PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
PES 2009 Official Guide and Coaching DVD

klikk
Shevchenko
Ez történt,ugrottam 19-röl 23-ra csak ugy,fogalmam nincs hogyan,de elöröl már nem kezdem.

FORZA MILAN!!!

Breki33
Shevchenko
Most megnyertük az angol bajnokságot meg a kupát is,ugyhogy megyek a spanyolokhoz ott még nincs semmi.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
European Masters Cupát hogy lehet megszerezni?Mit kell hozzá elérni?

FORZA MILAN!!!

#53970:404 Not Found
Ezen kívül valami más?

★ 汤姆 李

Breki33
hát felraktam az ati tray tools-t pár napja
és véletlen rákattintottam vmi olyanra ami nézi, hogy hány megjelenítõ van.

De konkrét beállításokat nem változtattam.
Annyi változott, hogy eddig TV-vel indult és CCC-ben át kellett húznom a monitort, hogy jó legyen.

Most egybõl monitoron indul.
De már teljesen megzavarodtam, hogy be kell-e kapcsolni vagy ki a V-Synchet, a Force V-Synch be van kapcsolva de amúgy off-on van.

És most a csíkozódás eltûnt viszont újra fekete csík van a képernyõ szélén 1920-asban nem húzza ki a széléig, mondjuk elõtte is ilyen volt, de ez egyszercsak vmitõl jó lett.
Az lcd-n a frekit is raktam 60-ra 75-re meg same desktop-ra

De még mindig jobb így mintha csíkozódna.
De érdekelne, hogy nálatok ki vagy be van kapcsolva a V-synch és esetleg tudja-e valaki miért van keret.
ProGabe
csak úgy nekiállt csíkozódni? nem állítottál semmit a vidkari driverben?

mert nekem ez akkor jött elõ, amikor feltettem az újat és 59hz-t állított be képfrissítésnek. hiába volt bekapcsolva a v-synch, eszméletlenül csíkozódott, nem is tudtam hirtelen mi történik, azt hittem szétment a monitor 😊

szóval bármin is játszol, nézd meg, hogy egész szám van-e beállítva képfrissítésnél

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
#53970..........
Breki33
Xbox 360 Controller for PC
Szerzõ: suti_88 | Dátum: 2008-11-04 22:00 | Rovatok: Számtech / Játékok | Hozzászólások (23)

Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül, lévén a személyi számítógépes piacot is rendre elárasztják...
Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül, lévén a személyi számítógépes piacot is rendre elárasztják a komolyabb sport és szimulátor programok, melyek irányításához nélkülözhetetlenek e perifériák, valamint sok játék esetében a maximális élmény eléréséhez ajánlott a komolyabb játékvezérlõk beszerzése; így döntöttem én magam is a Microsoft irányítója mellett.

Habár a Logitech Controller-családjából is akad jó pár vetélytársa – gondoljunk csak a méltán népszerû Rumblepad2-re avagy Chillstream-re, ám a gamepad megvásárlásában a legnagyobb szerepet az Xbox 360 játékainak pc-s portjai játszották.
Olyan címekrõl van tehát szó, mint a konzolokon évek óta nagy népszerûségnek örvendõ NBA 2K9, melynek nehézkes irányításától hemzsegnek a fórumok; avagy a PES idei epizódja.

http://logout.hu/iras/xbox_360_controller_for_pc.html
Breki33
tegnap 20.11-tõl szinte csak errõl van szó PP
Állítólag van de sajnos nemtudom hol.
Valaki ps linket az 1.1-es és 1.2-es patch-hez,thy

★ 汤姆 李

tobias88
van 1.2es patch? <#idiota>
Breki33
horpeti
Az kemény. 😊
Amúgy reális lett volna 3 év alatt annyit fejlõdni, vagy még azt is kamuzta? fura. :S
Nincs korábbi mentésed belõle?

Grat a BL gyõzelemért. 😊

Nekem még csak álom. Nyolcaddöntõben a Fiorentínával játszunk, eddig 4x találkoztunk, mindig megruháztak minket. :S
Itt az ideje visszavágni, kezd beérni a karakterem, most idény felénél több man of the matchem van (18), mint amennyi korábbi teljes idényekben (16). De még van mit fejlõdni, még 2 év technika képzés minimum. 😄

Breki33
Nah sikerült megoldani csak azt nem értem a szélén miért hagy most csíkot
Breki33
nem úgyis felrakod az 1.20-ast
Az 1.1-es patch után újra kell crack-elni a játékot?

Breki33
milyen kártyával?

Eddig nekem nem volt ilyen
rooney8
Nálam is ue van, de nekem mióta megvan azóta. V-synch be vagy kikapcsolva is olyan... :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
Most én kérdeznék elkezdett vmiért csikozódni a játék.

