PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Oké, addig én intézem a tv-met 😄

Persze, minimum 1-2 meccset azért tolhatunk, talán nem halok bele.
De amúgy most nem igazán megy a gép ellen sem 😞

CSAK a Fradi

horpeti
Lehet telepátia, de nekem is.
Pont arra gondoltam, hogy de jó lesz fejfájással.

Biztos frontvan.
Azért szerintem már nézzük meg legalább a kapcsolatot, amíg el nem hatalmasodik rajtunk a migrén. 😊 Most már kiváncsi vagyok.. Annyira, hogy wáá, le akarok lépni. 😄DD
De nem teszem. de fél 6ra így is otthon leszek, mert 5kor lelépek. 😊

Terminátor14
Nemtom, mintha alapból sem lenne 😄 Mind1, nem lényeg.

Viszont ha ez ilyen ronda marad, akkor legalább vmi fûcsomagot kéne szedni.

Amúgy lehet, hogy nem nyúlik majd hosszúra ez a próba, megfájdult a fejem 😞

CSAK a Fradi

horpeti
Onlinera nincs kihatással a játékoskeret, ott lesz Adriano (ha az alapban is bennevan😛).
Viszont a grafika valszeg ugyanaz lesz. Majd választunk jó stadiont. 😊

Terminátor14
Még jó, hogy a world patchben nincs is adriano az interben 😞
Pitsába...

Viszont nagyon durván felpumpálták a többi játékost.
Amúgy még csak egy fél meccset nyomtam, de a fû szörnyû ebben a stadionban. Onlineban milyen lesz? (szal a kérdés gyak.: Ebben a patchben vannak füvek is? 😛P)

CSAK a Fradi

horpeti
Adriano majd a saját 16osánál próbál labdátszerezni Saviolától, mint legelõl tartózkodó Inter játékos. 😛P

Nah, meg is jött a kedvem a játékhoz (csak legyen jó a kapcsolat), lehet elõbb lelépek melóból, csak akkor rákapcsolok picit. 😛

Nem jó de nem értem miért.... Elmentem a camera tweak-kel és kiírja hogy a kamerát sikeresen megcsináltam és exhibitionnal normal kamerával kezdem átváltok wide-ra és nem jó :

Terminátor14
OKé! 😊

Miért, Saviola lesz a középsõ védõd? 😄DD

Amúgy tuti nem kevés az a 1mbit, de mind1, meglátjuk. Remélem jó lesz.

CSAK a Fradi

horpeti
Jaja, lényeg, hogy te leszel majd a host, mert amikor én vagyok, mindig übergagyi. És nem értem miért, 1 megabit feltöltés nem lehet kevés, lehet a proci a kevés, hogy megfelelõen tolja a cuccot.

6 körül érek haza, majd írok msnen.

Addig is jó játékot. 😊 Adriano majd lepattan Savioláról. 😛

Terminátor14
Amatõrnek nézel papa? 😄DD

Elméletileg készen van, akkor játszom párat, meg ezt a patchet feltolom én is. 😊

Msn szólj, a mehet.
Szóval oltasz?? Ehh, készítem a jegyzetfüzetem! 😄D
Meglátjuk, remélem jó lesz, sokat várok a hárosmzoros feltöltési sebességtõl 😊

CSAK a Fradi

horpeti
Izé. Ok, tölts le mindent, ha vágod, ha nem majd adom.
A hivatalos 1.2-es patchet fel kell rakni az onlinehoz azt hiszem (azt nem adom, túl nagy😄).

Én dolgozom 5ig minima, szal játszhatsz, csak el ne fáradj.

Leégni tuti nem fogsz, bár ha mégis, majd oltalak. 😛P

Nekem a world club patch van fenn, se kitserver, se semmi.. Pedig jó kis kiegészítõk vannak, szebb lesz tõle (csak full nem érdekelt😄).

