PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobban a végén olasz gyerek tetszett,amelyik feküdt a földön fogja a bokáját meg csapkodja a földet,mintha 3 helyen nyílt törés lenne a lábán.Erre fél perc múlva befut,átveszi a labdát és nekiáll cselezgetni...
Nem tudom,de ezekre az egyértelmû szimulálásokra is kéne hozni valami szabályt,mert elég vicces sokszor.
Nem tudom,de ezekre az egyértelmû szimulálásokra is kéne hozni valami szabályt,mert elég vicces sokszor.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagyon nagy volt a meccs. Kár Koman ért, ma is volt 2 olyan gólpassza h fájt, na meg persze a gólja is. Jiányozni fog az elõdöntõben. Csak összejön a srácoknaka döntõ, ha nem egy harmadik hely is szép lenne igy elsö egyenes kieséses szakaszba.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
olasz eljátszotta fülön verték,ebbõl lett a Magyar kiállítás,erre robbant oda Egervári
azért Németh megmutatta mit tud, az egész meccsen nagyon jó volt
1-1 után úgy éreztem, hogy kikapnak, 1-2után meg biztos 😊😄 de hát ez nem semmi!!!!!!!
1-1 után úgy éreztem, hogy kikapnak, 1-2után meg biztos 😊😄 de hát ez nem semmi!!!!!!!
HUNGARY - ITALY 3:2<#taps>#taps><#taps>#taps>
Remélem holnap a felnõtt válogatott is nyer, bár ha az U20-s válogatottal állnánk ki a portugálok ellen akkor több esélyünk lenne...
Remélem holnap a felnõtt válogatott is nyer, bár ha az U20-s válogatottal állnánk ki a portugálok ellen akkor több esélyünk lenne...
Ez egy csoda volt..Magyar csapa felállt a padlóról!
A végén...VÉGRE nem Magyar arcok sírtak..
Le a kalappal elõttük!!!!
A végén...VÉGRE nem Magyar arcok sírtak..
Le a kalappal elõttük!!!!
mostmár tényleg megvan
http://files.myopera.com/Mathilda/albums/76306/angry.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
<#integet2>#integet2><#puszi>#puszi><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://files.myopera.com/Mathilda/albums/76306/angry.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
<#integet2>#integet2><#puszi>#puszi><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hát ha ez on-line menne igy,az már-már döbbenetes elõrelépés lenne...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
a játékosok sem értik... 😄
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
na mostmár értem
külön van a gyep és külön a csíkozás
Az eddigi fûkészítõk pedig nem a csíkozást módosították, hanem magára a gyepre rajzoltak, ezért nincs a kiszedett alap gyepen csík !
külön van a gyep és külön a csíkozás
Az eddigi fûkészítõk pedig nem a csíkozást módosították, hanem magára a gyepre rajzoltak, ezért nincs a kiszedett alap gyepen csík !
Jó, de én mondjuk a PESben se a 6szöget néztem, hanem a részletes értékeket. Attól még, hogy számot látunk, akkor az nem változik, nem? 😊
Igazán az érdekel, hogy ami összértéket számol egyes posztra, számít-e. Mert most arra tudok gondolni, hogy minden posztra megvan, hogy milyen adottságokat átlagol/súlyoz, és abból jön ki egy szám. Ezért lehet az, hogy egy középpályás gyengébbnek van tekintve a csatársorban, mert pl. az attack az jobb súly, mint a passz... Meg attól, ha bal lábas játszik jobb oldalon, akkor lehet kap egy 0.6os szorzót (de attól még nem lesz lassabb, meg ügyetlenebb, lásd pl. Robben, Messi a jobb oldalon bal lábasként)...
Mert így akkor azért más. 😊
Igazán az érdekel, hogy ami összértéket számol egyes posztra, számít-e. Mert most arra tudok gondolni, hogy minden posztra megvan, hogy milyen adottságokat átlagol/súlyoz, és abból jön ki egy szám. Ezért lehet az, hogy egy középpályás gyengébbnek van tekintve a csatársorban, mert pl. az attack az jobb súly, mint a passz... Meg attól, ha bal lábas játszik jobb oldalon, akkor lehet kap egy 0.6os szorzót (de attól még nem lesz lassabb, meg ügyetlenebb, lásd pl. Robben, Messi a jobb oldalon bal lábasként)...
Mert így akkor azért más. 😊
1-99ig terjedõ skála, amit kiszámol a gép! Fifában mindig is így volt! Most ugye Pesben is csak ezt látod, és nem a sokkal jobb 6szöget!
Valahogy el kell adni.
Bár gondolom tisztában vannak vele, hogy elõször mindenki lehúzza warezról, és ha neten akar játszani, akkor veszi meg. 😄
Bár gondolom tisztában vannak vele, hogy elõször mindenki lehúzza warezról, és ha neten akar játszani, akkor veszi meg. 😄
PES 2010 Intro
állítom az intro elkészítésével többet foglalkoznak mint a játékkal 😄
állítom az intro elkészítésével többet foglalkoznak mint a játékkal 😄
Ez a konaminál nem tûnik fel senkinek? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
una volta per sempre INTER!
Ahha, ez mind szép és jó. De a testek tömege is kilesz végre javítva majd a véglegesbe kérdezném én 😊 Mert elveszei a kedvem a visszajátszásoktól amikor azt látom, hogy mennek át a "testek" végtagok egymáson.. 😞 vagy féltestel fut át egyik a másikon 😄
una volta per sempre INTER!
