PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tök gúnyos hangvételben
erre mutattam a gif-es topikot hogy azért szoktam játszani erre elkezdte õcsárólni a góljaim
ja meg momdtam neki, hogy egy játéknál számít a grafika is meg a hanghatások nagyon sokat hozzátesznek a hatáshoz és egy nõn se az a fontos csak hogy .........
1. Leírtam az elejét
#56868-ben elõtte hülyeségekkel nyagatott amit már ezerszer leírtam
de azért válaszolgattam neki amíg el nem kezdte a hülyeségeit írni, hogy elég stadion van a játékban meg hogy én grafika megszálott vagyok
aztán meg hogy én iskolás vagyok és ezért ráérek õ meg persze
2. pes5 és pes6-os balhék KIIR miatt voltak úgyhogy nem tudom minek keversz bele õ tudtommal mindenkivel összeveszett szinte így
ja és mond meg a haverodnak, hogy jó nagy bunkó és alap dolgokkal illene tisztában lennie mielõtt leszól vkit
kicsit többet tettem ezért a játékért mint õ
most bezzeg nincs fent skype-n 😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
nekem valahogy ez nem illik bele a képbe, még ha 7-0ra verem el akkor se ilyen... tényleg 28éves, és közgazdász, szóval még is stimmel 😊 ...ezt váltod ki belõle 😊
mondjuk nem õ az elsõ aki hasonlóan reagál le téged, emlékezz vissza micsoda balhék voltak itt pes5 és pes6 idején, szóval te sem vagy éppen egyszerû eset, pedig már tényleg nem vagy "serdülõ" 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
bejön segítséget kér aztán még neki áll feljebb és elkezd sértegetni
<20:04:29>20:04:29> >> 1. nem a mennyiség, hanem a minõség a lényeg, és nem mindenki iskolás , hogy hazamegy és játszik, én már túlvagyok az egyetemen is, és a meló mellett nincs annyi idõm mint nektek sulisoknak 2. ha nem is vagy serdülõ, de agyilag kb még ott tartasz, ha egy nõrõl egybõl a lyuk nagysága és a külsõ jut eszedbe, itt ha helyes hasonlat az agy lett volna te iq betyár.. amúgy ezek a gép elllen lõt gólok, szóval én erre nem lennék büszke annyira
<20:05:50>20:05:50> >> én egyébként 28éves vagyok aki egy egyetem után egy jólfizetett cégnél építi a karrierét és szereti a focit, te viszont aki még a korát is szégyeli, és a góljaival vág fel... egy nagy 0 lehetsz !
egy kis idézet
19:31:01] << ez a második szaba
<19:31:10>19:31:10> << mert az elsõ full tele volt
<19:31:33>19:31:33> << de az 1.3-as patch felrakása óta bizonytalan a helyzet
<19:32:03>19:32:03> >> milyen elsõ szoba ? és miért bizonytalan ?
<19:32:23>19:32:23> << atyaisten honnan jöttél?
<19:32:33>19:32:33> >> mert ?
<19:32:37>19:32:37> << pes_hungary és pes_hungary1
<19:32:58>19:32:58> << az 1.3-assal nem mûködik a kitserver
<19:33:27>19:33:27> >> kinek kell kitserver ? nekem nem hiányzik... konzolra sincs...
