraállást onlineban átállítani? (ps3) -
1024 csak vysnc nincs benyomva -
Főbontás? Szűrők? :) -
nekem ez is megy simán highon, pedig már proci 4 éves -
-
mit kell nyomni hogy ilyen gólt rugjak?:D
lövésok sokkal nehezebbek, csomó ziccert kihagyok, éppen megnyomom lövőgombot erre simán mellé vagy fölévágja:\ 2008ban általában olyankor kapuba bikázta -
De neked méééér? :DDD -
nekem ennél sokkal szarabb mégis tökéletesen megy 1024 mediumon -
ezekkel a miniképekkel mit akarsz? -
töröljétek ki a francba, és mondjátok, meg hogy kell. :) -
Hátha...:DDD -
Feladom:) -
azt mondom én is, sima meccset -
Hát ez nem akar összejönni... -
#51720 és #51726-ra várom továbbra is a választ, ha vki esetleg tudja. -
jó én nem be legendet játszottam, hanem csak sima exhibitiont. -
sztem meg demo sokkal könyebbe volt, ott általában nyertem, itt meg eddig nagyon nem megy:S
közbe megvan mékkel kérni labdát, kösz mindenkinek:)
de eddig 5 traineng meccs után 0 gól 0 gólpassz, de mikor kérem labdát és üres területen vagyok soha nem passzol, csak akkor mikor 2-3-an vannak rajtam, ugy meg hogy rugjak gólt, lehetetlen:S -
ménem jó??? :) GIF... kép beszúrása.. :) -
Raúl!:)
Méretre legközelebb majd jobban figyelek!
-
Fene, én már lőttem 3 gólt, az osztályztaom ált 6.5, de még semmi változás :( -
vazzeg, sokkal másabb a full, mint a Demo.. Ott szenvedtem, nem tudtam, hogy kell játszani, mindig mást csinált, amit akartam.
most meg mindig azt csinálja amit akarok, és csodás gólokat lövök. Raúl előtt is le a kalappal. Mentettem pár gólt, majd talán egyszer csinálok belőle moviet.. :) úgyis ilyen gólok lesznek, meg fogom unni. :D
De így elsőre a nagy szivatás ellen jó volt.. Barcát simán alázom, demoban meg szenvedtem vele. :) -
Gabe18 #51885 De sok bajod van hallod-e.
Akkor megnézed a settingsben milyen billentyű van az "RT" gombhoz társitva,és akkor azt kell nyomni nagy erőkkel. -
Akkor megnézed mire van állítva (R2) nálad. Mi nem tudhatjuk mire állítod
A setting.exe-ben lehet megnézni mielőtt vki megkérdi -
Tomy Lee #51883 Gyenge konfig,ne csodálkozz... -
Tomy Lee #51882 Ennek biza örülnék!!Nagyon komoly:)
Ha lesz valami belőle szólj mindenképp!!Köszi. -
nem gamepaddal játszok... -
Gabe18 #51880 #51788 például.
Csel gomb (R2) dupla lenyomása a passz kérés. -
sehol nem találom hogy le lenne írva hogy melyikel kell, csak azt hogy már demonál leírtad -
Gabe18 #51878 Hát szerintem az a VGA ehhez már édeskevés. Én a 2008-ból 6600GT-vel se tudtam játszható mediumot kicsikarni,pedig az azért pár szériával újabb...(igaz abba a gépben kevesebb ram volt)
De szerintem csoda hogy megy... -
Gabe18 #51877 Nem,nem.Délután irta valaki hogy pár jó edzőmeccs kell és akkor bekerül az ember a keretbe.Na nekiültem,játszottam 3 meccset egyszer 6.5,utána 7.5 (egy gól a hajrában) és asszem még egy 6.5 osztályzatú meccs után kerültám át oda hogy az edzőmeccsen az első számú csapatban legyek (tehát akiken a megkülönböztető felső van).Na szerintem az a kulcs meccs,ha ott jól játszol akkor neveznek a meccsre.Nekem sikerült,utánna persze csere voltam csak,beraktak 60-70 perc körül.Aztán jött ez a gól meg pár jobb osztályzat és mostmár kezdő vaoltam 2x vagy 3x.De újabb gól nem sikerült,ki is kaptunk,szerintem lassan megyek a tarcsiba vissza...
-
Liszi #51876 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz x 1 (2.41Ghz)
2GB RAM
ati 9700
elég régi darab már, de arra amire nekem kell megteszi. (őszintén szólva csak focis gammákat tolok, fifa már régóta nem a világom meg nem is futna rendesen. a pes 2009 demo telepítésnél imádkoztam hogy fusson, ment is faszán, de a full meg..:S nemtudom mi a hiba, mivel azért 640-en menni kéne legalább egy picit..)