PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: pes2008-ba is vannak már dreamteam csalók ! egy román gyerek PSG-t választotta ki, és tele volt világsztárral, azt mondta ML csapat, de ezt csak az hiszi el akkor játszik elõször 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nem nagyon szeretem klubcsapat vállogatott ellen
játszhattál volna nyugodtan nem tétre megy
ezértsem értem ezt a nagy neírási hullámot ki mit játszott velem
számomra kicsit furcsa fõleg ilyen képernyõk lementése, hogy mit irok.
Én nem nagyon irogattam ide online eredményeket mások ellen és nem azért mert nem volt mit.
Mondjuk a te stílusos (játékstílusra gondolok) õszinténszólva nem nagyon fekszik nekem, kb olyan mintha a gameplayoddal játszanék.
Elég kevés gól és nem tudok pörögni pedig az az én játékom.
Ezért mondtam, hogyha úgy védekeznél mint Blindm ahogy tud (itt párharcok megnyerésére gondolok) nemsokra mennék veled.
Köszi mindenkitõl az elismerõ szavakat 😊
a Dán-MU meg véletlen volt, írtam is, és ha emlékszel, bohóckodtam végig
akkor még nem tudtam, hogy kivel és miért szoktál játszani, nem lett volna tisztességes, ha úgy játszok... amúgy életembe nem cseleztem annyit, mint azon a meccsen 😊
a mázli az mázli, a lag meg lag, egyikkel sem lehet mit kezdeni, jól játszotok mind ketten, nem kell ezt olyan komolyan venni, fõleg nem ebben a korban 😛
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Az fix, hogy ha full jó a kapcsolat, akkor nincsen sok mázlis gól, nincsen melléfejelek, nincsen luftot rúgok, meg elfutok a labdamellett, meg gólvonal mögött áll a kapus (LOOOL)... ezért nem is játszottam onlinet, csak Rolanddal, mert vele mûködött igazán, és nem voltak ilyenek (csak néha).
Elhiheted, hogy én sajnálom, hogy nem jó a játék, mert nekem nincsen játszótársam (mondjuk amennyi van elég, de jó lenne veletek is). Nektek jó, ti tudtok játszani, irigyellek titeket.
Ennyi.
Én csak remélem, hogy mondjuk PES2009nél már jó lesz, vagy nemtom... netem nem fog változni, folyamatosan változik, 3x is változott, szolgáltató is, mégis akikkel szar volt, az is maradt kb.
inkább azt mondom, hogy sztem nálad erõsebb játékosokkal játszom szorosabb meccseket
És egyik meccsen se éreztem megérdemeltnek a különbséget.
A Milán meccseken meg a gyõzelmet sem.
engem ezek amik leírtam akasztanak ki meg a mentalitásod pl mást kiiron kívül mikor láttál idejönni dicsekedni, hogy mit játszott velem?
Az a gond hogy elég zavaró játszani veled az akadás miatt (neked is akad)
Én ezt nagyon nem bírom ezért nem szívesen játszanék veled, viszont
meg akarom mutatni a dolgokat pl a Milánnal.
Nekem bulee.. De ha téged esz a fene, meg idegeled magad, akkor annyit nem ér az egész..Vazz.. 😄
hiába volt pl tegnap olyan helyzetem hogy kijátszottam üres kapura és öt és felesrõl fölé lõttem
Azt hiszem így maradt 1-0 és hiába éreztem, hogy ezt nehezebb volt kihagyni mégis az marad meg hogy 1-0 lett nem döntetlen.
Na ez leírva hülyén hangzik nem biztos, hogy érthetõ
Szal inkább itt OFF, aztán PESrõl ne is beszéljünk.
Has téren te vagy a jobb, mint edzés, mind forma tekintetében, de igyekszem felzárkózni!
Na, szent a béke? Hagyjuk már a hülyeségeket... 😊
és olyanokkal szeretek játszani akikkel 10-20 meccseket játszunk és
ha pl õ nyer pár meccset nem jön pl ide beirogatni mert tudja hogy hogy játszom más napokon.
