PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, de csak a minta miatt szar a gyep, különben meg ugyan az mint ami most a demo-ban van!
Oké megpróbálom!
Szerintem is az elejére kell vinni a kurzort, de az is lehet hogy teljesen mindegy és csak a kijelölés számít!
Szerintem is az elejére kell vinni a kurzort, de az is lehet hogy teljesen mindegy és csak a kijelölés számít!
Igen, de sztem ez kb pes3 szintû gyep a demoban lévõ szerintem is sokkal jobb itt mintha abroszon játszanának.
igen ezt
1. open dds
"teszt8new.dds" select 080 to end
2. open 106 orig.bin
select 0c0 to 155610 and paste?
abban nem vagyok biztos, hogyha kijelölöm a 106-bin-nél ezt akkor utánna a kurzorral a kijelölés elejére kell-e ugrani
Én most úgy csináltam
1. open dds
"teszt8new.dds" select 080 to end
2. open 106 orig.bin
select 0c0 to 155610 and paste?
abban nem vagyok biztos, hogyha kijelölöm a 106-bin-nél ezt akkor utánna a kurzorral a kijelölés elejére kell-e ugrani
Én most úgy csináltam
Na hamarosan érkezik egy spanyol patch is a 2010-hez:
Spanish Primera Division (in progress 10%)
New patch is coming.
This patch will add 6 teams:
Barcelona
Real Madrid
Sevilla
Valencia
Villareal
Atletico Madrid
Screenshots and more information soon...
Spanish Primera Division (in progress 10%)
New patch is coming.
This patch will add 6 teams:
Barcelona
Real Madrid
Sevilla
Valencia
Villareal
Atletico Madrid
Screenshots and more information soon...
A demo-ban is ugyanez a gyep van a Ville Marie stadionban, csak más mintázattal, illetve ebben a videóban még rámegy az esti effect, mivel este játszanak!
Igen ilyen...különben errõl van szó: #59417!<#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem or-t biztos nem, mert annak ott semmi keresnivalója..
Ja megpróbálom, de csak annyit kell csinálnom mint amit tegnap, ugye?
Ja megpróbálom, de csak annyit kell csinálnom mint amit tegnap, ugye?
OR-t szerintem
Andry küldött egy tökjó PSD-t az alapján készítettem egy új dds-t úgy ahogy mondta
Megpróbálnád teis, hogy be tudjuk-e rakni?
http://www.gazup.com/SUcA5-manto_copy.dds-download-mirrors
Andry küldött egy tökjó PSD-t az alapján készítettem egy új dds-t úgy ahogy mondta
Megpróbálnád teis, hogy be tudjuk-e rakni?
http://www.gazup.com/SUcA5-manto_copy.dds-download-mirrors
A Demo-ban is ilyen van! Vagy a mintázatra gondoltál?<#vigyor2>#vigyor2>
Az ori az mit jelenthez, original?
Próbáld meg az eredeti DDS-t szerkeszteni és ismét importáld az unnamed-be a gkan módszerével (ne az õ módszerével)!
Próbáld meg az eredeti DDS-t szerkeszteni és ismét importáld az unnamed-be a gkan módszerével (ne az õ módszerével)!
Ajjaj sietnem kell különben meoshevka még sok ilyet csinál
de hogy valakinek ennyi izlése ne legyen
a csíkok különbözõ szélességûek ez még elmegy azis ha nem pont a középkezdõkör vonaláig tart egy csík
de hogy tõle negy öt centire húzza az nagyon zavarõ
maga a gyep milyenségérõl nem beszélve
rendben
te érted hogy ezzel mit akar R4m130 mondani?
Championship
Frankie try edit from dds ori then save and import to unnamed again with gkan method(don't do my method)
te érted hogy ezzel mit akar R4m130 mondani?
Championship
Frankie try edit from dds ori then save and import to unnamed again with gkan method(don't do my method)
PES 2010 Final Version - Barca vs Real Madrid Gameplay
Complete PES 2010 TV Advertisement
PES 2010 Interview With Nagai
Complete PES 2010 TV Advertisement
PES 2010 Interview With Nagai
Nem feltétlen szükséges..
