81526
-
1,5 évet lehúztam a Villanál, aztán eligazoltam a MUba^^ most játszom első meccsem...pontosabban a padon ülökXD
-
úgy ahogy a korábbi részeknél is, csak most könnyebb
itt egy leírás :
PES_6_Szabadrugasok -
Hogy rugod meg ilyen szépen a szabadot? Nekem mindig vagy sórfal vagy kapu fölé:S -
szépek, grat -
Sziasztok! Srácok nincs valakinek kedve csinálni egy FAQ-t? Világ életemben fifáztam, aztán most elég fura hozzászokni újdonságokhoz, na meg most szerintem olyat fogok kérdezni, amitől égnek fog állni a hajatok.
Szóval az lenne a kérdésem, hogyan tudnám kicserélni a bernabeu gyepét?
Azt hiszem ezen a fúrom láttam, hogy valaki csinálja, azt pl. hogyan lehetne? Válaszokat előre is köszi! -
Nagyi2pac #62131 Úgy tudom még nem készült Olimpico-hoz! -
Nagyi2pac #62130 Én még nem láttam Sky Sport-osat, de már készül egy! -
Jön nem sokára -
dadek #62128 Sziasztok!
Valaki tud az Olimpicoba turf packot? -
Nagyi2pac #62127 Ezt mond el Baris-nak is!
-
hát remélem hamarosan orvosolják, és egy roster update is jól jönne már ! -
de minek
fene se fog ezzel szórakozni ígyis elég sok idő rendesen megcsinálni -
Nagyi2pac #62124 Hát pl. lehet Konami vagy PES 2010 a bwin helyett!
-
Gabe18 #62123 Az hogy neked nem szakad annyit lehet az Inteles mivoltodnak köszönhető.Most éjjel is kb 5x annyi Intel-es játékos volt mint AMD-s,alig találtam 1v1-re ellenfelet.
Szóval úgy értem neked arányaiban kisebb az esélyed hogy "rossz" ellenfelet kapsz.
Persze az hogy a szakadozás emiatt van,még nem bizonyított csak én kombinálom.De az eddigi tapasztalataim szerint ez az oka. -
abból a szempontból jobb a pes6-nál, ha valaki trükközni akar valami p2p elindítással vagy lag cheattel, egyből szétkapcsol, szóval az ilyenfajta csalás kizártnak tűnik.. meg amúgy is szerintem folyékonyabb a játék, mint pes6-nál , mondjuk talán azért is mert mára már senki sem 1-2 mbit-es sávszéllel rendelkezik, szóval a kapcsolat mint olyan totálisan rendbe van ! -
A váltás 2v2-ben csak még szarabb, mint 1 vs. cpu-ban. Soha nem oda vált, ahova kéne, gyakran felcseréli a játékosokat is egymás között, és sokszor fizikailag nem tudsz oda váltani, ahova akarnál, mert egyszerűen nem lehet. Nagy nulla. -
Gabe18 #62120 Szerintem ha ezt a megszakadós dolgot (és úgy tűnik vele együtt a cpu-s dolgot) javítják akkor nagyon jó lesz az Online.Mérkőzések minősége gyakorlatilag a Pes6-ra emlékeztetnek.Ahogy eZo is írta még a vörös jelzésű ellenfelek ellen is játszható simán.Az előző 2 rész óriási lagg-jai pedig teljesen eltűntek. -
Online gólok:
Benzema Bomba !
Szokásos CR9
( Sajnos elég könnyű szabadrúgásból gólt szerezni, kapni ) -
billdm #62118 Kabaré akkor megint ami online megy..sajnálom.
Pedig 2 év után megint megvettem volna a 2vs 2 miatt.
Bár az még talány miként működik a váltás 4 emberes játékban..:)
Mert gép ellen semmi értelme játszani ez egyértelmű.
Komikus ahogy középpályán adogat a gép,ez már nem is egyérintős....félérintő..
