81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Próbáltátok már scannelt arcokat?
    Sztem egész jól meglehet csinálni az arcokat! És lehet a szemmélységet is álítani így nemlesz lapos az arcuk oldalról! Kár hogy csak 400 hely van az arcoknak!
    Én úgy csináltam hogy a 2008-as arcok bin-jét megnyitottam GS-el elmentettem a képet, kivágtam PS-el és kész! Persze ezt lehet igazi képekről is csinálni!

Dossena (Liverpool)

Bendtner (Arsenal)
  • ForzaInter
    miva?
    1024x768 felbontás, 4:3, és high, egyedül vysnc nincs benyomva.
  • Liszi
    ezért nem vágom, mert azt tudtam h neked sincs atomvasad... tényleg nemtudom mi lehet..:S
  • Firerock
    fú ez a játék
    hatalmas:)
    ez a LEgend,hát ez valami fantasztikus
    KÖSZÖNJÜK KONAMI
  • gabi89
    Érdekes,hogy nem csináltam vele semmi ,de így estére meg javult.Tegnap se csináltam a kommentátor hanggal semmi akkor meg szintén magától elment.
    Ki érti ezt?!
  • Laca1985
    Sziasztok!

Sztetek mien AGP videokarit erdemes vennem, hogy full grafikan fusson a jatek? PCI expressre meg nem akarok penzt kolteni, majd talan kesobb!

Koszi!
  • Terminátor14
    AA és AF? :)

shevy: Az első kérdésre nem tudom a választ, tavaly úgy volt, hogy a single játékban használt kamerádat alkalmazta onlineban is a játék.

Meccs közben a game settings controllers résznél ottvannak ezek a beállítások, de a váltás gyakoriságát nem lehet váltogatni, csakhogy auto, félauto vagy manuális legyen.
  • horpeti
    nem itt vagy vált, vagy nem.
  • shevy
    ja, és valahol be lehet állítani azt, amit régen, hogy mennyire gyakran váltson magától embert a gép? volt régen ilyen, hogy fix, meg manual meg az a csík, ahol volt vagy 8 vonal, ha tele volt, akkor állandóan váltogatott, ha kicsin volt akkor nem, ilyen már nincs benne?
  • shevy
    valaki tudja, hogy hogy lehet a kemeraállást onlineban átállítani? (ps3)
  • ForzaInter
    1024 csak vysnc nincs benyomva
  • Terminátor14
    Főbontás? Szűrők? :)
  • ForzaInter
    nekem ez is megy simán highon, pedig már proci 4 éves
  • horpeti
  • ForzaInter
    mit kell nyomni hogy ilyen gólt rugjak?:D
    lövésok sokkal nehezebbek, csomó ziccert kihagyok, éppen megnyomom lövőgombot erre simán mellé vagy fölévágja:\ 2008ban általában olyankor kapuba bikázta
  • horpeti
    De neked méééér? :DDD
  • 9csöves9
    nekem ennél sokkal szarabb mégis tökéletesen megy 1024 mediumon
  • ForzaInter
    ezekkel a miniképekkel mit akarsz?
  • horpeti
    töröljétek ki a francba, és mondjátok, meg hogy kell. :)
  • Terminátor14

Hátha...:DDD
  • horpeti
    Feladom:)
  • ForzaInter
    azt mondom én is, sima meccset
  • horpeti
    Hát ez nem akar összejönni...
  • 5c0rp330n
    #51720 és #51726-ra várom továbbra is a választ, ha vki esetleg tudja.
  • horpeti
    jó én nem be legendet játszottam, hanem csak sima exhibitiont.
  • ForzaInter
    sztem meg demo sokkal könyebbe volt, ott általában nyertem, itt meg eddig nagyon nem megy:S

közbe megvan mékkel kérni labdát, kösz mindenkinek:)

de eddig 5 traineng meccs után 0 gól 0 gólpassz, de mikor kérem labdát és üres területen vagyok soha nem passzol, csak akkor mikor 2-3-an vannak rajtam, ugy meg hogy rugjak gólt, lehetetlen:S
  • horpeti
    ménem jó??? :) GIF... kép beszúrása.. :)
  • horpeti
    Raúl!:)
    Méretre legközelebb majd jobban figyelek!

• Terminátor14
    Fene, én már lőttem 3 gólt, az osztályztaom ált 6.5, de még semmi változás :(
  • horpeti
    vazzeg, sokkal másabb a full, mint a Demo.. Ott szenvedtem, nem tudtam, hogy kell játszani, mindig mást csinált, amit akartam.

most meg mindig azt csinálja amit akarok, és csodás gólokat lövök. Raúl előtt is le a kalappal. Mentettem pár gólt, majd talán egyszer csinálok belőle moviet.. :) úgyis ilyen gólok lesznek, meg fogom unni. :D

De így elsőre a nagy szivatás ellen jó volt.. Barcát simán alázom, demoban meg szenvedtem vele. :)
  • Gabe18
    De sok bajod van hallod-e.

Akkor megnézed a settingsben milyen billentyű van az "RT" gombhoz társitva,és akkor azt kell nyomni nagy erőkkel.
  • Breki33
    Akkor megnézed mire van állítva (R2) nálad. Mi nem tudhatjuk mire állítod

A setting.exe-ben lehet megnézni mielőtt vki megkérdi
  • Tomy Lee
    Gyenge konfig,ne csodálkozz...
  • Tomy Lee
    Ennek biza örülnék!!Nagyon komoly:)
    Ha lesz valami belőle szólj mindenképp!!Köszi.
  • ForzaInter
    nem gamepaddal játszok...
  • Gabe18
    #51788 például.

Csel gomb (R2) dupla lenyomása a passz kérés.
  • ForzaInter
    sehol nem találom hogy le lenne írva hogy melyikel kell, csak azt hogy már demonál leírtad
  • Gabe18
    Hát szerintem az a VGA ehhez már édeskevés. Én a 2008-ból 6600GT-vel se tudtam játszható mediumot kicsikarni,pedig az azért pár szériával újabb...(igaz abba a gépben kevesebb ram volt)
    De szerintem csoda hogy megy...
  • Gabe18
    Nem,nem.Délután irta valaki hogy pár jó edzőmeccs kell és akkor bekerül az ember a keretbe.Na nekiültem,játszottam 3 meccset egyszer 6.5,utána 7.5 (egy gól a hajrában) és asszem még egy 6.5 osztályzatú meccs után kerültám át oda hogy az edzőmeccsen az első számú csapatban legyek (tehát akiken a megkülönböztető felső van).Na szerintem az a kulcs meccs,ha ott jól játszol akkor neveznek a meccsre.Nekem sikerült,utánna persze csere voltam csak,beraktak 60-70 perc körül.Aztán jött ez a gól meg pár jobb osztályzat és mostmár kezdő vaoltam 2x vagy 3x.De újabb gól nem sikerült,ki is kaptunk,szerintem lassan megyek a tarcsiba vissza...
  • Liszi
    Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz x 1 (2.41Ghz)
    2GB RAM
    ati 9700

elég régi darab már, de arra amire nekem kell megteszi. (őszintén szólva csak focis gammákat tolok, fifa már régóta nem a világom meg nem is futna rendesen. a pes 2009 demo telepítésnél imádkoztam hogy fusson, ment is faszán, de a full meg..:S nemtudom mi a hiba, mivel azért 640-en menni kéne legalább egy picit..)