PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pes3óta billel tolom,ehhez vagyok hozzászokva,mindent tudok amit kell mégha néha polip kéz kell hozzá,de így esik jol..innentöl kezdve nemtudom mit kell mindig a gamepaddal jönni
nekünk így jó,nektek úgy
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nekem túl rövidnek tûnik am a játéktér. 1ik pillanatról a másikra már a tizenhatosnál vagyok. 😉
-a játékosok nagyon jól mozognak, helyezkednek a pályán; keresztbe futnak megpróbálják elvinni a védõket...beszarás mennyire jó lett ez
-grafika eszméletlen gyönyörû!!! ez már nextgen grafika a javából
-a gép sokkal szebben játszik, a csatárokkal cseleznek a kapu elõtt, sokat és szépen passzolgatnak a középpályán; sokat fordítják a játékot
szerintem nagyon sokat fejlõdött a játék és csupa pozitív irányba
már csak az online kódnak kell tökéletesnek lennie, és megvan minden idõk legjobb PES része😊szerintem...
Ami viszont a legeslegjobb, az a labda sebessége, egy bika erõs bomba hihetetlen valósággal tud repülni!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
CSAK a Fradi
és íme egy golom😊
http://www.myvideo.hu/watch/6931821
Plusz azóta rájöttem hogy szélrõl nem is ivelni kell fejre, hanem simán a hosszú passz (kapu szöktetés gomb), és ott van a gól.
Regular szinten 10 perces meccsel, lazán összejön a 8-0 végeredmény is.
Fõleg ha pár letámadás után az ellenfél teljesen megzavarodik és elözékenyen hagyják hogy a kapujuk elött játszadozzam a labdával. 😊 Mindegy, emelünk nehézségi szintet, biztos jobb lesz 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy most meg fogtok kövezni, de nekem eddig nem tetszik, valahogy furcsa. Mondjuk másfél meccs alatt nem elhet megszokni, még próbálkozom. Csak már a gamepad-em sem találom 😛
CSAK a Fradi
de mindenesetre ez az uj pes tényleg kurvajo lesz,már évek óta nem toltam ennyit demóval
Mondtam én hogy nehéz játék ez...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A PES az 5-tel igen magasra tette a mércét, és azóta minden évben leveri, mint Iszimbajeva a VB-n.
Ami meg a billentyûzetet illeti, én próbáltam fasza gémpeddel, de most ott porosodik valahol a picsában...
Én focis játékot bill.-el játszok, és teszem ezt 1995 óta, amikor kijött az elsõ FIFA (de én még C64-en is bill-ell játszottam 1986-ban...)
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De attól még nagyonis jól lehet játszani így is, sõt.
CSAK a Fradi
Utoljára ezt a focis játékot játszottam billentyûzettel, azóta szigorúan gamepad.
http://www.greatgamesexperiment.com/game/swos
CSAK a Fradi
Elõre is köszi a válaszokat!
a srác haveri köréhez tartozom, és a kölyök tényleg mindenkit szénné ver billentyûrõl AS?😄AS?😄
(mellesleg ez szörnyen idegesítõ tud lenni ... :|)
Nemrég mutogatta a 20:0 körüli arányt, meg panaszkodik, hogy túl könnyû a gép... 😄
szal lehet tolni billentyûzetrõl is, ha arról tanulod meg, és évek óta így tolod
sõt, még elõnyös is abból a szempontból, hogy az iránybillentyûkkel precízebben tudod irányítani a játékost... analógról ha jól nyomod, akkor egyenesen megy, ha véletlenül mozdítasz egy mm-t rajta, akkor meg már átlósan... ronaldinnyókwannabe-knek jó dolog, másnak zavaró tud lenni..
MÁS: az miért van, hogy vsync bekapcsolása után nagyobb a kontroller lag, mint kikapcsolva? 😄 van valami köze a kettõnek egymáshoz? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
XBOX-os kérdés:
Silver-es vagyok, honnét tudnám letölteni a demót? Már tegnap óta figyelek, de csak fake letöltéseket találok. 😞
Buffon elég durvákat védett és végre az emberfogás is úgy mûködik mint kéne..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ami kicsit furán hatott, hogy a játékmenetet én gyorsnak érzem, viszont maga a játékosok reakciója egy egy jelenetre, cselekvése meg ahhoz képest lassú. Tehát kicsit felemás a dolog.
De nyilván ez egy más ütem, amit meg kell szokni. Minden esetre ez megint merõben más, mint a 2009, szóval legalább ez is ÚJ. 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
csak annyira felhígult a topik, hogy hihetetlen és egyszerre mindenki nagy pes játékos lett !
sorry még 1x
Régi motoros vagyok, de mint irtam (lehet elkerülte a figyelmed) nem tolom onlány...
Vagy az már nem is szeretheti a Pes szériát, aki offline tolja? Az kevesbb lenne mint Te vagy akárki más, aki neten is tolja?
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Nem ugy jöttem, hogy: "Haha, billel verem az ellent 10-0-ra na mivan?"
nem emlékszem rád sehonnan, pedig ha olyan régi motoros vagy akkor vagy itt vagy máshol biztos felütnél volna...de sorry, ha még is így van és csak "elkerültük volna egymást" pes4 óta
09 nem volt max fifába amire te gondolsz az PES 2009.
The Hedgehognak igaza van, hogy online valszeg elvernének a pro playák, de mivel nem játszok online, tökéletes a bill. Maximum régebben toltam haverokkal, de nem éreztem magam hátrányban a bill miatt, föleg mert legtöbbször nyertem.
A gépet pedig mint mondtam lazán verem. <#vigyor2>#vigyor2>