81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    le jobb egérgomb save as :P
  • Breki33
    igen az átlós az az alap csíkozás ha azt kiszedném akkor ugye megint shadowst is ki kénne szedni ami nem egyszerű így meg rárakva a másik mintát szerintem egész jól néz ki

lényeg az árnyék miatt maradt, de sztem játékban nem rossz meg nekem képen sem, de nem tetszhet mindenkinek :P
  • báttyó02
    welkám bekk rexibá
  • báttyó02
    ezkurvajó
    le lehet tölteni ?
  • Breki33
    Ilyesmire gondolsz?

• gabe paul logan
    Ja értem other A-ban azért nem látszódik senki mert ugye semmilyen emberek lennének alapbó és akkor igazolhatnának a klubbok ilyeneket. Megoldhatták volna egy ki-be kapcsolással az other leage A-t. Alapból meg azért nincs pl Rudolf az ML-ben mert nincs a Pesben csapata ami, szóval ha egy játékosnak van csapata és az nem az other A-ban van akkor az MLben is szerepel.

Amúgy van OF editor, cseréld ki a PSV-t , AJAX-ot, ALKMAAR-t, FEYENOORD-ot other euro leage csapatokra, tele van minden féle sz*r kelet európaival és áldozd fel az olasz v spanyol v angol ligát egy vegyesért...nincs más megoldás.

Amúgy mi az a reset prevention??
  • Fyrex
    ez a kétféle csíkozás szándékos? csak mert eddig ez az egyetlen ami úgy első ránézésre már nem jön be :S persze lehet h ez csak egyéni

a szín persze passzol
  • Fyrex
    szevasztok

Breki, grat az eddigi gyepekhez, Nagyi2pac-nak az eddigi patchekhez

végre van időm írni is egy kicsit, sok a meló, eddig csak képeket nyomogattam :D

ha lesz még egy kis időm visszatérek aktívabban mint annó Pes 4-5 idején, és lesz időm tesztelgetni meg segíteni

patyo grat a gólokhoz, nem felejtesz :P még ma mutatok egy Rooney szabadot 36ról, megérte annó tőled tanulni ^^

nah ennyi hirtelen :D
  • midian
    Üdv
    A Settings display fülön mit kell állítani hogy ne legyen csík a játék közben alul felül??
  • Flashly
    az a problem, hogy még azt se tudom megcsinálni amit tavaly, mert bár most 6! liga van ML-ben (PL, olasz, spanyol, francia, német+D2) de csak a PL-t, és az olasz illetve a spanyol ligát lehet szerkeszteni, szóval még azt se csinálhatom meg hogy a francia liga helyett csinálok egy vegyest...
    és aki az OTHER A-ben van egyáltalán nem látszik ML-ben, de még úgyse ha rámegyek hogy search by nationality... rámegyek a magyarokra, erre nincs ott Dzsudzsák, meg még egy csomó olyan játékos aki egyébként válogatott...
  • báttyó02
    köszi,az előző is tetszett
    viszont havas gyep ha lenne úgy lenne az igazi ;D
  • Nagyi2pac
    Breki nem akarsz havas gyepet készíteni?:P
  • Nagyi2pac
    Snow effect v2 by Nagyi2pac

http://www.multiupload.com/W37LKHI5P4
  • gabe paul logan
    mi problem? mindíg is 4 liga volt a játékban...én mindíg úgy csináltam, hogy amiben játszom az teljes és a másik háromba pedig a többi nemzet legjobb csapatai vannak és az other A-ból is lehet rakni embereket...azt se hinném hogy ha valaki az other A-ban játszik és nincs csapata az ml-ben akkor nem lehet megvenni, tavaly Pandert és Podolskit is megtudtam venni, pedig nem indítottam a Kölnt meg a Schalket. De még ha ez nem is lenne benne, ezért letörölni egy játékot...remélem megvetted.
  • Nagyi2pac
    Nem a View/Animation-al, de igazából ez ugyanaz nem?!
  • Breki33
    animation shop-ban mivel játszod le a kis filmes ikonnal?

