PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Billentyûzettel,gratulálok,hogy még 2009-et is azzal játszod<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Danka88
Bazz, már bocs, de miböl gondolod hogy ujdonsült Pes játékos vagyok? De tényleg, hol olvastál tölem bármi olyasmit, amiböl arra következtetsz? Már a Pes 4 óta játszok ezzel a játékkal...

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

eZo
OFF:
ha megjelent a játék és lesz mûködõ online szeretettel várlak téged is és az összes "10-0ra verem a gépet top playeren" újdonsült pes játékost, 1-2 meccsre

mindig vannak ilyenek, de sajnos 1-2 kivételtõl eltekintve soha nem lehet õket online látni

Egyébként annyira jól sikerült a taktikai része a játéknak ( az újak kedvéért a pes mindig is nagyon erõs volt ezen a téren * ), hogy baromi nagy csaták várhatóak ha lesz végre pes6 szintû multi

*egy kis vagy közepes csapattal, is megfelelõ taktika esetén könnyedén lehet verni a legnagyobbakat is 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

The Hedgehog
TP verhetõ billel. Ez nem kétséges. De online játszani öngyilkosság vele. A pro gamereknél a reakcióidõ gyorsabb és sokkal hatékonyabban használják a cseleket illetve az egyéb trükköket, amiket a PES-nél gamepad-re fejlesztettek. Billel egy feszített tempónál képtelenség ezeket hatékonyan alkalmazni.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Danka88
félreértések elkerülése végett még nem a 2010-es gémröl beszélek, hanem a 09-röl, meg az eddigiekröl....
ebbe még nem szoktam bele, fura hogy egy kicsit késik a reakció.

Danka88
atyaég... miért ne lehetne? <#wow1>
Simán el lehet verni tp-n 10-0-ra az ellent.... ki ismerhetö az MI, legtöbbször ugyanugy reagál a dolgokra....billel meg miért ne lehetne? Ezt nem vágom......

Áhh,nincs esélyed másik játékos ellen bill.-ettel míg õ kontrollerrel játszik.
Ezen a 10-0-s TP-n meg most röhögnöm kell,fõleg bill.-el OMG😄D
De esküszöm megkomolyodok ha beszúrsz ide képet pl 9-0 -nál ahol látszik,hogy az billentyûzettel van játszva<#ravasz1>

Danka88
Én világ életemben billel jáccottam Pes-t (és fifat), pedig van itthon 2 gamepad is, nem 1000 ft-sek annyit elárulok, de nemtudom... én nem szeretem az analog kart, én sokkal jobban tudok játszani billel, és nem hátráltat. top playeren simán elvertem 10-0-ra az ellent billel is... szerintem anyira nem lényeg, hogy mivel tolod.

The Hedgehog
Két meccs. Egyszerûen a legélvezetesebb PES amivel valaha játszottam. Pedig én még ISS (International Superstar Soccer) kora óta tolom a játékot, de ilyen élményt még nem adott. Tavaly egy hónapot sem bírt a vinyómon a játék. Azt hiszem idén kihúzom vele a 11-ig.

Elsõ a grafikai részletesség, a teljesen 3D lelátó és közönség, az apróságok. Sajnos FIFA-nál ezek csak a konzol változatokban léteznek, kb azzal vetekszik ez a látvány most. Nem is értem, hogy PC-re miért nem a konzolos FIFA port jön. Így egyértelmûen a PES a legjobb ezen a platformon, még ha a motion-capture néhol még mindig picit darabos is. Viszont a PES-ben van dinamizmus, van látható súly és sebesség. Nem olyan plasztikus és arcade a játék, mint PC-n. Fizikai kidolgozásban még mindig a PES jobb, de úgy érzem a FIFA nem is akarja utolérni ebben, mert õk egy másik vonalat lõttek be. Egy játszhatóbb, kicsit arcade, kicsit szimuláció vonalat.

Én többet játszom konzolon FIFA-val, ami tudjuk, sokkal erõsebb PES ellenfél. Lévén egy teljesen eltérõ fizikai engine és grafikai látvány van a játék mögött. De úgy érzem idén egy szintre mozdult vele a PES.

Remek játék. Alig várom a teljes verziót.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

eZo
ha jó lesz az online Nigériának nem lesz ellenfele 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
széljáték+kontra hihetetlenül jól mûködik 😊

eZo

Szerintem a kapusok nagyon sokat fejlõdtek olyanokat csinálnak mint még soha!
Ja ez a "FIFA-s" módszer nem a legjobb...különben asszem úgy van hogy ha rossz helyre rakod a játékost a pályán akkor lejjebb megy a skill-je!

