81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Shevchenko
    nemtalálom
  • Breki33
    tegnap leírta sztem nagy2pac, hogy hol van a dokumentumokban download könyvtárban ami hidden
  • Shevchenko
    Ugyan az
  • Shevchenko
    cs0f nekem nincs is olyan?
  • Shevchenko
    Nállam nemtudod i lehet a gond?
  • Breki33
    próbáld meg a kitserver nélkül és a cs0f-t nem véglegesen persze törölve
  • Breki33
    Na pont ugyanez van nálam

"The game (pes2009.exe) crashes immediately at load with latest Kitserver (8.1.2) and Konami patch 1.20...
    I've tried even with an "empty" kitserver (no patches on "img" folder) and deleting option file, but the problem remains.
    If I uninstall Kitserver, the game runs ok...
    All was ok with Kitserver 8.1.0 and Konami patch 1.10!
    Do you have any ideas to fix this?!? "
  • Breki33
    Na nálam már else indul a játék kitserverrel.

Hová menti a kitserver a beállításait?
  • Shevchenko
    Feltettem az 1.2-es patch-et és ezt irja ki.

Van valami megoldás?
  • horpeti
    Vicces, hogy 5. helyről a Chelsea toronymagasan megnyeri a bajnokságot, amióta elmentem onnan. :D
  • horpeti
    Nah, kupát megnyertük, BLt Chelsea ellen elvesztettük.
    A csapat bár 5.5-6.0-t teljesített (én is), nem volt annyira gáz, tehát ez egyéni kudarc. Kapkodtam, stb.
    Igaz, esély se volt, mert rögtön elején felrúgta a 16oson belül a csatárt az egyik sokeszű.
    De ezt lehetett volna jobban játszani. Próbáltam, ennyi ment. Hát evvan. :S
  • horpeti
    És igen, eltaláltam , kupa döntőre lehúzott és nem játszhatok.
    Király
  • horpeti
    Meg nehogy kéken lehúzzon és ne játsszak a döntőben vázz. :D
    MAjd előtte mentek, hátha számít :P
  • horpeti
    Nah, BL döntő és D1 kupa döntő már megvan.
    Nincs az az isten, hogy lefeküdjek most!! :D 3 bajnoki meccs van addig. :D

Már csak az a kérdés, hogy lehúz-e akkor vagy sem, mert most baromira megy a csapatnak. Szerintem pont úgy jön ki, hogy akkor visszaesik. :S
  • Fabio Capello
    jáccanom köll... :D

már egy hete nem toltam a csatárommal és remeg a kezem :D
  • horpeti
    És a szar forma a BLre is folytatódik, vagyis megint úgy fogunk szívni, mert nem lehetek a pályán. Csak így lehet megverni meg a sok potyával. :D
  • horpeti
    Chelsea ellen úgy buktuk a rangadót, hogy irdatlanul meg se mozdult senki, ráadásul ugye engem végén cserélt be. Gyakorlatilag nem játékkal nyert, hanem hogy fullra le voltunk húzva. Biztos féltünk a 80ezer nézőtől.
  • horpeti
    Tavaly is ígyv olt. :DDD Úgy estünk ki nélkülem, hogy csak zörgött. :D
  • horpeti
    nah, már sajna padozom is, most jönnek a BL elődöntők, meg a Chelsea ellen a bajnoki. Jó időzítés. :DDD Gépre vall.
  • horpeti
    idegenben mindenképpen kell majd 1 gólt lőni. :D De így van esély legalább. Csak nehogy lehúzzon és csere legyek.
    Fura, hogy hazai pályán voltak álmosak a srácok...Pedig mindenki full és félfull formában volt.
  • horpeti
    Jó meccs volt Liverpool ellen 1-1 , de végig 0-1 volt kupában.
    Igazán nem nagyon szerveztem a játékot, rohangáltam és szereltem (10 intercepts:DD), no meg indultam mint a vadbarom és tüzeltem. De mindent védtek. A végén szögletből izomból ráfejelem a kapufánál álló védőre, de onnan hál istennek Ronaldohoz pattant. :DD
    Jah, mellesleg mozogni is alig bírtam, annál sokkal rosszabb volt, mikor még 17 éves voltam. :D De kezdem megszokni, alkalmazkodni kell. Alig bírok visszaérni, no meg előre, választani kell. :D

• horpeti
    Mi lenne, ha a kariddal érnéd el a 31et...már hajad se lenne. :P

Nekem az a szerencsém, hogy annyira megszerettem a Unitedot (életben alapból régi kedvenc, bár sosem őket néztem, hanem spanyol, olaszt), hogy ha szarok vagyunk is próbálok hajtani.. Nagyon kialakult a United szív.. :D
    De azért jó lenne nyerni BLt, kupát, és bajnokságot. :P
  • Nagyi2pac
    BURGUM PATCH for PES 2009 v0.40

http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH+for+PES2009+v040rar/;12322315;/fileinfo.html/1/1

- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits, stats are done!)
    - All National, Club and Classics kits!!!
    - Working with KONAMI 1.2 Patch
  • donpedro
    9 szezonon át elfogadtam, de már nem örülök a góljaimnak sem, azért meg minek játszak, hogy csak felidegesítsem magam.

