PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenyomtam egy Master League szezont a Lyonnal top playeren, 10 perces meccsekkel. Sikerült mindent megnyerni bár a BL-t nagyon nehezen. 1 igazolásom volt még a szezon elején (Quaresma). Ami elsõnek szembetûnt, hogy nekem könnyebb mint a 2009 mert azon csak professionalon játszottam ( bár az szerintem ótvar szar volt szóval nem játszottam vele sokat)
Ami tetszik:
-BL nagyon hangulatos lett, tényleg szuper
-Grafika még szebb lett
-Játékosok mozgása javult
-Taktika, játékos kártyák tényleg jó újítások
-Master League nagyon jó lett vetekszik a konzolos fifa menedzser módjával
-Became a Legend: végre a saját csapatom is normális támadásokat vezet
Viszont ami nem:
-Kapusok: tényleg no comment, óriásikat védenek néha de rengeteget potyáznak, meg se tudom számolni mennyi középre menõ labdát engedtek be és mennyi null szögbõl lévõ gólt lõttem nekik ( még köténybe is) és kaptam
-Játékosok mozgása: javult de még mindig nem az igazi, a futás borzasztó (könyörgöm melyik ember fut így?)
-Bírók: Mérhetetlenül idegesít amit csinálnak ( Lesz fraps-om felteszek a youtube-ra és belinkelek 2 olyan esetet is ami egyértelmû hátulról becsúszás a labda sehol és nem fújja be.(De én azért kapom rendesen a sárgákat meg piros lapokat) Azért van csak 2 egyébként lehetne 20 is mert már csak a szezon végén vettem rá magam, hogy ezeket is felvegyem mert nagyon felb*szott)
-A játék néha csal: Érdekes én Quaresma-val (akinek asszem 84 a gyorsasága és a gyorsulása is hasonló) nem tudok elfutni a szélen ha már a közelembe van az ember mert elnyom testtel. Persze a gép egy Valencienne-i kis szar játékossal aki egy 190 cm-es állat és a gyorsulása, gyorsasága 65 körüli õ simán lesprintel 50 métert úgy, hogy én ott vagyok mellette a gyors szélsõ védõmmel de nem tudom elvenni tõle a labdát mert, hogy õ fedezi is közben(LOL).
Összességében sokat javult, sokkal jobb mint a 2009 de azért rengeteg csiszolnivaló van rajta. Egyértelmû, hogy PC-n õ a császár, viszont konzolon nem.
NAhh pacsi, az elõbb úgy volt, hogy befejezted velem.
CSAK a Fradi
pl. Fiorentina - Sevilla. Egy jobb oldali szögletet íveltem középre, a védõk feje fölött elment a labda, Luis Fabiano-val lefejeltem a földre a kapus reflexszerûen belenyúlt, a labda felpörgött de még visszafutó védõvel sikerült kifejelnie a gólvonalról<#hehe>#hehe>

letöltöttem azt a patchet amit ajnálottatok
és most letöltöttem ezt is
ha berakom ezt a labdásat akkor mûködni fog?nem fog összeakadni a késõbbiek során se ha más patchet használok?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kik kéne cserélni a két csapatot a Pes-ben :-)
elmondtam hogy egy mecsen felvetteket megcsinálom
a veled való vitát fejeztem be
Milyen ember vagy 😊 Hát bocsi. Akkor tényleg fejezzük be.
CSAK a Fradi
nálam a kapusok jól védenek és egy meccsen felvettem a bravúrokat
ami volt egypár szinte mindent védett.
ezeket csinálom gif-ben érdekes módon potya egy sem volt
szerintem abszolút nem potyáznak többet a kapusok mint a való életben nálam az eddigi bl meccseimen kb egy potyának mondható volt
szval teljesen más a véleményem errõl van szó
te nyavajogsz miatta sztem meg jó
következõ
nem kívánok ezen többet rágózni
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
pl a real stadion elsõ kiadásában volt ilyen
vagy az én unnamed 39-es filomat aminén a 41-es csak verziószám úgy raktad be hogy unnamed 39_41.bin hiába lett leírva, hogy az 39-es és a 41 nem kell
leszedtem az pl az anfield-es pakkodat,betettem a kitserverbe
ezen kívül még mit kéne tennem? O.O
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Sokan állítjuk, mert sokunknál így van: A KAPUSOK SOKAT POTYÁZSNAK, szánalmas gólok is születnek így.
Azt szerintem senki nem modja, hogy egyébként szarul védenének, mert vannak óriási bravúrok is. Ami még reális is. De ettõl még a sok potya miatt nincs mentség. Tehát nem azt állítom, hogy azért rosszak a kapusok, mert nem tudnak nagyot védeni, hanem mert a nagy védések mellett rengeteget potyáznak, olyat is, ami irl meg se történhetne.
Errõl van szó...
Úgyhogy nyomhatod itt a gifeket a védésekrõl, de a potyás gifekre ez nem válasz 😊
CSAK a Fradi
Nem jön össze <#falbav>#falbav>
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
sõt a következõek mind egy mecsbõl vannak és jópár lesz
szerintem lehet más véleményem........
szval akkor kapusok védelmében 2.

Azt senki nem vitatja, hogy nagyon-nagyon jól védenek a kapusok, már-már túl jól néha 😄 A probléma optt van, hogy mellette POTYÁZNAK, méghozzá nagyon gyakran, 1-2-3 meccsenként egyet, ami nagyon sok. Ez itt a baj.
CSAK a Fradi
Azon az oldalon mindig megtalálod ha van újabb verzió!
és ehhez elég letöltenem az utolsó verziójút vagy egyesével mindet!?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- Minden framet rakj be, ne csak minden másodikat
- Legjobb minõségben csináld, majd ha kész, méretezd át az animation -> Resize menüpontban kb 200 szélesre és olyan, lesz, mint az enyém a #62231-ben pl. Így az optimális.
Persze a giof nagysága attól is függ, hogy milyen kameraállást használsz. Minél közelebbit az emberhez, annál méretesebb lesz.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
De ha jól emlékszem a PESEdit.com 2010 Patch 0.3.1 with Chants 0.2 az függetlenül települ és nem nyúl bele másba!
és jó ha tudják
énis telepíteni akartam, de vmiért óvatos voltam és jól tettem mert lehet többnapi munkám tûnt volna el
tehát csak szólok, hogy felrakása elõtt érdemes mentést készíteni
Egyikkel sem volt!
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-06_27.html
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
CSAK a Fradi