PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én oda akarok P
van két új Juve chantom köztük a uno Capitano, de így nem tudom megmutatni
a patchokat meg már nem tudom követni itt megint egy új
Assemble Patch V.3 Beta
This is the Assemble Patch V.3 Beta made by liangann for PES 2009
100 % relink all kit for all team
100 % for real name all players
bundesliga beta from Bundespatch 0.4
New Thailand National kit by oomy
http://rapidshare.com/files/162033945/Assemble_Patch_V.3_Beta.rar.html
van két új Juve chantom köztük a uno Capitano, de így nem tudom megmutatni
a patchokat meg már nem tudom követni itt megint egy új
Assemble Patch V.3 Beta
This is the Assemble Patch V.3 Beta made by liangann for PES 2009
100 % relink all kit for all team
100 % for real name all players
bundesliga beta from Bundespatch 0.4
New Thailand National kit by oomy
http://rapidshare.com/files/162033945/Assemble_Patch_V.3_Beta.rar.html
Sajnos nem tudom, én még ide se tudok videót beszúrni, igaz nem is akarok!<#vigyor2>#vigyor2>
Amíg 60-as volt a shot acc, kénytelen voltam összejátszani a hülyékkel is, mert nem bírtak gólt lõni, de most sokkal hatékonyabb, ha mindent én csinálok. Védekezés, középpálya, csatár. lol 😄
basszus most azért vesztünk a BLben, mert 3x adtam le 100%os helyzetben és kihagyta, és kaptunk egy szar kontrát .. Ahelyett, hogy beönzõztem volna. Nagyon gagyi. Kicsit se vagyok ráutalva a társakra, sõt hátráltatnak. Kezd uncsi lenni. 😞
Kiváncsi vagyok, mikor jön a mélypont.. De lehet nem is várom meg. Kicsit unom, hogy nincs jó foci, csak én bohóckodom.
Csak hát nemtom mi legyen, csak nem töltök vissza 1 idényt, hogy az MUban legyek.. Úgysem maradhatok ott örökké, megtapasztaltam jó volt szép volt. 😊
Csak hát nemtom mi legyen, csak nem töltök vissza 1 idényt, hogy az MUban legyek.. Úgysem maradhatok ott örökké, megtapasztaltam jó volt szép volt. 😊
A passz accom lesz 90 mindjárt, bár most abbahagytam a kick fejlesztést, hogy hátha fejlõdik magától is picit, de nem nagyon akar. Most már inkább csak az kap pontot, amelyik gázabb.
Szal most elég felemás a játék, igazán SS-t játszom... szélsõ csatárok csak arra jók, hogy beadják, 1 csatár középen csak hátrafele passzol, 2 CMF nemtom mit csinál, az is hátrafele passzol, én futkorászom összevissza. Ejj MUban nem volt ilyen szar, ott támadó szellem volt, plusz csatárok, akiket ki KELLETT szolgálni, de néha el lehetett menni.
Itt meg nemtok kit kiszolgálni, hatékonyabb, ha én lövöm be, mert ezek kihagyják.
Szal most elég felemás a játék, igazán SS-t játszom... szélsõ csatárok csak arra jók, hogy beadják, 1 csatár középen csak hátrafele passzol, 2 CMF nemtom mit csinál, az is hátrafele passzol, én futkorászom összevissza. Ejj MUban nem volt ilyen szar, ott támadó szellem volt, plusz csatárok, akiket ki KELLETT szolgálni, de néha el lehetett menni.
Itt meg nemtok kit kiszolgálni, hatékonyabb, ha én lövöm be, mert ezek kihagyják.
Nekem 79 a shot accom, de 80 a cél. 😊
Most lõttem mester hármast... Lol ez a Chelsea, nem jönnek fel. Most jó forma volt, és simán kiugrattam magam, és belõttem, mint állat. 😊
De ha rossz forma lesz a csapat, meg én, akkor nemtom mi lesz, mert a hátrafele passzolgatós koncepció nekem nem jön be. 😊 Én indulok be egyedül jó mélyrõl indulva. 😊 De legalább már sikerül belõdözni.
Most lõttem mester hármast... Lol ez a Chelsea, nem jönnek fel. Most jó forma volt, és simán kiugrattam magam, és belõttem, mint állat. 😊
De ha rossz forma lesz a csapat, meg én, akkor nemtom mi lesz, mert a hátrafele passzolgatós koncepció nekem nem jön be. 😊 Én indulok be egyedül jó mélyrõl indulva. 😊 De legalább már sikerül belõdözni.
