PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ német válogatottat nem csinált még vki pes2009-hez?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
625 day_summer
632 day_rain
De ez nem tûnik korrektnek sztem mert nem a dayx rainy-ben van hanem az fine afternoon ban és az elsõ is day fine
Bonbonera stadion
Benne van a Community Patchba, de azt hiszem külön is le lehet tölteni
amugy Breki,#56205-ben tudnál adni vmi tippet? :S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
azokat kérdezném akiknek radeon vidkarijuk van,hogy élsimítást melyik programmal rakják rá a játékra? én az ati tray tools-al próbáltam,de mikor inditom a játékot hibaüzivel leáll rögtön
pedig még pes4nél a régi ati kártyámmal is igy csináltam ha jol emlékszem,és ott nem volt gond :|
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
FORZA MILAN!!!
dehogy volt pár mega egy csomó adx volt benne
sztem te kevered a Juve chant-al
Ezenkívül pl nálam ugye 7-8 stadionjavítás van ha rárakom a 2.5-ös update-t ezeket nem írja felül viszonbt ha újra kezdem ezeket is cseréli alap verziókra
FORZA MILAN!!!
FORZA MILAN!!!
aki úgy mondott vélemény a játékról, hogy utánna megkérdezte, hogy kell ebben cselezni
de máskor méretezd már át pont emiatt volt most balhém egy okoskával egy másik fórumon
http://prohardver.hu/tema/pes_09/hsz_601-650.html
MOndjuk így meg látszik, hogy én hiába készitek rendes Allianzt Nagyi2Pac meg szebb közönséget P
Ezt kicsit elrontották szerintem, mert így a legkönnyebb 23 méterig gólt szerezni!
hanem mostani-t átnevezni és új könyvtárba rakni az újat.
Vagy ugyanezt a mecset kipróbálni friendly-ben és ha nem jó akkor egyik vagy másik csapatot kicserélve, ha így sem jó más stadiont megnézve.
Nekem is van hasonló, de nekem akkor lép ki a játék ha automatikusan akar mecset betölteni.
Érdekes módon kipróbáltam ugyanazt a meccset az Olimpicoban este az tökéletesen megy, bl mecs is jó szval nem tudom mi lehet.
Gondolom azért, hogy aki esetleg újra akarja rakni ne kelljen egyesével sorban felrakosgatni az update-ket.
Viszont akinek a 2.4 van elég felraknia az update-t
Remellem tud valaki segiteni, a kovetkezo a problemam...
Felraktam a Gamingaccess Community Patch 2.5 full verziot, es elkezdtem a legenda modot....2. evem felenel vagyok neki is alltam par meccset jatszani, de valamiert a Hoffenheim elleni hazai meccsemen mindig kilep a windowsba a jatek hibauzi nelkul....Mar vagy 5 szor probaltam, de mindig a masodik felidoben kivag a jatekbol....Valami otlet valakinek?
Koszi!
CSAK a Fradi
FORZA MILAN!!!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
FORZA MILAN!!!
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=36176