Ha jól emléxem a a v-synch-et kellett beállítani, de hiába kapcsolom ki vagy be a csíkozódás marad.

Leírná vki pontosan hogy állította be?
Az nem nagy gond, Juce gondolom úgyis csinál hamarosan egy fix-et, hogy mûködjön a kitserver! Addig is, ha nagyon sûrgõsek vkinek a kieg.-ek, akkor ott van a GGS meg az AFS Explorer!<#vigyor2>

Breki33
igen
Mármint a kitserver nem mûködik, ugye?

Breki33
igen megjelenik egy olyan menupont

én nem szedtem le, de állítólag nem mûködik utánna az exe-vel
PLS vki segítsen egy picit nekem!!

Még az 1.1-es patch-et nem raktam fel, ott csak simán felkell rakni a patch-et a telepítõvel, mást nemkell csinálni ugye?

Utána az 1.2-est is gondolon ugyanígy feltelepítem, aztán a játékban bemegyek a System settings-be és ott vmilyen download-os vmit kell keresni hogy friss legyen a roster. Jól gondolom, így kell??

A kitserver-t elõtte kell remove-olni?

KIRÁLY!!! Megjelent az 1.2-es patch!<#taps><#eljen><#worship>

Jajj, de vártam már ezt a patch-et!<#vigyor2>

Úgy néz ki végre nekiállhatok "dolgozni" a játékon!<#vigyor>

Esetleg vki tudja hogy ez ilyen végleges patch vagy lesz még ilyen a 2009-hez?
Én régebben úgy olvastam egy külföldi oldalon, hogy még lesz egy hivatalos téli átigazolásos patch, de nem vagyok benne biztos!

lybrahu
<#nyes> Köszi!!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Breki33
http://www.youtube.com/v/pcbGxT7nG60&hl=en&fs=1

eZo
vannak új liszenszelt csapatok pl.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
csak a http://www.youtube.com/v/pcbGxT7nG60&hl=en&fs=1 kell
lybrahu
ohhh ezt elszúrtam...
Vangelis

Breki33
Yes there is an option to download, i am downloading it right now, it downloads the updates in game.

Use these steps.

Install windows installer 4.5
Install the first patch if you havent already
Install patch 2
Start the game
Go to system settings
Click download at the bottom
Enjoy
lybrahu
És ez is megvan, ha már mundial:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pcbGxT7nG60&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pcbGxT7nG60&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

eZo
na frissítettem, tök jó remélem lesz még ilyen pl. téli átigazolási idõszak után

1-2 példa:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Én megtaláltam mindjárt megtudom mondani h jó e
lybrahu
hogyan oldjuk meg?

Nem, a divx-bõl én is Animation shoppal csinálok gifet, de az effektek megmaradnak a gifen is, legalábbis nagyjából.

lybrahu
Bocsi... 160-ban

Breki33
hm kiváncsi lennék rá
lybrahu
Csak egy Baccara féle! 162-ben..<#nyes>

Breki33
gondolom fel, csak aztán nem tudsz játszani vele......
Breki33
melyik változat?

a sylvia féle közben megvan 320-asban
lybrahu
Mármint csak a spanyol...

lybrahu
Nekem megvan. <#smile>

daver88
törtre is felmegy??

Breki33
Konami statement last week

We regret to inform you that owing to technical problems, an incomplete version
of the new update was released accidentally on 30/10/2008 between 00:30-09:30 (GMT).

We have since suspended the patch download, but will be making it available again
on 31/10/2008 at 10:00 (GMT). The new additions include:

1) 2 new features “Replay Upload” and “Theatre of Legends” for Legends Mode.
2) A new Download feature in the System Settings, used for updating various game data.

IMPORTANT NOTICE
* Please note that both “Replay Upload” and “Theatre of Legends” will not be selectable until 5/11/2008.
* Unless you update the game by selecting “Download” from Systems Settings, you won’t be able to
play against customers who have already applied the update.
* Customers who have implemented the wrongly released patch between 00:30-09:30 (GMT) on 30/10/2008,
will need to update their games again.

We would like to apologize for any inconveniences caused and hope that you can make the most of the new features to enjoy PES 2009 even more.
Breki33
English

Patch Notes

Time of Release: 5/11/2008

* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an "Upload" feature where players can upload footage of themselves playing in "Legends"
- Top Menu -> Legends -> -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new "Theatre of Legends" feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new "Download" option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

We would like to thank you in advance for your patience and understanding.
Breki33
The new patch for Pes 2009 Pc ver 1.20 is ready to download

http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch120.zip

Note:After installed the patch you have to go in System settings to download the roster update.

Breki33
Azt tudom, de nekem minõségben kell