PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Fifával nem játszom pes3 óta, úgyhogy ezt már nem tudom :) De vmi hihetetlen, hogy milyen gyorsan és pontosan passzolgatnak. Ezek persze általában lapos és viszonylag rövid passzok, de akkor is, nagyon beteg.

CSAK a Fradi

Tyler1
na hát ez volt nálam a gond a fifába is :D 4. osztályú csapat olyan kényszerítõket levágott, meg 1000 méteres hibátlan inditásokat, hogy arra nem volt idõm h reagáljak :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Terminátor14
Nekem a játékmenet sem jön be annyira, túl gyors. Bármelyik kiscsapat olyan egyérintõs játékot nyom le a közzéppályán, hogy 1 percig nyomozom a laszitt, nem hibáznak és egyszerûen lehetetlen elvenni egy ideig. Oké, hogy top player, de a Barca játékosai nem passzolgatnak így és ennyit :D

CSAK a Fradi

tobias88
Lehet úgy néz ki, hogy a gyorsabb játékmenetet ellenérvként hoztam fel, de az pozitívum, mint az azonnali reagálás is! Viszont az értékelések még mindig rosszak meccs végén! 1 gól + 1 gólpassz = 6.5
tobias88
Elfelejtettem az antianalisinget és az antisotr... beállítani!

Viszont az alt+tab tökéletes, demónál nem volt az és féltem miatta, mert ott nem csukta le a tálvára! <#vigyor2>
daver88
az úgy korrektul sarokra ment:

épp most dobtam ki 4 éves tescós gamepadomat, mert eltörött a bal karom :D...

jövõhéten vennem kell mindenképp egyet...

Csúnyább grafika?
Sztem nem lett semmivel sem rosszabb a demo grafikájánál, pedig én csak 1280x720-as felbontásban tudok játszani...sajnos, remélem hamarosan jön valami cucc amivel végre tudom majd 1680x1050-ben is nyomni!

A játékmenet az sztem most pont jó a 2009 és a 2010 demo közötti sebesség van! A 2009 sztem talán túl gyors volt a demo meg túl lassú nekem ez pont ideális!

tobias88
Hát, eddigi tapasztalatok a demóhoz képest!

- Gyorsabb játékmenet (2009es inkább, mint a demós)
- Csúnyább grafika (Szerintem)
- A nap túlságosan vakít, és ez sokszor zavaró!
- Új emberfogós rendszer jó, de ha náluk van a labda és az én térfélem 16osánál passzolgatnak, a védõjük ne kövessen már 15-20 méterrel a félpályán túl, amikor már rég lesen lennék

Amúgy egész korrekt!
Terminátor14
Erre még így nem figyeltem külön, talán nem is volt esõs meccsem :) De biztos, szal így fullhd-s felbontáson sokkal jobban elõjönnek a kicsi részletek. A fû is nagyon szép általában, ami jól meg van csinálva. Meg kirúgásnál/szabadrúgásnál csomószor megállok és csak nézem, annyira valósághûnek hat :)

CSAK a Fradi

Breki33
viszont gondolom a sötétebb rész pl esõsnél meg ott sokkal jobb lesz
Breki33
Igen ezen gondolkoztam, csak nem merek már megszólalni ma mindenki olyan agresszív :P

Azt nem értem másik stadionban ugye tudtuk cserélni a pálya szélét itt elvileg sötétzöldre cseréltem, de fehér maradt és nem értem miért
Terminátor14
Nem, sajnos tv-n még jobban kijön a kontraszt a fényes és kevésbé fényes részek között, és valóban hülyén hat kicsit. De ha ez lenne a legnagyobb problémám a játékkal, akkor nem elégedetlenednék :D

CSAK a Fradi

A 2009-ben voltak külön shiny effektek valamelyik stadionos bin-ben, sztem a 2010-ben is vannak valahol, azzal lehetne csökkenteni a rikító fényhatást!
Engem is zavar, de nem minden stadionban vakító!

Breki33
pedig pont azon gondolkoztam, hogy lehet tv-n jobb

Terminátor14
Jahh, ez engem is zavart, a tv-n tolva szinte vakít néha, és ez tényleg túlzás.

CSAK a Fradi

Forza Italia
most már nekem is:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nekem müxik, már be is raktam vele a korrekt logo-kat

Srácok a játékban hogyan kell csavarni a labdát ,a demó van csak fenn de nem tudok sima kapura rúgásnál csavarni<#falbav>
Breki33
nálam mûxik a képeimen látszik is
Forza Italia
srácok a kitserver h mûködik??? Mert beteszem a pes mappába de nem tudom instalálni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
tudom, hogy amiatt van

de túlzás !

