PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Pl. 2009 master ligában néztem, hogy 2. évben Kaka az Aston Villában, C. Ronaldo Meg Newcastle. 😄
Mondjuk múltkor haver megpöttyintette a "D"t, és felsõkapufás pipát lõtt. 😄
Nagyon nem szeretem a Fifa-t,de abban a 11-es tökéletes.Irány,erõ,oda megy ahova lövöm,nagyon jól rá lehet érezni.De itt... <#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az hihetõ, hogy ha egy védõt beteszel csatárba, akkor nem fog annyira jól helyezkedni, meg ilyenek. De lassabb ,ügyetlenebb pl. nem lesz.. Talán kicsit igen, mert zavarodott.
DMFet feltolni AMF helyére: igazán itt nem is a pozi helye érdekes, hanem maga a pozi. Ha DMFként elõre rakod, persze visszamegy, de mivan, ha egy DMF saját posztú játékost úgy tolsz elõre, hogy AMFet is adsz neki.. 😊 A védõbõl csatár szélsõsébb példa.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Inkább az R2 az,amire úgy odalép, mindig azt nyomom. 😊
Amúgy a kártyás dolog tényleg érdekel, meg az, hogy mi van, ha nem a megfelelõ posztján játszatok egy játékost.. Valamicske feltûnt, de az hogy lassabban fut még nem, ill. nemtom. Pl. Babel CFként legjobb, de szélen akartam, így CFnek raktam be szélre, nem RWFnek.. hogy jobb lett-e? nemtom... 😄
Igazi szenvedos meccseket akarok 0-0-t😊
Born to win
Értsétek már meg, hogy a kiegészítõknél, csupán a készítõ szubjektív meglátásai alapján ruházza fel a játékosokat a különbözõ képességekkel !
Így ezt nem szabad alapul venni ! Az hivatalos demóval kell játszani patchek nélkül, és akkor valóban jogosan lehet szidni vagy dicsérni a játékot !
A reakció idõ tényleg gáz, ez vagy változik a teljes játékba vagy nem, nem tudhatjuk még!
Petinek igaza van: "És már PES6 óta érdemes kiismerni a csapat játékosait, nem csak úgy nyomni a gombot random playerekkel"
Ezt a játékot tanulni kell, minden részt újra, szóval nem csak leülök és játszok, a másik dolog meg, hogy akinek gondja van a gameplay-el az próbáljon leszokni a folyamatosan lenyomva tartott futásról, csak akkor kell nyomni a sprintet, ha valóban sprintelni akarsz, ez nem fifa !
A lövések, a labdaátvételek, a passzok minden pontosabb, ha nem nyomod mellé a futást ( cselezni is könnyebb )
Akinek nehéz a játék az úgy kezdje, hogy beállít egy formációt, majd a megfelelõ helyre rakja a megfelelõ embert ( ez eltart egy darabig amíg rájössz melyik posztra ki a legjobb a játékban ), majd beállítod a formációnak és a játékstílusodnak megfelelõ taktikát pl. kontra, széljáték stb., majd tessék használni a kártyákat is ( igaz ezt csak részben lehet kipróbálni a demóban, de sokat számít az is ), ez után igaz menteni még nem lehet, de ha bemásolod egy üres slotra akkor amíg nem lépsz ki a játékból, csak újra vissza kell tölteni az újabb meccsek elõtt, végül jöhet a 10 vagy 15 perces meccs ... ha valaki ezt végig csinálja és tudja, hogy kb. milyen stílusban akar/tud játszani és olyan beállításokat használ, akkor rájön, hogy nem is olyan nehéz ez a játék !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
És már PES6 óta érdemes kiismerni a csapat játékosait, nem csak úgy nyomni a gombot random playerekkel.
Mondjuk eddig fõleg a Poolt próbáltam, azért ott is látszik, hogy máshogy megy a játék Torressel, v. Rierával, mint amikor Carragher próbál megindulni. 😄
Messi, Ibra meg vicc, azzal gyakorlatilag bármit nyomhatsz. 😄DD
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
szerintem meg az a hülyeség, hogy azért írta
ez egy vélemény amiben lehet igazság is
És szerintem a demo alapján nagyon is jó focis játék
és ha nálam nem reagál lassan nem fogom szidni azért mert most az a menõ
Tökmind1 hogy Lampard-al viszem, Kalou-val, vagy bárki mással, ugyanolyan lassan reagál, ez nem játékosfüggõ, hanem mint kiderül gépfüggõ, csak azt nem értem hogy miért... "Minden játékos különbözõ tulajdonsággal van felruházva..." Sztem ezt az se hiszi el aki leírta... és ha valaki a lassú reagálásra azt írja hogy ez így jó, mer nehezíti a játékot stb, az már csak nem akarja észrevenni a demo-ban a legnagyobb hibát... ez olyan mintha pl NFS-ben nyomná a balra nyilat hogy kanyarodjon, de az autó csak fél, vagy 1 mp után kezdene csak fordulni... Nem kell erre minden hülyeséget kitalálni, hogy ezér van meg azér van, meg biztos direkt lett így... nem, ez egy hiba, ami valakinél kijön valakinél nem, és reméljük hogy a teljesbe kijavítják ezt.