Azis érdekes hogy csak az én meccseim kerülnek teritékra úgy látszik megtiszteltetés ellenem játszani <#nemtudom>#nemtudom><#taps>#taps><#papakacsint>#papakacsint>
Igen, Milánnal jó voltál, de már az elsõ 2 meccsen is. Csak aztán akartál Argentínát, pedig én akartam a clubot (nemzetit sose játszom).
Pedig akartam kérdezni, hogy felvettél-e gólt, volt azért 1-2 szép.
A Te Seedorf lövésed is király volt, talán pont az volt az elsõ meccsen? átveszi mellel és ballal a ficakba😊
Amúgy nem gondoltam, hogy ekkora hacacáré lesz abból, ha itt beszélgetünk errõl (végülis nem is konkrétan errõl volt szó), de mind1... nincs min dicsekednem, neked meg szégyenkezni.
Yo, Bitch!
Taktika állítás nélkül valószínûleg semmire, legalább 10 meccsig.
A 4-3-3 taktikában eddig van olyan max. 15-20 meccses tapasztalatom, a 4-4-2ben 30-40.
És ezt úgy képzeld, hogy néhol meccsenként változtattam addig, amíg nem azt csinálta a srác, amit én akartam, hogy csináljon.
Teljesen új és idegen taktikával valszeg csak keresném magam. 😊 Így meg kb. vakon is tudom, hol van melyik játékos.
Megtanultam ellened a Milánnal kell játszani azokon a meccseken mindig jobb volt a statom.
Mondjuk ottis Casillas miket védett P
gondolkoztam, hogy felvegyem a góljaid, de ezt nem itt kivántam megbeszélni
Még csodálkoztam is, hogy megváltoztál nem kevered ide.
Érdekes mikor Shevaval, Blindm vagy Sudennal játszottam bárki nyert nem jött ide, hogy én nyertem.
Azt hittem tese fogsz most tévedtem...........
Mondom, én haver, de még Roland ellen is az ilyen 35-40%hoz vagyok hozzászokva.
Úgy tûnik mindketten rohanós focit nyomunk, nem birtoklósat. 😊 Szépen, gyorsan járattad a labdát a pálya egész széltében! Talán annyi volt a szerencsém, hogy többen voltunk mindig hátul. Míg ez fordítva nem mindig volt így, mert néha 4-5 ember is elõreszaladt.
de más nem akaszt ki ennyire ilyenekkel
pl kapuralövöd 20-30-ról egy kb 5 kilóméterrel menõ labda erre a kapus mellévetõdik vagy nem éri el.
Ilyen gólod kb 3 volt Argentin meccsen
Aztán az olyan gólok hogy kapuralövöd kapus véd hozzád kerül vissza 3 védõ között megint rálövöd blokkolom persze mindenki elfekszik és az üres kapuba lövöd mert megint kihez pattan a védõröl.
Ilyen meccsek után meg illik visszavágót adni fõleg ha utánna tudom, hogy jössz pl ide dicsekedni.
Úgy látszik ez nagy tettnek számít
azért megnézném taktika állítás nélkül mire mennél
Persze az utolsó meccsen mindenki fáradt..........
Egyébként nem tartom magam jó játékosnak, nem is gyakorlok, nincs online 2008 tapasztalatom. És nem is kívánom tovább képezni magam, PES5nél elég volt a napi 5 óra aktivitás. 😊
amin nagyon csodálkoztam mert nem éreztem így és még gép ellen se szokott általában több lenni
Mondjuk ez nem jelent semmit csak érdekesség.
Egyedül hétvégén mondta elõször barátom, akit kb. 100x vertem meg és 2x nyert, hogy baszki, te jobban játszol, így nem sok értelme...