és végig teljesen fehér a pálya széle hiába cserélem észkombájn

tehát nem világosabb vagy egyes részek világosabbak hanem szinte az egész
és magán a füvön lévõ is túlzás, de az megoldható

Véleményem a játékról:
9/10 :D

szerintem marha jó lett... jobban visszaadja a focizás hangulatát mint a fifa, legalábbis NEKEM.

apropó: szurkolói hangok meg ilyen cuccok lesznek? Meg esetleg magyar csapatok?
egyébként meg van 1-2 érdekes dolog a játékban... ma kipattant egymás után 2x kapufáról a labda, 3adszorra repül a játékosom csukafejesbe és így átrepült a kapufán, a labda meg izomból neki a kapufának és vissza a mezõnybe:D

The Hedgehog
Ez a napsütés miatt van észkombájn :D
Láttál már meccset amit verõfényes napsütésben játszanak? Ott is kb ilyen az "effekt".

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Szép gól, csak mehetett volna jobban sarokra :)
Breki33
A WECH az egyik legjobb pes editalo csapat
sok nagyon jó cuccot kaptunk már tõlük

deha fosol csak sajnálkozz :P
Srácok nincs valami csapatkiegészítés? Loki nincs BL-ben, pedig szivesen szétrugnám mindenki seggét velük :)

Carloska
áhh
isten vagy :D

daver88
parancsolj:

Forza Italia
nekem is fent van és nem japán:D

tobias88
De ezt most tényleg érdemes felrakni? Nem csak szivatsz, és ha felteszem, minden japán lesz, vagy valamilyen hasonló nyelv? <#vigyor>
(fogalmam sincs milyen nyelv ez, de sajnálom azt, aki ezt kénytelen használni<#vigyor2>)
Carloska
Valaki aki ért hozzá csináljon nekem belõle egy visszajátszást légyszíves.

Itt a REPLAY:

http://data.hu/get/1806225/PES2010_REPLAY01.bin.html

tobias88
nekem elõbb kiírt valami hibát erre
Breki33
Breki33
tudom mi az orginal ;)
tobias88
Valami jó logó pack van, amit már kipróbált más?
(a kínait nem tudom leszedni egyik hejrõl se)
Ezek az alap mezek az alap teljes játékból..<#vigyor>

Azt még nem lehet tudni hogy lesz e boot vagy stadion server, ez még nagyon korai! Örüljünk ha lesz a kitserver-hez GDB!<#vigyor2>

Felraktam a kitservert, beraktam a korrekt csapat és egyéb logo-kat, márcsak a mezeket kell berakni a csapatokhoz, illetve a bundesligát megcsinálni. Remélem lesz gyorsan GDB folder

Breki33
Option File 0.2 - Multilanguage

cduin have released version 0.2 of his PES 2010 Full Version Option File. This one is Multilanguage. We have built a small application that copy the teams names from english to other languages. Features :
- team names fixed.
- emblems fixed.
- Major national team players now have real names.

http://www.youtube.com/v/7wYS9L8Vluo&hl=en&fs=1&

http://downloads.moddingway.com/file/538.html
Breki33
#60630 pl
Breki33
lacinkacinka89
Hali! Nem tudja vki, hogy esetleg várható e majd olyan kiegészítés, ami normális csapat neveket és cimereket csinál a játékba? Ja és érdekelne, hogy itt a 2010-es verzióba sem lessz bootserver v stadion server? Köszi a válaszokat!

Breki33
Breki ha lehet

virtualdub nem szükséges azt kihagyhatod illetve én van amikor azzal szoktam világosítani ha kicsit sötét

De talán kicsit túl gyors lett a gifed.

Breki33
jó is lett

de ezzel a fehér kerettel xar

Köszi!

mandju
én frapssal mentem, virtualdubbal megvágom, aztán jasc animations shoppal megcsinálom belõle a gifet. breki pár oldallal ezelõtt részletesen leírta a menetét. én is csak a múlt héten csináltam az elsõt...<#vigyor2>

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Carloska
ilyen gifet mivel tudok csinálni elmentettem egy gólt és hogy lesz belöle ilyen?

mandju
Real Madrid, 3. csoportkör... briliáns CR9 - Raul összjáték <#mf1>

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

Breki33
Az Avaladze fine day másnál is ilyen fényes felül meg fehér?

Így elég gázos