PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
De az a vicc, hogy én régebben még a pes6-al már játszottam vele is, és jó volt

CSAK a Fradi

horpeti
Sajnálom. 😞

Akkor izé, eZo.. Valamikor megpróbáljuk mi is?
Úgy emlékszem akadtam veled, de azóta sok víz lefolyt a Dunán.. 😊

Terminátor14
Ehhhhhh 😞(((

Ugyanaz, mint veled...csak itt még egy teleport is volt benne. Nagyon vicces, de ezek szerint NÁLAM van a probléma.

CSAK a Fradi

horpeti
eZo, Termi, mondjátok majd meg, hogy milyen volt a kapocs.
Aztán valamit majd kéne hekkelni a gépemen, hogy tudjak veletek játszani.. Bárhogy optimalizáltam, sose volt jó.
Marha idegesítõ. Pedig most tényleg gyors a net, régen volt vele gondom, de úgyis sok külföldivel nagyon jó volt, de a néhány magyarral meg nem.

THX!

Terminátor14
Próbálkozom memorizálni 😛

CSAK a Fradi

Jó semmi baj, csak úgy tûnt mintha kicsit kötekedni szeretnél ezzel a becézgetéssel! Máskor lécci a normális nevet írd ki!<#awink>

Terminátor14
Nem becenévnek szántam, csak rosszul emlékeztem a nevedre 😊
Sorry mégegyszer.

CSAK a Fradi

eZo
feljavítottam ismét 1-2 cipõt :

kérésre rakok fel elõnézeti képet is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ok ,de te kezdted...
Az nem baj ha nem emlékszel a nevemre, de akkor legalább ne találj ki hülye beceneveket lécci! KÖSZI!

Terminátor14
Szuper.
Majd msn-en egyeztetünk! 😊

CSAK a Fradi

eZo
most nézem a meccset, utánna leszek kb. 22:15kor

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Vegyél vissza a stílusból sürgõsen okoska...
Õszintén sajnálom, hogy nem emlékeztem a nevedre, de nem vagy olyan régóta topiklakó, hogy ez kötelességem lenne.

eZo: Vagy még? Most értem haza..

CSAK a Fradi

Teri néni jobb lenne ha nem becézgetnél jólvan!!!
Ha nemtod rendesen elolvasni a nevem akkor szóljál és elbetûzöm neked...<#hehe>

eZo
ha még aktuális, akkor játszhatunk

Terminátor14
Valaki egy próbameccsre? Petivel olyan játszhatatlan, hogy szarabb, mint eddig bármikor volt...de most velem is szórakozik a játék, lehet nálam a hiba, úgyhogy ki kéne próbálnom 😞

CSAK a Fradi

Breki33
A forgást én úgy értettem, hogy wide ha mész oldalra forog nem a vonal mentén megy mint alapbõl
Igen beállítottam fix-re de a kamera ugye a labdát követi és azt a tool-nál nem lehet beállítani a játékban a camerához nem szabad hozzányúlnom mivel akkor hibaüzenet lesz. Így viszont egy kicsit zavaró, hogy forog a kamera és amikor hozzám kerül a labda összekeveri az iránygombokat és így néha nem arra megy amerre szeretném. Viszont az egyik hozzászólásodban említettél valamit (49561) errõl.
Breki33
ja azt most olvasom, nem próbáltam, de beállítottad fix-re hogy ne legyen játékosváltás illetve kameránál, hogy ne a ball-t kövesse hanem a játékost?

persze azt játékban lehet és ha ott nem engedi a változtatást.....

Ja és fent van neked az 1.2-es patch?
Nekem nem kell semmit betöltenem
Igen jól értelmezted de mint már írtam sikerült megcsinálnom. Viszont a 49635-ös kommentemre nem tudod a választ?
Breki33
Tehát ha jól értem itt kiválaszthatod a Player kamerát, de akkor nem ajánlott játékban állítani hanem ha cserélni akarsz használd ezt a toolt
Breki33
Na kipróbáltam

mgkp telepítéskor megjelent nálad ez?

Terminátor14
Kitserverhez:
OKs, akkor az más. Nekem az volt a problémám, hogy nem tudtam mezeket változatni, mert nem volt ott a lehetõség, gombokra sem reagált.

CSAK a Fradi

Breki33
Ez így van csak ennek semmi köze ahhoz, hogy megpróbáltál hazugnak beállítani aztán mikor kiderült annyi nincs benned, hogy elismerd.

De mondom ok kilinkeltem egy gombkiosztásod tartalmazó képet ez kb megfelel annak amennyit én segítettem, legyen.

