PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
miért nöt volna a mérete?

bocsi de ez hülyeség

eredeti és legújabb frisítéseket tartalmazó roster mérete se különbözik, de jelentõs az eltérés

régebben készítettem gameplay patcheket a fifához ottse azon múlott a változtatás hogy mekkora a méretváltozás

szerintem teljesen rossz irányba indulsz el, s mire kész lesz már senkit se fog érdekelni
van egy olyan érzésem, hogy hamarosan visszakönyörgik Juce-t is
Igen az online fix-et!
Ha olyan meghatározó dolgokat tartalmazna, akkor az exe mérete is nõtt volna az 1.2-eséhez képest, de ugyanakkora esetleg ilyen minimális fixeket tartalmazhat!
Semmiféle hiba nem fog abból adódni ha "mixelésre" épül a patch max annyi hogy vissza kell rakni az 1.2-es cv0f.img-t és akkor visszakapjuk régi gameplay-t de a patch-nek semmi köze ehhez, bár semmiféle olyan jel nincs hogy valami akadályba is ütközne ez a dolog!
1.3-ra épülõ normális patch-re még hónapokat kell várni ha egyáltalán lesz ilyen, minden Juce-tól függ!

Breki33
De eleget olvastam róla különbözõ fórumokon

neked is elmondták ezeket az Evo-web-en

Nem szeretem az ilyen kevert dolgokat.
Szerintem az exe is tartalmaz fontos dolgokat a patchez nem véletlenül cseréli

És egy patchet ilyen mixelésre alapozni szerintem hibás döntés

Értem én, hogy így kevesebbet kell dolgozni vele, de ez nem megoldás
Pethy23
Egyetértek veled😊
Még nem is próbáltad!<#vigyor2>
A gameplay-t nem az exe tartalmazza...
Mindegy ahogy neked jobb!<#awink>

Breki33
szerintem nem marad meg

nekem egy csomó dolog bele van pakolva az img-be úgyhogy én inkább játszok 1.3-as exe-vel
Nem egészen értem, hogy mi is az elõnye..
Az új 1.3-as gameplay ugyanúgy megmarad ha visszarakod az 1.2-es exe-t, tudod használni a kitservert, igaz a játékos statok nem lesznek "hivatalosan" frissítve (de ez is megoldható), de az nem befolyásolja a gameplay-t, max 1-1 játékost!
Az online meg másik tészta, ha visszarakod az 1.3-at ugyanott vagy mint ha le sem cserélted volna!
Sztem egy próbát megérne neked is, hogy Juce visszajönne arra nem sok esély van, kitserver nélkül meg hát nem igazi a játék!

Breki33
ezt így nem tudom megfogalmazni
én 1.3-as patchet csak 1.3 exe-vel próbáltam

kb ugyanaz a véleményem mint amit az evo-web-en írtak is neked miután beírtad ezt a módszert.

Nem véletlen könyörgik vissza Juce-t
Bocsi a "lennék"-et 2x írtam!😄

Lécci küldj egy PM-et, kiváncsi lennék lennék hogy miért jó az 1.3-as exe, hátha vmirõl lemaradtam!<#vigyor2>

Breki33
de kitserverben

config.exe

vagy a settings.exe-ben a játék könyvtárában
Breki33
Nekem más a vélemyényíem, deha elkezdjük ezt megvitatni pro és kontra
szerencsétlen gyereket teljesen összekavarjuk.

Neki ez esetben jó lesz ez a megoldás
felbontás növelésére nincsen mód?
igen arra
Szerintem az 1.3-as patch telepítése után az 1.2-es exe visszarakása a lehetõ legjobb megoldás! Igaz én nem játszok neten, csak ahhoz kell az 1.3-as exe asszem, de ha az vissza van másolva akkor ugyanúgy mûködik a netes játék is!

Breki33
szerintem az nem tökéletes de félmegoldásnak jó

ha az 1.2-es exe visszamásolására gondolsz?
már felment 😞 peshungaryn van egy megoldás erre, akkor lehet nem mûködik úgyse???
Breki33
de csak 1.2-ig különben nem használhatsz kitservert
igenigen, most toltam épp fel a hivatalos pathceket
Breki33
az a cv05.img csak azt jelenti, hogy a kitserver cv05.img könyvtárába kell másolni

deha azt se tudod mi a kitserver érdemesebb lenne utánna olvasgatni a dolgoknak illetve egy komplett nagy telepítõs patchet felrakni

illetve elõtte a hivatalos javításokat legalább 1.2-ig
Sajna nincsen. Nekem végülis a leglényegesebb a klubnevek, és stadionok frissítése esetleg. Van egy ilyen: reallogosandcups.rar, ebben van egy cv05.img, de sokkal kisebb minmt az eredeti. Stadion pl. az emirates vagy old trafford. Ezekben van egy dir tele .binekkel.
Breki33
img?

