PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor 1440*900-ban miért jó illetve tegnap állítgatva miért lett jó?
nálad pl a #54050 -as be van kapcsolva?
A CCC-ben van egy lcd override ha jól emlékszem, vagy vmi hasonló nevû opció, ami kinagyítja a képet. Erre lenne most szükséged. Vagy nemtom, lehet nem ez a neve, de lényeg, hogy volt egy ilyen lehetõség, ezzel kéne most operálni.
CSAK a Fradi
FORZA MILAN!!!
a múltkor megvolt egy napon belül azt hiszem
de pl a gamecopyworld-ön pár nappal késõbb láttam csak
a tv-n csak ezt játszom amúgy nem használom monmitorként csak tv-zésre
Megjegyzem, én nem vagyok olyan nagydarab a játékban sem, csak 74 kiló, és a body balance se olyan sok, most 76, 67-rõl indulva, így azért sokszor ellöknek a védõk, bár most már ritkábban.
Szeretnék én is labdát vezetgetni, de az elején kénytelen voltam Staminára gyúrni (a 76 semmire nem volt elég), a maradék pontokból meg fõleg a Jump/Header párost fejlesztettem. Késõbb a lövéssel kapcsolatos skillekre mentek a pontok, így a dribbling kimaradt.
De azért középpályásként többet is kell nálam legyen a labda, és az a lényeg, hogy biztos helyen legyen. Szóval én maximális technikára megyek, viszont az ütközések azok nem mennek, agresszióm nincs. De tetszik így, tök más stílus.
A csatár viszont agresszív, és csodálkozom, hogy hót lassú karival, szar dribblinggel se bírják elvenni, mert aki a közelembe ér, azt fellököm. 😄DDD Az meg egy másik stílus. 😊
Ezek a fixed exe-k a patch megjelenése után kb hány nappal jönnek ki?
Igen, a csatár azért 73as agilitás, mert gyakorlatilag azzal nem kell cipelni a labdát. max. kiugratás után nem ártana ha nem kilóméterekre tolná meg. 😊
Én kpvel cipelgetni kényszerülök a labdát, meg ugye akkor van emberfölény, ha lefordulok egy védõrõl. De azért növelem a dribbling accot, mert szeretem jól átvenni a labdákat, 1-2õt forgolódni, 2-3 lövõcsel, stb. Azt szeretem, hogy 1 védõrõl lefordulok, 1 védõt elküldök a másik irányba, és tûz. 😄 mindezt villámgyorsan. Tudom, lassan is menne, csatárral, de nekem így izgi. Persze a gólerõsségem meg elég hulla, de nem érdekel. 😊
Csatárral is szeretnék hasonlót amellett, hogy tényleg várom a kiugrást, mindig jól indulok be. Csak általában akkor ugye vinnem kell a labdát pár métert, meg szeretek egyet befele húzni, hogy ne oldalról lõjem, akkor meg jobban szeretem a pontosabb ldabavezetést. Valamit valamiért... Én a technika és agilitás híve vagyok. 😊 Sajna ezt csatárként nem lehet kivitelezni, nem az a funkciója. De majd persze játszom úgy is. Csak ugye én 171 centiset csinálok, hogy valósághû legyen, úgy meg fejes nincs, a védõk is el bírnak nyomni ,a földön kell nyernem... Csak a játék nem úgy lett megcsinálva, hogy ha törpe, akkor legalább legyen agilisebb, és a földön legyen esély.
Kicsit olyan mintha nem 1920*1080-val lenne a natív pl 1440*900-nál rendesen kihúzza a széléig.
De ilyen volt pes2008-ban is
Pl. szeretnék csinálni egy hátraarcot, a labdát tlppal megállítom, de a lendülettõl továbbmegyek még egy métert, majd mire szeretném újra birtokba venni, addigra a korábban mellettem szaladó védõ már 3 méterrel arébb száguld a lasztival együtt. 😊
Sokkal inkább az ütemre kell helyezni a hangsúlyt, jó ütemben kiugrani, jó ütemben érkezni, jó ütemben ellõni, stb.
Egyetlen irányváltás esetleg belefér néha, ha távolról akarok lõni (olyankor azért nagyobb a tér), illetve ha a 16-os sarkánál kapom a kiugratást, és a megfelelõ pillanatban 90 fokban befelé fordulok vele a védõ mellett, aztán lehet is azonnal tüzelni. Ez sokszor bejön, majd csinálok errõl is egy gifet, kb.15-20 gólt lõttem így mindkét oldalról.
