PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
haggyuk már ezt a bill leoltást
pes3óta billel tolom,ehhez vagyok hozzászokva,mindent tudok amit kell mégha néha polip kéz kell hozzá,de így esik jol..innentöl kezdve nemtudom mit kell mindig a gamepaddal jönni
nekünk így jó,nektek úgy

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki hol van?Nem szándékozik már végre hazajönni trópusokról??<#integet2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Te is bill.-el tolod.Neked is külön gratulálok😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

blackfire001
Bocsi, azt még hozzátenném, hogy nem semmi, hogy next-gen a játék. Mármint hogy az van PC-n, ami konzolon. Az EA ezt nem tudja meglépni. Ebbõl is látszik, hogy a PES foglalkozik a PC-sekkel. Ami mindenképpen pozitívum. 😄
blackfire001
Kipróbáltam XBOX-on a Fifa10-et, meg a PES10-et... A demót. Szerintem a Fifa 10 jobb boxon, viszont PC-n pedig a PES lealázza azt a "játékot"... Idézõjeles játékot. 😊

Nekem túl rövidnek tûnik am a játéktér. 1ik pillanatról a másikra már a tizenhatosnál vagyok. 😉
Pethy23
Top Playeren is alig fúj😄

Les is szerintem túl sok lett!
Ezzel teljesen egyetértek!

Mondjuk én még nem top palyer-en játszok, még meg kell szoknom egy picit az eltérõ gameplay-t, lehet top player-en többet fúj a bíró..

Pethy23
Én csak a szereléssel nem értek egyet, azért nálam ha beindul a gép akkor nagyon nehezen tudom elvenni tõle😊
-sokkal könnyebb szerelmi mint a tavalyi PESben
-a játékosok nagyon jól mozognak, helyezkednek a pályán; keresztbe futnak megpróbálják elvinni a védõket...beszarás mennyire jó lett ez
-grafika eszméletlen gyönyörû!!! ez már nextgen grafika a javából
-a gép sokkal szebben játszik, a csatárokkal cseleznek a kapu elõtt, sokat és szépen passzolgatnak a középpályán; sokat fordítják a játékot

szerintem nagyon sokat fejlõdött a játék és csupa pozitív irányba
már csak az online kódnak kell tökéletesnek lennie, és megvan minden idõk legjobb PES része😊szerintem...

Pethy23
A játék meg kifejezetten "nehéz" lett, hála a reakcióidõnek! Annyira ráálltam a sprintre a PES 6 óta hogy alig veszem le róla a kezem, ez most meg is látszik, szinte minden átvétel után többek között ezért is veszítem el, szóval nekem még ehez hozzá kell szoknom!

Ami viszont a legeslegjobb, az a labda sebessége, egy bika erõs bomba hihetetlen valósággal tud repülni!
eZo
játszatok egy olasz-német meccset top playeren a bíró szétfújja a meccset annyi a szabálytalanság 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

A bíró az engem is zavar, tényleg szinte semmit nem fúj be kb. 1 meccsen van olyan 5 szabálytalanság! Mondjuk a tavalyiban meg talán túl sok mindent fújt be...

Még jó hogy könnyû a játék ha könnyû szinten játszol...<#vigyor>

Pethy23
A bíró számomra a leggyengébb láncszem! Szinte semmit nem fúj be, alig van szabálytalanság, elõnyszabályt is csak ritkán alkalmaz! Remélem teljesre még javítják többek között ezt is! De itt szerencsére a Demo nem azt jelenti mint a FIFA-nál, ezt lehetne inkább nevezni BETA-nak!
Gnome
regular szint az lofsz😛....próbálgasd professionalon vagy TPn..nah ottmár egy gólnak is úgy örülsz mint ha igazi meccset néznél

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

csocso14
top playeren már zárják a széleket is elég rendesen

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Terminátor14
A pesre a kezdetek óta jellemzõ, hogy a legnehezebb szinten jelent igazi kihívást, teljesen más játék és mentalitás szükséges a legnehezebb szinten. 😊

CSAK a Fradi

Szaisztok! Sztem nagyion jol sikerült az idei játék is!😊 meg kell még szokni az igaz de eddig nekem nagyon tetszik😊
és íme egy golom😊
http://www.myvideo.hu/watch/6931821
Kmarha
szerintem pont hogy könnyü igy a játék. Jó, a valóságban is ott a legkönnyebb támadni, de nem úgy hogy egy árva támadást nem tud az ellenfél a szélen megakadályozni. Egyet sem.

Plusz azóta rájöttem hogy szélrõl nem is ivelni kell fejre, hanem simán a hosszú passz (kapu szöktetés gomb), és ott van a gól.