---> #58411

tobias88
Amúgy ami a legjobban idegesít az idei játékban, az az, hogy áttértek a fifás módszerre 99ig játékos erõt kijelzõ módszerre, amit rühellek! Messi pl csak 84es a játékban, de a skilljei szerint meg 95 körül mozogna! És amúgy se az értékek szerint tettem be régen se a játékosokat, hanem a posztra milyen ember kell...

Kapusok reakcióját remélem meg fel lehet majd tenni, mert ez szánalmas, hogy minden meccsen van 3 gól, és borzasztóan rövidek a félidõk!
purma
szerintem érdemes megnézni! már rendeltem tõllük és tényleg eredeti mezeket adnak!
http://www.foci_mezek.mlap.hu

My sport is tranSPORT!!! :)

Köszi szépen!

Pethy23
Egyébként tényleg idegesítõ a reakcióidõ viszont sokkal élethûbbé vált a játék sebessége!
Gnome
Nah elsõ 15perces, nagy felbontásos(😛) meccsem után az egyetlen negatívum a reakcióidõ maradt...néha harmadjára kell megnyomnom (tudom nemoszt nemszoroz csak az idegesség miatt) a gombot, h passzoljon lõjön stb...ezen már változtatni sztem nemfognak csak így nemtom mi lesz a driblivel...jó elõre kell gondolkozni és idõben megnyomni az iránygombokat is mert azonnal még messivel sem mûködik a dolog...bele kell szokni (mondjuk érteni nemértem, h miért jó ez). A stratégia menü iszonyat jó lett + el is lehet menteni csapatonként asszem 6 beállítást ami nagyon jó lesz.

A modderek már készítik a csapatokat a válogatottak lecserélésével, Bayern asszem már van szal el lehet majd ezzel lenni míg kijön a teljes..(+ ugye ott lesz a fifa is élménypótlónak de inkább a pes09😉

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

GonzaloGerardo
Nem tudom sokan miért erõltetik a billentyûzetet, amikor egy sportjátékot vétek gamepad nélkül játszani !!!
Ráadásul a fifával ellentétben a pes nem válogatós, bármilyen usb gamepadot elfogad a szutyok 1000 forintostól a xbox360 vezérlõig bezárólag !

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Gnome
Végre itt a Pes 2010 DEMO TWEAK. felbontás, játékidõ stb beállítása!..csao!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Tudod a játékon belül is cserélgetni a funkciókat, szóval csak lõdd be kényelmesen, és a meccsmenü system settings alatt variáld a megfelelõre.

Alapból azt hiszem:
Y(w):szöktetés/kapus kirohanás
X(a):lövés/még védõ
A(x):passz/szerelési kísérlet
B(d):ívelés/becsúszás
LT(y):taktika
LB(q):spec dogok(kényszerítõ, magas indítás, stb...)/játékosváltás
RT(c)cselezés/mozgás felvevése(Van még ilyen? Nem is néztem, reflexbõl nyomogatom védekezés közben a 3 óta😊)
RB(e):Sprint
Végre kivették a megfordulok és körbe futom a védelmet leak-et. Nem ragad be a szélsõ védõ állandóan a lestaktikánál, nem lehet sprintelve és/vagy a legalapabb húzogatós csellel végigrohanni a pályán. Emellett baromi jó a grafika és továbbra is sok kreativitás kell a gólokhoz, és a magához a játékhozis. A gép is megtanult rendesen védekezni. Sajnos a kapusok hiába javultak, még mindig hatalmasakat bénáznak, a gép (pro fokozaton) kicsit impotensen támad, és az eddigi szabadságból is kicsit vissza kellett venni, hogy az elején felvázolt dolgok megvalósuljanak. Tényleg emlékeztet a nagy klasszikus 6-ra. Szerintem holnap elõrendelem. Nagyon megnyugtató, hogy még mindig próbálnak változtatni a készítõk, és nem álltak be sorozatgyártásra.
Üdv!

Valamelyikõtök letudná írni, hogy billentyûzetnél az alapkiosztásnál melyik billentyû mit csinál? Mert próbálnám beállítani, de egyelõre nem sikerül. Köszi elõre is!

HoReSz1975
Baromi jó akciókat lehet benne véghez vinni, a visszajátszásnál nagyon jó lett ez a PhysX -es zommolás a játékosra és a háttér homályosítása, klassz, én is nagyon várom a végleges verziót, az apróbb hibák kijavitásával persze <#mf1>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
Végre nekem is sikerült letöltenem így munka után hazajövet. Nyomtam is 2 meccset, a grafika tökéletes, az irányitás késik szerintem, késõn reagál, legalább is én ezt vettem észre, a futás nekem merevnek tûnik még mindig, a cselek nem változtak és nehezen hozhatok elõ...