Tényleg online mennyire zavaró az a marhaság,hogy a kapus kirúgásnál is sípszóra kell várni?előző 2 részben az volt,mivel minden kirúgásnál 2-3 mp ig állt minden.
Ezt amúgy hol látták ezek,nem is értem!
A játék amúgy messze a legjobb az előző 2 förtelem után.
ebben is vannak vicces dolgok,kapus,bíró,hősök...de még mindig élvezhetőbb!
Kapusokra egy javítást kiadhatnának,mert elkeserítőek.
Na nem a sztárok..az átlagról beszélek.
Bár még azok is néha...olyanokat,hogy fáj:)
Online nélkül viszont nem sokat ér az egész.
-
melyiket konkrétan?
a bin-eket simán
a dds-essekhez hexa editor kell illetva ha jpg akkor először DDS-be kell tenni -
Hát nem tudom, nekem a quick matcheket leszámítva nincs megszakadás ( intel cpu-m van )
Tegnap 2 fordulón is túljutottam a competion meccsen, de a 3.-ba kikaptam 1-0-ra hiába mentem 4 csatárral super offensive taktikával kevés volt az 5 perc egyenlíteni ( tök szarok az 5 perces meccsek ) !
Az viszont tök jó, hogy valóban még piros kapcsolattal rendelkezőkkel sincs komolyabb lag, sárgákkal meg tökéletes akárcsak zölddel !
Ami viszont katasztrófa, hogy ha pl. megszakad a meccs, akkor sajnos el kezd ereszteni a laszit, pedig nem arról van szó, hogy valamelyikünk is kilépne... ezt remélem javítják, mert így akármilyen a stat-om a lapos laszti miatt nem vagyon a ranking táblán :( -
jah és lemaradt, a Teamvision AI 2.0 gyöngyszeme :D érdemes letámadni! ^^
kicsit a PES4-re emlékeztet
-
K+onami sorry -
azt én értem, de egy onami stadionban milyen sponzor van? :-) -
de ezt kérdem mert nem tudom átjavítani :-)
se color replace se semmi -
létszi segítsen valaki. -
Nagyi2pac #62110 Olyanokra mint pl. a Bernabeu-ban a bwin:
-
icemankimi #62109 piros ha átjavítanád élénkzöldre akkor tökéletes lenne!!!!
(úgy lenne valós) -
Breki, ezeket a gyepeket mivel tudom berakni a játékba? -
Baris ezt írja, de nem értem , milyen sponzor logókra gondol?
"nou camp : looks well, but maybe you can set the oppacity of the CL logo lower, also of the stripes, but if it looks ingame well too, it´s ok i think
konami stadium : perfect. i like the turf very much, just a little hint because u have tried a few time ago to put some sponsor logos at the side of the court - i think in this stadium u can do this (if you want to^^)" -
Gabe18 #62106 Hát ez így nem maradhat,gondolom a Konami valami patch-el orvosolja.Így pc-n az online bajnokság/kupa is bukik,hiszen ott véletlenszerűen sorsolja össze az embereket,nem lehet előtte egyezkedni. -
nem a pálya körvonalára
csak ilyenre tudom
-
Helló
Nem tud valaki SKY Sportos TV.kijelzőt? előre is köszi. -
az ígért Rooney szabad (36 m)
-
Nagyi2pac #62102 Ja bocs félreolvastam, de ez nem lehet hogy így van?! -
Nagyi2pac #62101 Erre gondolsz?
Nem lehet hogy ez nem is a csíkozást mutatja, hanem ebben van a shiny effect?
-
Nagyi2pac #62100 Megnyitotta kapuit Evo-web-en a "N@gyi's Editing Thread"! 
Ez milyen nyelven van és mit jelent: Parabéns!!!! ?
-
Vagy pakolj emberkéket az ML kezdése erejéig PES és WE united-ekbe, azok is benne vannak az MLben;) -
Azt mondja meg nekem valaki ha a csíkozása a pályának külön layeren van miért nem tudom átszínezni illetve hogy lehetne átszínezni. -
Nagyi2pac #62097