Ez túl általános kérdés
pontosabban írd le hogy miket

általában van readme melette
Sziasztok!
Kezdõ Pes-esként szeretnék kérdezni. A peshungaryrõl letöltött dolgokat (.img kiterjesztésûek) hogyan lehet beimportálni a játékba. Köszönöm szépen elõre is a segítségeteket.
Breki33
én is azt hittem, de LCD-n kisebbnek tûnik a felbontás

kitserver 1.3-al nem mûködik !

Sikerült utánnanézni a modemnek?
A settings exe-hez nem nyúlt a patch!

Ha a kitserver configba beállítod a felbontást azon fog menni!!

Amikor a kitservert akarod installálni csak az exe-re írja,nem jó változat!A settings exe..jó
Pethy23
Szintén probléma nekem is:S Ja meg Nagy2Pac OF-je sajna csak akkor müxik ha 1.3 exe-vel indítom, de úgy meg felbontás...
Breki33
tud valaki egy módosított setting.exe-t az 1.3 patchoz?

ugye most a felbontást nem lehet kitserverrel beállítani
Breki33
nemrég linkelte ki Nagy2Pac az általa feljavítottat
Pethy23
Aki felrakta rendes installal az 1.3-as patch-t az adjon már egy default option filet! köszi
#56796 + #56797<#eljen><#taps>

Télleg érezhetõen nehezebb lett a játék én tegnap este nagyon megszenvedtem a gép ellen!<#vigyor2>

Breki33

Breki33
Nagyon kemény lett így a játék, sokkal nehezebb gólt lõni egy az egyben megküzdeni a labdáért, ilyeneket kell lõnõm, hogy nyerjem a meccseket P

Pethy23
Játékon belül hol tudom megnézni hogy melyik patch van fönt? GA patch miatt érdekelne!
Pethy23
Nah kipróbáltam, elsõ ránézésre sokkal jobban védekezik a gép, sokkal nehezebb helyzetbe kerülni! Persze ez kb 60 perc tapasztalata😄

A GA patch megy kivéve a szurkolói hangokat ugyanis az OF függõ, meg hát még elég régi az adatbázis:S
pár perc alatt be lehet rakni õket!

tobias88
franc
tobias88
vagyis? <#vigyor>
Csak GS!

Aha!😄

tobias88
Breki, amiket logókat belinkeltem, mind png! Azt gyorsan hogy lehet betenni a játékba? Úgy hogy ne GS-el külön külön babráljak vele
Pethy23
Az megvan😄 De azt nem rakom fel még mert akkor kitserver nem megy:S
Ezzel már 1.3, csak 1.3-as exe nélkül mivel nem tudod telepíteni azt! De ha kell itt az 1.3-as exe (nem eredeti játékhoz): #56732

Breki33
meg az exe

ezt továbbra is tartom
Pethy23
És ha azt a file-t bemásolom oda akkor futtasam le a patch-t vagy ezzel már 1.3?
Ha ezt #56756 másold be a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download mappába és kész!

Hát igazából sokat nem játszottam még az 1.3 után, 1-2 meccset csak, de talán ami feltûnt nekem az hogy picit gyorsabb lett a játék és erõsebb lett a gép!<#vigyor2>

Pethy23
Úgy néz ki maradok egyenlõre az 1.2-nél mert sajna nem megy fel a patch mert nekem a dvd5-ös verzió van meg! 😊

Egyébként nagy újdonságot hoz az 1.3 játékmenet tekintetében?
Dehogy vagy hülye!<#vigyor2>
Igen ez így lenne logikus, de a februárban megjelenõ 3.0-ában még biztos nem lesz 1.3-as OF, ahhoz sok idõ kell, ha egyáltalán megcsinálják majd!

Pethy23
Bocs lehet én vagyok a hülye, csak én így tartanám logikusnak!
Különben az 1.2-es és az 1.3-as OF között annyi a különbség hogy az 1.3-ban 356-al több játékos fér! Ez így jól is jönne minden path készítõnek pl. nekem is, de ki az aki ezért újra kezdene mindent?

Honnan veszed hogy a GA 3.0 már 1.3-ra épül majd? Én ezt kizárt dolognak tartom, ahhoz legalább 1 hónap kell ameddig mindent újra csinálnak az új OF-ra!