PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
MU, Liverpool

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
butaság !

csak simán meg lehet csinálni #50383

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

tobias88
nem, utólagosan :S, angol bajnokságban csak a Chelsea-nek meg a MU-nak van license, de már végre van BL
kaptak licenszt? mezhez mindenhez? Óóó fasza😊

tobias88
van licensz pc-n, csak a boxon nem tudom hogy van e
FIFA-nál ég-és-föld különbség van PC és XBOX változat között. PESnél ezt nem nagyon hiszem, ezért jobban bejön a PES csak ha lenne licensz neki is...

tobias88
de sajna köze nincs a játékmenetnek a valósághoz
Sztem is sokkal jobb lett, a tavalyi az egy katasztrófa volt, de még mindig nagyan messze van a pes-tõl (pc-n)! Játszottam fifa 09 demo-val xbox360-on, az nekem nagyon bejött!

Ja értem!

Breki33
szerintem sokkal jobb lett mint a tavalyi a teljest most nézem

sajnos nem olyan mint a konzolos, de lehet szép gólokat lõni
eZo
a demó után nem igen érdekel a fifa, max ha elérhetõ lesz egy magyar változat azt kipróbálom, mert öcsém vagy unokaöcsém miatt úgy is be kell szerezni

a holnapi pes 2009 demó jobban érdekel, utánna még mindig lehet fifázni ha azt nagyon elszúrják, amit azért nem hiszek 😊

tobias88
nem, simán félmagasan megy a labda, és mindig meg próbálja fogni, ahelyett hogy elöklözné valamerre
tobias88
Nektek tetszik az új fifa? Szerintem ugyan olyan nehézkes-rossz, mint volt! Koliszobában mindhárman egyöntetûen leszavaztuk, pedig van köztünk egy fifás is, és inkább nyomattunk egy 2-1 ellent Pessel <#vigyor2>
csocso14
de durva 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

eZo
VDV-RVN-Robben ...
3 kapufa = 1 gól <#ejnye1>

Erre gondoltál?

Ha kiváncsi vagy a visszajátszásra:
http://files.filefront.com/Replayrar/;11935892;/fileinfo.html

Ja bocsi a az új 08/09-es mezeket elfelejtettem leírni a felsorolásnál!<#zavart1>

horpeti
Akkor megerõsítettél.
Akkor megveszem havernak, mert már nagyon bajlódik a billentyûzettel. Vagyis igazán most már csak erre tud gondolni, hogy ezért nem tud megverni. 😊) Tény, hogy valószínûleg sokkal jobban fog technikailag játszani gamepaddal, persze az nem helyettesíti a kreativitást.. Csak elég bénán lõ kapura, mindig kapusba, stb...

Emlékszem, mikor megvettem a padot még PES5-re, azt se tudtam milyen gomb micsoda, de a kapuralövések egybõl durván jól mentek. 😊)
Szal magam alatt vágom a fát, hogy adok neki padot, mert így felköthetem majd a gatyát, de nembaj. 😊)))

eZo
Rumble Pad 2 még mindig a legjobb Pc-re

horpeti
Srácok:
Nekem ilyen van már régóta, 2.at koptatom:
Logitech Wingman Rumblepad II Vibration gamepad

Most akarok venni egy harmadikat, és odaadni havernak az enyém (vagy neki egy újat), mert eddig billes.

Van ennél jobb, amit érdemes lehet PEShez venni?
Én nem nagyon láttam (igaz nem is nézegettem), de ha van valami tuti tipp, akkor azt mondom neki. Nekem szerintem tökéletes a rumblepad, megszoktam, bár ha van valami tuti sokkal jobb, akkor esetleg kipróbálnám... 😊

Köszi!

horpeti
Jaaaa, értem.
Ez jó, tetszik. Fõleg, mivel nálam néha a CMF DMF játszik csatárt, vagy védõt. 😊))) Akkor egy két klasszis CMF, DMF igazán átütõ erejû csávó lesz elõl. 😛

Majd kipróbáljuk. 😊

eZo
hézagpótlás történt, azaz a különbözõ posztokon a rájuk jellemzõ fõ értékek lettek mósosítva
egy példa:
DMF, CMF ( középsõ középpályások ) :
Deffence
Body Balance
Stamina
Response
Agility
Aggression
Mentality
Teamwork
Condition / Fitness

tehát specifikusan az adott csapategységek lettek feljavítva, de pl. a csatárok statjai nem igen változtak, mivel velük amúgy is kevesebb " gond " volt !

horpeti
Szerintem kipróbáljuk haverral 1v1ben, végülis csak olyat játszunk.

