PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
fuh, 200új üzi, próbáltam visszaolvasni de nem találtam, úgyhogy ha volt már ilyen kérdés sry:

-szal német bajnokság mikor lesz a játékhoz kb.?
-honnan tudok letölteni olyat h javítja az összes mezt és csapatnevet, valamint csapatlogot eredetire?

elõre is köszi😊)
Breki33
ez tudom, csak tavaly is az volt hogy van amikor volt keret vmit állítva driverben meg jó lett
Breki33
új kitserver vagy a ma kilinkelt settings.exe
Ja és a mezeket is ,hogy lehet betenni?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

A Legend nehézséget hogy kell beállítani????
<#wow3>

---> #61226

...kitserver\example-root1\img\dt0c.img

<#wow3>

na még 1x...<#buck>
az arcokat a kitserveren belül hova kell másolni?tudja valaki?<#vigyor2>
Forza Italia
Elsõ évembe vagyok a Lazionál
Egész jól megy jól termelem a gólokat. Csak hamar elfáradok. Vezetjük a bajnokságot. Nagyon kiváncsi leszek a BL-re

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

PES 2010 Bin térkép by N@gyi2pac *Updated*

Megnézhetõ:
http://www.gigafiles.co.uk/public/318/PES%202010%20Bin%20map.txt

Letölthetõ:
http://www.multiupload.com/M3WJ1YBTYN

*Mindenkinek ajánlott beszerezni ezt, aki valamilyen formában szerkeszti/szerkeszteni akarja a játékot, még hasznos lehet! Késõbb valószínûleg lesz magyar verzióban is, a jelenlegi verzió angol!

1 szezon nehéz, de a másodikban te leszel a király😄
21 forduló 29 gól😄

gabe paul logan
én sem értem itt a nehézségekkel való problémákat, max 10 meccset játszottam abból egyszer nyertem simán MU vs Unirae xD aztán elvert DKorea mikor a Brazilokkal voltam többi mind bl meccs volt és 11-es párbajjal lett vége, többnyire 0-0, 10 perces meccseken, feltolom 15re mostantól, mert nehéz helyzetet kialakítani

...amúgy hogy kell lapos 11-est lõni nekem mindíg magasat lõ?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

hihetetlen mennyi über játkos van itt akik top playeren 7-8gólt lõnek 😛

amúgy a gép buta, nem védekezik?😮

nemtom mindnen gépen más a játék, mert 2009ben volt inkább buta..
Pethy23
Én most most próbáltam ki, de szerintem dögunalom😄
daver88
ha valaki lát esetleg 16:9-es scoreboardot, az linkelje be pls...köszi

a legend mód hihetetlenül élvezetes sokkal jobb mint tavaly a bl és az el az annyira jóóóóóó<#wow1>
rájöttem miért nem fejlõdik a fifa mert a fifa készítõi PESEZNEK <#nevetes1>
(több bajnokság lenne benn meg ha lenne másodosztály úgy még izgalmasabb lenne, de majd egyszer ez is benne lesz)

Aki megvette a játékot azokhoz egy kérdés,nektek nem szakadnak meg a meccsek?Mert azért most már gyanús hogy kb az összes meccsem megszakad ha vörös az ellenfél,ha sárga,de még a zöld kapcsolatos ellen is az imént.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szép gól😊
nekem még nem megy a szabad rúgás lövés, gyakorolnom kell
viszont a gép már kipókhálózott😄

báttyó02
REXIBÁ<#wow2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
szevasztok

többnyire én is megvagyok elégedve a játékkal, a nehézséggel nincs problémám, top playeren pont tökéletes

egy xavi szabad 30m-rõl

Avanti Crociati!

magyar-argentin vb negyeddöntõ volt, 0:0 után büntetõkkel estünk ki, én speciel végigültem a padon, mert nem cseréltek be -.-
Sziasztok a 09es arcokat melyik mappába kell másolni?
köszi a választ!
rage
Megnéztem ezt a játékot, s eléggé tetszik is.
A beállításoknál max 1024*768-at enged, biztos van valami mód, hogy feltegyem 1280*1024-re, gondolom.

Ha igen, akkor szeretném tudni a módját.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az arcokat kinéztem az edtiorból, át is neveztem, bemásoltam és mégsem mûködik...
Avagy kitserverrel nem is lehet...? Köszönöm a választ.
Pethy23
Lehet neked nem tûnik fel, de van! Ha kevés lenne a gép akkor xbox ps alatt se kéne lassabb reakció idõnek lennie... Demohoz képes egyébként valamelyest gyorsult!
5-10-15-20-25-30 perces játék idõ van, még
ha kijön pl a GamingAccess patch, akkor majd talán lehet állítani
de mi a bajod a 10 percel?

olvasgattam a fórumot közben, mindnkinek mennyire könnyû a játék....mondom nem regualon kell játszani!!!!

hello!
Azt be lehet valahol állítani hogy egy meccs 8 perces legyen?
ProEvoFan tudsz segíteni?

BFP4F: Yossarian23

bocsi a dupláért de elfelejtettem leírni, h nálam nem jelentkezik a késõi passzolás, lövés reakció
minden idõben történik, ahogy nyomom a gombot
eddig sem értettem h ez miért jött elõ nektek
talán kevés a gépetek a játék alá?...

