PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ezt egyszerûb kideríteni.

Mondjuk ajánlották, hogy a zenéket érdemes bin-be pakolni, de nekem jó így is.

Annyit látok hogy cserénél kell kb egy másodperc míg kiírja illetve visszajátszásnál a közeli képek lassúak, de nem szaggatottak csak design-osan lassítva van kicsit.

És most így hogy végre megy 1980-ban teljesen kihúzott képernyõn élsímítással meg egyebekkel tük frankón ennyi simán belefér maga a játék simán fut.
horpeti
Ilyen szar idõzítést, hihetetlen. Kupánál is eljátszotta, BLnél is. Bajnokság meg no komment. :S

horpeti
Olyan szinten elrontotta a játékot, hogy minden emberem mintha lagolna senki nem bír semmit. Full lassított felvétel, ráadásul nulla játékkal.
Mit lehet tenni ezzel? Semmit.. rontottam volna el a bajnokin, hogy itt ne rontson le? Lehet valahogy erre ráhatni?? Rápihenéssel, vagy mi? elsõ mesterhármasom (+assist) után csinálta. Úgy érezte az már sok volt.

horpeti
Jól megszivatott a gép.
BL elõdöntõ PALERMO ellen.
Full lehúzva vagyok, nem is játszom! 1. meccsen 2-0ra szívtunk, 2. meccsen javíthatnék, de le vagyok full húzva megint nem fogok játszani, csak amikor 3at kapunk.
Nagyon kedves az idõzítés. Pont addig a meccsig volt jó, és most teljes halál. Hát jól elkúrta az idényem.

tobias88
Van egy olyan érzésem, hogy a kitserverrel lesz a gond! Vagy valamelyik kiegészítõvel!
énis kérdezem....

tobias88
Az nem tudjátok miért van, hogy a játék be be szaggat mostanában, de nézem a cpu kihasználtságot, és egyik mag sem megy 60% fölé, a 8600gt-nek meg vinnie kéne maxon
tobias88
hát, ez olyan mint egy nõ, az is idegesít, még is szenvedéllyel oda vagy érte (bár akkora élvezetet ez nem ad<#vigyor>)
Eh, a hülyék Adebayornak adták az aranylabdát, pedig Angliában én lettem az év játékosa, és õ is ott játszik. 47 meccsen 62 gól és 17 gólpassz nem volt elég...

Közben ugyebár visszatértem Olaszországba, de nem állítom, hogy nagyon megkedveltem az Udinese csapatát. a 4-4-1-1-es felállásban lényegében egyedül vagyok elõl, ráadásul az egy szem támadó középpályásunk teljesen inkompetens, rendre 5.0-5,5-es értékeléseket kap. Azért az eddigi 21 meccsen 20 gól így is összejött már, de tavaly jobban ment.

Nálam továbbra is tartja magát, hogy amikor két egymást követõ Superman-lajhár összecsapást meg tudunk nyerni, akkor kikapcsolja a szopatós üzemmódot, és csak akkor kapcsolja vissza, ha újra kikapunk, vagy ha 8-10 fordulón át veretlenek maradunk. Most is épp ezzel szívok, mert nagyon nehéz két ilyen meccset zsinórban hozni. Amikor meg végre nagy nehezen sikerült, akkor a következõ körben jött a Milan, és a 6 kapuralövésükból 5 gól lett, így hiába rúgtunk mi 4-et... Rögtön vissza is kapcsolta ezt a marhaságot. Most megint szenvedhetek vele.