én ilyesmit nem tapasztaltam, de lehet, hogy így van
"Szerintem itt sokkal jobban oda kell figyelni a játékos és labda viszonyára (helyzetére).Minden játékos különbözõ tulajdonságal van felruházva.Értem itt a labdakezelést és a reakcióidõt is.Ezért van hogy egyik-másik játékos késõbb reagál a gombnyomásra,és szerencsétlenkedik a labdaátvevéssel.Nekem igy sokkal reálisabbnak tûnik egy meccs, minthogyha egybõl passzolni tudnék.A pro evonál egyénileg is ki kell ismerni a játékosokat.Utána majd olajozottabban,megy a játék.A teljes verzióban biztos változatos összecsapások lesznek.Lesz majd olyan ,hogy sok hibával játszanak a játékosok és lesz olyan is ,hogy nem.És szerintem ez nem mindig rajtunk fog múlni.Most ez jó vagy nem?Szerintem úgy jó ahogy van.Nekem mindig a pes sorozat legújjabb része tetszett a legjobban, bár 2008-asban könnyû volt gólt szerezni."
Viszont a mecsek olyan brusztolósak lettek, majd csak begyötrök egy gólt alapon.
Cselezés továbbra se megy, illetve tudatos szinten nem, hogy pl most kis elhúzás kéne a védõ mellett vagy a szélen egy az egyben elmenni melette.
Lapos begúrításból nem nagyon kaptam gólt sztem.
Ha kiugratáson a lapos W-s kiugratást érted az egész jól megy -ugye raktqam is be ilyen gólt.
A magas L1+W-s-t még gyakorolni kell iletve vki írt L1+a-st azt szoktam próbálgatni.
Lövéses dolog sztem ez amirõl szó volt korábban mikor volt ilyen gif.
Ha igen szerintem ott rá volt tenyerelve a gyors futásra ugye raktam be példákat, hogy nálam kapásból elrúgja.
Sõt szerencsére itt pasznál is lehet egybõl továbbot nyomni nem olyan szar mint a Fifában ami erre visszakényszerítõzött.
Ha mégsem errõl van szó akkor a fifahungary-n olvastam errõl egy magyarázatot majd megpróbálom megkeresni.
Ha lefutáson azt érted, hogy egymás melett futtok pl a szélen és m,eghúzod a szélt és egy idõ után lemarad az általában szokott sikerülni.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
visszaálltam top playerrõl professionalra de hát így még jobban elver gép 😊
a legrosszabb, hogy nem tudok védekezni, akkor lõ gólt amikor akar és mindig laposan begurítja
a másik nem tudok kiugratni mert vagy rövid vagy hosszú vagy nem oda megy ahova szeretném
a lövés, üresen futok nyomom lövést és megvárja amíg oda ér védõ és belerúgja
negyedik nem tudom lefutni az ellenfél embereit
meg még sorolhatnám
még 1 szintet nem fogok visszalépni
csak én vagyok ilyen béna vagy ennyire más a játék?
<#vigyor3>#vigyor3>
De szerencsére volt egy Gulácsi...😊
Csak ez az élénkebb zöld nem illik egy tiszta sáros csíkhoz, de a koszolódás egész jó
De a félpályán átlógó csíkozást még mindig nem javította ki.
És hiába kérdem a berakás módját arra senki se válaszol............
Ezenkívül aztis csak sejtem, hogy az eredetinél a kijelölés helyére másolja paste-val.
Csak nála a példán WWW-k vannak én meg csak úgy tudtam pozicionálni, hogy DXT1 alá úgy hogy van egy @-os és egy üres sor.
Képekkel
Valszeg meg fogom venni, ha nem lesz oltárian elkúrva az online megint, hisz jó lenne újra 2v2õzni, de most már annyira nem vagyok besózva, mint a 2009nél... a játékra persze igen. 😊
Fõleg, hogy eléggé nem megy még, nagyon szokni kell bizonyos dolgokat.
Pro Evolution Soccer 2010 Konami 10/29/09 AU
Pro Evolution Soccer 2010 Konami 12/31/09 US
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én Juve drukkerként nem játszanék soha ilyen gyepen
http://www.pes.vn/showthread.php?t=6023
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A kivétel sokkal egyszerûbb mint a berakás mintha nem oda rakná ahonnan kiszedem, de nem egészen értem.
Lehet ezeket a képeket be kéne másolnom a tutorial készítõ topikjába sorban és megkérni írja le, hogy mi történik pont akkor.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
És aztán kész ahogy nézem a piros lehet a berakott rész és DDS felirat elé rakja de nem egészen értem miért

Megnyitja az eredeti bin-t abban meg itt jelölget

Ugye létrehozok egy új DDS-t amit Hexa editorban megyitok akkor kijelöli ezt a részt vmiért