Regular szinten 10 perces meccsel, lazán összejön a 8-0 végeredmény is.
Fõleg ha pár letámadás után az ellenfél teljesen megzavarodik és elözékenyen hagyják hogy a kapujuk elött játszadozzam a labdával. 😊 Mindegy, emelünk nehézségi szintet, biztos jobb lesz 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Terminátor14
Én is véletlen vettem észre, túl sok gombot nyomtam egyszerre, és csak néztem, hogy jaaaaa 😄D

Amúgy most meg fogtok kövezni, de nekem eddig nem tetszik, valahogy furcsa. Mondjuk másfél meccs alatt nem elhet megszokni, még próbálkozom. Csak már a gamepad-em sem találom 😛

CSAK a Fradi

báttyó02
nebassz komolyan? 😄D eskü észre se vettem,pedig azzal is toltam pár honapot :o
de mindenesetre ez az uj pes tényleg kurvajo lesz,már évek óta nem toltam ennyit demóval

Terminátor14
360-et már a 09-ben is tolta kurzorral 😊

CSAK a Fradi

báttyó02
kurvajók ezek az új mozgások,billen az iránygombokkal is lehet cselezni,ugy mint a gamepad analógján,ha pl fel-jobbra-le-balra nyomom akkor megcsinálja a 360as cselt meg még jópárat

gabe paul logan
Tehát nehéz helyzetet kialakítani, logikusan belegondolsz valóságban is szélen támadni a legegyszerûbb hiszen ott ki tudsz alakítani 2 az 1 elleni szitut, csak utána nem tudsz mit csinálni a szöglet zászlónál.

Mondtam én hogy nehéz játék ez...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

mérce helyett lécet akartam írni...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Na, kipróbálva a demot, a raklap fos 2008 és 2009 után (mindkettõ egy kalap szar volt, minden, csak nem foci), ez most megint jónak tûnik.

A PES az 5-tel igen magasra tette a mércét, és azóta minden évben leveri, mint Iszimbajeva a VB-n.

Ami meg a billentyûzetet illeti, én próbáltam fasza gémpeddel, de most ott porosodik valahol a picsában...

Én focis játékot bill.-el játszok, és teszem ezt 1995 óta, amikor kijött az elsõ FIFA (de én még C64-en is bill-ell játszottam 1986-ban...)

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kmarha
szerintetek nem lehet túlságosan is könnyen felfutni a kapu vonalaig a pálya szélén? szinte erõlködés nélkül. Igaz, utána a beadást már középen a csatár csak ritkán tudja értékesíteni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Terminátor14
Mi olyan hihetetlen ezen? Próbáltam gamepaddal is, nem tetszett annyira, ezért maradtam a billentyûzetnél. Talán most majd megpróbálom újra.

De attól még nagyonis jól lehet játszani így is, sõt.

CSAK a Fradi

ede0001
Te tényleg billentyûzettel nyomod?

Utoljára ezt a focis játékot játszottam billentyûzettel, azóta szigorúan gamepad.

http://www.greatgamesexperiment.com/game/swos
Terminátor14
Attól még, hogy neked nem megy, a másikat nem kell kiröhögni. Én is billel tolom és egyáltalán nem lehetetlen a dolog. Igaz, nekem 8 vagy 9-1 volt a max, mert a 2. félidõre mindig leállok vhogy.

CSAK a Fradi

DaemoonHunter
Talán egy újratelepítés megoldja(winfos) vagy felteszem a win7-et, mert ez így nem állapot, nem ez az egyetlen ilyen játék.

nekem a resident evilel csinálja ezt pedig szépen fut de egyszer csak csatt
DaemoonHunter
Nem tudja valaki miért dob ki az asztalra a játék? Kb 5-10 perc után jön elõ, egyszerûen lefagy<#szomoru1>

Próbáld meg újra letölteni, hátha csak CRC/letöltés hiba. Ha úgy se megy akkor nézz utána nem kell-e neki valami std windows keretprogi. Néha az ilyen programok menüje használ ilyesmit.
Én kb. az elsõ legelsõ fifától a a Pes 2009-ig billentyûzettel játszottam ilyen játékokat. Vannak elõnyei is, de tényleg telesen más feeling gamepaddal. Annyi bajom lenne, hogy mióta van az analog passz, még soha nem tudtam használni. Csak 4 irányba sikerül, még átlósan se nemhogy 360 fokban. Próbáltam alap olcsó paddal, Chillstream-el és Rumblepad 2-vel is. Soha nem jött össze.
Nem tudjátok ha a DemoTweak2010.exe-re kattintok miért ir ki ilyen hibát és nem indul el?