Énis így fogok viszonyúlni ezentúl a dolgokhoz.
És most tényleg zártam.
Terminátor14
Menthetetlen vagy, mind1 😊
Te már csak Breki maradsz 😛PP

CSAK a Fradi

Breki33
olvasd már el az egészet onnantól ahonnan mondtam, ha már elõszedted
szövegkörnyezetbõl kiemelsz dolgot és utánna azt szajkózod

A kitserverrõl meg írtam, hogy többféleképp kipróbáltam és nem használom a patchét csak elég sok bin-t átvettem belõle
és nem az van hogy nem ment hanem hogy a választó képernyõ nem jött be
ami #49634-ben látható és maga a kitserver.exe nem indul el
Terminátor14
Még annyit, hogy TE linkelted be a képet, amin az ÉN gombkiosztásom van, ezek után szvsz egyértelmû, hogy akkor mégis tudtál róla valahonnan (icq..).

Ennyit szerettem volna. 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
MIVAAAAAN?

Szerinted az, hogy leírod, hogy kipróbáltad bille és hogy szerinted az én gombkiosztásom az f miatt nem jó, az azt jelenti, hogy nem kérted tõlem ICQ-n és én nem küldtem el neked?

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem bírom tovább, kellemes napot 😊

Ja amúgy nagyipaci patchével nekem sem ment a kitserver, de a dokumentációs leírásban található configos fájlt tartalmát bemásoltam az eredeti config.txt (vagy mihh) fájlba és azonnal király lett.

CSAK a Fradi

Már nem lényeges a camerás patch sikerült megcsinálni. Elõször el kellett menteni a system data-t és akkor átállítani ezzel a camera tweak-kel és aztán pedig betölteni a system data-t és jó lett.
Breki33 nem tudod, hogy a player kameránál (a be a pro féle szerûségnél)
ott hogy tudom azt megcsinálni, hogy ne forogjon a kamera és ne kövesse a labdát hanem csak akkor forduljon ha én fordulok a játékosommal? Mert így kicsit zavar és ha hozzám kerül a labda az íránygombokat máshogy érzékeli a kameraforgatás miatt.
Elõre is köszi és köszönöm az eddigi segítségeidet.
Breki33
Viszont mûködik a kitserver :-)

Breki33
Na megnéztem nálam ilyen a Wide

De minjárt felrakom újra a camera patchet mert most csak átpakoltam másik könyvtárba nem tudom hogy van belõve
Breki33
nem abszolút nem az derült ki

csak úgyesen összeraktad a két hozzászólást, hogy úgy tûnjön.
De pontosan leírtam mit jelentett és a szövegkörnyezet is bizonyítja

Egyxik pont a gamepadról szólt hogy azzal tudom cifrázni a másik meg arról, hogy másnak kilinkeltem.

Tehát nem volt igazad csak elferdítve az igazságot ezt akartad bizonyítani.

Beírtam a hozzászólásszámot ahonnaan elolvasva ez kiis derül.
Terminátor14
Nem, még mindig nem érted.

Azért ezt a két hozzászólásod idéztem be, mert ebbõl derült ki, hogy billel is próbálkozál ill hogy nem én kamuztam, mikor azt mondtam, hogy írtam neked icq-n fifás beállítást.

Nem volt célom azt firtatni, hogy Te gamepaddal vagy billel játszottál, ahogy semmi más sem. Csak az igazamat akartam bizonyítani, ami szerintem sikerült is. És igen, arra is emlékszem, hogy az extrára feltöltött képemet beszúrtad a fórumba a TÖBBIEKNEK, mert minden második ember fifás beállítást akart. De persze a hozzászólásom nem errõl szólt nahh 😊

CSAK a Fradi

Breki33
Amelyiket töröltem pl.......

De az egészet te keverted
Szval jó lenne leállni.........
horpeti
Melyik hszben szaroztalak? :-O

Breki33
sokat vesztettem..........

nem mintha bármit készítettél volna a játékhoz
Breki33
aham az hogy leszaroztál meg teleoffoltad a topikot
szokásod szerint szekállással az nem volt fikázás.......

Nem érdekel a véleményed ezentúl kötekedõ hozzászólásaid szó nélkül törlöm.

horpeti
De legalább felkerültünk a TOP10be. 😊)))))))))

Breki33
Én meg szó szerint idéztem mibõl ferdítettél

És ebbõl egyértelmûen kiderül, hogy hazudtál

Azt pedig amit beírtál billentyûzetkiosztást másoknak linkeltem be ezis egyértelmûen kiderül.

Tehát nem nekem írtál, nem használtam és gamepaddal játszottam
ugye ha megcsinálok egy gyepet és mivel nincs ott a gamepad de rúgok egyet, hogy felvegyem hogy sikerült ahhoz nem szükséges.

Szval megpróbáltál hozzászóllásokat összeollózni hogy nevetségessé tegyél és elferdítve a valóságot bizonyítsd igazad
horpeti
a "Petike" meg önmagában olyan pejoratív értelemben használt szó volt részedrõl, hogy most szóba se állok veled többet egy darabig.
Na csumi. 😊

horpeti
Ez most véletlenül úgysem rólam szól. 😊
Én nem kívánom szétoffolni ilyenekkel a topicot, ha Termivel csevegtem picit, bocsáss meg, hogy nem priviben tettem, kérlek!

horpeti
Nem vágom, mirõl beszélsz, nem fikáztalak, ha jól tom.
De ha beszólsz, akkor foglak. 😊 Úgyhogy ne tedd. 😄D

Elõzõ HSZed után évekig tudnálak oltani és fikázni. 😛

Szóval légy jófiú, nem akarunk mi újra összeveszni. 😊)

Terminátor14
Breki, én SZÓ SZERINT KIMÁSOLTAM a hozzászólásaidat. És nem azt akartam bizonyítani, hogy billel játszottál.

