PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-szal német bajnokság mikor lesz a játékhoz kb.?
-honnan tudok letölteni olyat h javítja az összes mezt és csapatnevet, valamint csapatlogot eredetire?
elõre is köszi😊)
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
---> #61226
...kitserver\example-root1\img\dt0c.img
<#wow3>#wow3>
az arcokat a kitserveren belül hova kell másolni?tudja valaki?<#vigyor2>#vigyor2>
Egész jól megy jól termelem a gólokat. Csak hamar elfáradok. Vezetjük a bajnokságot. Nagyon kiváncsi leszek a BL-re
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megnézhetõ:
http://www.gigafiles.co.uk/public/318/PES%202010%20Bin%20map.txt
Letölthetõ:
http://www.multiupload.com/M3WJ1YBTYN
*Mindenkinek ajánlott beszerezni ezt, aki valamilyen formában szerkeszti/szerkeszteni akarja a játékot, még hasznos lehet! Késõbb valószínûleg lesz magyar verzióban is, a jelenlegi verzió angol!
21 forduló 29 gól😄
...amúgy hogy kell lapos 11-est lõni nekem mindíg magasat lõ?
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
amúgy a gép buta, nem védekezik?😮
nemtom mindnen gépen más a játék, mert 2009ben volt inkább buta..
rájöttem miért nem fejlõdik a fifa mert a fifa készítõi PESEZNEK <#nevetes1>#nevetes1>
(több bajnokság lenne benn meg ha lenne másodosztály úgy még izgalmasabb lenne, de majd egyszer ez is benne lesz)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nekem még nem megy a szabad rúgás lövés, gyakorolnom kell
viszont a gép már kipókhálózott😄
többnyire én is megvagyok elégedve a játékkal, a nehézséggel nincs problémám, top playeren pont tökéletes
egy xavi szabad 30m-rõl

Avanti Crociati!
köszi a választ!
A beállításoknál max 1024*768-at enged, biztos van valami mód, hogy feltegyem 1280*1024-re, gondolom.
Ha igen, akkor szeretném tudni a módját.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Avagy kitserverrel nem is lehet...? Köszönöm a választ.
ha kijön pl a GamingAccess patch, akkor majd talán lehet állítani
de mi a bajod a 10 percel?
olvasgattam a fórumot közben, mindnkinek mennyire könnyû a játék....mondom nem regualon kell játszani!!!!
Azt be lehet valahol állítani hogy egy meccs 8 perces legyen?
ProEvoFan tudsz segíteni?
BFP4F: Yossarian23
minden idõben történik, ahogy nyomom a gombot
eddig sem értettem h ez miért jött elõ nektek
talán kevés a gépetek a játék alá?...
grafika maxra húzva 1680X1050ben gyönyörû
viszont a nehézséggel sincs bajom, mert egybõl Top Playeren játszok (ugye aki évek óta PESezik, annak ez nem gond) és tényleg izzasztó néha de a taktikai változtatásokkal könnyebbé lehet tenni a dolgokat😊
viszont aki a legkönnyebb fokozaton nyomja, az ne csodálkozzon h 7-10 gólokat rúg, mert azt a nehézséget gyerekeknek találták ki, játszatok Top Playeren, az az igazi😄
2 nap még nem volt elég ahhoz h több véleményt mondjak
talán annyi h jobb mint tavalyi rész, és a mesterséges intelligencia tényleg fejlõdött, a gép nagyon szépen passzolgat, zárja a széleket, cselez!!!!, és könnyebb szerelni is
már csak az online legyen lag mentes, és minden idõk legjobb PES lesz ez😊
találkozunk online, remélem sokan megvettétek😊
PES Forever
Azt be lehet valahol állítani hogy egy meccs 8 perces legyen?
BFP4F: Yossarian23
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Itt meg pl tenerife-barca 7-0 lett regularon, real madrin-valenica meg 3-0, 3-1 lett professionalon. Bár az jó csapat 😊
Lehet, hogy mert az Arsenalnak néhány játékosait kivéve nem sztárok és még szoknom kell. Nekem még egyáltalán nem könnyû játék, még élvezem.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(ez akció<#vigyor2>#vigyor2>)
samsung 32" lcd gtx260 és HDMI kapcsolat
**Be Quiet Straight Power 500W**GigaByte P55 UD3**i5 750**Xigmatek Balder** **2X2Gb Apacer Aeolus Gamer Edition 1800MHz**ASUS HD5850 Voltage Tweak Edition**Hann\'s G 22\"**Dell Inspiron 6400**
Közelrõl viszont istenien szép.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Még tesztelni kell hogy pontosan ez hogy és hol mûködik!
Különben ez még csak egy korai mezcsomag úgyhogy nem kell sokat várni ettõl, fõleg hogy nem PES 2010-hez való mezek!
Sajnos a gép elég buta, védelemben nagyon, mivel alig fognak embert. Támadásban meg...van néha 1-2 jó megmozdulás, de ezen kívül semmi ésszerû...
Pedig nagyon vártam ezt a "teamvision?" cuccot, hogy majd kitanulja a gép a játékomat, dehát eddig nem nagyon ment neki.
am hogy tetszik a játék lajcsibá? <#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...