A korábbi Pesekben egyébként meg lehetett azt csinálni, hogy az ember "félóráig" szlalomozott a 16-oson belül, amíg lövõhelyzetbe nem került, de a BAL-os karaktereknek nincsenek ilyen skilljei. (Master League-et nem próbáltam, lehet, hogy ott most is meg lehet csinálni.)
BAL-módban a passzjáték hosszú távon kifizetõdõbb, mert a jobb helyzetben lévõ társ rászúrja, aztán én bevágom a kipattanót, vagy gólt fejelek a szögletbõl. És persze sokszor vissza is kapom tõlük, néha egész jó labdákat is adnak.
Szerintem nekem a góljaim kb. 30%-a szöglet utáni fejes, kb. ugyanennyi kiugratás, amit csak el kell rúgni a kapus mellett, a maradék meg egyenlõ arányban: távoli lövés, kipattanó, 11-es, és végül kapáslövés vagy fejes szélrõl jövõ labdákból.
Új kitservert nem tettél fel azóta? (esetleg lenne benne vmi új beállítás)
CSAK a Fradi
vhol a socceraccess-en láttam
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
az egy egyedi "jelzõ-ikon", jól látom? ha igen kaphatnék linket, honnan van, pls?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
tudtátok, hogy ingyen le lehet tölteni a manualt a hivatalos oldalról?
de minden látszik pl fraps a sarokban (ezt ki lehet vhogy szedni?)
És azt vettem észre mostmár végre azt a képet rögzíti ami a HD tv-n látható nem azt amit a monitoron.
A csíkozódás vsync kell és 60hz-en legyen a képfrissítés nélül is megszûnt, de ezeket most beállítva ugyanaz
Nyomhatnál egy pillanatképet!
Amúgy grat a jó teljesítményhez, én egyelõre még csak nyomokban érzem a középpályáról való játékot a gép ellen. Igazán akkor megy jól, amikor nem full hülye a csapatom, és nekik is van minimális kreatív passzolása, mert így lehet kombinatívan játszani, nem csak én vagyok kreatív. Csatárként ahogy néztem mindegyikõtök cselez, mint állat, meg cipeli a labdát, aztán gondolom berúgja. Na most középpályán is lehet próbálkozni, csak nekem nem sok esélyem van, kicsi az Attack, nincs agresszió, tipikus irányító vagyok, nem pedig olyan, aki ütközik, és viszi tovább a labdákat (persze néha így is sikerül).
De azért tetszik ez, mert kényszerít a passzjátékra az önzõzés helyett.
Azért néha ráketeredem a labdára, de általában addig jó, amíg csak simán elviszem mellette, nem ütközöm a védõvel, mert olyankor le bír szerelni. Úgyhogy csak okosan tudok ellavírozni a védõk mellett. 😊 De nembaj, kihívás még mindig, fõleg, hogy sajnos ilyen Rooniekra és Tevezekre sem bízhatom rá teljesen magam, bár volt, hogy õk húztak ki a bajból, amikor nekem nem ment a játék.
Persze nem csoda, messze az övék a legjobb keret, nem igazolt el tõlük senki (Rooney, Tevez, Ronaldo, stb, mind ott vannak még), és pluszban jött még pl Rosicky, Fabregas...
Összesítésben 3. helyen vagyunk, két pontra a Manchestertõl, egyre a Liverpooltól. Tavaly is ez a 3 csapat küzdött a gyõzelemért.
A góllövõlistát már teljesen kisajátítottam, 21 góllal vezetek, miközben a második Rooneynak 12 találata van. A gólpasszlistán is második vagyok 6-tal. Ezért is bosszantó, hogy így sem tudunk nyerni semmit.
Mindenesetre most még le is sérültem két hétre, pont amikor sorsdöntõ BL-csoportmeccsek jönnek...
Olyan izgalmas volt, hogy jött a kupa és a BL is, nem bírtam úgy lefeküdni, hogy nincs meg minden fronton a továbbjutó.