Az tuti, hogy ennek a játéknak meg sem kell izzadnia ahhoz, hogy fölényesen minden idõk legfrusztrálóbb, legidegesítõbb gammája legyen. Csak sajnos emellett a legaddiktívabb is.

gabi89
Fura mert nekem meg pont,hogy kezd marha könnyû lenni már world classon is :(
Eleinte szenvedtem nagyon aztán elkezdett menni a játék csak a kaput alig találtam el most már azt is érzem :D
B. Legenre ez viszont nem vonatkozik xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

vmvr
könnyebbre állítani?:D

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Hali
Ez a game alapból ilyen q.rva nehéz ???
Professional on nyomom már egy ideje,(liga.cupa)a Real al most tartok kb a 30 adik meccsen .. Agame egyszerûen játszhatatlan lett,az Athéetic al kb 15 ször játszottam újra a meccset így sikerült 1-1 et kihoznom.
Egyszerûen anyira nehéz lett hogy nemhogy gólt alig tudok lõni hanem a kapura alig bírok rúgni,baromi idegesítõ már <#falbav>
Valaki tud adni esetleg ötletet h mit lehetne állítani pl stratégián
Sorry, a cv06.img-nél elírtem a "számok" szót az "unnamed_3295.bin-tõl unnamed_4318.bin-ig" lévõ sorban!<#zavart1><#vigyor2>

tobias88
de ott lettem volna<#vigyor>, csak féltem volna hogy leesek, nagyon meredek
--------------------------------------------------------------------------
Csináltam egy bin-térképet a PES 2009-hez, arc, mez és szurkolói hanglistával együtt!!!

http://files.filefront.com/Bin+maprar/;12291953;/fileinfo.html

MINDENKINEK AJÁNLOM AKI SZERKESZTI, VAGY SZERKESZTENI AKARJA A JÁTÉKOT!

Breki, ezt a FAQ-ba is be lehetne rakni!
--------------------------------------------------------------------------

horpeti
upsz, aranylabdás lettem BALban. (legjobb európai)
Nemtom, mire osztja.

De most a Chelseanél 5 gyõzelem 4 döntetlen, 4 vereség a mérleg a bajnokságban. Olyan szinten szar az egész, hogy úristen.
Pedig elsõ 3 meccs jó volt, de azóta... Tisztára, mint az MUban 1. év.

daver88
jóöreg Romario mikre nem képes:

Breki33
régebben is csináltam még a reklámtábla készítés elõtt

hát nagyon sok idõ rendesen megcsinálni meg ellenõrizni, de nézd meg
azon a lapon amit linkeltem sztem van sok Arsenal szurkolás.

Ugye meg kell hallgatni a mostanit összevetni melyiket lehetne cserélni tesztelni stb.
Terminátor14
Persze, fel van nyomva :D

Gondoltam hogy ez lesz, legnépszerûbb :)

CSAK a Fradi

Breki az új Chant-maker!<#taps><#eljen>

Még nem próbáltam, ki a Juve-sat, de ki fogom!

Breki, Arsenal-nak nemtudnál szurkolói hangokat csinálni?<#vigyor>

Breki33
Második rész kész

http://files.filefront.com/Juventus2rar/;12290760;/fileinfo.html

Igazából az a legnehezebb ebben, hogy hogy záródik a szurkolás ha hirtelen vágom meg azis fura ha elhalkul fokozatosan azis vmennyire.
Breki33
a volume csúszát felnyomtad?

amúgy chi_non_salta_neroazzurro_he-t éneklik most megy fel a második rész amiben kétfajta változata is van melette wav-ban

Azért külön mert egyrészt most lett kész másrészt úgy látszik szinte minden olasz csapat szurkolótábora énekli
Terminátor14
Vmiért nekem nincs hang youtube-ról :(

De ha vki lementi akkor meghallgatom :D

CSAK a Fradi

Breki33
hi
van már megoldás arra hogy billentyûre belehessen állítani space-t?
Breki33
korábban kilinkeltem itt más helyrõl, deha a keresõbe beírod is megtalálod
Tudom, aztán bejönnek a linkek EUROPE stb. de nem tudom leszedni!