EZT ÍRTAD MA: sose használtam fifas billenytyûzetet mindig gamepaddal játszottam a pes-t

MINDIG? Ember, az elõzõleg hozzád címzett hsz-ben ottvan, hogy billel is kirpbóáltad.

Akkor? Én csak erre reagáltam, mert arra, hogy írtam neked fifás beállíátst pesre Te azt válaszolod, hogy nem is játszottál billel.
Érted?

CSAK a Fradi

eZo
egy online gól ( ilyet se sûrün rakok be, mert nem egyszerû felvenni és a minõségük sem a legjobb ált.)
Totti, aki egymaga megverete a Milánt 3-0-ra, többek közt ezzel a szépségdíjas találattal :

Breki33
Esetleg próbáld meg a nemrég felrakott Ezo-s gameplayt leszedni mintha abban be lenne állítva mindjárt megnézem nálam.
Breki33
Petike te meg jó lenne ha befejeznéd a szarkeverést

Jól emléxem még milyen volt mikor neked 8* kellett leírni ugyanazt
mire megértetted holott három hozzászólással korábban volt szó róla.

Nincs kedvem a mást fikázó hozzászólásaid törölgetni..........
Breki33
Na utoljára mert erõsen ferdítesz
Gondoltam, hogy erre nem reagálok , de ez egyértelmû HAZUGSÁG !!!!!!!!!!

2003. okt. 27. pes3 fórum #342 -es hozzászólás

(ugye illik tudni hogy ekkor már kijött a 2004-es demo mivel ugye az 2004-ban jön ki :-)
korábban célzok rá többször, hogy milyen gamepadom van
Itt konkrét kérdés tõlem
"1. a Petya éltal leírt cselek, hogy hozhatók elõ a gamepadon?"

A konkrét kiragadott részlet pedig:önkényesen kiragadva a szövegkörnyezetbõl
és így megváltoztatva értelmét, csak hogy hazudnak állíts be

Ugye így szól:
"Viszont õ már tud vele játszani
Én viszont spécizni tudom :-)"

Ez pont azt jelenti hogy bill-el "tud" játszani én viszont gamepaddal már spécizni is tudom
tehát pont az ellenkezõjét mint amit bizonygatni akarsz, a szövegkörnyezetet és a többi hozzászólást elolvasva ez teljesen egyértelmû.

De kikerestem pontosan a környezeteben írott szavaim:
"Ja félreértés ne legyen még mindig a FIfa-t tartom jobbnak az emberek mozgása itt nekem fura.
DE igy gamepaddal elismerem, hogy jobb mint amilyennek eloszor tunt."

És ugye ezis tõlem van
"Sztem ezt a játékot nem dual gamepaddal vagy neadjisten billentyûzettel játszani bûn."

"346

De ezt bill-el játszani hülyesség! "

Szval azt állítani, hogy én bill-el játszottam hazugság, többször leis írtam késõbb is, hogy
csak teszteléskor használtam a billentyûzetet ha olyan gépen készítettem kiegészítõt,
ahol nem tudtam gamepaddal kipróbálni az adott dolgot. Körülményekbõl adódóen ez kb 3 négy rúgás volt esetenként

És gamepaddal játszom végig ez biztos még arra is emléxem, hogy bill bese volt állítva semmire mikor
Roland jött játszani õ állította be magának.
Én mindig gamepados voltam sõt, akik ott voltak is tanúsíthatják, hogy már akkor mondtam, hogy ezt billel játszani hülyeség.....

Szval errõl ennyit eléggé elferdítetted a dolgokat...........hazugnaknak akartál beállítani
csak hogy igazad legyen.

Ez eléggé aljas dolog volt !!!!!
horpeti
Bele hát, sokkal szarabb lett (de haver örült neki, mert neki azzal jobban megy, nekem meg rosszabbul és így "jobbak" a meccsek)

Onlineban ez nem látszik, abba nem nyúl bele.

Terminátor14
Jobbulást beléd is 😊

Én is bekapod egy algoflex-et, az általában segít.
Viszont szvsz ez a world patch is belenyúlt a gameplayba, és nem az igazi 😞

CSAK a Fradi

horpeti
hát fejfájással, meg nyûggel nem sok élvezet van benne. Majd meglássuk. Én valszeg betolok valami gyógyszert, he nem múlik el hazafele úton, mert utána még nincs vége az estének. Remélem csak a légkondis levegõ miatt van. 😊

Neked is jobbulást! 😊