<19:34:00>19:34:00> << pl nekem
<19:34:08>19:34:08> >> az online játékosok ugy sem használják
<19:34:13>19:34:13> << nélküle nincsenek bent a stasdionjaim
<19:34:22>19:34:22> << dehogynem
<19:34:26>19:34:26> >> van a játékba elég
<19:34:36>19:34:36> << dehogy van elég
<19:34:40>19:34:40> << és azis milyen
<19:35:32>19:35:32> >> miért, szerintem tökéletes.. ja hogy te ilyen grafika megszállott vagy.. nekem a játékélmény kell az meg a körítéstõl független
<19:36:08>19:36:08> << tökéletes lol
<19:36:24>19:36:24> << nem én nem megszálott vagyok hanem patch készítõ
<19:36:43>19:36:43> >> ugyan az 😊 a patcheket csinálja csak a konami
<19:36:49>19:36:49> << és a játékélményhez nagyban hozzájön a grafika és a hangok
<19:37:07>19:37:07> << ááááá bocsi de tök hülyeségeket beszélsz
<19:37:15>19:37:15> << csak egy példa
<19:37:18>19:37:18> << http://s11.directupload.net/images/081223/wca25rvq.gif
<19:38:04>19:38:04> >> te tényleg serdülõ vagy még 😊 te beszélsz hülyeséget, egy trabantot ha feldíszítsz se lesz merci, a motor a lényeg nem a külcsín
( egér + bill. )
1x ki is próbáltam és asszem az unassist az amikor még el is lövi helyetted, gyakorlatilag egy 2vs1 meccset játszhatsz úgy hogy a társad a cpu, ez nagyon komoly és nem csak online mûködik, kipróbáltam gép ellen is, ha nem váltasz arra az emberre aki a labdás akkor nem te irányítod, hanem csinálja magától... fut, passzol, lõ...stb
tudod..assist..unassist...
Azért van,hogy a gép annyiszor beavatkozik,mert nincs olyan,hogy manual!!
Amit én nem is értem miért vettek ki.
Az azért szörnyû olyan embereknek elvették a kedvét akik évek óta nyomják neten...😞
a lapok engem annyira nem fenyegetnek, mivel nem becsúszással szerelek az esetek 95%-ában, amúgy minden szempontból korrekt a jellemzésed...
sajnos ez van, de legalább a pes6 szerverek megmaradtak volna ...
egy-egy gyenge pillanatomba azért eszembejut, hogy ki kellene próbálni a fifa 09-et online, de valahogy a házisonka után nem kell a tesco-s májkrém 😊
amúgy valaki aki nem részrehajló leírhatná, hogy milyen a fifa 09, mert amit én próbáltam néhány meccs alatt az nem fogott meg, valahogy kevés volt a sok pes után ... lehet csak bennem van a hiba ...
Maga a játékmenet!
Az meg egyenesen elképesztõ számomra online van AUTOMATA kontroll beállítás..irányításnál!!
Kiváncsi vagyok akkor mi van ha arra állítod...egyáltalán kell kontroller a játékhoz..?... 😊
Elképesztõ,de komolyan!
A szabadrúgásoknál amit írtam azoknál azt hittem nem jól látok 😊
Látványosan néztek ki a játékosok egy kupacban a 16 os sarkánál
Nem tudom elképzelni,hogy te is lilára játszod magad ilyen szerveren..
A lapok szórásáról nem beszélve,de mindezt úgy nem is vagy az eset közelében,mivel a gép önállósítja magát,és oda rúg
Tényleg érdekelne a konami mit akart ezzel a fél automata,full automata irányítással?!
Ez tényleg elképesztõ élmény volt tegnap számomra!
speedtest.net-en ha nézem nekem a mostani kapcsolatommal 6-10 közötti, ami nagyon jó, de ugye egy konkrét játékban az ellenfélõl függõen ez változik
amit írtál az jogos, de tapasztalatom szerint amióta 25/5 Mbites a netem nincs ilyen probléma
sajnos amig 8mbit-em volt ezek a dolgok napi szinten elõfordultak amit leírtál, kivéve az elsõ 1-2 héten mert akkor minden tökéletes volt ( pedig nem is volt még patch a játékra )
de az vicc, hogy egy online játéknak ilyen sávszélre legyen szüksége amikor pl. egy fifa 1-2mbiten is simán lag mentes
Én kb 20-30 meccset játszottam abból a többség fõleg Savariaval játszottak teljesen jók voltak szinte nemis volt lag.
SEmmi ilyet nem tapasztaltam hálisten.
Egy 4 megás kapcsolatos sráccal is kipróbáltam ott volt kisebb lag, de attól még játszható volt, csak az eléggé zavart.
arra a mecsre kapcsold ki a kitservert játszd le aztán újra kapcsold visza
de érdemes megkeresni a hiba okát errõl korábban írtam már részletesen
Heló szia remélem hogy vagy
"Nagyon kemény lett így a játék, sokkal nehezebb gólt lõni egy az egyben megküzdeni a labdáért, ilyeneket kell lõnõm, hogy nyerjem a meccseket P"
EZ EZ ÉVTIZED VICCE!!!
