PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 quick match mind 2 megszakadt 1. az elején a 2. 35.perc körül
majd nyomtam 2 rendes meccset mind 2 esetben én voltam a host, nem szakadt meg egyiknél se
nálad is quick match-nél csinálta ?
mind 2 megszakadt meccsnél kikaptam és kezd leereszteni a lasztim 😞
most megpróbálom, úgy, hogy kapcsolódok valakihez egy match room-ba !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Köszi srácok, majd próbálkozom!<#papakacsint>#papakacsint>
una volta per sempre INTER!

Ezzel a gyerekkel meg holnap elbeszélgetek, de össze kell szednem hozzá az angol tudásom.
Nekem is az lenne a legjobb ha rendesen megcsinálnák és nem nekem kéne
tehát ahol világosabb a csík ott világosabb az árnyék is tehát a csík az árnyék fölött van a játékban itt
ez jól látható a képen
egy kicsit még megpróbálok javítani rajta
más hibáját én tudom...
xbox360 kontroller meg még túl új, hogy véleményezzem egyenlõre az biztos, hogy kényelmes, és baromi precíz !
azt javaslom, hogy menj be valahová ahol ki vannak állítva, és fogd a kezedbe mind 2 vezérlõt, és amelyik neked jobban tetszik azt vedd meg
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
De nem teljesen jó meg csúszik pl a 16-osnál a csík lenne még mit rajta javítani

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pes5-nél meg pólo volt !
azóta meg semmi 😞
egyenlõre szoknom kell az xbox360 gamepadját, mert totál más a gombkiosztás ( amúgy tökéletesen kézre áll, nagyon percíz, elsõre nagyon pozitívak a tapasztalataim és ráadásul egy árba volt a logitech RP2-vel )
utána megyek és megnézem az online-t mert most érdekel,hogy nekem is elkezd szakadozni vagy sem !
Csak igy sokra megyek vele,ha minden meccs elszáll valahol...
Így jó ,hogy a fifa vezet.
Na majd ha jön a fizum megrendelem a galaxisból.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
sajnos nagyon sz@r a magyarországi forgalmazása, ezt az 576k-s eladó mondta !
van egy magyar srác Attila névvel, vele játszottam és ott tényleg megszakadt úgy ahogy írtad, azt hittem kilépett mivel 3 vagy 4-0ra vezettem elég korán
Lag továbbra sem jellemzõ ? Csütörtökön tök jó volt a szerverleállástól eltekintve ! ( mondjuk aznap indult csak be az online )
Aki megvette melyik üzletben vette meg?
Esetleg valamelyik nagy multiban van (Cora ,Tesco ,Auchan)?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
csak az a baj ha sárga irányába tolom akkor lesz sárga koszolódás rajta

Peshungary-n van valaki akinek szintén megszakad örökké.Nem tudom ez milyen probléma lehet.
Amúgy tegnap írtam már miket próbáltam,de semmi eredmény: Itt.
hát sokkal pörgõsebb így 😄
Hivatalos Patchet feltetted ?
Nálad is ilyen?
OF Editor létezik már ? Vagy kb. mikorra várható?
Köszi szépen.