PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ha megjelent a játék és lesz mûködõ online szeretettel várlak téged is és az összes "10-0ra verem a gépet top playeren" újdonsült pes játékost, 1-2 meccsre
mindig vannak ilyenek, de sajnos 1-2 kivételtõl eltekintve soha nem lehet õket online látni
Egyébként annyira jól sikerült a taktikai része a játéknak ( az újak kedvéért a pes mindig is nagyon erõs volt ezen a téren * ), hogy baromi nagy csaták várhatóak ha lesz végre pes6 szintû multi
*egy kis vagy közepes csapattal, is megfelelõ taktika esetén könnyedén lehet verni a legnagyobbakat is 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ebbe még nem szoktam bele, fura hogy egy kicsit késik a reakció.
Simán el lehet verni tp-n 10-0-ra az ellent.... ki ismerhetö az MI, legtöbbször ugyanugy reagál a dolgokra....billel meg miért ne lehetne? Ezt nem vágom......
Ezen a 10-0-s TP-n meg most röhögnöm kell,fõleg bill.-el OMG😄D
De esküszöm megkomolyodok ha beszúrsz ide képet pl 9-0 -nál ahol látszik,hogy az billentyûzettel van játszva<#ravasz1>#ravasz1>
★ 汤姆 李
Elsõ a grafikai részletesség, a teljesen 3D lelátó és közönség, az apróságok. Sajnos FIFA-nál ezek csak a konzol változatokban léteznek, kb azzal vetekszik ez a látvány most. Nem is értem, hogy PC-re miért nem a konzolos FIFA port jön. Így egyértelmûen a PES a legjobb ezen a platformon, még ha a motion-capture néhol még mindig picit darabos is. Viszont a PES-ben van dinamizmus, van látható súly és sebesség. Nem olyan plasztikus és arcade a játék, mint PC-n. Fizikai kidolgozásban még mindig a PES jobb, de úgy érzem a FIFA nem is akarja utolérni ebben, mert õk egy másik vonalat lõttek be. Egy játszhatóbb, kicsit arcade, kicsit szimuláció vonalat.
Én többet játszom konzolon FIFA-val, ami tudjuk, sokkal erõsebb PES ellenfél. Lévén egy teljesen eltérõ fizikai engine és grafikai látvány van a játék mögött. De úgy érzem idén egy szintre mozdult vele a PES.
Remek játék. Alig várom a teljes verziót.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ja ez a "FIFA-s" módszer nem a legjobb...különben asszem úgy van hogy ha rossz helyre rakod a játékost a pályán akkor lejjebb megy a skill-je!
---> #58411
Kapusok reakcióját remélem meg fel lehet majd tenni, mert ez szánalmas, hogy minden meccsen van 3 gól, és borzasztóan rövidek a félidõk!
http://www.foci_mezek.mlap.hu
My sport is tranSPORT!!! :)
A modderek már készítik a csapatokat a válogatottak lecserélésével, Bayern asszem már van szal el lehet majd ezzel lenni míg kijön a teljes..(+ ugye ott lesz a fifa is élménypótlónak de inkább a pes09😉
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ráadásul a fifával ellentétben a pes nem válogatós, bármilyen usb gamepadot elfogad a szutyok 1000 forintostól a xbox360 vezérlõig bezárólag !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Alapból azt hiszem:
Y(w):szöktetés/kapus kirohanás
X(a):lövés/még védõ
A(x):passz/szerelési kísérlet
B(d):ívelés/becsúszás
LT(y):taktika
LB(q):spec dogok(kényszerítõ, magas indítás, stb...)/játékosváltás
RT(c)cselezés/mozgás felvevése(Van még ilyen? Nem is néztem, reflexbõl nyomogatom védekezés közben a 3 óta😊)
RB(e):Sprint
Valamelyikõtök letudná írni, hogy billentyûzetnél az alapkiosztásnál melyik billentyû mit csinál? Mert próbálnám beállítani, de egyelõre nem sikerül. Köszi elõre is!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Egyértelmûen, eldõlt, a PES 2010 nyerte az idei évet, legalább is PC -n....
Expander nincs még, remélem hamar csinálnak a mesterek hozzá <#mf1>#mf1><#eljen>#eljen>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
<#vigyor2>#vigyor2>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az a bill.megoldás már nem ehez a játékhoz való.Régen elment még használható volt a darabos mozgások miatt de az újabb pes sorozathoz gamepad kell!!Még a legprimitívebb kontroller is jobb a billentyûzetnél.Akár 1000 ft-ért is tudsz venni😊
★ 汤姆 李
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
chantspack for demo pes 2010
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44985
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
LT + LS gamepadon? a szabad mozgásra gondolsz?
Egyébként azt vettem észre h egyre kevésbé érdemes használni a sprintet... a 2009ben is már kevesebbet használtam , fõleg top playeren, de itt a 2010ben a késések miatt még rosszabb ,mondjuk az is lehet hogy csak meg kell szoknom az új gameplayt
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
demot töltöm😄
(nem is tudtam h van ilyen topikxD)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
remélem a teljesben nemlesz ilyen
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Meccsrõl meccsre jobban megszeretem, midig jönnek az újabbnál újabb mozdulatok, a gameplay meg kicsit különbözik a 2009-tõl azt még meg kell szoknom!
Ami nagyon zavar az a sok átolvadásos hiba, de ez már jelen volt az elõzõ pes-ekben is!
Komoly, valakinek szõrösebb a keze valakinek kevésbé:
Pár kép a demo-ból:

win7 x64 van fent és minden oké
Most nézem,hogy eddig nem lehetett odamenni a bedobásoknál közel az ellenfélhez de most meg igen! Lehet már írták! 😊