Nincs itt semmi gáz, egyszerûen még nem lehet állítgatni hogy ki legyen a csapatkapitány...legalábbis úgy tudom még nincs olyan progi amivel lehetne!
Különben engem az zavarna utoljára egy ilyen alap, demo patch-ben hogy más a csk...<#vigyor>#vigyor>
Különben engem az zavarna utoljára egy ilyen alap, demo patch-ben hogy más a csk...<#vigyor>#vigyor>
Egyébként erre még akartam mondani, hogy amit átküldtem az ugye angol, de a honlapja szerint van magyar nyelvû változata is ezt szerintem össze lehetne hozni úgy is, hogy magyar legyen és mûködjön is rendesen.
bárcsak ott tartanánk már 😊
Ugy látszik nem,csak pörög a topik!😊
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
80 uj üzenet!Csak nem kijött?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
közben beraktam a srác által készített gyepet ezek szerintem hibák, de most nincs képem bepakolni azután, hogy félig szétoffoltuk a topicját

Elvileg mindent jól csináltunk a hiba DDS-el lesz, vagy amit még kellett ezelõtt csinálni, pontosan nem ismerem az egész folyamatot..
Ki ---> #59395!
Sztem az lenne a legjobb ha valamelyik evo-web-es emberkének szólnál hogy próbálja meg berakni és vegye fel DemoCharge-el a folyamatot!
Ha meg nekik sem megy akkor már korábban megtörtént a hiba amiért nem mûködik!
Na most mennem kell talán majd holnap még tesztelgethetünk, bár nemtudom hogy lesz e rá idõm!
Sztem az lenne a legjobb ha valamelyik evo-web-es emberkének szólnál hogy próbálja meg berakni és vegye fel DemoCharge-el a folyamatot!
Ha meg nekik sem megy akkor már korábban megtörtént a hiba amiért nem mûködik!
Na most mennem kell talán majd holnap még tesztelgethetünk, bár nemtudom hogy lesz e rá idõm!
na kipróbáltad?
elvileg a DDS-nek jónak kell lennie hisz meg tudtam nyitni Photoshopben utánna csak menteni kellett és hexa editorban megnyitni
De megkérdezem õket hátha berakják õk, hogy jó-e
elvileg a DDS-nek jónak kell lennie hisz meg tudtam nyitni Photoshopben utánna csak menteni kellett és hexa editorban megnyitni
De megkérdezem õket hátha berakják õk, hogy jó-e
Ja látom tényleg paste van de az megint egy másik progi a Hex-workshop...ahány program annyiféle berakási mód...
Úgy nézem hogy a Hex-workshop-ban nem is volt Write gomb!
Úgy nézem hogy a Hex-workshop-ban nem is volt Write gomb!
Akkor már tényleg nemtudom hogy melyik a jó, én most elõbb megpróbáltam Write-al felülírni az unnamed_106-ban minden faszán mûködött, direkt meg is néztem és csak a kijelölt részt cserélte le azt hittem jó lesz de aztán a játékban megint kifagy...lassan már csak arra tudok gondolni hogy nem itt van a hiba hanem még ez elõtt!
na eredeti ct07-et visszamásolva nem volt different header de berakva szintén kifagy
hihetetlen mennyit szenvedünk vele és nem megy
kb öt perc alatt megcsináltam a füvet és a berakással három napja szenvedek <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
hihetetlen mennyit szenvedünk vele és nem megy
kb öt perc alatt megcsináltam a füvet és a berakással három napja szenvedek <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
nálam van ilyen, hogy insert mode, de azt be és kikapcsolva is different header
nem próbálnád meg akkor te így berakni?
nem próbálnád meg akkor te így berakni?
Hát nemtudom...sztem nem! Nálam van Paste meg Write is! Evo-web-en is Write-al írták szóval...
Nem mindegy hogy csak bemásolja a kijelölt hely elé, után...vagy felülírja a kijelölt részt!