81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Én inkább oldalazó mozgásnak nevezném
    mivel édesapám is kapus volt szerintem pont az lenne a baromság ha ilyen távoli lövésnél középről elvetődne mikor még nemis biztos hogy a labda kapura megy.

Elkisérte a sarokig és mivel nem volt benne biztos hogy mellé megy kiütötte.

Szval inkább az indoklásod egyes alá ...
  • Rudee
    Nekem az alap gameplayyel se voltak ilyen hibák több száz meccsen. Kicsit javítottal meg abszolút esélytelen.
  • Breki33
    Ezt inkább szar ai-nek mondanám ha gépi ellenfél, ha meg ember csináltak akkor béna
  • Rudee
    Dehogy, biztos sütött a nap.
  • Rudee
    Mondjuk olyan kapus a Földön nincs, aki szalad-szalad és a labdától 1-1,5 méterre ugrik a levegőbe (nem, nem vetődik) hogy aztán elérje. A mozgás ezen modellezése egyes alá.
  • Cat 02 #57645
    Most akkor ez is bug ? :)

• Breki33
    És ez minden meccsen előfordul nálad?

Mert jópár meccset játszottam és nem nagyon láttam ilyet.

Persze senkise mondja, hogy tökéletes sőt talán legtöbbet kritizáltuk, de amilyennek a fifa-s topicban be volt állítva az hülyeség főleg, hogy ott ilyen ügyes a kapus

• billdm
    Félre nyomtam..ez a helyes videó :)

• billdm

Na meg ilyet is..:)

• Breki33

• Breki33
    véd, nemis akármekkorákat

• Nagyi2pac
    Ez azért van mert a BL-ben visszajátszás logó, csak 16:9-ben működik, töröld ki a Replay logo_494 - CL-t a PAC-server/img/cv05.img-ből és jó lesz!
    Ha minden jól megy akkor a következő update-be bekerül a visszajátszás logó 4:3-as verziója is!
  • Rudee
    A kapus véd?
  • duka10
    Most kezdtem megint egy Becom A Legendet és ha BL-ben gólt lövök és elakarom nyomni kidob?? De nem ad hibaüzenetet meg semmit csak kidob!
    Eddig semmi nem volt de most mivel Pac-Patch van újjat kezdtem és BL-ben kidobál de bajnokn meg kupában nem!!
    Valaki tudna segíteni??? Mert végra a kedvenc csapatomban vagyok és nem akarom az össze BL meccset leszimulálni!
    Előre is köszi
  • Breki33
    Na kiderült, hogy nemis a gyep, hanem a közönség a sötét erre találtam egy estit Nagyi2Pac féle javított közönséggel nekem ez nem tűnik sötétnek

• Cat 02 #57635
    Én csak azért játszom vele, mert nem minden gól ugyanaz, meg a kapus is mindig máshogy véd :D
  • Breki33
    volt ott más is, pl c64-es fizika

De ez az ami innen rohadt egyszerűen tényekkel cáfolható
  • Cat 02 #57633
    Azért az nem rossz, ha egy játékról az a legrosszabb dolog h túl sötét :D
  • Breki33
    Utolsó kép lemaradt vmiért

• Breki33
    Mivel a Fifa-s fórumban ez volt az egyik fő érv a PES ellen, hogy túl sőtét ezért ezt újra bemásolnám ide

STADIO OLIMPICO DI TORINO
    evening_summer my monitor

And LCD television

Mint látható LCD TV-n egyáltalán nem sötét, de akiknek monitora van azokét is javítottam így pl

[IMG]http://s11.directupload.net/images/081222/aglqjz4l.jpg [/IMG]

Gondolom ez a Nagyi2Pac-ban is benne van mindegyik stadionnál javítva
    szval ha vki a monitoron játszik sem gond most már.
  • Terminátor14
    Nekem is akadt az update-tel(pedig nagyon nem kéne neki :DD), de az élsimítás mérséklése megoldotta a problémát.
  • Nagyi2pac
    Nem tudom mitől akadhat nálad...esetleg az új banner-ektől?! Próbáld meg kivenni a Banner relink_1165-öt a cv0f.img-ből és a Banners_21-et a cv09.img-ből!
    Ha így is akad akkor próbád meg egyesével kiiktatni (pl. átnevezni, vagy kivenni) az img mappákat, közben mindig teszteld a játékot, és úgy könnyebb kiszűrni hogy mi okozhatja az akadást!