PES Revolution Patch 1.3
This is PES REVOLUTION PATCH 1.3 by BECKS23LA for PES 2009
The patch contains the following Features:
All transfers done 100% All leagues
New Balls, New faces (Tévez, Sneijder.....)
All kits for all Leagues & National Teams
New Menu
Adjusted Some Players Abilitys...
New Emblems
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33064
This is PES REVOLUTION PATCH 1.3 by BECKS23LA for PES 2009
The patch contains the following Features:
All transfers done 100% All leagues
New Balls, New faces (Tévez, Sneijder.....)
All kits for all Leagues & National Teams
New Menu
Adjusted Some Players Abilitys...
New Emblems
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33064
Egyébként a shot accuracy fejlesztése csak egy ideig hasznos, ugyanis 90 felett "túl" pontossá válik az ember, és közelrõl, illetve kapásból mindent a kapusba püföl, mert egyszerûen nincs idõ célozni. A kapáslövéseim túlnyomó többsége a kapu közepébe megy (azaz csak menne, ha nem állna ott a kapus).
Amíg 90 alatt volt a lövéspontosság, addig többször rúgtam mellé, de gyakran lõttem úgy szélre gólt, hogy nem is nyomtam célzást. Legközelebb én is inkább valami mást fogok 90 fölé fejleszteni.
Amíg 90 alatt volt a lövéspontosság, addig többször rúgtam mellé, de gyakran lõttem úgy szélre gólt, hogy nem is nyomtam célzást. Legközelebb én is inkább valami mást fogok 90 fölé fejleszteni.
lol, jogos, fáradok 😊
Azt hittem lesz shot powerem, de addig húztam, amíg nem lesz, mert most már gyengült a fejlõdés. 😄 Nembaj. Passzolni tudok, csak mivel senki nem lövi be, egyszemélyes hadsereg, a gólokat is én lövöm. 😄
Uhh, újabb 30%kal csökkent a fejlõdés. :S Már csak annyi egység jön, amennyit beállítok. :S Jáááj. 😊
Nahh, az eZo által használt ATT-verzió sem hajlandó mûködni nálam, úgyhogy ez mégse fog menni.
CSAK a Fradi
Jahh, írtad már kétszer is 😊
De nekem sincs fent, úgyhogy nem tudom megnézni.
Mindjárt felrakom az Ati Tray Tools-t, hátha találok vmit.
De nekem sincs fent, úgyhogy nem tudom megnézni.
Mindjárt felrakom az Ati Tray Tools-t, hátha találok vmit.
CSAK a Fradi
Úgy volt, tegnap elolvastam 300 oldalt, most vhogy nem megy 😄D
Vagyis próblákozom, de lassan megy, ráadásul jöttek rokonok is.
Breki: Mintha a legújabb 8.10-es driverben a ccc-ben tényleg lenne vmi frame-kijelzõ opció.
Vagyis próblákozom, de lassan megy, ráadásul jöttek rokonok is.
Breki: Mintha a legújabb 8.10-es driverben a ccc-ben tényleg lenne vmi frame-kijelzõ opció.
CSAK a Fradi
Itt látható hogy a fraps balra rakja ki a fraps-ot tehát továbbra is az a kérdés mi rakja ki jobb felülre?

Amúgy nem voltunk annyira rosszak, ahhoz képest, hogy idény elejét 7 gyõzelem 4 vereség 4 döntetlen mérleg is volt, és csak 7 ponttal maradtunk el a bajnoktól, pár gyõzelem volt a tavalyi MU-s pontunktól.
BLben, Kupában, Európa bajnoki selejtezõn mind a gép miatt véreztünk el, mert az összes fontos meccsen kokszira lehúzott és nem is játszhattam, nem tehettem róla... BLben meg a csapat is megdöglött fullra.
meccsek felét az én góljaimmal nyertünk, és az gáz... De nembaj, élvezem a góllövést. 😊 Csak nem csatár vagyok. 😊
BLben, Kupában, Európa bajnoki selejtezõn mind a gép miatt véreztünk el, mert az összes fontos meccsen kokszira lehúzott és nem is játszhattam, nem tehettem róla... BLben meg a csapat is megdöglött fullra.
meccsek felét az én góljaimmal nyertünk, és az gáz... De nembaj, élvezem a góllövést. 😊 Csak nem csatár vagyok. 😊
😄D
Chelsea se gyenge, csak 34-35 az átlagéletkor. 😄DD
És gyengék vagyunk. Legjobb fej Van Persie, vele jól össze tudok játszani. A többi az nem passzol nekem, ha kérem akkor se.