Breki33
klikk

A kisploppyra kell kattintani
Breki33
Gondolom vmi ilyesmi lehet hogy szurkoljatok :-)

Azért nemsemmi hangulat volt itt

http://www.youtube.com/v/2je7HX6Dw9E&hl=en&fs=1

Nemtom de a pes-ben már hallottam!<#vigyor2>

-hogyan<#vigyor2>

Breki33
tudja valaki, hogy itt mit énekelnek?

http://www.youtube.com/v/qp-Ii-kwn4c&hl=en&fs=1

Szükségem lenne egy 1.10-es patch No-DVD/Fixed EXE verzióra!

Breki az m0001.gamecopyworld.com-ról hogyal lehet ezt letölteni?<#zavart1>

Ha vkinek meglenne please rakja ki!<#worship>

Breki33
szerintem abban a leírásban amit belinkeltem tegnap benne van
Nem tudod, a nyitózene vagy bevonulózene számát lehet már tudni? Beszeretném varázsolni az Inno Milan-t csak azért kérdezem.
Breki33
köszi, de nem szedek youtube-rõl a zenék már megvannak

szerencsére rábukkantam egy ilyen 60 lemezes válogatásra amin fent van pl a Kruppa is 320-asban

VA-Dj Classics Hits 90s vol 1-vol 60-iND
Breki én ezt a progit ajánlom 256-ba is akár átudod konvertálni a youtube-ról egybõl mp3 fájlba.
http://www.dvdvideosoft.com/download/FreeYouTubeToMP3Converter.exe
horpeti
Tapasztalatra meg 3-4 egységet kaptam minden statomra!! Pedig csak Sunderland volt. :) Az nem rossz.. :) Nemtom hogy számolja. Végülis kiélezett meccs volt, lehet azért.

horpeti
és ezzel nyertünk. :) 1-0ra

horpeti
Erre 8.0-t kaptam. :)
Mondjuk zombi meccsen bejövök, és eleve be volt lassulva az egész mindenség, de egy lõtt szabadrúgást mellel leveszek, és visszagurítottam Van Persienek. :D

Breki33
ajjaj ez csak 128-as
Breki33
köszi, milyen bitráta?
Breki33
Mi alapján?

Most Sound Forge-ban csináltam és úgy jó lett.

Sõt egy olyat is csináltam, hogy összemixeltem egy Juve Juve domobolást egy kis közönségénekell frekvenciát azonosra beállítva resamle-ban.

Nem lett rossz csak az alap dobolás egy másik adx-ben kicsit hangosabb azt kéne egy szintre hozni.

Amúgy láttam olyan programot ahol a következõ lépés az lesz, hogy egybõl mp3-ból ADX
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

lybrahu
Sajnos nincs. Én a #54197-ben leírtak alapján dolgozom és nálam remekül müxik a dolog. "Saját" zenéket használok immár.
Nálad az alapján nem menne? <#rolleyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Breki33
Ezeket keresném
Breki33
Még két dal amiket szeretnék belerakni

Fatboy Slim - The Rockafeller Skank
http://www.youtube.com/watch?v=hfIxqPAtdd4&feature=related

Apollo 440 - Krupa

http://www.youtube.com/v/HCIdrn2foCQ&hl=en&fs=1

Breki33
Official News from Konami - Patch 1.2

Konami just posted this at their Online Site :

Emergency Maintenance will be held between 10:00 - 12:00 on 10/11/2008 (GMT).

A new update file will be released by this maintenance between 10:00 - 12:00 on 10/11/2008 (GMT).

The following features will be added by this update file:
1) 2 new features "Replay Upload" and "Theatre of Legends" for Legends Mode.
2) A new Download feature in the System Settings, used for updating various game data.

* Unless you update the game by selecting "Download" from Systems Settings, you won't be able to play against customers who have already applied the update.

We would like to apologize for any inconveniences caused and hope that you can make the most of the new features.
Breki33
hát igen ezért is akarom berakni a játékba

a dkz-s hibára nincs tipped?
horpeti
Ha nem vagyok a pályán, döntetlen és kikapunk, nagyon gáz. :D
De ilyen csak akkor van, ha le vagyok húzva.