PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyat nem lehet csinálni hogy a kispadot átrakni egy másik stadionból ahol látszik is, a fiorentina stadion-ba?

Tegnap be lett állítva az élsímítás meg minden és így már télleg jó a pálya széle...<#eljen>

Breki33
érdekes, sokan nem használják az R3-at pedig.......

Online-ban is van amikor írok aztán semmi válasz
kérdem mi a francért nem válaszolt mikor írtam.

Hát õ neki nincs beállítva.
Nonszensz
Köszönöm, sikerült csak ezt tudtam én is csak azt nem hogy hogy kell megváltoztatni de már az is sikerült.
tobias88
pes mappában settings, és ott keyboard fül
lehet, hogy hülye kérdés de be szeretném állítani a billentyûzetemen azt a gombot ami a controlleren R3 mert mikor saját csapatot csinálok és egy képet akarok beszúrni emblémának akkor azzal az R3-mal tudnám nagyítani és kicsinyíteni de mivel billentyûzettel nyomom ezért be kéne állítani de azt sem tudom, hogy hogy kell.Remélem értitek mit mondok.Elõre is köszi.
rooney8
Oké, akkor majd megnézem

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tobias88
catalistban kell, játékban nem lehet
rooney8
Üdv!

Ezeket az "extra" beállításokat csak a videokártya driverén lehet állítani, vagy magában a játékban is?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bohóckodok csak éppen ezzel a saját csapat kreálással:S

más: sz.tetek ha kipróbálok 1 új gameplay patch-et akkor új ML-t kell kezdjek,hogy mûködjön vagy az elmentett állásnál is müxik?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Breki33
látom a törést a fejében P
Nem is vagyok Ibra Fan :Ssss

Majd késõbb megnézem, mert most mennem kell!
Majd ha hazaérek tesómmal beállítom, õ ugyis jobban ért hozzá, mint én!
Ha vmit nemtok majd szólok!
THX!

én ha kinyitom az az ablakot,nekem nem lehet állitani aaa AA-t.pont ez az ablakocsoka nincsen....sztetek hogy kéne ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
na akkor mázlid van mert nekem masjdnem ugyanaz van

Ha bírja a procid meg a memóriád megmutatom majd hogy van nálam beállítva

Illetve korábban mutattam is, csak nem tudom az hol van.

Esetleg addig kerest a driver beállításainál ezeket
http://www.planetcricket.net/forums/showthread.php?t=30884
Ahha,értem.

- kihagyom, nem kiszedem<#vigyor2>

Úgy volt hogy teljes img-ket töltök majd fel, de így kifogom válogatni azokat amik új cuccok és így nem 2 GB lesz hanem sokkal kevesebb! A tartalma az ugyanaz marad csak az alap felesleges cuccokat kiszedem!

Radeon x1950 Pro

Most miket akarsz kiszedni??(ha megkérdezhetem)

Köszi...

Breki33
milyen videókártyád van?
Breki33
NAh egy tesztbõl

"Anizotropikus szûrés

A fenti "förmedvény" arra szolgál (nagyon leegyszerûsítve), hogy a textúrák a távolságtól függetlenül is élesek legyenek. Ennek alátámasztására íme három kép, amelyeket a Quake III-ból loptam. Az elsõnél ki van kapcsolva, a másodiknál kétszeres, a harmadiknál pedig nyolcszoros a szûrés."

Élsimítás (full screen anti-aliasing)

Mi is az aliasing? A digitális képek esetében ez azt a lépcsõzetességet jelenti, amelyet a ferde vonalak, görbék megjelenítésénél tapasztalhatunk. A csipkézettséget többféle eljárással igyekeztek eltüntetni a fejlesztõk (ezt hívják antialiasing-nek). Elõször a Supersamling nevû technológia jelent meg. Ez tulajdonképpen nem más, mint a kép a megjelenítettnél - általában kétszer - nagyobb felbontásban történõ megrajzolása, majd a kép lekicsinyítése. Ez elfogadható eredményt adott, de nagyon teljesítményigényes. Gondoljuk csak el: egy 800x600-as képet 1600x1200-as felbontásban kell kiszámítani (azaz négyszer annyi pixellel kell számolni). Ez pedig nagyon eszi a processzor teljesítményét és a memóriát. Ezt az eljárást használja szoftveres megvalósításban a RADEON, a GeForce256 és a GeForce2.

