81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    teljes patchet vagy vmelyik konkrét patchoz rostert?
  • midian
    Valaki tud olyan patch et amiben benne vannak az utolsó átigazolások is?
  • Clement
    köszi...
  • Firerock
    fifahungary és gtahungary sem
  • Clement
    Sziasztok! A peshungary.hu nem műxik?
  • horpeti
    ember ellen az 1v1, vagy 2v2 (inkább 2v2) amit nem tudnék megunni, csak az meg nincs perpill.
  • horpeti
    Én amikor meguntam a BALt, örültem, hogy nem játszom többet vele. :)
    Akkor haverral játszottunk kis 1v1et, meg gép ellen bajnokságot, végülis feldobott, hogy sokkal jobb a játék, ha nem a gép irányít (BAL), csak miután az volt a kérdés, hogy 5, v. 6 góllal verem meg a gépet, így hamar sikerült ráunnom. :D
  • Terminátor14
    Én meguntam az Bal-t, utána sok-sok Ml, és most megint BAL.
  • horpeti
    Én meg nem master ligáztam, csak talán 1x.. ez még szerintem a 2008 volt. :D De tuti a 2009ben is így müxik, mert PES6 is ilyen volt:D

2009ben asszem 8. meccsig jutottam MLben max.
  • Terminátor14
    Hát én szerintem ezekhez a beállíátsokhoz hozzá se nyúltam :D
  • horpeti
    köcsög, mert ha hardon vagy, akkor nem engedi, ill. mindent irreálisan magasabb áron, very hardon (vagy hogy van), meg még a noname játékos is ronaldo árért jön.

Kicsit el van kurva, ill. hülyeség, hogy mindent megnyersz hardon, hard fáradással, és abból a rahedli pénzből tudsz 1 játékost venni.

Ezért kell igazoláskor normalra visszatenni, az reális. De még az is szivatós. :D Érdekes, te mindenkit 3x annyiért vegyél meg, míg neked 50%ot ígérnek a játékosodért.. :P
  • Terminátor14
    Sajnos van olyan, hogy bizonyos emberek egyszerűen nem akarnak hozzád igazolni, ennyi a lényeg :)

Próbálj másokat is, előbb-utóbb össze fog jönni valaki.
  • Firerock
    csáttok
    valaki elmesélné nekem a MAster Ligue átigazolásos titkát?
    feljutottam a divízió 1-be vezetek mindent még nem kaptam ki a szurkolóknál is maxos vagyok,Ronney-ért felajánlottam mindenből a maxot és úgy sem jön,negotiation broken down van mindig,ugyanezt megjátszottam Ronaldinhoval is neki valamilye 40% a scout Listben de ő sem jön
    segítsetek plz
    a Reallal vagyok
  • rooney8
    Én duplán nem örülnék :D 1 az hogy a Loki kerülne nehéz csoportba, másik hogy a Manchester is :D
  • midian
    Az olyan mint pl Ronaldo,Kaka átigazolásokat milyen patch el lehet megcsinálni?
  • Nagyi2pac
    A LOKI-n kívül névtelen csapatot nem nagyon találni!:D
    De én is remélem hogy nem egy Manchester United, Real Madrid, Lyon csoportba kerülnek..
  • Tomy Lee
    Pénteken látom Ibra-t máár nagy meccsen de komoly
  • Tomy Lee
    Olasz focit is be,úgy bizony;-)
  • tobias88
    inkább a Barca

Meg mellé 2 névtelen csapat, hogy továbbjussanak a csoportból, de legalábbis ne dögutolsók legyenek!
  • Breki33
    Jöhet a Juve
  • Tomy Lee
    Benntvannak teljesen megérdemelten,ez igen
  • Nagyi2pac
    Breki: én észre vettem!:P

icemankimi: már ha bent lesz... a 2009-ben is jó néhány csapat hiányzott a BL-ből..:(

• DaemoonHunter
    Hogy hány ilyen Rudolf-féle gólt lőttem én anno:D
  • icemankimi
    pes 2010-ben a BL a DVSC fogom kezdeni:D
  • Breki33
    Észrevettétek, hogy tiszta PES-es gólokat lőnek? :P
  • Nagyi2pac
    Nagyon jól nyomja a LOKI, így tovább!
  • tobias88
    eddig tetszik ez a 2-0
  • Tomy Lee
    Hajrá bizony jó meccset várunk!!
  • Nagyi2pac
    HAJRÁ LOKI!!!
  • Breki33
    ja ez lehet ezt nem raktam fel mert féltem belekever a másikakba amivel meg vagyok elégedve

Ha erre gondolsz nem ezt raktam fel hanem azt amiről sok képet is beraktam a Fifa fórumba

Amúgy meg mindenből visszaraktam az eredetit a gameplay patch telepítőjében azt hiszem volt is ilyen opció, de manuálisan is megcsináltam.

