PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na kipróbáltam én is:
Lenyomtam egy Master League szezont a Lyonnal top playeren, 10 perces meccsekkel. Sikerült mindent megnyerni bár a BL-t nagyon nehezen. 1 igazolásom volt még a szezon elején (Quaresma). Ami elsõnek szembetûnt, hogy nekem könnyebb mint a 2009 mert azon csak professionalon játszottam ( bár az szerintem ótvar szar volt szóval nem játszottam vele sokat)
Ami tetszik:
-BL nagyon hangulatos lett, tényleg szuper
-Grafika még szebb lett
-Játékosok mozgása javult
-Taktika, játékos kártyák tényleg jó újítások
-Master League nagyon jó lett vetekszik a konzolos fifa menedzser módjával
-Became a Legend: végre a saját csapatom is normális támadásokat vezet

Viszont ami nem:
-Kapusok: tényleg no comment, óriásikat védenek néha de rengeteget potyáznak, meg se tudom számolni mennyi középre menõ labdát engedtek be és mennyi null szögbõl lévõ gólt lõttem nekik ( még köténybe is) és kaptam
-Játékosok mozgása: javult de még mindig nem az igazi, a futás borzasztó (könyörgöm melyik ember fut így?)
-Bírók: Mérhetetlenül idegesít amit csinálnak ( Lesz fraps-om felteszek a youtube-ra és belinkelek 2 olyan esetet is ami egyértelmû hátulról becsúszás a labda sehol és nem fújja be.(De én azért kapom rendesen a sárgákat meg piros lapokat) Azért van csak 2 egyébként lehetne 20 is mert már csak a szezon végén vettem rá magam, hogy ezeket is felvegyem mert nagyon felb*szott)
-A játék néha csal: Érdekes én Quaresma-val (akinek asszem 84 a gyorsasága és a gyorsulása is hasonló) nem tudok elfutni a szélen ha már a közelembe van az ember mert elnyom testtel. Persze a gép egy Valencienne-i kis szar játékossal aki egy 190 cm-es állat és a gyorsulása, gyorsasága 65 körüli õ simán lesprintel 50 métert úgy, hogy én ott vagyok mellette a gyors szélsõ védõmmel de nem tudom elvenni tõle a labdát mert, hogy õ fedezi is közben(LOL).

Összességében sokat javult, sokkal jobb mint a 2009 de azért rengeteg csiszolnivaló van rajta. Egyértelmû, hogy PC-n õ a császár, viszont konzolon nem.
Terminátor14
Vicces fiú vagy 😊 Csak a logikáddal van egy kis baj, mert az ellen nem lehet megvédi a kapusokat, amivel nem is lettek megvádolva 😊 Hmm? 😊

NAhh pacsi, az elõbb úgy volt, hogy befejezted velem.

CSAK a Fradi

Tesómmal ma is toltunk pár meccset és szokás szerint megint akkora mázlija volt mint amilyen szokott lenni...

pl. Fiorentina - Sevilla. Egy jobb oldali szögletet íveltem középre, a védõk feje fölött elment a labda, Luis Fabiano-val lefejeltem a földre a kapus reflexszerûen belenyúlt, a labda felpörgött de még visszafutó védõvel sikerült kifejelnie a gólvonalról<#hehe>

Firerock
bocsi hogy ilyen láma vagyok,de azért biztosnág kedvéért felteszem a kérdést:
letöltöttem azt a patchet amit ajnálottatok
és most letöltöttem ezt is
ha berakom ezt a labdásat akkor mûködni fog?nem fog összeakadni a késõbbiek során se ha más patchet használok?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
Breki33
Kapusok védelmében 4.

Breki33
Most olvasom a foci-listán tegnap milyen jó mecs volt Alcorcónban :-)

kik kéne cserélni a két csapatot a Pes-ben :-)
Breki33
nem tovább tolom

elmondtam hogy egy mecsen felvetteket megcsinálom
a veled való vitát fejeztem be
Terminátor14
Meg se néztem 😛

Bár innen úgy látszik, hogy kapus mellett lett elívelve.

CSAK a Fradi

Pethy23
Az bomba gól, nem kapushiba😄
Pethy23
Ez azOF most tartalmazza az összes átigazolást vagy sem?
Terminátor14
Nem kívánsz vitázni, de tolod tovább a gifeket a kapusok védelmében? 😄

Milyen ember vagy 😊 Hát bocsi. Akkor tényleg fejezzük be.

CSAK a Fradi

Pethy23
Köszi!

Igen picit rátenyereltem a karra, usererror😄
Breki33
itt vagy az evo-web-es fórumom elsõ hozzászólásában

vagy a http://www.moddingway.com/ -on
Breki33
ez nálam még mindig túl gyors, de érdekes módon elõször lassú aztán kicsit beakad aztán gyors, de a minõség már jó
Breki33
tisztázzuk nem akartam a potyás gifekre választ

nálam a kapusok jól védenek és egy meccsen felvettem a bravúrokat
ami volt egypár szinte mindent védett.

ezeket csinálom gif-ben érdekes módon potya egy sem volt

szerintem abszolút nem potyáznak többet a kapusok mint a való életben nálam az eddigi bl meccseimen kb egy potyának mondható volt

szval teljesen más a véleményem errõl van szó
te nyavajogsz miatta sztem meg jó

következõ

nem kívánok ezen többet rágózni
Pethy23
Breki a kész gyepjeidet hol találom meg egy helyen?
báttyó02
uh köszi<#worship> tényleg ezvolt a baj

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A labda mindíg csak visszafelé forog a kapuralövéskor<#falbav>
Breki33
leszedtél egy unnamed 39bin-t ami hibás

pl a real stadion elsõ kiadásában volt ilyen

vagy az én unnamed 39-es filomat aminén a 41-es csak verziószám úgy raktad be hogy unnamed 39_41.bin hiába lett leírva, hogy az 39-es és a 41 nem kell
Pethy23
Ezzel így ahogy van egyetértek!