Eddig a csapatra meg a szerencsére fogta, ami tény, mert bármi volt, mindig behúztam az utolsó pillanatban a meccset. 😊 Igaz, õ halálra idegeskedi magát, meg görcsös, hogy gólt lõjön (nem értem, miért érzi lehetetlennek?😄D), én meg holt lazán játszom, hisz úgyis gólt lövök... 😄
Ma direkt megint csak Valenciával leszek, vagy keresek rosszabbat, akiket még szeretek, hogy izgibb legyen. Nistelroyyal bárhonnan gólt lövök sajna. 😊 És Breki azt hiszed, hogy azok a becsorgó labdák gagyik... rengeteg olyan gólt lövök, hihetetlen, de bemegy, ezért nem szabad lõni hagyni... szar a gém, szar a kapus.. ha lõsz 10 ilyet tudatosan, észreveszed. 😊
Egyik csávó meg azt mondta az interre (azzal játszik), hogy bárhonnan fullra tolja a csíkot és belövi Adriano.. lol mondom😄 Vele nem játszottam.
és nem érdekel, bár nem tudom miért olyan fontos felvenni
viszont továbbra is tartom az állításom
én nem állítgatok taktikát nem azzal akarok nyerni
Elsõ meccsen konkrétan sokáig vezettem akkor jött a lagos gól amikor én vezettem a labdát hirtelen ugrott és gól
Statisztika egyértelmû volt.
Azt hittem megváltoztál érdekes módon én egyszer sem írtam be ide ha valaki ellen 5-0-ra nyertem.
Az akadás meg szívás, mindkettõnknek akadt, zavart mindkettõnket. Én nem akartam játszani már az elsõ meccs után, te kérted sorra a visszavágókat, és halálosan meg lettél volna sértõdve, ha nem állok ki. 😊
Én már csak olyan focit játszom, hogy mindenki azt érzi, hogy jobb nálam, mégis 3-4 góllal nyerek.
Haver kb. mindig 65%ban birtokolja a labdát...én abban a maradék 35%ban verem rommá.
Egyébként elsõ néhány meccsen jobbnak éreztem magam, mert szépen kijátszottalak, és gyakorlatilag veszélyes támadásaid sem voltak (ezen csodálkoztam a legjobban).
Utána már elfáradtam + belejöttél, és nem bonyolítottam a dolgokat, amit meg lehet csinálni 1 passzból, nem kell 4bõl. Nem szép, tudom. 😄
És azt is aláírom, hogy mázlim is volt.
Az utcsó meccsen meg gyakorlatilag volt 15 perc, amikor mozogtam, a többiben be voltam szorítva a kapuhoz (persze nem azért, mert hirtelen elfelejtettem volna játszani), mégis elég volt, errõl már nem én tehettem, én vártam, hogy kapjam a gólokat, mert gyakorlatilag foggal körömmel csak védekeztem. 😊)
felváltva szoktunk nyerni most pes8-al nyertél kettõt vagy hármat emlékeim szerint szoros meccsen.
Utánna nem nagyon erõltettem mert az Interrel játszol és korábban írtam ezekrõl az ütközésekrõl.........
Talán meg kéne próbálni kiscsapattal
A klubcsapatos meccseken meg sztem nem érdemeltél gyõzelmet.
Õszinténszólva sztem Ezo jobban játszik nálad, de ott nem éreztem ilyeneket. Igaz ott nemis akadt annyira
Ha már mindenképpen itt kell ezt megbeszélni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az biztos, hogy hihetetlen mázlid volt azokon a meccseken
Ezo-t viszont jobbnak éreztem
Yo, Bitch!
Nálam is kihagyhatatlan volt, Makelele is, de csak egy védekezõ középpályás volt kiadó... IJ. 😄
CPU ellen felhúztam a védõket középpálya szintig, és annyi elég volt, hogy labdába se rúgott a gép. Még ahhoz is hülye, hogy ilyenkor a megfelelõ ütemben indítson. Persze onlineban ez egyenlõ az öngyilkossággal. 😊
Én is csodálkoztam, hogy milyen jó lett a PES2008ban a védelem. Elsõ pár meccsen (még CPU ellen) komolyan törtem a fejem, hogy a francba fogok én itt gólt lõni??? 😊)
Szinte kötelezõ a min. 4 védõ... fõleg, mivel a szélek is intelligensebbek lettek (nem kell szélsõ csatár ahhoz, hogy jót lehessen a szélen indítani😊)) ).
