PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom egy játékost tudsz irányítani
legegyszerûbben a settings ideiglenes kitörlésével tudod alapra rakni de ekkor a többi beállítás is alapra vált
Viszont a februári Evo update-re kiváncsi leszek!
Ezt a képet pont azért készítettem az evo-web-re hogy mutassam, hogy körben nem szép illetve hogy így tetszik-e
akkor rögtön megnéztem csak körben csak egy 128*128-as mintát rak ki
ezt még akkor elkezdet módosítgatni, hátha szebb lesz
csak nem volt idõm ide ezt beirogatni ezért csak azt a képet szúrtam be ide
egyenlóre szallagokat raktam be ide is, de oldalt nem annyira tökéletes

szerintetek érdemes letölteni at Evolution patchet?
mert én a GP patchet használom! De tavaly a pes 2008-hoz csak az Evo patch meg a Pac-Patch volt fent és kiakarom próbálni az idei evo patchet de nem tom hogy érdemes-e !
valaki mondja meg hogy melyik jobb a GP patch vagy az EVO köszi
Én is feltettem, minden rendben is ment átmásoltam az option file-t is de pl a csapatnevek nem változtak... minden más bekerült....
A Quaestor-t lehet feljebb kell majd vinni, csak nem tom mennyi helyet hagyjak ki a mellkason lévõ számnak!
<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

FORZA MILAN!!!
Szar Bayern, szar Bayern :)
lenne 1 kérdésem.Felraktam a focit és lassan tölt be és ment.mi lehet a baj?a gépem 1.5 gb ram,Ati hd 3850 512 mb vga.amd athlon 64 3200+ proci.Aki tud légyszi segítsen.
Elõre is köszi.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Picikét hiányolom...
nincs routerem
de akkor eddig hogy tudtál?
Router megoldásra nincs valami ötleted,mert nemtudok online játszni.
FORZA MILAN!!!
A római kapus csinált már ilyesmit korábban is.
minekinek
valaki nem tudja hogy lehet e saját zenéket belerakni a játékba ( Pes 2009)??
Semmi baj,pár nap és átolvasom😛
Brutál,hogy letölteni semmilyen patch-et sem tudok😞
Az utolsó gól szép így bár kár,hogy lehetetlen végrhajtani;-)
★ 汤姆 李
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
FORZA MILAN!!!