Mondjuk nem olyan régóta volt az, hogy eleve high grafikán játszottam, addig végig mediumon (hogy vételtlenül se akadjon be, és legyen rosszabb online).. De aztán így sokkal tetszetõsebb. 😊) De lehet emiatt lassabb/szarabb lehet az online, ha nem elég gyors a gépem hozzá, nem tudom.

Mintha korábban az lett volna, hogy ha mediumon nyomom, akkor jó, ha maxon, akkor is megvan az fps, de a játékmenet vontatottabb...

Terminátor14
Szerintem fél óra és megvagyok mindennel 😊
Kibírom egyelõre patch nélkül is.
Csak még pesonline-t kell szednem.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Jajahh, ezt megbeszéltük tegnap 😊

De azért hátha akad majd jelentkezõ.
Bár nem ártana elõtte nyomni 2-3 meccset a gép ellen, nem szeretnék nagyon leégni 😛
Meg kéne egy komplett patch is, úgy látom körbe kell néznem.

CSAK a Fradi

horpeti
Bár csak késõbb ér, szal 6-7 fél 8ig lesz idõm, ha te is ráérsz.

horpeti
Ma este nem érek rá, vendégül látom anyukám. 😊)

Terminátor14
Azt írták, hogy marad az engine, csak tupíroznak rajta. Úgyhogy szvsz simán jó lesz oda a géped 😊

(Telepítem a pest....😄D)

CSAK a Fradi

horpeti
Termi: szerinted a gépemen, meg vidkarimon el fog menni a 2009?
Jó lenne még 1 évet kihúzni ezzel az õslelettel, még ha nem is max grafikán (bár a vidkari ugye nem rossz).
Nemtom mennyire izmozzák túl a 2009-et.

lol XD

★ 汤姆 李

Terminátor14
Csak hogy lásd, én is tudok ám idézni a múltból..😊

pes3-as topikból, tõled:

na megnézte ujra
ezt bill-el könyebb játszani

Bobitici volt a legjobb :-)

Jellemzo az erõsségre, hogy 0-0 lett

A visszajátszasok es a bevonuloanimácio tetszik, de hogy ez verné a fifa-t

Egy kérdés az Angle kamerat, hogy a fenébe kell beállitani, lehet távolabbrolo jobban mutatna.

Konzolosok ti milyen kamerával jatszotok?

Aztán....:

EZek terminátor billbeállitásai nekem ebben nem tetszik az f-es kiugratásos passz

Viszont õ már tud vele játszani
Én viszont spécizni tudom :-)

DE a ladda még ígysem tetszik.
Amúgy nem játszanék veled ilyet (még)
Viszont Fifaban megnéznélek. :-)

Az lenne jó ha egyiket lehetne jól bill-el, mert igy nemtom, hogy hozom össze a kattöt és mindjárt itt a bajnokság.

A kurva életbe, dejóóóóó a memóriám 😄DDDDDDDDD

CSAK a Fradi

Terminátor14
Brekiiii.....

Ajajajaj...😊
Kicsit rosszul emlékszel...

Kezdjük azzal, hogy Te még nagyba' fifáztál (gondolom a multi miatt), mikor már kijött a pes3. Aztán jött az elsõ Uefa Euro vagy milyen fifa, még jöttél is és kérdezted tõlem icq-n, hogy hogy tetszik? Erre válaszoltam, hogy én már csak pesezem. Node mind1, lényeg, hogy ezután a pessel a legelején Te is billentyûzettel toltad. A többit nem írom le mégegyszer 😄DD

CSAK a Fradi

Nemtudjátok véletlenül,hogy 2009-ben is csak max.15 perces meccsek lesznek online?Errõl volt már infó?

★ 汤姆 李

Breki33
sose használtam fifas billenytyûzetet mindig gamepaddal játszottam a pes-t

ugyanis 2004-es fifa demótol kezdve azzal játszom....
Szval ilyesmire nincs nagyon szükségem.....

ne menjen semmin a vita
írj még erre vmit aztán én nem válaszolok P
horpeti
Mi az a "szakállás"?? :-O

Terminátor14
Figyi, most én is szúrjak be ilyeneket? Kitõl kértél icq-n a pes3-hoz fifás BILLENTYÛZET (😄D) beállítást? Aztán szúrtad be ide a fórumba (akkor még nem ebbe a topiba ugye..).

