PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elkéstél, lejárt az 5 perc már nem kell... 😛

Breki33
a BL-ben?

én benne vagyok

csak az Arsenal kapus ne így védjen mint #62270-ben 😊

daver88
hát nálam LB+lovés, (emberváltás gomb védekezésnél), attól függ, hogy kinek hogy van kiosztva

Breki33
ha ebbõl sem érti !

Breki33
Ez melyik fajta átemelés?
Breki33
én nyugodt vagyok, megkaptam a mogyoróvaj adagomat 😛
daver88
nyugi, nálam is...

Breki33
lehet nálam van vmi de ezis nagyon gyors
Breki33
átküldhetem 😛
Breki33
persze mert rajtam kívül mindenki dícséri

az old traffordja már egész jónak tûnt a képek alapján
Na már vezetnek is a csapatok!<#vigyor>
Arsenal - Juve döntõ lesz?<#vigyor>

Srácok valaki légyszi válaszoljon rá:
A labda mindíg csak visszafelé forog a kapuralövéskor és nem csavarodik<#falbav>
daver88
Tevez szösszenet:

Hát igazából annak az embernek lehet magyarázni mert nem nagyon izgatja hogy mi a véleménye másoknak a ronda gyepeirõl..

Átküldheted, majd meccs után tesztelem!😊

Breki33
milyen hozzászólás

"your turg greta keep it up great work "
Breki33
ja nem akarod matyovska babának leírni a véleményed?

így úgy néz ki mintha én lennék az aki leszólja pedig milyen jó
ForRedGlory
Láttad a Real-Milan meccset...? <#rolleyes>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Breki33
természetesen

gondoltam átküldöm majd a kész Konami stadiont tesztelni
Természetesen Arsenal - Liverpool --> Sport1

De gondolom te inkább a Sport2-t nézed ---> Juve - Sampdoria

Arsenal-Liverpool 😊

Juve-Samp
Breki33
milyen mecs?
Breki33
Ha valakinek tetszik innen letöltheti

http://www.multiupload.com/MGG5XTSPO8
Breki33
Pár perc és kezdõdik a meccs!<#vigyor>

Breki33
matyóska baba szerint ez a szín és minta ugyanaz

Hello
Ezt hova kell telepíteni?Kitserverrel lehet?kösz
Terminátor14
Nem hozzám szólt, csak tudod, ez egy fórum, amibe bárki írhat, nem? 😊

És én úgy éreztem, hogy senki nem azzal vádolta a kapusokat, amivel szemben te véded õket 😊De tudod, írok 10 mondatot a játékról, kész tényeket, érvekkel és más emberek véleményével megerõsítve, te meg képtelen vagy rájuk reagálni, persze ez érthetõ, mert tényleg nem is lehet értelmesne megmagyarázni, hogy miért olyan a bíró, amilyen, stb.
Ezek után jön az, hogy de nálad jó 😊

Azt sem mondtam, hogy én húde sokat tudnék a játékról... Én a véleményemet írtam le, amit te nem fogadsz el, átugrasz, vagy olyan giffel cáfolod, aminek köze nincs az állításhoz 😊

És görcsösen írsz és utalgatsz rám nemtom hány hsz. óta, miután lezártuk a dolgot, elvileg 😊 De neked még van egy szavad, egy gifed vagy egy nagyítód. Esetleg egy másik emberke véleményét (egy ember, egy dologban, az én 4 érvemmel és 3 megerõsíéttel szemben 😊 )hozod fel, és azonnyomban engem szapulsz. Akkor ki személyeskedik?

Ssemmi baj Breki, megszoktuk már tõled ezt jópáran. Csak akkor ne kösd az ebet a karóhoz, és erre már max annyit reagálj, hogy el vagyok felejtve 😊

Köszi...

CSAK a Fradi

Breki33
na ez az amiben nem értünk egyet

fõleg a hulladék jelzõben
azt hagyjuk meg a pc-s fifának
Breki33
aham persze

akkor még szájbarágósabban elõtte a barca stadiont készítettem és ezzel a két csapattal teszteltem amikor kérdezték az evo-web-en hogy csinálnék-e havas gyepet

amit mivel a Konamit készítettem mit jópárszor leírtam abbban próbáltam ki.

Tehát ez a Konami stadion és abban is lesz benne.

Breki33
fejezd már be a személyeskedést, ha nem tûnt volna fel én nem tettem

nem én emeltem ki
olvasd már el ki írta a késést egyáltalán le elõszõr

lehet ám, hogy rajtad kívül más is tud egykét dolgot errõl a játékról

Nem én kezdtem kötekedni hozzád se szóltam
#62255-es hozzászólás nem hozzád szólt, de veheted úgy is hogy egyik sem fog.