Amúgy nem játszom régóta, talán pár hónapja... Elõtte megjelenéskor játszottam 2 meccset, és azt mondtam, úristen de xar... Aztán most el kezdtem, és már jó volt (mert nem a PES6hoz hasonlítottam). Persze csak szolídan, néha haverral. Nem játszom ilyen napi 5 órát, mint régen.. Akkor azok voltak a szép idõk. 😊
A középpálya felosztása meg már az Interhez alkalmazkodott, Cambiasso-Vieira kettõst nem lehet kihagyni, így egyértelmû volt a 2 vkp és a 3 támadószellemû középpályás a két csatár mögött.
CSAK a Fradi
most meg 4-4-2-vel szenvedek, mert a védelmem elég jó de a középpálya valahogy nem állt még össze, kevés gólt kapot, de keveset is rúgok, max 4-et, azt is csak ritkán
cpu ellen ugynúgy megy a 3-4-3 és 5-6 gólos átlag, de az online meccseken más a helyzet
4-3-3nál meg ha úgy jön, bevágok 7-et kontrából, igaz a védelem is gyengébb.
Egyébként nem kell itt semmi extrára gondolni,csak annyi, hogy ismerd, mit csinál a csapat az adott beállításon, és a cél, hogy azt csinálják, amit akarsz.
pl. úgy kezdtem PES2008at, hogy beállítottam PES6 taktikát, és azt tapasztaltam, hogy übergáz, ill. übermás (nem azt csinálják, amit akarok😄)... Aztán kellett pár meccs, amíg az ember kiismeri az emberek reakcióját (ráadásul minden csapatnál máshogy mûködik ugyanaz a taktika, ez tök érdekes).
Szeretem a 4-4-2 õt, a 4-3-3at nagyon nem csípáztam, de most megint 4-3-3 és most élvezem. 😊 Ellenféltõl is függ.
Azért is hanyagoltam a PES2008at, mert kivették belõle ezt, és marha gáz volt vissza 1v1re a 2v2 óriási élmény után.
Kiváncsi leszek, ez változni fog-e. Jó párost alkottunk. 😊)
CSAK a Fradi
Érdekes, ellenem is 3-4 szélre rakott csatárral játszottak... Mégse tudták egyszer se megcsinálni ellenem a leindítást, meg stb.
Itt PES2008ban persze már jobb a védelem is, de pont annyira, hogy semmi sem lehetetlen.
Breki rohan elõre a védõvel, jó hogy mögé rakom a labdát... Roland behúzódik, ott meg passzolni kell, mert van terület.
PES5ben is így játszottam, csak ott 90%a az embereknek nem ismerte a játékot és nyomta az elõregombot... 😊)
Itt persze nincs nagy online tapasztalatom, csak néhány emberrel játszottam.
Rolandot csak dícsérni tudom, 2-3 év után rájött arra, amit pofáztam neki, hogy taktika taktika taktika. 😊 (csak ugye PES6ban 2v2nél én állítottam) kb. errõl szól. 😊)
ott figyeltem fel uruguayra és niggériára is 😛
Meg legutóbb toltam a Valenciával haver ellen, mert nagyobb csapattal simán elvertem, azok meg mindent kihagytak, és így "izgalmasabb" volt. De õket se érzem át igazán. Hát hiába, aki a szívem, azzal tudok játszani.
Bár lehet, hogy rászokok a Valenciára, mondjuk õ se kis csapat, de velük irdatlanul lecsökken a gólerõsségem. Nistelroy meg 25rõl begurítja. 😛
Amúgy most váltottunk netet, hátha jó lesz.
Csak most eléggé elfoglalt vagyok, próbálom kimenteni az adatokat. De elhatároztam, hogy ha holnap reggelig nem sikerül, akkor nem érdekel..
CSAK a Fradi
egyébként meg kicsapatokkal játszottunk ahhoz, hogy messzemenõ következtetéseket lehessen levonni..., de így legalább élvezetes meccsek vannak, különben is unalmas az inter, milán, chelsea, brazil, francia csapatok ellen játszanni 😄