2 napja tolom a játékot
grafika maxra húzva 1680X1050ben gyönyörû
viszont a nehézséggel sincs bajom, mert egybõl Top Playeren játszok (ugye aki évek óta PESezik, annak ez nem gond) és tényleg izzasztó néha de a taktikai változtatásokkal könnyebbé lehet tenni a dolgokat😊
viszont aki a legkönnyebb fokozaton nyomja, az ne csodálkozzon h 7-10 gólokat rúg, mert azt a nehézséget gyerekeknek találták ki, játszatok Top Playeren, az az igazi😄

2 nap még nem volt elég ahhoz h több véleményt mondjak
talán annyi h jobb mint tavalyi rész, és a mesterséges intelligencia tényleg fejlõdött, a gép nagyon szépen passzolgat, zárja a széleket, cselez!!!!, és könnyebb szerelni is
már csak az online legyen lag mentes, és minden idõk legjobb PES lesz ez😊
találkozunk online, remélem sokan megvettétek😊
PES Forever

hello!
Azt be lehet valahol állítani hogy egy meccs 8 perces legyen?

BFP4F: Yossarian23

Itt az túl könnyû. Profin meg a társak is hülyébbek, vagy csak az ellen jobb, franc se tudja, de csak felbaxom az agyam rajta 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

báttyó02
akkor játssz közepes szinten<#alien>

Tyler1
én is profin játszottam eddig, aztán kezdett szembetûnni az elsõ hiba, ami miatt megutáltam a fifát is. Nagyobb nehézségen már unfair lesz a játék!!! Amatõr szinten lefutsz akárkit akárhonnan, profi szinten lefutnak akárkivel akárhonnan. Pl. egy Man U-Pool meccsen egy kontra akcióból, Torres szerelt a tizenhatosnál, de olyan gyorsan odafutott h idõm nem volt megnyomni a passz gombot. Aztán amig amatõr szinten mindig helykezdtek a támadók, profi szinten már a középpályán egyedül maradok. Amatõr szinten a csapattársaim is szerelnek, profi szinten hagyják hadd fusson be a kapuig.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ForzaInter
nagyobb a gépigénye mint a tavalyinak?.s

Yo, Bitch!

Én pl 09-ben néha beginneren is megizzadtam 😄
Itt meg pl tenerife-barca 7-0 lett regularon, real madrin-valenica meg 3-0, 3-1 lett professionalon. Bár az jó csapat 😊

Breki olasz komment javitás nincs ?
Érdekes, hogy mindenki aláz, én az Arsenallal profin kezdtem el master league-t, mert elõtte már játszogattam top playeren és nehéz volt. Elsõ két angol bajnokin kikaptam 1-0-ra rengeteg helyzetet jól véd az ellenfél, védõk is jók és a bíró semmit nem fúj le szinte...
Lehet, hogy mert az Arsenalnak néhány játékosait kivéve nem sztárok és még szoknom kell. Nekem még egyáltalán nem könnyû játék, még élvezem.
Terminátor14
Képfrissítést tedd át 60hz-re.

CSAK a Fradi

Ezen minden külön layer-en van kivéve a csíkozódást!<#vigyor>

azt nem engedi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

tobias88
Nálam azzal próbálkozik, hogy egyre inkább letámad, de ez lesz a végeredménye:

(ez akció<#vigyor2>)
Mondjuk Barca nagyon imba lett, demo-ban is nagyon nehéz volt legyõzni.

mandju
állítsd be a megjelenítõt (tv-t) driverbõl 720p-be, aztán a settingsben is az 1280X720-as felbontást. nálam így mûködik, és tökéletes.

samsung 32" lcd gtx260 és HDMI kapcsolat

**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**

DaemoonHunter
Nálam High-on van, és közép távolról elég csúnyácska, legalábbis a játékosok...lehet az én gépemmel van baj, de a pingvinszerû futás és ez a grafika eléggé kiábrándító. Sajnos csak 1024-ben tolom, AA nélkül.
Közelrõl viszont istenien szép.

9csöves9
kb 10 meccset nyomtam eddig vele.el lehet vele lenni de sokszor felkúrja az agyam.szerintem a régiek (4,5,6) még mindig odaverik.az meg hogy kurva jó a grafikája nem érint mert 800x600 lowban tolom😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Maga a játék tartalmaz egy olyan fájlt ami pl. bajnokságokban, BL-ben...rárakja a mezre ezeket a logókat, ezt gondolom nem mindenki tudja mert a 2009-hez ilyen nem volt!
Még tesztelni kell hogy pontosan ez hogy és hol mûködik!
Különben ez még csak egy korai mezcsomag úgyhogy nem kell sokat várni ettõl, fõleg hogy nem PES 2010-hez való mezek!

DaemoonHunter
Én most profin játszok, barcával akár 7-8 gólt is rúgok, bármelyik csapat ellen...Ibra hatalmas fegyver, és ezt ki is használom leginkább távolról. Viszont ha kisebb csapattal vagyok már nehezebb(max 6 gól), szóval én még abban a helyzetben vagyok hogy van egy szintel feljebb...
Sajnos a gép elég buta, védelemben nagyon, mivel alig fognak embert. Támadásban meg...van néha 1-2 jó megmozdulás, de ezen kívül semmi ésszerû...
Pedig nagyon vártam ezt a "teamvision?" cuccot, hogy majd kitanulja a gép a játékomat, dehát eddig nem nagyon ment neki.

báttyó02
sosenem<#alien>
am hogy tetszik a játék lajcsibá? <#bohoc><#bohoc>

9csöves9
azthittem te gizdítottad meg<#bohoc>

báttyó02
hát h most jelenleg milyen azt megnem mondom,de pár hete még zöld volt jah😄D

9csöves9
mimenõ:o kajak zöld most a haja?