Különben erre update-re szükséged lesz ha a további update-ket is használni akarok!

A következő update valószínűleg szerdán kész lesz!
  • Tomy Lee
    ok,megnézem majd késöbb,este
  • Breki33
    ne azt hiszem van egyszerűbb megoldás

GA-s patchnél hasonló problémára megoldás volt az eredeti setting.dat visszarakása

esetleg próbaképpen másold át másik könyvtárba a meglévőt és nézd meg úgyis akad-e
  • Tomy Lee
    De mind1 is,felteszek mindent újra update nélkül!!Úgy no problemo..
  • Tomy Lee
    Jah:)így visszaesett fifa szintre:D
    Na szóval,percenkénti beakadások,belassulások vannak ha visszaveszem grafot akkor is.
    Ha kitservert uninstallálom akkor jó.Azóta van mióta pac-updatet feltettem.
  • Breki33
    De mi a gond?

Túl fifás lett? :-)
  • Tomy Lee
    Gondom van.Pac-patch update-et mióta feltettem akad a játék igen sokszor:(
    Tipp?Help?
    Köszi
  • Breki33
    ????????????
  • Firerock
  • Breki33
    remélem ma este megint real verés lesz :)
  • Nagyi2pac
    Itt vannak az új linkek a PAC-PATCH 2009 szurkolói hangcsomaghoz:

part1: http://www.gazup.com/tWMFi-pp_chants_part1.rar-download-mirrors
    part2: http://www.gazup.com/vDyiI-pp_chants_part2.rar-download-mirrors
    part3: http://www.gazup.com/0ZMdW-pp_chants_part3.rar-download-mirrors
    part4: http://www.gazup.com/UrzdI-pp_chants_part4.rar-download-mirrors
  • horpeti
    Majd kéne egy Inter-Reál az új patchcsel. :D
  • Breki33
    Korábban írtam, hogy nekem se töltötte le játékban.

Külön le kell szedni a frissítést és bemásolni abba a könyvtárba ahová rakja. Ez alapból rejtett és a c-n van.

Pontos útvonala le volt írva korábban és Nagyi2Pac kiis linkel egyet amit csak le kell tölteni és bemásolni a megadott könyvtárba
  • Terminátor14
    Csak arra voltam kíváncsi, hogy technikailag megoldható-e, a többi majd elválik :D

Köszi.
  • Paparazzi20
    Hát megpróbáltam így is,de sajnos isten sem indítja el a downloadingot:(
    Azért köszönöm a tippet!
  • Tomy Lee
    Kapcsolj ki tűzfalat mindent ami befolyással lehet erre más tippem nincs:(
  • Paparazzi20
    Hát,feltettem 1.4-ig,és az általad említett "olyan" exe-ével indítottam,de hiába akarom ingame-ben downloadingolni,0%-on áll,nem akar megmoccani..pedig kiírja előtt hogy angol mez meg milyen utolsó frissítás áll rendelkezésre,csak egyszerűen nem indul el a download mező..
  • Tomy Lee
    install game,1.1-től 1.4ig felrakod patch-eket,1.2-es törést használsz ha nem eredeti a game(ezt mondjuk utálom forumba irni mert warez és bannt is kaphatok,úgyhogy te lelkeden szárad ha kapok:).
    Ingame frissíted settings download opciónál,pac-patch-et bemásolod mit hova kell,kitservert(pacserver) installálod miután mindent bemásoltad,játékban ha kérdés van NO-ra nyomsz,edit mappában load majd save.
    Olvasd át azért figyelmesen-türelemmel a leírást...
  • Tomy Lee
    Nálam nem voltak itt Eto+Luci csak most lettek ahogy bemásoltam ezt az újjabb save mappát.
    Am.tényleg jól nyomja a csatársorom így meg jobb a védelem de ez valós transfer nem cheat:DD