én tökre belövöm pontosan mindig a sebességet és az is marad
  • Breki33
    hát remélem a kifagyásokat amikről írtam igen

ilyenkről szó is volt
  • Nagyi2pac
    Valakinek van ötlete?
  • Nagyi2pac
    Ez igazából nem sok mindent javít..
    Remélem hamarosan jön a GDB meg a faceserver hozzá mert ezekre már nagy szükség van!
  • totti10
  • Breki33
    Serie A Chants PES 2010 by Ian Ray78®

http://www.pes-patch.com/2009/10/serie-a-chants-pes-2010-by-ian-ray78%C2%AE.html
  • Breki33
    Pro Evolution Soccer 2010 LEAGUE EDITOR

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2009&f=LeagueEditor-v1!rar
  • Breki33
    Kitserver 9.0.3
    - camera: added support for 1.1 exe
    - lodmixer: controller check feature, support for 1.1 exe
    - afs2fs: bug fixes. (doesn't work with 1.1 exe yet, only 1.0)

http://rapidshare.com/files/298350793/kitserver-903.zip
    http://webfile.ru/4036768
    http://www.filefront.com/14802189/kitserver-903.zip
  • horpeti
    Az nagyon fasza, én most váltottam intelre. Akkor idén se játszunk?? :(

Kurvajó..Mondjuk még nem vettem meg, de a gépet már unom.. MLben idény felénél 1 döntetlenem van a bajnokságban 4 gólos lőtt átlaggal, össz 6 kapott góllal. :D

A legendhez most nincs kedvem.
  • Balázs 17
    lol, hát ha ezt megoljdák akkor semmi baj :)
  • Gabe18
    Most már elég egyértelmű hogy online valami processzor malőr van.Gyakorlatilag már csak ilyen nevekkel nyílnak szobák a lobby-n:

És így egymás után 2 ellenféllel is lement egymás után a meccsem akik szintén AMD-sek voltak mint én,úgy hogy én csatlakoztam hozzájuk... Ilyen még talán nem is volt,amíg nem figyeltem erre eddig.

Úgyhogy elmondható hogy a Konami-nak most se sikerült... Pes5 nincs kód az eredeti játék dobozában (na jó ez nem feltétlen konami hiba),Pes6 hetekig tákolták a szervereket mire nem fél óra volt a bejelentkezés,Pes 2008/2009 értékelhetetlen multi,most pedig akkor a 2010-ben úgy tűnik itt a szokásos on-line blama.

Bár én már annak is örülök hogy végre úgy tünik megvan mi okozta a hibát.

• Tyler1
    hát ja igy már 10ből 2x oda is adják de azér még mindig értelmetlenül játszik a gép :)

#62068:nekem akk megáll a játék xD
  • Bulykin
  • Balázs 17
    én olyankor megnyomom billen a kis windows jelet alt mellett aztán netezek amíg letelik meccs:D
  • Breki33
    ja ez már tavaly is jópárszor le lett írva
  • Bulykin
    de kivárnak egy csomót sztem...
  • Gabe18
    Kérni kell a labdát az RT gomb (Playstation irányító szerint R2)gomb nyomkodásával,és akkor passzolnak.
  • Tyler1
    ez a Become a Legend mód is vicces lett. Pl. cserepadra beraknak, és talán majd a 89. percben becserélnek, addig meg 6x elalszok mert hát végig kell nézni a meccset(ez akk izgi hamár 10 percesek fellett tolod). Ez a helyzet pl. egy pirosnál is - kiállítottak a 20. percben, de nézzél végig még 70-et...
    aztán a csapatról nem is beszélek, h lőnek mindenhonnan, üresen futok de visszapasszolják inkább, üresre futok de belevezetik a legnagyobb tömegbe stb...
  • Breki33
    azért nincs így mert az bl-es

még azon filózok hogy az afternoon rain-t berakjam-e esti rainnek
  • Nagyi2pac
    Ha zavar az eső akkor ideiglenesen kiveheted

No rain by Nagyi2pac
    http://www.multiupload.com/CVSHOOFVG0
  • Nagyi2pac
    Igen úgy is kell csak a 142-esnél figyelj mert ott 3 helyre is átrakhatod ugyanazt!
  • Breki33
  • Flashly
    nemhiszem hogy ezt ilyen Gaming Access patch-el vagy ilyesmivel meglehetne oldani :/ 2009-ben legalább mind1 volt hogy melyik csapat indult az ML-ben vagy melyik nem, a játékosait akkor is meglehetett nézni
  • Breki33
    egy az egyben akarom pl fine day summer a winterbe és stb
  • Nagyi2pac
    A 2009-ben ezt megoldották, sztem itt is megfogják és később majd az Other A-ban lévő csapatok játékosai is választhatók lesznek majd!