Egy középiskolában lehet, hogy még menõ ez a stílus
Tekintettel arra,hogy a Real az elkövetkezõ 438248342389 évben se királyi kupa döntõbe se Bl döntõbe nem fog játszani így csak Barcelonába lehet ,Barca:Real meccs.<#vigyor>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

fook
hát konzolon azért egy hulladék a pes 😄 és gépen sem túl jó , csak nincs ami megverje ... 😄

Breki33
ha kenterbe nem is de a konzolos fifának is vannak furcsaágai jópárat beraktam már korábban szval konzolon is kb egy szinten vannak legalábbis szerintem csak ott a licenszhiány miatt nem érdemes megvenni a Pes-t
Terminátor14
Fejezd már be. Kedves barátom, írtam még 3 másik dolgot, amiben meg is lettem erõsítve, te kiemeled azt egyet, ami másnál nem tuti, hogy megvan. Gratulálok 😊 Megint jó a logikád.

A késés lehet gépfüggõ, bár én inkább azt érzem, hogy van, akinek feltûnik és van, akinek nem. Aztán lehet, hogy tévedek. De demóban 100%-ig éreztem, teljesben már jó.

Ennyi 😊 Örülnék, ha nem kötekednél velem ilyen stílusban ,hogy én mindenkinek megírom a frankót. Tényleg nem tudnád befejezni? Már nemtom hanyadik hsz-ed rólam, miközben kijelentetted, hogy nem vitázunk. Jó lenne, ha akkor nem vágnál hozzám ilyen dolgokat, még akkor sem, ha másnak írod.

CSAK a Fradi

Breki33
ez nemis sztárkapus volt

már ha Valdes annak nevezhetõ :-)

javult az online amúgy ?
Pacal17
Csakúgy mondom 😄

Pacal17
Emberek, ne higgyetek annak aki azt mondja hogy a KONZOLOS fifa jobb mint a PES. Jobbak a mozgások, de ennyi. Minden másban a PES kenterbe veri.

Breki33
pontosan, de nem fogja fel, hogy lehet másnál nincs késés azért mert nála vagy másnál van

nem õ megmondja a frankót mindenkinek
és ez még semmi, online a csávó litömhetett volna ugy 5-6 góllal, de Valdes a helyén volt mindig😄

Breki33
És az csak Barcelonában lehet? P

Ez a Konami stadion elárulom
de komolyan, nekem sincs ilyen problémám, semmi késés, sem a demóban, sem az eredeti játékomban....ezt már több fórumon is leírtam
tudod hol késik a játékos reakció ideje? online game alatt, mikor piros a kapcsolat jelzõ

Múltkor az nagyon felbaszta az agyamat amikor 1 az 1-ben vezettem rá a kapusra a labdát, 100%-os helyzet volt erre a védõ úgy becsúszott hátulról hogy köze nem volt a labdához, mondom ez kapásból piros, meg egy jó közeli szabadrúgás aztán megy tovább a játék, be se fújta a bíró...

Meg még azt vettem észre mintha a beadásokra nem reagálnának a kapusok, kb. 10 beadásból 7 gól de úgy hogy a kapus meg sem mozdul, csak sétálgat!
A kapusok elég vegyesek, szerintem úgy alapból sokkal jobban védnek mint a 2009-ben viszont rengeteg labdára rá se mozdulnak, csak sétálgatnak ez nagyon zavaró, mindig ebbõl van a potya!

Mióta Barcelona?
Azon a képeden pont egy Barca-Real BL meccs képe van.
Az meg hogy 100 évente egyszer esik a katalánoknál a hó...<#bee1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Terminátor14
Végülis eddig csak 4 ember írta be az utóbbi kb 10 percben, hogy a kapusok szarok 😊 Vagy hogy egyetértenek az állítással. De nálad persze tökéletesek. A bíró is jó, nincs késés, már a demóban sem volt, és a váltás problémája sincs meg nálad. Pes 2020? 😊 Cool.

NAhh tényleg felejtsük el egymást kérlek, hihetetlen milyen ember vagy, semmit nem tudsz elfogadni, csak az lehet igaz, ami a te véleményed. Ezzel tele a hócipõm, úgyhogy tényleg jobb lesz, ha nem szólunk egymáshoz. Bár ezt már 3 hsz-el ezelõtt leírtad nagyjából, de azóta is ugyanúgy lököd nekem a sódert 😊

CSAK a Fradi

Firerock
#62282?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
aham csak az nem tûnt fel, hogy én a hozzászólást nem neked címeztem

de akkor kiskolás módon az arra szólt, hogy szerintem jók a kapusok korábban is raktam be ilyet

más a véleményem és a tapasztalatom ennyi
Ezzel úgy nagyjából teljesen egyetértek!

Na nem is lett olyan rossz ez a gif!<#taps>