De lehet a 2. idényben jobb lesz, kiderül.
Ha nem, tipli valami 4-4-2 CMFes posztra. 😊
Chelsea se gyenge, csak 34-35 az átlagéletkor. 😄DD
És gyengék vagyunk. Legjobb fej Van Persie, vele jól össze tudok játszani. A többi az nem passzol nekem, ha kérem akkor se.
De lehet a 2. idényben jobb lesz, kiderül.
Ha nem, tipli valami 4-4-2 CMFes posztra. 😊
Én is visszasírom a 4-4-2õt, de azért, mert CMF-et játszhattam, nem DMFet..
De most próbálom megszokni a 4-4-3at, csak elõl nincs semmi mozgás, és irányítani sem enged a gép, mert nem engem tekint irányítónak, hanem az "elõttem" levõ 2 CMFet, aki szart se csinál (Ballack, Lampard, Deco, Essien)...
De most az eredményre megyek rá, nem arra, hogy most ilyen assist, olyan király legyek, persze jó érzés lenne, csak nem az a poszt, és nem az a csapat.
De most próbálom megszokni a 4-4-3at, csak elõl nincs semmi mozgás, és irányítani sem enged a gép, mert nem engem tekint irányítónak, hanem az "elõttem" levõ 2 CMFet, aki szart se csinál (Ballack, Lampard, Deco, Essien)...
De most az eredményre megyek rá, nem arra, hogy most ilyen assist, olyan király legyek, persze jó érzés lenne, csak nem az a poszt, és nem az a csapat.
Ez nem gyenge:

Jah.
Megnéztem a csatáromét, annak ugyanilyen volt, mint a tiéd. 😄
A zuhanórepülést nemtom, hogy meg fogom-e várni. 😄DD
Egyelõre most ott tartok, hogy nem az igazi a Chelsea, nem érzem jól magam ott. És eredményes se voltam. Hívott Juve, Reál, de adok még 1 évet nekik... :S Hátha most jobban passzolnak. Lehet a DMF miatt nem passzolnak , vagy eleve ilyenek, míg MUnál 45-50x érek labdába meccsenként, itt 35-40 körül tudok csak, és akkor is sokszor kérnem kell, míg MUnál elég volt helyezkedni...
Mondjuk a Chelseas karrier pont úgy kezdõdik, mint az MUs, annyi különbséggel, hogy ott megnyertük az angol kupát, itt meg elsõ körben kiestünk. 😄
Úgyhogy remélem a második szezonra belerázódunk, mert egyébként el tudok képzelni fantáziát, teljesen más stílus a kettõ.
MUban nincs védelem, Chelseben a támadójáték elég gagyi, hiába a 3 csatár, teljesen hátrahúzódnak, toronymagasan házi gól és assist király voltam tavaly és ez elég gáz egy DMFtõl. 😄 Igaz, sokszor csatárként játszottam, még nem igazán találom a helyem a csapatban, meg hogy miként tudok jobban segíteni.
Megnéztem a csatáromét, annak ugyanilyen volt, mint a tiéd. 😄
A zuhanórepülést nemtom, hogy meg fogom-e várni. 😄DD
Egyelõre most ott tartok, hogy nem az igazi a Chelsea, nem érzem jól magam ott. És eredményes se voltam. Hívott Juve, Reál, de adok még 1 évet nekik... :S Hátha most jobban passzolnak. Lehet a DMF miatt nem passzolnak , vagy eleve ilyenek, míg MUnál 45-50x érek labdába meccsenként, itt 35-40 körül tudok csak, és akkor is sokszor kérnem kell, míg MUnál elég volt helyezkedni...
Mondjuk a Chelseas karrier pont úgy kezdõdik, mint az MUs, annyi különbséggel, hogy ott megnyertük az angol kupát, itt meg elsõ körben kiestünk. 😄
Úgyhogy remélem a második szezonra belerázódunk, mert egyébként el tudok képzelni fantáziát, teljesen más stílus a kettõ.