On a new blog entry at official KONAMI Blog, Seabass confirms that PES 2010 Demo was an early code version and that we should see some slight changes on the final game. A little later, a new developer video from Nagai (Art Director of the game) hits the website of the game.... Read more about the video and the blog entry.
This is Seabass words:
"Hi everyone.
I spent the weekend with fans in Nice at the PES European Championships. In addition to holding the tournament we also gave press and fans the chance to see final code and give us feedback.
As we've said before our process of listening, learning and improving is on-going.
Whilst I was at the event, several people asked me about the demo code which we recently released. I think this situation has got a little confused, so I want to explain things clearly.
The demo code is slightly different to the final version. Improvements have since been made to the ball physics and consequently the game speed has been reduced. Ideally we would have liked to release a version based 100% on final code, but we were making changes right up until the end.
Sorry for the confusion. I hope you give the final code a try to
experience what we believe is the best PES to date.
Thanks,
Seabass"
This is Seabass words:
"Hi everyone.
I spent the weekend with fans in Nice at the PES European Championships. In addition to holding the tournament we also gave press and fans the chance to see final code and give us feedback.
As we've said before our process of listening, learning and improving is on-going.
Whilst I was at the event, several people asked me about the demo code which we recently released. I think this situation has got a little confused, so I want to explain things clearly.
The demo code is slightly different to the final version. Improvements have since been made to the ball physics and consequently the game speed has been reduced. Ideally we would have liked to release a version based 100% on final code, but we were making changes right up until the end.
Sorry for the confusion. I hope you give the final code a try to
experience what we believe is the best PES to date.
Thanks,
Seabass"
hát a játékosok értéke kicsit irreál, Anelka 3millió... érdekes lenne, de a mire kiadják lehet ezeket javítják
Egyet nem értek hogy az eredeti gyepen hogy van csíkozás mikor kiszedve a DDS-t nincsen, viszont ha rajzolunk rá akkor megjelenik.
- végre euró van a játékban
- zene az már most idegesít
- Jó ez az új menürendszer kiosztás
- viszont látom maradnak sajna a fifás játékosösszértéknél <#szomoru1>#szomoru1>
- zene az már most idegesít
- Jó ez az új menürendszer kiosztás
- viszont látom maradnak sajna a fifás játékosösszértéknél <#szomoru1>#szomoru1>
Kár hogy nem angol..
PES 2010 Master League Video
Igen ezt néztem a múltkor hogy az elölnézeti kép nem ez alapján készül.
Egyrészt egyszerûbb lett másrész bonyolultabb pl ezek miatt.
Egyrészt egyszerûbb lett másrész bonyolultabb pl ezek miatt.
Igen a sárgáson dolgozom, csak most kipróbálom az eredeti füvest
Csíkokat én nem raktam bele lehet, hogy a rétegek egymásra helyezése miatt van így
Andry PSD-jében a pálya színe át volt állítva más színûre most azt használtam kicsit átlátszóan
De lehetne pl ilyen és így a pálya széle végre ugyanolyan lenne de mégis látni lehetne, hogy az a széle
Ez eredeti fûvel készült P

Csíkokat én nem raktam bele lehet, hogy a rétegek egymásra helyezése miatt van így
Andry PSD-jében a pálya színe át volt állítva más színûre most azt használtam kicsit átlátszóan
De lehetne pl ilyen és így a pálya széle végre ugyanolyan lenne de mégis látni lehetne, hogy az a széle
Ez eredeti fûvel készült P

Különben nekem is sikerült beraknom!
Elõször megijedtem hogy bejött ugyanaz a régi gyepes kép de aztán rájöttem hogy az csak egy elõnézeti kép...
Viszont akkor most a 2010-ben az elõnézeti képeket is a gyepekhez kell majd igazítani hogy normálisan mutasson! Vagy le kell cserélni az elõnézeti képeket és valami teljesen más képet kell berakni!
Elõször megijedtem hogy bejött ugyanaz a régi gyepes kép de aztán rájöttem hogy az csak egy elõnézeti kép...
Viszont akkor most a 2010-ben az elõnézeti képeket is a gyepekhez kell majd igazítani hogy normálisan mutasson! Vagy le kell cserélni az elõnézeti képeket és valami teljesen más képet kell berakni!
Ja így elsõre nagyon jó lett, viszont még lehet rajta csiszolni: lehetne világosítani illetve egy kis sárgás színt belevinni! Nem tudom hogy a csík vastagságok hogy oldhatók meg de most elég nagy különbségek vannak, lehetnének nagyjából ugyanolyan vastagságú csíkok!
A pálya szélét lehet állítani? Mert egy picit elüt! A koszolódás szerintem is jó!
A pálya szélét lehet állítani? Mert egy picit elüt! A koszolódás szerintem is jó!
Hát ahhoz képest, hogy tesztelés nélkül csináltam elsõre egész jó
de mostmár akkor tök egyszerûen lehet variálni
és Andry1980 koszolódása szerintem tök jó
de mostmár akkor tök egyszerûen lehet variálni
és Andry1980 koszolódása szerintem tök jó
Nagyon komoly, nekem tetszik!<#vigyor>#vigyor>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Én is megpróbálom azért!<#vigyor>#vigyor>
Én is megpróbálom azért!<#vigyor>#vigyor>