A főkönyvtárat meg nem akartam ini-kel teletömni - olvastam az erről szóló soccergaming fórumot.

Amúgy ez a hiba csak ezen a meccsen jelentkezett azóta megint jó remélem azis marad. Fifa 10 demoig elleszek ezzel, főleg ha elmegyek még nyaralni.
  • Rudee
    Graphic Enhancement Pack v.2, ez a 0. Gondoltam a legújabbat próbálod ki.

A Next Generation Graphics Patch az meg megy simán, nem tudom azt raktad-e fel. Az a legnormálisabb még mindig.
    Ha meg visszaraktad az eredeti config.dat-ot, de az ini.big a gameplay miatt a módosított, akkor attól kergül meg. Egyébként nem kell átírni mindent, elég csinálni egy locale.ini-t a főkönyvtárba és megadni neki hogy magyar verzió van feltéve. FIFAtopikba continue, ha kell.
  • Breki33
    beszélsz
  • Breki33
    hát config dat-nál én pont visszamásoltam az eredetit mert gameplay patch felrakása után nem indult és nem volt kedvem programmal átirogatni.

Amúgy valószínű másik patchról beszálsz én a fifamániást és a next -gen grafikást raktam fel és ezek grafikailag tök jók szval egyáltalán nem nulla sokkal jobb így a grafika.
  • Rudee
    Amiatt igen, a config.dat-hoz hozzányúltak, ami azt eredményezi, hogy a labda fizikája néha megkeveredik.
    Amúgy se ér semmit az a patch, nagy 0.
  • Breki33
    Nincs időm mindig alaposan visszaolvasni, nyaralószezon van.

Emiatt továbbiakban lehetnek ismétlődések, de nem hiszem, hogy ez akkora gond
  • Terminátor14
  • Breki33
    Top 5 Favourite PES2010 Improvements

In the past week I’ve seen PES make some serious strides at going back to its simulation roots, and here I’ll take a look at my top 5 favourite new additions in PES2010, as well as a few old friends set to return.

5. Increased Control.

360-degree control is set to feature on Playstation 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of PES2010 using the analogue sticks on their controllers. Playstation 3 owners will also be take advantage of the PS3’s sensitive d-pad, but movement can still either be controlled via analogue or d-pad on all formats. Invisible walls surrounding a throw-in are now gone, and auto-slides/clearances seem to have vanished.

Manual keeper has also returned. Hurrah!

4. Card and Team Style systems.

Special ability cards that can either be turned on or off make for more realistically tuned player AI, such as Super-Sub or Penalty Saver. Fully adjustable Team Style sliders such as Compactness and Player Support let you fine-tune your team to a playing style that suits you and your players. From personal use, I can say that they definitely had the effect of changing my experiences, even though I wasn’t delving too deeply into the systems every match I played, but it’s great to have the option.

3. Presentation.

A lot of player faces now look spookily lifelike, menus are better, more licensed teams, fans cheer the home side and hassle the away side, the new animations that are present are looking good (especially the 90-degree turns and injuries), the lighting effects are great, commentary seems more representative of the action, overall probably the best presented PES to date.

2. Master League overhaul.

The mode now features scouts, club doctors, physical trainers, coaches, youth teams, fan clubs, integrated European tournaments, more realistic fixture generation, an 18-team D2 League, real currencies, the ability to skip games, team sponsors, personalised training, club-specific budgets and more. Master League really seems to be shaping up to be something special in this year’s instalment, and is genuinely much more fun and engaging.

1. The Playability.

Plays at a slower pace than PES2009 and therefore, in my mind, is immediately better. The game also requires me to pass the ball instead of just weaving in and out of the entire opposition team with ease. Team AI has increased, keepers cover angles better, midfielders and defenders work together in an effort to block out space. In short, it’s just a huge improvement as far as next-gen goes and I can’t wait to see the finished article.
  • Breki33
    Wii version.
  • Breki33

• Breki33