A KÉT KEZÉT TÖRNÉM EL AKI EZT A HULLADÉKOT ÍGY KIADTA!
jaaa ez az 1.3 -as patch után..mi lehetett elõtte???
HA A 2008 RA AZT ÍRTAM XAR EZ MINÕSÍTHETETLEN!!!!!!
Az,hogy LAG AZ NEM JÓ SZÓ...ZÖLD EMBER ELLEN FULL ÉLVEZHETETLEN
A labda ha kapus kirúgja ott marad az 5-ÖS ÖN
Aztán megy érte a birkózás...aztán a kapus lenyúl és felveszi kézbe
Ezt olyan emberrel akivel nem volt lag!!
Nekem bármit mondhatnak ezután a pes 09 szégyen!
Vannak akik itt offline játszogatnak,de ez max arra jó..bohóckodni
Egyszerûen nem térek magamhoz...ez rosszabb volt online mint a 08 !!!
Az sem véletlen a szerveren összesen kb 400 an voltak..vajon miért...
A 6 os szerver amíg be nem zárt utolsó napon is kb 600 ember tolta
Ez meg a legfrissebb rész...no komment
Sajnálom,hogy nem fotóztam le de pld szabadrúgásnál a sorfalon kívül MINDENKI egy kupacban a 16 os sarkánál
ez groteszk
Szerelni szinte lehetetlen,lapokat úgy osztják mint a cukorkát
Lehet most páran azt írják erre náluk ilyen nincs,meg hamachin nincs ilyen..de könyörgöm...ez a játék offline,és online részbõl áll
az online része 2. éve hihetetlen
Arról nem is szólva nem mintha az érdekelne,de a legend mode..amit annyira harangoztak...elképzelem milyen lehet..4 ember össze vissza
akadva ..borzasztó
Az biztos ezt mindenkinek látnia kéne online...mit alakított a konami ismét!
és én majdnem megvettem a héten.....(:
Nekem sikerült megoldanom a problémát, viszont az egyik ismerõsömnek, nem, hiába rakta fel a tanusítványt ahogy kell, stb...
ezt írja ki: "the game id, or the game id password is incorrect"
Most ezzel mit csináljak/csináljunk?<#rolleyes>#rolleyes>
az alapjátékhoz (1.3) keresnék csapat logo csomagot
találtam, logo csomagokat, de sajnos egyik se mûködöt, talán mert nem volt hozzá OF, vagy nem tudom, a többi kigészítõ ( labda, csuka..stb ) mûködik rendesen 1.3-alatt
"Is there any chance you could make a no shadow version of your old allianz and amsterdam turf. Just one bin file is all I need. Maybe one of each with no shadow."
Pont az a célom, hogy a shadows benne maradjon de ha tûl sötét világosítsam
http://s11.directupload.net/file/d/1715/fcvb2i9l_jpg.htmhttp://s11b.directupload.net/file/d/1715/5j95inxf_jpg.htm
With this patch you can use kitserver 8.1.2 with Official Patch 1.3 by KONAMI
Patch consists:
1. Official patch 1.3 for PES 2009
2. All patch KONAMI updates
3. Kitserver 8.1.2
Requirements:
Any game version
Installation:
Installation completely automatical.
Download:
http://pesgame.net/files/index.php?id=173
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=38381
-nemtom mennyire mûködik, még nem próbáltam!
noticed a few new PMs and thought i'd make one more attempt at answering the common question here. First things first:
- yes, the Kitserver project is closed. There will be no new releases (8.1.2 is the final version)
- no, i will not update it to make it compatible with 1.30 EXE or any other future patches that Konami decides to release.
It wasn't easy to let go, but i've moved on.
Working now on a different project, and hopefully it will grow into something useful in the future. And maybe of some interest to PES community, who knows
Az option fájlban már csak nem lehet semmi ilyen meghatározó cucc, a friss statokat kivéve!<#vigyor2>#vigyor2><#awink>#awink>
Majd meglátjuk hogy mi lesz, egyenlõre nem tervezek 1.3-mal, ez lehet még változni fog de nem sok rá az esély!
Szar Bayern, szar Bayern :)