részletek képekkel

http://www.tesztelo.hu/Videokartyak/GW_GF4_U750/u750_4.html
Így mostmár mindenképp kiszedem, ki is akartam csak nemtudtam hogy hol kezdjem, meg mivel nem gondolkodtam ilyen kijelölõs módszerrel ezért hagytam is az egészet!

Ahaa, bocs az ilyen dolgokban nem vagyok otthon, de akkor biztos ez a baj nálam!

Breki33
Azért kérdezz meg másokat ez csak az én véleményem, van aki szereti, ha feneke alá raknak egy teljes dolgot és nem filózik azon, hogy az meg az korábban szebb volt amaz meg most jobb.
Breki33
Élsimítás (Antialiasing) -AA

A videókártya driverekben lehet ugye állitani az aniso és az antialiasing mértékén

Itt láthatod képekkel beállítási lehetõségekkel
klikk

Leírhatnám a fõiskolai tételsort is errõl de így jobban értelmezhetõ.

Konkrétan a PES-ben lényege kevesebb vibrálás, szebb kép, éles kontúrok zavaró pixelek elrejtése, szval eléggé ajánlott használni.
Hogy kell ezeket bin-be rakni?GGStudioval?

Tudom...ahogy énse<#vigyor>

Megint az a baj van, hogy ez a kijelzõ alapból az unnamed_8092-t használja, de ha állítok a logók szélességén akkor átvált az unnamed_8093 használatára! Tehát vagy mindenhol ezeket a logókat használod vagy másik kijelzõt kell keresned!

Breki33
hát itt a többség nem ilyen lesz P
kraawz
mintha FM lenne csak
/sorry off

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Akkor ki fogom szedni õket de így lehet 1-2 napot csúszok majd!

Ja és aminek nem faces_,unnamed_,balls_,... a neve azokat átkell nevezni unnamed-re mer a kitserveres leírásba úgy olvastam hogy mind1 mi áll elõtte csak a számnak kell passzólnia, de múltkor amikor beraktam olyat aminek más volt a neve akkor nem mûködött!

Na akkor most megnézem a kijelzõd!

Az jó így ki tudnám szedni....<#papakacsint> Azthittem egyesével kell mer úgy rohadt hosszú lett volna, így legalább pár száz megával kevesebb lesz!
THX<#worship>

Külömben télleg jó lett a széle, csak nálam amikor fel meg le futok a pálya szélén eléggé vibrál..<#nemtudom>

Breki33
akár Gs-el Akár Asf Explorerel kiszedheted úgy az egészet, hogy megnézed pl az arcok mettõl meddig mennek

pl 221-512 (csak példa) ezt kijelölöd shift-el tehát elsõn állsz shift lenyom és kattintasz az 512-esre.

Vagy lehet úgyis, hogy ctrl és egyesével kijelölgeted ami kell.

De lehet shift-et és ctrlt keverem
Mi aza "aiso vagy AA"?<#rolleyes>

Breki33
Na most errõl szerénység nélkül állíthatom, hogy nincs jobb szélsõ fûcsik ami ennyire passzolna a rendes fûhöz, színben és mintában.

Persze nem lehet tökéletes az elmondottak miatt, de sztem a lehetõ legjobb és nekem egyáltalán nem vibrál.

Viszont azt nem tudom ez a FIorentina STadion-e de a képek alapján be tudod azonosítani.

NEkem a Fiorentina stadion bevonulás elõtt a legszélén a nézõk alsó sorainál vibrál kicsit baloldalt, de ez még belefér
Breki33
NAh megvan.

Azt nem bírtam mindig a saját készítésû stadionokban sok egyébb melett, hogy a fû szélén eltérõ színû többnyire rikitó csík volt.