Le is nyomtam a szezon elsõ felét, a Chelsea ajánlatát elutasítottam. 😄
Naggyon görény volt a játék, de mégis állva maradtunk mindenhol, persze csoportmásodik, de lényeg, megvan. 😄 1 bajnoki meccset ki kellett hagyjam (az lett volna utcsó meccsem), na ott vesztettünk is, így 3 pont hátrány az éllovastól. Ez eddig rekordteljesítmény, bár tavaly meg nem volt ennyire kiemelkedõ egyik csapat sem, biztos, ha mi jók vagyunk, jóra hozza a többit is. Minden esetre nagyon kemény behúzni a görénymeccseket. Kár, hogy egyeneskiesésnél nem sok lehetõség van javítani, kiváncsi vagyok, megint szívunk-e a Fiorentínától. Szerintem igen, valamiért ellenük nagyon nem megy. Szegény Liverpoolt a BLben is búcsúztattuk, meg most a kupában is velük kerülünk össze, fogadok, hogymost vissza fognak vágni, remélem nem. Valamiért az õ felállásuk nem nyerõ ellenünk, de a 4-3-3tól behalunk. :S De a görénymeccseket akkor is nehéz húzni, BLben Juve ellen 3 kapufa, és 5-6 ziccer, amit fogott Buffon, és 89. percben Treze 5 védõ gyûrûjében félpályáról begyalogolt a kapuba. 1-2. védõ összefutott és elesett, 3. szerelte, és elgurult a labda, 4. elkorcsolyázott a labda mellett, 5. meg szánkóra ült. Treze meg bekotorta. Ott azt hittem kiesünk, de a Liverpool se teljesített jól, így megvolt a második hely. 😄
elõre is köszi😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Vagy a settingsben nézd meg hogy nincs-e állíllítva a képarány vagy az az lb-s vmi 😄
Amúgy ahhoz hogy ne legyen csíkozódás vsync kell, ahhoz meg az, hogy 60hz-en legyen a képfrissítés.
CSAK a Fradi
Evvan. Lehet próbálok majd egy AMF-et, csak nem volt szimpi a kis agilitása. De jóval támadóbb kvalitású karakterre vagyok kiéhezve, de a csatárposzt csak nem jött be. Most minden erõvel azon vagyok, hogy csak támadó kvalitást fejlesztek, így végülis már lassan egy gyengébb AMF-fé lépek elõ. 😄 De mennyire más lenne +10 ATTACK, shot-accal. nyami. 😄
48x értél labdába, abból 17-esetben nem csináltál semmit (gondolom szereltek).
Valszeg azt húzza le, hogy amennyi lehetõség van, abból mennyire vagy hatékony.
Csatárral 2 góllal is kaptam 6.5-et, ott anyáztam. Valamikor meg gólt se rúgok, csak próbálkozom és 7-es. Szerintem sokat számít, minden.
Pl. KPval lehet azért kapok jó osztályzatokat, mert ami labda hozzámjut, azt jól meg is játszom. Ha megkapom és eladom, vagy elveszik, akkor le is húz.
Legutóbb Liverpool ellen 1 gól 2 gólpassz 8.0 😄
Gólokat vágsz,vagy csak osztod a labdákat?
Én "szenvedek" a kp-mmal, bár az elmúlt 7-8 meccsen több gólt vágtam, mint a csatárok, de lényegében véve irányító szerepet szánok magamnak, csak nem mindig jön össze, és akkor egyedül kell megoldani (csak a kari nem éppen gólvágó az 52-es induló shot acc.-cal. 😄 De már alakul.. 😊
Múltkor még a Fiorentinával voltál és az olaszokat aláztad! 😊
Amúgy valami szépen szétszedte a karidat, úgy látom csak annyi történt, hogy +10zel megnõtt minden kezdeti érték... ill. nem minden, de múltkor sokkal másabb kezdeti értékû karaktert mutattál. Érdekes!
És már nincs csíkozódás sem.
Animációkkal nemis volt bajom csak egy kis viszintes csikozodás volt
ezt megoldottam, most csak az a gond miért nem húzza ki a széléig a képernyõt.
Az általad írt felbontásokban megteszi, csak ha jól tudom enyémnek 1920 a natívja
A Force V-Synch nálatok be van kapcsolva?
Mert nálam csak az van bekapcsolva de csíkozodás nincs most, persze lehet nem emiatt.
így csináld és jó lesz minden
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]