Akkor mi is változott? Védõk gyorsabbak, nagyobb body balance?
Vagy nem csak a skill értékekbe nyúltál bele?

Bocs, ha egyszer már leírtad, akkor rákeresek...

Hátha így még lesz kedvünk játszani 1-2 meccset 2009-ig.

tobias88
lehet jobb, mint a 2009 ami most kijön <#vigyor2>

kapus öüklözést nem tudod beletenni? <#vigyor>
<#wow1>
Köszi szépen!Jobban örülök most ennek mint bármilyen új demo-nak vagy bármi másnak<#worship><#worship><#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Próbáljátok ki! Érdemes megtartani az elõzõ update-t meg a sima PAC-PATCH-et is a gépen mer ha vmi nem mükszik akkor visszalehet cserélni a cuccokat!

PAC-PATCH Finale Update v1.0 - Az utolsó kiegészítés a patch-hez!
-------------------------------------------------------------------

-több mint 200 új arc
-122 jó minõségû csuka
-javított felállások
-legutolsó igazolások pl. Mineiro (Hertha) ---> Chelsea

-új gameplay (készítette: eZo)
"A gameplay módosítás elsõsorban azoknak a játékosoknak készült akik az alapjáték által nyújtott játékmenetet már nem találják megfelelõ kihívásnak ! *
A realisztikusabb játékmenetet a valósághû tempó és a különbözõ csapategységek teljesítményének optimalizálásával értem el !
Sokak kérésére megszûnik az "átjáró ház" a középpályán és a széleken,
ez által rákényszerít a játék a begyakorolt sablonoktól való elszakadásra, és a kreatívabb, technikás játék alkalmazására a gyõzelem elérése érdekében !
Reményeim szerint egy új játékélménnyel gazdagodik az aki kipróbálja ezt a kis kiegészítõt !

* javasolt a "TOP PLAYER" nehézségi szint az új játékmenet minden elemének megismeréséhez
( Master League esetén a Game Level: TOP PLAYER , Master League Level: Very Hard )"

LETÖLTÉSI LINK:
----------------
http://files.filefront.com/PAC+PATCH+Finale+Update+v0rar/;11927193;/fileinfo.html

Ajánlott beállítások:
----------------------
1) A kitserver/config.txt-ben írd át a

random.enabled = 0-t

random.enabled = 1-re
2) A játékban menj be a Settings/Colour Adjustments-be és állítsd be a következõket:
R +1
G +2
B +3
Brightness +3

Telepítés:
-----------
-Másold be a cv_0.img és rv_e.img mappa tartalmát a C:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2008/kitserver/img/cv_0.img és rv_e.img mappájába!
-Töröld a kitserver/GDB mappából a boots, faces, uni mappát majd másold be az update v1.0-ból a boots, faces és uni mappát a kitserver/GDB mappába!
-A Bonus mappában található PS3-as és Xbox360-as kontroller, ha vki le akarná cserélni azt ami a játékban van. Másold be a cv_0.img tartalmát a kitserver/img/cv_0.img mappába!
-Végül másold be a Save mappa tartalmát (régi gameplay), vagy a New Gameplay by eZo mappa tartalmát (új gameplay) a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába! A játékban Load-oz az option file-t (EDIT/LOAD)!

eZo

Ennyit a liszensz hiányról<#vigyor2>
A logo-és mez editorral egész jól összelehet hozni a dolgokat:

Itt a liszensz nélküli Chelsea:

És egy Arsenal logó:

Még több kép az edit módról, a 16 csukáról...:
http://www.pcaction.de/?menu=browser&article_id=661741&image_id=908907

hát én 15 perces félidõkkel megyek, de hiába futok keveset egy játékossal akkor is elfárad a félidõre. az életbe kibírnak egy egész meccset, itt meg egyik meccsrõl a másikra se megy vissza teljesen a fáradtságot mutató csík. meg az ellenfél játékosai sem fáradnak.. ha kihívást akarok akkor nehezebbre állítom a fokozatot. de ha még nem is teljesen kapcsolom ki, akkor legalább ne ennyire fáradjanak, mert azért ez már nem realisztikus.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Breki33
The PES 2009 demo will also include promotional videos detailing the new game’s ‘Become a Legend’ and online ‘Legends’ modes, which see the player controlling just one player within a team and attempting to forge a career in football. Starting as a promising 17-year-old, players must force their way into the first team and produce a series of blistering performances which will ultimately result to a move to one of Europe’s biggest sides. Or, on the flipside, poor performances can see a player struggling in the lower leagues and eventually being released.
HoReSz1975
várjuk nagyon <#nyes>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Na azt a kis idõt már kibírjuk!<#vigyor>

eZo
végre egy jó hír 😊

gamer365.hu:

"Egyszer már volt egy hasonló hír a Pro Evolution Soccer 2009-cel kapcsolatban, ám az végül falsnak bizonyult, ezúttal viszont már biztosnak látszik a demó érkezése.

A Konami ma bejelentette, hogy október másodikán, azaz most csütörtökön fog érkezni a demó a Pro Evolution Soccer 2009-bõl, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra egyaránt.

Ami a tartalmat illeti: egy öt perces mérkõzést játszhatunk le, tetszés szerint a gép vagy egy másik barátunk ellen, négy klubcsapat (Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona), illetve két nemzeti tizenegy (Olaszország, Franciaország) valamelyikével.

Maga a játék egyébként bõ két hét múlva, október tizenhetedikén kerül a boltokba."

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Breki33
Breki33
Ez nem valószínû

De végre van Bayern és Torinoi stadion
gabi89
Annak mi értelme lenne? Kihívásról hallottál már? (életben is fáradnak...)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

rooney8
Remélem 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Firerock
október 1

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ja, meg Emirates sincs!<#sir>
De lehetséges hogy a Ville Marie Stadium, Bristol Mary Stadium, Mohamed Lewis Stadium közül valamelyik Old Traffor vagy Emirates csak álnévvel!

HoReSz1975
nem értem még demo sincsen, de a FIFA 2009 nemsokára kijön, pár nap <#fejvakaras>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

rooney8
Old Trafford mért nincs?<#falbav>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

PES 2009 Stadium List

These are the 19 Stadiums that will be in the PES 2009 full version:

* Konami Stadium
* Estadio Da Luz (under licence like in PES2008)
* Estadio Do Dragao (under licence like in PES2008)
* Estadio Jose Alvalade (under licence like in PES2008)
* Santiago Bernabeu (under licence like in PES2008)
* Camp Nou (under licence - new licence)
* Orange Arena (Amsterdam Arena)
* Regenbogen Platz (Allianz Arena - new stadium)
* Antlion Colosseum (El Monumental)
* Ville Marie Stadium
* Bristol Mary Stadium
* Mohamed Lewis Stadium
* Stockholm Arena (Rasunda Stadion - new stadium)
* San Siro (under licence like in PES2008)
* Stadio Olimpico (under licence like in PES2008)
* Stadio Olimpico Di Torino (sous licence - new stadium)
* Stade Louis II (under licence like in PES2008)
* Stade De France (under licence - new stadium)
* Wembley Stadium (under licence - new stadium)

hy!
ha elkezdek egy master league-t akkor be lehet valahol állítani, hogy ne fáradjanak el a játékosok?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

ForzaInter
hát gameplay vidik alapján tényleg ugytûnik hogy nem változott sokat, viszont a fû és a mezek mintha szebbek volnának...

Yo, Bitch!

eZo