81526
-
Az a plussz, hogy több meccsed van a fejldősére, kell ennél több? :)
Mást nem vettem észre, esetleg ezeken a meccseken a match exp is könnyebben jön.
-
Jól kell játszanod az edzőmeccseken és akkor bekerülsz a kezdőbe.Rating legalább legyen 6.5 -
No én is belelendültem, Second Strikerként kezdtem, most a Torinonál vagyok, de még nem léphettem pályára meccsen... legalábbis mindig kiírja hogy mely csapat következik, de nekem csak edzőmeccset enged, vagy a meccs kihagyását :S
magyarázat? :D -
Amugy semmi pluszt nemad azért mert megnyertük az olasz kupát meg a bajnokságot? -
Szerencsém volt,hogy év közben eltudtam jönni a Lazio-tól és pont a Fiorentinának kelletem,de jobban örültem volna a Milánnak,de mindegy
-
Igen az European Championship,de most nézem a csoportba nem vagyok benne,de valahol a Calendárba játszok a Chelseaval
-
Sanyicucu #53512 akkor inkább proci mint videokártya bajom van? -
Ha tudod, akkor mért kérdezed? :PP
Amúgy a proci szerintem nagyon gyenge, ha vannél vmi jobbat, ami nem celeron, akkor talán menne a 6600gt-vel. (persze nem high-on...)
-
Sanyicucu #53510 Sziasztok!Nekem az lenne a problémén,hogy szaggat 1 kicsit a játék.Celeron 2.66-os procim van és nvidia 6600 gt 128 mb vidikarim.Melyiket cseréljem ki hogy fusson?Tudom mind a kettőt ki kellene.A választ előre is köszi. -
-
Hát ha tényleg nincs ott, akkor nemtom :DD
Ugye az European Championship-et nézed? -
Nincs benne sehol a Fiorentina csak olasz kupa -
Menj előrébb, az első két helyezettnek nem kell selejtezőt játszania. -
Aláirtam de sehol 1 BL meccs sem csak olasz kupa.
-
Koszi! -
Curesz #53503 Hát megnyomod az X-et ami a lövés gomb, ott írja a bal alsó sarokba, és akkor választhatsz más számot:) -
hol? -
Curesz #53501 Azt belehet állítani mindig, mikor igazolsz valahova -
Ahogy Peti is írta, még nem fejezted be a szezont, ezért az előző évi csoportokat mutatja :D Szóval nyugi, menj át az következő szezonba és máris jó lesz. -
Hol tudom megnézni? -
Az összes csoportot megnéztem sehol nem vagyuk,de ott van az Inter aki 8. lett.Nemértem -
várd meg a jövő évet!
Be tudod tolni a statod? első két lapot?
Amúgy nagyon király, hogy megnyertetek mindent, rögtön 2. évben. :) -
Én azt se tudom mi az
-
AMF,de nem indul sehol a Fiorentina hiába irja eggyik csoportba sincs benne. -
Azt nem ertem a desired shirt nr. miert 10-es mindig, miert nem az altalad valasztott?! -
én nyertem, pedig csak most kattintottam ide. :P -
Mi az alap posztod? -
Oda van írva, hogy indulsz :DDD -
Pedig indultok, oda van írva (csak a jövő évet nézd) -
Top Playeren megnyertem az Olasz bajnokságot meg az olasz kupát a Fiorentinával legend módban,hogy lehet az hogy mégsem indulunk a BL-ben
-
-
lehet -
Milus #53486 Aki eredetivel játszik online annak lehet feltelepíteni valamit az 1.10-es hivatalos patchen kívül? pl. a csapatnevek idegesítenek a spanyoloknál. -
Álltalában olasz kometárral szoktam játszani,de minden eggyes kilépés után be kell állítani.Miért? -
Nagyi2pac #53484 Köszi, működik!
-
tényleg beckham milános lett pár hónapra...kíváncsivok az ottani telljesítményére meg , h visszakerül e az angol válogatottba...mondjuk spec nemnagyon bírom.. -
ps-ben window->actions. előjön az actions ablak, annak a jobb felső sarkában lesz egy nyíl (vagy valami, PS verzió függő) arra katt és értelemszerűen load actions -
Nagyi2pac #53481 Breki vagy vki aki ért a Photoshophoz:
ilyen ATN (actions) fájlt hogy lehet megnyitni photoshopba? mert nekem nem csinál semmit! -
az nem számít, azt ugyse használja senki így se úgy se -
Curesz #53479 hát igazolások nem nagyon...pl manninger még mindig udinesebe van, de most igazoltam át:D de Legrottaglie feje nagyon gyenge