Inkább játszok valami olyannal, ami örömet okoz, ha már ki akarok kapcsolódni meló után. Így csak megőszülök, mire betöltöm a 31-et, pedig ez alig pár hét múlva lesz... :)
  • horpeti
    West Bromwitch kapusa olyanokat pózol, vagy 5 helyzetet fogott. Hihetetlen, hogy még nekik is csodakapusuk van. :D
  • horpeti
    West Bromwitch aláz minket. 20-ról guruló labdák bemennek.
    Ráadásul a padon ülök, és nézhetem. :D
    El kell fogadni a szivatást. :S
  • horpeti
    ÉS igeeen, 75ös a shot power!! Már lehet próbálkozni távolról, mert zöld legalább :P
  • donpedro
    Uninstall, elegem volt. Ez a legelba**ottabb játék a világon. Nem éri meg az idegeskedést, már messze nem nyújt annyi örömöt, mint az elején.
  • horpeti
    De legalább 7.0-val toronymagasan Man of the match lettem!!:D
  • horpeti
    Mekkora lol volt a meccs Arsenal ellen. Végig jók voltunk, gólpasszommal vezetünk. Véletlenül kapunk egy potyát, mert kapura gurult, erre olyan szinten megálltam hogy egy irányváltáskor 2 métert csúsztam még előtte, mint a korcsolyapályán. Szerintem ide tök mindegy, mit fejlesztek, le volt húzva mint az állat.
    Csoda folytán 87. ben lehoztak, és abból a szabadból belőttük, és nyertünk. :)

Annyin múlik, hogy zombi e a védelem és nézi, hogy belövik, vagy elrúgja a labdát..
    1-1nél Roonie előtt gurul el a labda a gólvonalon beadásból, csak bele kellett volna érnie, de a labda pályájával fordulva nézte, ahogy elgurul előtte. :DPP
  • horpeti
    nagyon kemény, normal formán 3x olyan agilis vagyok, mint a hull city ellen. :D Rangadóra felpörgünk, vagy mifene. :D
  • horpeti
    Foster RulZ. :D Az még Kuszsaknál is bénább. Arsenal ellen kiváncsiv agyok mennyit kapunk. :D
  • horpeti
    1-2 lett a vége, 0-2nél sikerült 1et rúgnom, de többet nem. Csoda volt, hogy nem engem hozott le, mindig engem szokott, lehet a full forma vs normal forma miatt.

Hát ha ügyesebben játszom, lehetett volna még gólt lőni, mert annyira nem volt gáz a csapat, de irdatlan erős volt a Hull City védelme, esélye se volt Roonienak megmozdulni. :D Kapus is mindent kitornászott.

Ott egye meg a fene, ahol van, de legalább 7.5et kaptam. :P
  • Breki33
    azt ki lehet ám alul kapcsolni P
  • horpeti
    No de visszavágunk majd!! :D
  • horpeti
    Hát nem jött össze. De csoda, hogy legalább bele bírt érni. :D

• horpeti
    Nah, jön a Hull city "rangadó".. remélem 3 alatt megússzuk.:PP
  • horpeti
    Ja meg a másik lol, hogy amióta eljöttem a Chelseaből, csak nyert 4-5:0-kra és már 2. a táblázaton.
    Fú de lerontottam a csapatot:PPP
  • horpeti
    :D Elég irreális. :)

Én most osztottam 3 gólpasszt, és épphogy nyertünk 3-2re Aston villa ellen. 2-0ról még 2-2re is álltak, de nem hagytam magam.
    2 potyát kaptunk, kb. ennyi ment kapura. de ilyen kapus mellé eggyel, és nézi. Pedig 90-es responsea van, legalább a kezét mozdíthatta volna. Mindegy. Amíg többet rúgúnk, mint kapunk, az jó, de nevetséges, hogy amikor a labdát megfogja, remeg, mint a nyárfalevél, hogy jaj kiejtem.. Nagyon lol :D

Nevetséges az is, hogy 1 gólpasszt adtam idény 3/4ében a Chelseanél, most 1 meccs alatt adtam 3at. Vissza kell szokni. Jó összejátszani a Unitedben, persze ha mindenki szar, úgy nem:P De ha jók, akkor hiába nincs kapus, nagyjából nagy robottal sikerül elérni, hogy minden labdát kifejelek a csatárok elől, meg nem engedem, hogy eljussanak a kapuig. Szögletnél picike vagyok, nehéz. :S De ezvan.
  • donpedro
    Az tud még bosszantani, amikor egy ilyen szopatós meccs után körülnézek a PES fórumokban, és valaki közben beírta, hogy az első szezonjában 32 gól mellett 7.66 volt az átlaga top playeren csatárként. Na ja, én meg Margaret Thatcher és a Dalai Láma titkos kapcsolatának vagyok a gyümölcse...