Most tényleg ezen menjen a vita?

CSAK a Fradi

Breki33
nem lesznek füveim, se semmi más

majd megcsinálom magamnak
nekem erre nincs szükségem

Ezeket ha pl visszaolvasod talán okosabb leszel

Terminátor14
Jól van, valszeg Te emlékszel jobban. Csak nekem furcsa volt, mert soha nem csináltam ilyen dolgokat se peshez se fifához...

Majd irasd ki sg-re meg egyéb helykre, hogy Termi nem szedheti le a füveidet 😄DD

CSAK a Fradi

Breki33
rendben megnézem
Breki33
nem

a csapatokhoz kiadott kitserverrel berakható mezeket javítottam és megkérdezted hogyan csinálom
és lépésenként megmutattam, szó se volt semmi readme-rõl

De mondom oké nem segítettem, általam készített kiegészítõket se használtad ebben maradunk.
Terminátor14
😊 oké...

Fifánál nem neked segítettem ott is a mezekkel? Hát ne haragudj, de a kiegészítõk berakását az angol readme-nek köszönhetõen megamtól is megértettem mindig, node mind1 😊

Jól van, akkor ne segíts nekem, eddig se kértem, ezentúl sem fogom.
Bye bye love you bye 😛

CSAK a Fradi

Ja mekkora lenne...<#nyes>

ha nem érted majd hogy hogyis gondoltam akkor szólj!

Breki33
még nem, de bevehetnék a csapatba
Breki33
mert a saját gépedrõl akartad linkelni, de megnézem köszi
Breki33
Egyrészt én nem sérteggetelek téged

Másrészt nem kívánom ezt a karatét itt folytatni
ezentúl a másikat sértõ hozzászólásokat szó nélkül törlöm.

Hogy mit segítettem?
Már Fifánál kezdõdött amikor azt hiszem icq-n lépésenként magyaráztam el, hogy lehet a mezeket javítani.
Ezek biztos kimaradtak........

Folytathatnám még kiegészítõ berakásával kapcsolatos dolgokat, de teis tudod...

De jó vegyük úgy, hogy én nem segítek ehhez fogom tartani magam.....
A nem írás fõleg másnak szólt

Én nem mondtam meg, hogy ki írjon ide viszont megmondom, hogy másik sértegetése és szakállása nem ide tartozik.

Ezeket a hozzászólásokat ezentúl törlöm.
Ja...

Azt külömben olvastad evo-web-en hogy van vmi olasmi szavazás a hogy ki melyiket venné meg a konami által készített pes 2009-et vagy Juce által készített pes 2009-et!!
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=48862

Faxa nem jön be, de a kitserver 7.4 docs mappában benne van a link (manual néven)

Breki33
igazából a kamerás dolgot is jó lenne úgy megoldani, hogy felsõbb kamera
kb olyan távolságból mint a Fifánál és ne olyan mint a felülnézetes.

De sztem ezt õ sem tudja megoldani, pedig sokan kérték
Ez jó nagy baromság a KOnami-tól milyen jó lenne egy csúszkákkal állítható esetleg zoomolható kamera
Sztem olvasd el a Read/Write data (rwdata.dll)-t a 10-es pontba:
file:///D:/PES%2008%20PATCHES/NEW%20DOWNLOADS/kitserver7_4/kitserver/docs/manual.html
és ha azt megcsináltad és utána a kitserver config-jába beírod ezt:

online.enabled = 1

akkor lehet összejönne, de ez csak egy ötlet! Én ha játszanék online biztos kipróbálnám, hátha összekön!<#awink>

Terminátor14
Ha nem érted, kérdezd meg a kedves apukádat...😊

Ilyen dolgokat nem kéne felhánytorgatni, egyrészt Te mikor segítettél nekem? Nem igazán emlékszem ilyen dologra. CSak arra, mikor angolt fordítottam neked (könyörgöm le ne írd, hogy ez nem neked kellett ,hanem hogy a külföldiekhez is eljusson a munkád..), vagy amikor fifás cuccokat kellett peste áttenni stb.

