PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=27747
A stadion milyen?
ha csikos füvet akarsz és nem négyzetrácsost akkor fel kell cserélni a mintát és a koszolódást és ez csak high-on mûködik, viszont sokkal szebb
ezért én biztos nem szeretnék mediumos fûvel stadionokat
pont a múltkor segítettem neki lehet megteszi, bár nem tudom neki mennyi meló átírni
régebben csináltam feleseket, de akkor is így
NEm tudom hányan emlékeznek még az elsõ superpatchez én készítettem a reklámtáblákat és akkor jobban futott a reklámtáblás fórumom mint a stadionos
DE visszatérve nekem a pl az ilyen dupla hosszúságú sokkal jobban tetszik, a feles mindenféle kicsit Fifa feeling

egyik legjobb dolog amit a játékhoz kitaláltak ha nem a legjobb
Great Stadiums Pack by Maiers
Company Konami
Platforms PC-Xbox 360-PS3-PS2-PSP-WII
Category Sports - Soccer
Release Yes
download them
Maiers converted many stadiums from PES 6 to PES 2008 and create this amazing pack divided into 3 parts :
Stadiums included :
NAZ Bulgaria Vasil Levski Sofia Original Author Unknown
NAZ Croazia Stadion Maksimir Zagabria Original Author Grzzz
NAZ Ungheria Hidegkuti Budapest Original Author Pes
NAZ Irl. del Nord Windsor Park Belfast Original Author Unknown
NAZ Norvegia Ullevaal Stadium Oslo Original Author Unknown
NAZ Polonia Stadion Slaski Chorzow Original Author Unknown
NAZ Svezia Rasunda Stadion Stoccolma Original Author Unknown
NAZ Ucraina NSK Olimpyskiy Kiev Original Author Unknown
NAZ Galles Millennium Stadium Cardiff Original Author Unknown
NAZ Sud Africa Newlands Stadium cape Town Original Author Unknown
NAZ Tunisia Stade 7 Novembre Rades Original Author Unknown
NAZ Costa Rica Estadio Nacional Original Author tardetito
NAZ Stati Uniti Giants Stadium New York Original Author Unknown
NAZ Australia Telstra Dome Melbourne Original Author linkin park
NAZ Iran Takhti Stadium Ahvaz Original Author Unknown
NAZ Arabia Saudita King Fahd Stadium Riyadh Original Author Unknown
NAZ Corea Sang-am Stadium Seoul Original Author Unknown
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=13428
Mind1, azért lehet kipróbálom 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Telepítsd fel a játékhoz és légy boldog. Vagy használj szótárat. Azért nem túl bonyolult a játék 😄
CSAK a Fradi
Am azért kéne mert hogyha játszani akarok "menedszer módot" (tudom nem ez a neve, de most nem jut eszembe) azér ott sok a szöveg és én meg nem tok angulul.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
★ 汤姆 李
Amúgy<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Hajrá!<#eljen>#eljen>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
FRANCO DI SANTO ( SS - CHELSEA )
TAIWO ( SB - O.MARSEILLE )
PALOSCHI ( SS - MILAN )
ZÁRATE ( CF - BIRMINGHAM )
RAFINA ( SB - SHALKE )
BRENO ( CB - BAYERN )
DÁTOLO ( AMF - BOCA )
MIRANDA ( CB - SAO PAULO )
CARLOS ALBERTO ( AMF - SAO PAULO )
SERGIO MOTA ( SMF - SAO PAULO )
FALCO GARCIA ( CF - RIVER )
ALEXIS SÁNCHEZ ( SS - RIVER )
JÓ ( CF - CSK MOSKVA )
EMANUELSON ( SB - AJAX )
SUAREZ ( SS - AJAX )
NURI SAHIN ( SMF - FEYENORD )
LUCAS ( CMF - LIVERPOOL )
õket szoktam elsõsorban keresni és leigazolni pl. Paloschi az egyik legnagyobb kedvencem hihetetlen gyorsan fejlõdik, a védõk közül meg Miranda aki kegyetlen jó, de végül is a felsoroltak a posztjukon mind mind baromi jók lesznek
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Még mindig nincs kész a magyaritás a játékhoz?
ha mondjuk duplázod az átigazolási költséget és a fizetést is akkor tuti tudsz vásárolni, de ez baromira nem gazdaságos
tedd azt amit én szoktam, vegyél fiatal tehetségeket... mindjárt írok párat akiket könnyen meg lehet venni és pár év alatt nagyon jók lesznek
2x annyi lehetne egy stadionban, ez elõnyõs pl. az olimpico-ba ahol csak két reklámtábla lehet csak, így lenne 4 😊
de van még 1-2 stadion ahol jól jönne szerintem...
vélemények ?
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Már elõre is gratula hozzá;-)
★ 汤姆 李
A gameplay patch... túl késõn jelent meg, az én option file-omhoz képest és így nemtudtam arra építeni az egészet! Egyszerûen annyi minden van az enyémbe sok relinkelt arc + csomó új csapat...meg minden hogy kb. 1 hónap lenne átrakni és még úgyis elég hiányos lenne!!<#nemtudom>#nemtudom>
Mér ne menne mediumon?? Alap stadionok vannak nálam csak majd picit feljavítva új táblák a sadionokba+új gyep
Azthittem abbahagytad.Én nagyon várom!Csak annyit,hogy mediumon is menni fog?
★ 汤姆 李
A patch-em...
★ 汤姆 李
Mi lesz 10 nap múlva??
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Egyébként a friss adatbázis miatt várom legjobban 09-et ha már ehez a részhez képtelenek csinálni...
★ 汤姆 李
Berakja automata és utána nem lehet elküldeni õket.
Mi a francért nem lehet ml-t szerkeszteni??????????<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
★ 汤姆 李