Egyértelmûen, eldõlt, a PES 2010 nyerte az idei évet, legalább is PC -n....

Expander nincs még, remélem hamar csinálnak a mesterek hozzá <#mf1><#eljen>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Bulykin
o.O mekkora zsír már ez a demo<#eljen> nagyon bejön, kicsit másabb a játékstílus mint a 09ben, tetszik, kúrvára várom a teljes game-t \o/
<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tobias88
Persze hogy belehet lõni billre is, de gamepaddal gyorsabban lehet játszani + a 360as mozgást is ki lehet használni!
Magasabb fokozathoz ahol ugye igazán élvezetes a játék igen,kell gamepad.
Az a bill.megoldás már nem ehez a játékhoz való.Régen elment még használható volt a darabos mozgások miatt de az újabb pes sorozathoz gamepad kell!!Még a legprimitívebb kontroller is jobb a billentyûzetnél.Akár 1000 ft-ért is tudsz venni😊

rvn
Kérdés ehhez kell gampad? Mert nekem nincs is és jáccani sem tudok vele. Be leeht löni jóra a billeket?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Eddig fifás voltam de amit megint alkottak abba bele lehet sz*rni. A demot fél meccs után töröltem is. Ahogy meg az uj pes kinéz...majdnem irtam ide olyat amit megbántam volna. Innentõl min 5 évig csak pes.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

RT + RS 😊 Megnéztem a leírásban

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

Ezt próbálta már valaki?
chantspack for demo pes 2010
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44985

Csabesz6
igen😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Na majd megnézem mi is ez a supercancel 😄
LT + LS gamepadon? a szabad mozgásra gondolsz?

Egyébként azt vettem észre h egyre kevésbé érdemes használni a sprintet... a 2009ben is már kevesebbet használtam , fõleg top playeren, de itt a 2010ben a késések miatt még rosszabb ,mondjuk az is lehet hogy csak meg kell szoknom az új gameplayt

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

Bulykin
+fav
demot töltöm😄
(nem is tudtam h van ilyen topikxD)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

rooney8
Aki próbálta már a fifa 10 x360-as demóját és ezt is, az írna valami kis infót, hogy ez miben jó, az miben jó... stb? 😊 Mert 360-ra megvan a fifa, és ha ez is kb. "ugyan az", akkor ezt nem szedem le 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Danka88
Ez nem hiba, Dani Alves uj mezszáma ebben az idényben a 2-es. <#vigyor3>

szucsy89
gyerekek ez eszméletlen! (fõleg a fifa10 demója után) ...minden téren veri...fullon megy, gyönyörû szépen míg a fifa a maga gagyi grafikájával szaggatott...alig várom a teljest
Danka88
nem, lassabb télleg. minden késik nekem is. becsuszásoknál nagyon látszik, vagy ha megállsz hátul pl egyhelyben, megnyomod a passz gombot, és akkor is látható, hogy sokat késik az egész... nagyon tré igy egyébként<#szomoru1>
remélem a teljesben nemlesz ilyen

Csabesz6
supercancel!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Forza Italia
Srácok nem tudtok valami oldalt ahonnan gyorsan lejön a demo??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Pethy23
Csak nekem tûnik lassabbnak(kicsivel mindig tovább megy mint ahogy elengedem) pl a lövés/átadás erõsséget mutató csík mozgása?
Nagyon fasza lett a 2010, a grafika az hihetetlen jó, szuper arcok, mezek...és a fû is nagyon jó lett max egy kis színezés még jó lenne rá!
Meccsrõl meccsre jobban megszeretem, midig jönnek az újabbnál újabb mozdulatok, a gameplay meg kicsit különbözik a 2009-tõl azt még meg kell szoknom!
Ami nagyon zavar az a sok átolvadásos hiba, de ez már jelen volt az elõzõ pes-ekben is!

Komoly, valakinek szõrösebb a keze valakinek kevésbé:

Pár kép a demo-ból:

eZo
nem
win7 x64 van fent és minden oké

Én legelõször torrentel próbáltam de ott rohadt lassú volt ilyen 15 kb körül volt, így partonként meg nagyon gyorsan lejött 1 megával szedte!

Firerock
köszönöm szépen

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

PM-ben megirtam!

Köszi a választ!
Most nézem,hogy eddig nem lehetett odamenni a bedobásoknál közel az ellenfélhez de most meg igen! Lehet már írták! 😊

Hát a BL részben "eredeti" licenszelt csapatok voltak viszont a BL nem tartalmazta az összes csapatot...

Firerock
linket tudnál adni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"