Még1: jobb minõségben!

báttyó02
õõ ezt nem értem
leszedtem az pl az anfield-es pakkodat,betettem a kitserverbe
ezen kívül még mit kéne tennem? O.O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Terminátor14
Breki, lehet más véleményed, de akkor tisztázzuk...

Sokan állítjuk, mert sokunknál így van: A KAPUSOK SOKAT POTYÁZSNAK, szánalmas gólok is születnek így.

Azt szerintem senki nem modja, hogy egyébként szarul védenének, mert vannak óriási bravúrok is. Ami még reális is. De ettõl még a sok potya miatt nincs mentség. Tehát nem azt állítom, hogy azért rosszak a kapusok, mert nem tudnak nagyot védeni, hanem mert a nagy védések mellett rengeteget potyáznak, olyat is, ami irl meg se történhetne.

Errõl van szó...

Úgyhogy nyomhatod itt a gifeket a védésekrõl, de a potyás gifekre ez nem válasz 😊

CSAK a Fradi

Valaki legyen olyan szíves ,és írja le hogy hogyan kell kapura lõni csavarva a labdát?
Nem jön össze <#falbav>
rvn
Hello! Become a legend hez valaki irna egy kis leirást, tippeket meg stb, mert igazából ez az elös Pes amivel jáccom és nem nagyon megy a gólszerzés csatárként és igy csa 5,5 6,0 pontokat kapok:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Breki33
ezek megint túl gyorsak és tök lerontott minõségûek nincs rendesen megvágva csináljátok már meg rendesen õket ott a leírás
Breki33
nálam nem potyáznak többet mint igazából

sõt a következõek mind egy mecsbõl vannak és jópár lesz

szerintem lehet más véleményem........

szval akkor kapusok védelmében 2.

Pethy23
Két gól:

Terminátor14
Erre már múltkor is majdnem ugrottam, mert idegesít, hogy tényleg nem tudod felfogni, vagy csak szórakozol 😊

Azt senki nem vitatja, hogy nagyon-nagyon jól védenek a kapusok, már-már túl jól néha 😄 A probléma optt van, hogy mellette POTYÁZNAK, méghozzá nagyon gyakran, 1-2-3 meccsenként egyet, ami nagyon sok. Ez itt a baj.

CSAK a Fradi

Firerock
köszönöm😊

Amit linkeltem azt szedd csak le!
Azon az oldalon mindig megtalálod ha van újabb verzió!

Breki33
Kapusok védelmében 1.

lesz még pár

Breki33
Azért mert nem az én BUMP-omat használod. 😛

Írtam errõl korábban
Breki33
ezen felesleges gyorsítani
Firerock
aha
és ehhez elég letöltenem az utolsó verziójút vagy egyesével mindet!?

Breki33
és gyors nézetben kell felvenni nem replay camerából

ForRedGlory
A GIF-et így csináld és jó lesz:
- Minden framet rakj be, ne csak minden másodikat
- Legjobb minõségben csináld, majd ha kész, méretezd át az animation -> Resize menüpontban kb 200 szélesre és olyan, lesz, mint az enyém a #62231-ben pl. Így az optimális.

Persze a giof nagysága attól is függ, hogy milyen kameraállást használsz. Minél közelebbit az emberhez, annál méretesebb lesz.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
<#puszis>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Persze nektek más!
De ha jól emlékszem a PESEdit.com 2010 Patch 0.3.1 with Chants 0.2 az függetlenül települ és nem nyúl bele másba!

Breki33
de másnak van

és jó ha tudják

énis telepíteni akartam, de vmiért óvatos voltam és jól tettem mert lehet többnapi munkám tûnt volna el
Csak azt a patch-et használtam és nem törölt semmit,mert nem volt mit!

Breki33
ja és a fórumában írták, hogy az elõtte betett kiválogatott arcokat telepítéskor simán törölte

tehát csak szólok, hogy felrakása elõtt érdemes mentést készíteni
Breki33
Ez mióta Barcelona?
Aradebil2
volt már rá példa😄
http://href.hu/x/ag1l

Nekem semmi gondom vele!
Egyikkel sem volt!

tobias88
És a 0.4es verzió nálam fagyott rendesen... Én nem ajánlom!
Ez telepítõs patch ha ilyenre gondolsz és mindig frissítik és lehet folytatni vele a Legend-et is:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-06_27.html

Barcelonában mióta esik hó?<#beka2><#vigyor3>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Terminátor14
Alíg van még épkázláb patch, külön exés meg egyáltalán nincs, ha erre gondolsz. Legalábbis én így tudom. Ami van, az kitserveres meg új optionfájlos, ergó no ml és BAL.

CSAK a Fradi

Firerock
#62226?