Már a stadionpackomban is igyekeztem ezt orvosolni ahol lehet és olyan igazából pl salak hatású színnel vagy eredeti képek alapján amilyen szín van ott igazából

viszont ugyanolyan fû szint nagyon nehéz összehozni mivel ugye hiába raksz be ugyanolyan szint és mintát a szélére mint a fûre az eredmény színben és mintában is teljesen más lesz.

Bárki kipóbálhatja rakjon be gs-el egy fû textúrát a szélére, tehát ugyanazt behúzni amit egyébként ott fûként használ, hát az eredménye elég fura lesz.

DE elég sok melóval sikerült összehozni ezt

Hallottam már olyanokat is akik csak januárban váltanak mer megint kell egy csomót várni amíg rendbe lesz hozva a 2009 és akkor inkább egybe letöltik és nem szarakodnak vele!

hát lehet...<#shakehead>
nemtod hogy lehet e olyat hogy nem egyesével hanem valahogy máshogy (gyorsabban) kiszedni az img-bõl? ha ezt így megcsinálom akkor nemtom 1-2 hetet biztos csúszok és sztem akkor sem lesz kevesebb 1 GB-nál!

Nem kéne felülírni csak letöltöd az img-t bemásolod a helyére, elõtte a régit átnevezed pl:cv_02.img-re és minden megmarad! Max a te játékodból kiszeded ami kell, és az enyémbe belerakod!<#vigyor>

Breki33
a kijelzõt köszi
Breki33
De megsértõdök P

Nálam abszolút nem vibrál.

Most nem tudom ennél a stadionnál vagy egy másiknál csináltam meg úgy
hogy a széle a lehetõ legjobban hasonlítson a fû szinére.

Mindjárt megnézem a fórumomban az errõl készült képeket.

De biztos ezse vibrál többszáz online mecs alatt csak feltûnt volna.
Lehet nálan aiso vagy AA nincs bekapcsolva azért látod így
Akkor megnézem a kijelzõ és próbálom javítani!

Tegnap este teszteltem és télleg jó, és a gyep is tetszik! 2 dolog van ami nem tetszik, a pálya szélét gondolom te csináltad, remélem nem sértõdsz meg , de nem tetszik a két kapu mögötti rész mer ott nagyon vibrál a fû! A másik gond meg a kispad! De azért mindenképpen berakom mer az egyik legjobb "nem eredeti" stadion!

Breki33
Slayer csinált korábban médiumosakat.

Az a mediumos amelyik nem simma csíkos hanem kockás mert ugye akkor tükrözi és lesz négyzetrácsos átlós négyzetrácsos eg koncentrikus körökbõl álló

Ja a Firenzei stadionban nézd meg az esti fine-ben benne van az új bl logós gyep is ha jól tudom
Breki33
hát ezt neked kell megfogalmazni, de mint írtam nem tudom egyáltalán érdemes-e ebbe ennyi munkát feccölni.

Persze majd a 14 évesek akiknek jó az mondják, hogy igen, de két három hónap múlva senkit sem érdekel majd.

Ugye most mindenki várja a Pes 2009-et azis akinek a Pes 2008 tetszett és azis akinek nem.
És a többség váltani fog rá ha jobb lesz.
Breki33
hát pedig így nemlesz nagy sikere

az emberek megszokták a kitservert és nem akarnak gigákat letölteni

még azis jobb ha az ercokat külön kiszeded válogatás nélkül és külön töltöd fel

meg sokan köztük énsem akarják felülírni a már mûködõ és jó dolgokat hanem csak pár dolgot kiszedni a patch-ból.

De sztem már nemis érdemes szenvedni vele pár hónap és jön az új
látod énis leálltam a kiegészítõk gyártásával, pedig tudnék mit csinálni
és akár naponta új reklámtáblákat kirakni stadionokat javítani.

De inkább játszok ha van szabad idõm.
Hát énse, max majd csinálok egy méddiumos változatot! Vagy tudsz olyat stadion-t, stadioncsomagot, fûcsomagot mondani ami medium-os?