PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán felére lehetne méretezni
amúgy egy mega egy rövid jelenet illetve lövés, teljes akció max 2 esetleg 2,5
hova repült az a kapus😄<#hehe>#hehe>
ellenfélnél vagy nálad volt?
úgy látom másnak ez nem fog menni
http://www.gazup.com/wAAxC-teszt3jo2.dds-download-mirrors
Kiszedni már simán ki tudom, de visszarakni nem tudom miért nem lehet ugyanúgy
Ez az a bizonyos videó ugye?
Megnéztem de igazából nem nagyon tudtam rajt kiigazodni hogy mit, miért hogyan csinált...<#zavart1>#zavart1>
Nem néznéd meg a videót a berakásról hátha közösen kisütjük miért vannak csíkok itt és miért nincsenek máshol
Szerintem valamit elronthattál a berakás közben!
de hátha van valakinek ötlete
a gyereknél látszik
énmeg a #59245-at raktam be elvileg annál is kéne

úgy néz ki a berakás sikerült mûködik, de lett egy csíkozódás nélküli mondjuk ahhoz képest egész jó gyep P

vagy pontosan hogy jelölsz ki egy hoszabb részt?
Mondjuk az alább belinkeltel meg tudtam csinálni elvileg kész a bin most jön a próba
http://rs209.rapidshare.com/files/105166009/Hex_Editor_Neo.exe
Kéne nekem egy olyan ahol a bin-bõl egy részt tök egyszerûen lehet kivágni és helyére mást illeszteni
egyáltalán hogy lehet egy hexa editorban pontól pontig kijelölni
egérrel nem megoldás mert elég hosszú ctrl-al meg nem jelöl ki
http://www.gazup.com/tq3JZ-unnamed106_new1.dds-download-mirrors
Kipróbáltam hogy be lehet e vinni a kapussal a labdát a kapuba... és hát sikerült 😄 Mondjuk elég érdekes módon!!
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Igazi 360 fokos labdavezetési rendszer, 10-10 elleni online csapatjáték, és a Game Face segítségével a játékos maga is bekerülhet a stadionba.
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=117047
Na hogy erre a sajtótájékoztatóra senkise tudott elmenni beolvasni nekik milyen xar a pc-s termékük..
Nem értek a lovakhoz. Csak a szénáért jöttem !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Ezt még életemben nem halottam.
Már kiraktam, de akkor felrakom újra DDS-ben.
ILyen hexaeditoros berakáshoz lusta vagyok, egy jó fû készítése rengeteg tesztelést igényel, vagy hasonló lesz az eredmény mint az elábbi pedig csak a csíkozást módosította.
Eddig kb egy-két perc volt megnnézni egy esetleges változás hatásait.
EGy stadionhoz kb 40-50 változatott teszteltem kezdetben aztán persze mikor kész voltak a változatok egyszerûbben ment.
Egyébként ahogy nagy vonalakban átfutottam a hexeditoros berakás nem olyan nagy was-ist-das. Ha átküldöd a gyepet én megpróbálhatom berakni, bár szerintem Neked is menne. És még én vagyok a lusta? 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nincs kedvem hexa editorrel szórakozni.
Remélem lesz egyszerûbb megoldás.
De hozzá kell tenni, hogy ez a gyep még mindig sokkal szebb mint a korábban készített hupililák meg türkizöldek.
Mert ugye itt a színhez hálisten nem nyúlt.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Az elsõ világos csíknál látszik az illesztés vonala és a mellette lévõ sötétebb túl vékony, pedig ez egyszerûen javítható lenne.
Vagyis igazából ez nem új gyep hanem csak új csíkozódás.
De mikor a mintázat nagyobb akkor a fû mintát finomabbra kéne venni ezt már énis tapasztaltam korábban
De ez még ígyis viszonyleg jól néz ki de a csíkozás pontatlansága bánja a szemem, felülnézetbõl jól látszik, az egyenletlen szélesség
de legjobban a 16-os körivére nem illeszkedõ csík váltás zavaró
mert nem kell illeszkednie a csíkokra dehogy pár centire menjen és úgy túnik a felezõvonalnál is átlóg kicsit
A KONAMI-s gyepek tényleg szinte hiba nélküliek, egyedül a színükkel vagy egy kicsi gondom, bár az sem zavar annyira! Az alap Anfield-es gyep lehetne picit zöldebb, a Ville Marie gyepe meg talán kicsit túl kékes, olyan FIFA-s! Persze csak ha nagyon kötözködni szeretnék!<#vigyor2>#vigyor2>
Különben az elõzõ évekhez képest sokkal jobbak a gyepek a 2010-ben, minden tekintetben!