MUban nincs védelem, Chelseben a támadójáték elég gagyi, hiába a 3 csatár, teljesen hátrahúzódnak, toronymagasan házi gól és assist király voltam tavaly és ez elég gáz egy DMFtõl. 😄 Igaz, sokszor csatárként játszottam, még nem igazán találom a helyem a csapatban, meg hogy miként tudok jobban segíteni.
A Club team menüben van Transfer market information, és ott player search. Ha ott a Search by Group-ra mész, akkor kikeresheted a csapatodat, és ott megmutatja a tiédet is, meg a csapattársaidét is.
A szünetben megkeresett a Milan és a Juve, akik közül a 4-4-2 miatt végülis a Juventust választottam. Érdekes, hogy pont az Udinese ellen kezdjük a tavaszt, így meg tudtam nézni milyen átlagot produkáltak a csapattársaim, amíg én is ott játszottam. Teikintve, hogy az én átlagom 7.1 volt, elég érdekes a kép:

Az enyém is majdnem pont ugyanilyen, egy különbséggel: a tiéd 72-tõl indul és 87-ig megy fel, az enyém meg 70-rõl indul, és 85-nél van a teteje, viszont cserébe a te görbéd meredekebben zuhan a végén, és 70-nél zár, nálam a legvége 72. De inkább berakom:

Nektek is így néz ki BALban a görbe?
Azt hittem feljebb megy, de úgytûnik nem. :SS Nem éppen sztárgörbe. 😊

Azt hittem feljebb megy, de úgytûnik nem. :SS Nem éppen sztárgörbe. 😊
Hogy lehet, hogy mi lettünk a szezon csapata, amikor 3.ok lettünk a bajnokságban? 😊
Meg a szezon embere is lettem újra a bajnokságban.
Nemzetközi porondon negyeddöntõig jutottunk BLben, a szivatásig magabiztos volt a menetelés. :S
Meg a szezon embere is lettem újra a bajnokságban.
Nemzetközi porondon negyeddöntõig jutottunk BLben, a szivatásig magabiztos volt a menetelés. :S
áááááááááááááááááááááááááááááááá....ezt nem hiszem el....sorry Breki...csinálom itt neked a melót.
húú bammeg de lassú ez a tárhely, ahova felraktam...Breki lécci töröld, aztán felrakom máshova...kösz
Pl itt vannak ilyenek
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=20069&page=16
A forma meg ez
YouTube - Amazing Strikez
Deha ezt beírom én linket kapok.
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=20069&page=16
A forma meg ez
YouTube - Amazing Strikez
Deha ezt beírom én linket kapok.
'Nagyi2pac' nem tudod, hogy kell berakni az Evo-Web-en youtube-s videot úgy mint itt pl #54240-ben
Mert látom, hogy mások beraknak pl a góloknál, deha én olyan formában másolom be mint õk akkor csak egy link lesz.
Mert látom, hogy mások beraknak pl a góloknál, deha én olyan formában másolom be mint õk akkor csak egy link lesz.
nézd meg feladatkezelõben mik futnak
nekem van mikor Photosop zeneszerkesztem meg hasonlók mennek a háttérben simán.
nekem van mikor Photosop zeneszerkesztem meg hasonlók mennek a háttérben simán.
Sziasztok!
GOndom VAn!Ha ujrainditom a gépet és ugy játszok h semmit nem csináltam méág rajta akkor türhetõ 1 minimálisat szaggat.De ha kilépek és mondjuk megnézek pár oldal-t a neten vagy akármit csinálok és visszalépek akkor már szaggat a játék és megint ujra kell inditanom a gépet.Nem tudjátok mi lehet a gond?
GOndom VAn!Ha ujrainditom a gépet és ugy játszok h semmit nem csináltam méág rajta akkor türhetõ 1 minimálisat szaggat.De ha kilépek és mondjuk megnézek pár oldal-t a neten vagy akármit csinálok és visszalépek akkor már szaggat a játék és megint ujra kell inditanom a gépet.Nem tudjátok mi lehet a gond?
Jah, a válogattotat is így rontotta el, utcsó 2 legfontosabb meccsen teljesen lehúzva be se állva estünk ki.
Ebben az idényben egy pozitívum van, hogy fejlõdtem. Ennyit a Chelsearõl, de tök mindegy, melyik csapattal vagyok, mindkettõvel megszívjuk, ha úgy akarja.
Ebben az idényben egy pozitívum van, hogy fejlõdtem. Ennyit a Chelsearõl, de tök mindegy, melyik csapattal vagyok, mindkettõvel megszívjuk, ha úgy akarja.