PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Izgalmasabb meccsek vannak nélküle.Kb 4× próbáltam gameplay patch-el és normál.
Nekem sem vált be.
★ 汤姆 李
bezzeg ha én a mûesést benyomom az sárga nekem 😛
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
hihetetlen rossz szerintem
mindez a legnehezebb szinten
láttam, hogy üresen van a játékosom a másik oldalon, igy odaemetem neki, rúgjön õ is gólt 😊
Sztem itt simán kiugratásossal el lehetett volna lõni a hosszú felé a védõ és kapus között ahol ajtó ablak, felesleges kockázat volt felemelni.
Az alálöbböléses kis beívelést sztem inkább ilyen helyzetben célszerû alkalmazni amikor két vagy több vésõ közé kell lágyan beívelni

Ugye úgy csinálom, hogy közben megy a játék és mindig újraindítom csak a meccset. Kb minden 10-15. mecsnél szórakozik ilyenkor
ugyanaz a logo nálam nincsen és ha nem szerkesztek akkor általában nem fagy így
Szerintem nem az exe-vel van a gond, de ezeket megtalálod a gamecopyworld-on
Az alpha-t 90 fokkal most elforgattam
(Az eddigiekben magához a fûtextúrához nem nyúltam ebben a stadionban)

Nálam nem mûködik rendesen a kitserver, mert az exhibition-ba mez választásnál, vmikor meg meccs indításánál befagy, illetve vmikor midkét csapatnak ugyanazt a logót rakja be, tölt indításnál de nem megy tovább, csak a zene megy tovább, vmikor még ctrl+alt+delete-tel sem tok kilépni és újra kell indítani a gépet. Régebben rendesen mûködött, most megpróbáltam régebbi GDB mappával,régebbi kitserverrel is de ugyanúgy befagy. Lehet, hogy az a baj, hogy a Konami 1.20-as patch exe file-t bemásoltam a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008-ba és a kitserver most ezt olvassa be.
Lécci vki küldje el az alap exe file-t, vagy amivel neki mûködik rendesen a kitserver!!!
Email címem: [email protected] <#worship>#worship>
(no patternbe rakva) amire gondoltam rakok keresztcsíkot mert oké bejelentkezõ képen jól néz ki de azután fura ha nincs keresztcsík
ha viszont rárakom ugyanazokat a csíkokat keresztbe akkor #44530 felsõ jött ki ami annyira nem tetszett ezért gondoltam, hogy vékonyabbra kéne venni
De nem volt kedvem 16 réteget újra mozgatni és felezgetni átlátszó nézetben
Ezért simán megfogtam egyben és felére összenyomtam majd duplikálva melléraktam
szval lehet, hogy jobban nézne ki, de mivel már egy réteg ahhoz elõlrõl kéne kezdeni és próbálgatni
itt a passz az ami szép:
kezd olyan érzésem lenni mint a fifa 2005-be, vannak bizonyos "szögek" ahonnan egy jóleltalált lövés 100%-os gól, persze lehet csak véletlen 😛
Nekem a második jobban tetszik, de lehet hogy csak az eredetiség miatt.
Ezt már le lehet tölteni valahonnan?
itt látszik milyen jól néz ki maga a stadion
http://rapidshare.com/files/104267242/picturesr.rar.html
na akkor azt a zöldet körben még cseréljük

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Külömbözõ patch-ekhez lehet leszedni tehát valószinüleg többet is le kell majd szedned, hogy meglegyen az összes logó!
a stadionokat meg még átgondolom
ezekben a konvertált stadionokban a szerkezeti elemek néhol hibásak ill. a pálya és a reklámtábla közötti fû csík annyira vibrál nálam, még ha a szürõket max.-ra is rakom...
a gyep hiába tökéletes, ha ami körülötte van az nem tetszik 😞
meg nekem amúgy sincs semmi problémám a gyári stadionokkal
Ha amik készen vannak azt is
Én már nem csinálok eredetit, hanem a stadionok újabb és jobb verzióit.
Lesz pár egészen jó pl MFH féle.
Illetve lehet megcsinálom az EB stadionjait javítva ha kijön elég
nem csinálom meg minden stadionra, amiket ki akartam javítani azok már készen vannak
★ 汤姆 李