PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A KitServer legújabb verziója pedig megengedi, hogy a tiltott magasabb grafikai beállításokat is engedélyezd.
Csak azon belül hol lehet? (Azért kérdezem, mert még nem volt idõm letölteni, és mire elindítom akkor csak 1katt ide 1katt oda és már játszhatok 😄)
Most jött meg az új gépem, és az a kérdésem, hogy melyik progi kell a tiltott grafikai beállítások engedélyezéséhez (És azon belûl hogyan?)? Régebben olvastam valahol, de már nem tudom...
De kell majd hely neki mikor visszaér...
Ne töröld légyszi mert voltam nála,beállítottam mindent a gépén így játékra kész csak most elutazik.
Köszi!
<15:08:34>15:08:34> << na nagyon érdekes
<15:08:45>15:08:45> << nem engedett serrverként belépni
<15:08:51>15:08:51> << csak clientként
<15:09:03>15:09:03> >> látok egy szobát
<15:09:04>15:09:04> << úghy viszont létre tudtam hozni szobát
<15:09:26>15:09:26> << akkor lépj be
<15:09:37>15:09:37> << érdekes lesz ha igy megy
<15:10:13>15:10:13> >> kiírja h nem tud kapcsolódni

http://www.topfoci.hu/forum/viewtopic.php?t=10&p=79055&title=Serie+A
http://sporthirado.hu/cikk-euro_2008-ujabb_kieso_megserult_wesley_sneijder-2800

Elõször amikor rámentem a linkre bejöttek a logók, de mostmár ha rákattintok nem jönnek be csak ennek az oldalnak a fõoldala!<#rolleyes>#rolleyes>
Lehet az az 1 is öngól volt😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bundát emlegetnek, akik látták a kölni körzeti bajnokság zárófordulójában lejátszott DJK Löwe II- Rheinkassel-Lange II mérkõzést.
A vendégcsapat 54-1-re gyõzött, és jobb gólkülönbségének köszönhetõen a második helyre ugrott, ami már feljutást ért… A zárást megelõzõen a második helyen tanyázó Germania Nippes II gólaránya 37-tel volt jobb, ráadásul szintén megnyerte az utolsó meccsét, 10-0-ra. A Germania focistái már ünnepelték is a kiharcolt feljutást, de kiderült, a Rheinkassel hihetetlen gólzáporral megelõzte õket.Egyértelmûen lehetett látni, hogy manipulálták a meccset, a Löwe játékosai szinte semmiféle ellenállást nem tanúsítottak - panaszolta az Express hasábjain a Germania egyik tulajdonosa, Alessandro Puzzo, aki személyesen is látta a vitatott mérkõzést.A kölni körzeti labdarúgó-bizottság elöljárója, Hermann-Josef Schmitz is keményen fogalmazott: Ez egy szégyen!
Este hazaérek csinálok pár gif-et...
a gif-en legalábbis énis négyzetesnek látom
nálam a fraps 29 valamennyi fps
rakjam ki ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
hány mega az avi ?
az elején a take on semple for evry-nél hány kockára van beállítva vagy az all frame beállítással töltöd be ?