Elõre is köszi a válaszokat!

kuci06
alsó "billentyûzettel 10-0-ra" vitához:
a srác haveri köréhez tartozom, és a kölyök tényleg mindenkit szénné ver billentyûrõl AS?😄AS?😄
(mellesleg ez szörnyen idegesítõ tud lenni ... :|)

Nemrég mutogatta a 20:0 körüli arányt, meg panaszkodik, hogy túl könnyû a gép... 😄

szal lehet tolni billentyûzetrõl is, ha arról tanulod meg, és évek óta így tolod

sõt, még elõnyös is abból a szempontból, hogy az iránybillentyûkkel precízebben tudod irányítani a játékost... analógról ha jól nyomod, akkor egyenesen megy, ha véletlenül mozdítasz egy mm-t rajta, akkor meg már átlósan... ronaldinnyókwannabe-knek jó dolog, másnak zavaró tud lenni..

MÁS: az miért van, hogy vsync bekapcsolása után nagyobb a kontroller lag, mint kikapcsolva? 😄 van valami köze a kettõnek egymáshoz? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

horpeti
Hú, örülök a time tweaknek. Este jön haver, megnézzük mit tudunk. Rég játszottunk egymás ellen, tiszta lappal indulunk, új játék ugyanannyi tapasztalat. 😄

blackfire001
Helló.
XBOX-os kérdés:
Silver-es vagyok, honnét tudnám letölteni a demót? Már tegnap óta figyelek, de csak fake letöltéseket találok. 😞
Gnome
játszottam egy félórás menetet TPn Spanyol vs. Olasz, sikerült 5-2re nyerni...ebben segített a vertical wide kamera ami számomra most használhatóbb lett mint az alap (ajánlom is mindenkinek próbálja ki)...kezdek belejönni ebbe a késleltetett reakciós dologba bár idegeskedtem picit amikor üres kapura nembírta rárúgni hiába nyomtam😊..ehelyett kivitte szépen kapu mellé..

Buffon elég durvákat védett és végre az emberfogás is úgy mûködik mint kéne..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

horpeti
tegnap játszottam pár meccset, a taktikában nagyon nem merültem el, mert úgysem lehet menteni, de liverpoolt 4-4-2re tettem és legalább úgy lehetett játszani😄

Ami kicsit furán hatott, hogy a játékmenetet én gyorsnak érzem, viszont maga a játékosok reakciója egy egy jelenetre, cselekvése meg ahhoz képest lassú. Tehát kicsit felemás a dolog.
De nyilván ez egy más ütem, amit meg kell szokni. Minden esetre ez megint merõben más, mint a 2009, szóval legalább ez is ÚJ. 😊

eZo
<#worship>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Pethy23
Én csak annyit fûznék hozzá nem attól függ ki milyen jó játékos hogy mióta játszik!
Danka88
Elfelejtve<#vigyor4>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

eZo
oké rendben <#eljen>
csak annyira felhígult a topik, hogy hihetetlen és egyszerre mindenki nagy pes játékos lett !
sorry még 1x

Danka88
SG-t kb 1 honapja használom ugy, hogy irogatok is, nem csak olvasok. Ezt a topicot pedig tegnap találtam, a top10 forumoknál.
Régi motoros vagyok, de mint irtam (lehet elkerülte a figyelmed) nem tolom onlány...
Vagy az már nem is szeretheti a Pes szériát, aki offline tolja? Az kevesbb lenne mint Te vagy akárki más, aki neten is tolja?

Danka88
Egyébként pedig, nem arcoskodni jöttem ide, nem is azért irtam, hogy "10-0"-ra is szoktam nyerni TP-n, azt azért irtam, mert valaki megkérdezte, hogy lehet egy bill-röl játszani a játékot, én meg felhoztam ezt a példát.
Nem ugy jöttem, hogy: "Haha, billel verem az ellent 10-0-ra na mivan?"

eZo
ha pes 4 óta nyomod, online hol voltál eddig ?
nem emlékszem rád sehonnan, pedig ha olyan régi motoros vagy akkor vagy itt vagy máshol biztos felütnél volna...de sorry, ha még is így van és csak "elkerültük volna egymást" pes4 óta

09 nem volt max fifába amire te gondolsz az PES 2009.

Danka88
Köszönöm szépen! <#vigyor3>És simán megverem az ellenfelet, ezért nem értem miért kellene váltanom Gamepadra.
The Hedgehognak igaza van, hogy online valszeg elvernének a pro playák, de mivel nem játszok online, tökéletes a bill. Maximum régebben toltam haverokkal, de nem éreztem magam hátrányban a bill miatt, föleg mert legtöbbször nyertem.
A gépet pedig mint mondtam lazán verem. <#vigyor2>