És ezt sem azért írom, mert mennyit segítettem neked, hanem mert megint Te hoztad fel ezt a hülyeséget.

Amúgy nézd meg mikor írok, kb nincs olyan hét, hogy ne írnék egyszer. De megsúgom neked, csak neked, hogy folyamatosan olvasom a topikot, csak éppen nem nagyon van mihez hozzászólni.
De nem hiszem, hogy neked kéne megmondani, hogy ki írjon ide és ki ne. (még akkor sem, ha házigazda vagy.)

Remek, akkor no comment. (kinek is fogytak el az érvei? 😊 )

CSAK a Fradi

Ja nagy baromság, de aztem Juce ezt is megtudná/megfogja oldani! Mer itt pl: a bootserver-t meg a faceserver-t is lehet online használni úgyhogy sztem azis megoldható hogy az option file-t is online lehessen használni!

Breki33
gáz ember ez jó :-)

persze akkor nem voltam az mikor segítség kellett, meg pl petikének 8* kellett ugyanazt elmagyarázni

Sztem az a gáz ha valaki fél évig nem ír egy topicba aztán meg visszajön azért hogy a másiknak beszólogasson.

A többire inkább no comment
Terminátor14
Elfogytak az érveim?
Ember, azt írod, hogy jegyzetelek, mikor már a múltkor is írtam, hogy CSAK veled játszottam pes2008-al értelems meccset online-ban, akkor elég egyértemû, hogy azokra emlékszem, nem?

És rohadtul nem érdekel, hogy ki ver meg, vagy én kit gyõzök le, soha nem tartottam számon,hogy most mennyi meccset nyertem vagy vesztettem el.

A szabadokról mégegyszer annyit, hogy nekem igazából mind1, én még mindig biztos vagyok benne, hogy rúgtam neked szabadból gólt, de igazából semmi jelentõsége.
Akkoris gáz ember vagy, hogy neked semmi sem jó, csak aki úgy gondolkodik, ahogy te.

Pont.

Nahh beírom mégegyszer, elsõre nem jött össze.

CSAK a Fradi

Breki33
oké neked fontos :-)
Breki33
Mondjuk akkora baromság, hogy online az eredeti alap rosterral kell játszani

Mekkora feature lenne ha pl mikor felmész a netre frissítené pl hetente az igazolásokat. Biztos sok pest szidóbol kifogyna az érv.....
Most el kell mennem majd délután folyamán megnézem és mutatok képet.
Breki33
ja csak én azt se tudok majd váltani mert nem jelenik meg P

de azért kipróbálom az új kitservert hátha
ez mind az arcaid miatt van PPPP

mert ha az jó lenne online nem nyúltam volna hozzá :-)))))))
Ja bocs Breki ezt nem neked akartam címezni hanem úgy mindenkinek!<#zavart1>

Breki33
igen új options filenel mindig normálon van aztán átrakod wide-ra és elmented

egy olyan képet mutass már ahol a kapu környékén vagy

ha nincs felrakva a kamera megy az oldalvonal melett ha mûködik akkor elforog mint a korábbi képen
Na mükszik a ballserver is, bármennyi labdát be lehet rakni és meccs elõtt lehet válogatni köztük, de úgyis meg lehet oldani hogy egy bizonyos csapathoz kapcsolunk egy labdát és akkor a hazai meccseken azzal a kapcsolt labdával játszanak, tök faxa!<#vigyor2>

Más mentésem nem volt ma nem játszottam vele így ligát vagy valamit csak exhibitionnal próbálgattam ezt.

Viszont ha beállítom wide-ra a kamerát 9-esre akkor is exhibitionban normal longal kezdem és nekem kell átrakni wide-ra de akkor se történik semmi.