81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Balázs 17
    1.szezon regular
    2.szezon prof
    3.szezon top

ha minden jól alakul, mivel még megkell szoknom, főleg kamreaállást(vertical)
  • ProGabe #52436
    kezdtem egy új BaL-t, top plyer helyett professionalon. top playeren vágtam pár szép gólt, mindig jól játszottam, de 9 meccs után is csak training meccs a numanciánál úgy, hogy a babylonnal (tehát az első meccsen, ahol megfigyelnek) az én gólommal nyertünk

most osasuna, első meccs, meg is van az első gól. nem is akármilyen :)

• Mor3llo
    Egy fiatal játékosnál valószínűleg tényleg így van.
  • Tomy Lee
    Írd már le még 10 hsz-ban,hogy miképpen alakulnak a mérkőzéseid
  • Rol3
    Csereként beálltam a 85. percben 1x értem labdához kaptam 5.5 és meccsután azt írja kikerültem a csapatból. Igazából azért ez nem így működik, most trainingezhetek megint.
  • Rol3
    Most kiállítottak első félidőben, kaptam 5.0-ás osztályzatot a következő meccset kihagytam kiállítás miatt és már nem is vagyok kezdő:) Pedig előtte 8.0-ás osztályzatom is volt.
  • Rol3
    csereként beálltam az első csapatba akartam írni
  • Rol3
    Helyezkedni kell és sokat játékban lenni mert különben nem kapsz jó osztályzást és be se kerülsz a csapatba. Én most kezdtem el egyet és 4 training meccs után csereként beálltam a kezdőbe, 2 meccs csereként és már kezdő vagyok.
  • tobias88
    hm... 2. szezon, de még semmi
  • jolesy
    Sziasztok!
    Van valami jó option file amibe benne van minden igazolás?
  • Rol3
    Training helyett meccseket játszol meg írja is, hogy bekerültél a csapatba vagy hogy kezdeni fogsz következő meccsen.
  • crossy104
    Sziasztok! Feltettem a gamingacces patc-et, de a betett német bajnokságban egy csomó csapatban hiányoznak a játékos nevek.Mitől van ez?Úgy tettem fel ahogy irták.
  • tobias88
    Legendben hogy jelenik meg hogy játszhatok? Training match helyén kiírja a rendes matchet, vagy hogy?
  • tobias88
    nah, nem! nekem alapban nincs a D-padon a cselezés!!! hanem azzal is irányít meg az analóggal is
  • Breki33
    ez az ami baromság analóg irányítást d-padra rakni.........
  • tobias88
    nekem alapban a D-pad is irányításra szolgál, nem cselezésre
  • tobias88
    nah, ekkor nekem a jobb analóggal irányít és a d-pad lesz a manual passz
  • tobias88
    mostani állás:
    baloldalt az analóg és a D-Pad az irányítás és a jobb alsó a manual pass
  • Breki33

nah hátha ígí érthetőbb lesz bal oldalon ahol a up, downs stb van oda kell rakni a megfelelő jobb analógot jobb oldalon az ures helyekre meg a D-pad megfelelő irányt

bal analóghoz nehogy hozzányúlj!
  • Firerock
    idáig melyik a legjobb patch?
  • tobias88
    nah, nekem az különre került most

felső analóg = 360 style-os

• Breki33
    felső analóg?

mi az hogy hosszú meg sima?
    lapos meg magas van de az ugyanaz az analóg

MIlyen irány legyen a D-pad a játékosfutásé? mert akkor ez hülyeség
    de ezt már korábban mondtuk

Ha megcseréled bal analóg marad irányítás jobb analóg cselezés D-pad menual pasz.
  • tobias88
    ahogy te mondtad, így a felső analóg lett a hosszú manuál passz, a d-pad a sima manuál passz, és a másik analóg meg az irányító gomb

azt akarnám, hogy a D-pad legyen az irány, az egyik analóg a manuál passz és a másik a cselezés!
  • tobias88
    82 hogyan? nekem 79 az agility, aztán minden 70 épp, és minden újrakezdésnél ugyanolyan
  • Kmarha
    azért tök jó.. Hull Citybe kezdtem.. d1 cup-on már kezdő 11-be voltam, majd kis szünet után, az Arsenál ellen kezdhettem csatárként.. végig jó pontokat szereztem, de gólt biza nem birtam rúgni (egyszer fejelni csak).

Azt beköszönt hozzám a Newcastle, hogy elvinne. :D Laza. Igaz hogy tartalékosként vagyok, de mégis csak dupla annyi fizúval, egy nagy csapatként.

Viszont billentyüzeten az istenért sem sikerül megcsavarnom azt a rohadt labdát (simában igen, csak legend módban nem). Kéne egy controller..
  • Breki33
    De, csak lehetne szebb és a számozás se túl szerintem igazából nagyobb is
  • Breki33
    ezt a ráhuzomot nem egészen értem

most pl van d pad jobb irány beállítva azt hiszem bal oldalon ott lenyomod a gombot hogy szerkeszhesd és beállítod analóg jobbrára

és így mind a négy irányt

Aztán ahol meg az analog joo volt oda a d-pad jobbra és ugyanígy mind a négy irány.

És akkor a d-padra kerül a manual pasz
    ennél szájbarágósabban nem tudom leírni
  • horpeti
    aztán ki tudja, a fejlődés görbe egyáltalán hogy alakul, most csak 2 évre előre látszik. Gondolom aki sokat játszott, az már látja..
    Nem tudom, mi alapján fog változni, lehet pl. sérülés , vagy aktivitás hatására ront rajta, vagy javít... majd kiderül.
  • horpeti
    De kb. 4-5 év lesz, mire normálisan fogok futni, és passzolni/lőni ezzel a fullos fejlődéssel (85, bár 90 kéne, de az nem lesz meg soha, mert akkor meg másban leszek nagyon rossz). :-)
  • horpeti
    Én speciel az elején nyomtam a speedet és a staminát fullon, amíg 82ről nem lett 83as a stamina. Így elég jól kibírom a meccset, a fittnessre nincs ráhatásom.

Azóta a speedet és a lövéstechnikát fejlesztem fullon, hogy elérjek valami normális mutatót. A játékomhoz kell a gyorsaság, nem vagyok nagytermetű, nem bírok labdát megtartani. Valszeg ha 90esre feltolnám a body balanceot, menne, de mégis más, mintha 100 kilós lennék. De majd arra is tolok. :)
  • tobias88
    ez nem a 2009es?

• ProGabe #52406
    ezt csak elég bemásolni a SAVE mappába?
  • webibebi
    de ezeket hgy csináljátok??úgy játszotok meccsen vagy h azokat a dolgokat fejlesztitek?
  • Nagyi2pac
    Hát már elég sok van!

Ott van a játékban!
  • tobias88
    ha a D-Padot az anlógra ráhúzom, akkor nem az analóggal fogom irányítani? és D-paddal meg a manual pass?
  • Breki33
    És van már elég 2009-es mez?

Pl Juvest se láttam
  • Nagyi2pac
    De lehet megvárom! 1-2 próbát azért csinálok!

Ja igaz, de ott nincs annyi üres hely ami elég lenne ennyi mez nélküli csapatra!
  • Breki33
    nem várod meg míg valaki megycsinálja?

DE sztem ha van teljes kitlisted akkor látod is a helyeket
  • Nagyi2pac
    Ez kicsit érdekes lesz, kiválogatni hogy meik az üres bin! Lehet egyszerűbb lenne ha közbe GS-el nézném a bineket és ahol fekete kép van oda berakni mezt!
  • Nagyi2pac
    #52383, #52385