PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
UPDATE 1.1 :

* Fixed Bundesliga Kits.

http://www.filefront.com/14833539/SMPatch1.1.zip/
Breki33
SM PATCH 1.0 by Soulmirror :

Complete Serie A teams (more than 50 new players added, thanks to Pesstatsdatabase.com and Wikipedia)
All transfers
All fake renamed (except for Classic Team)
Full Bundesliga (thanks to Bundes Patch v0.3 by pocho_SL and Leo)
All Teams Kits, Flags and Logos
Calendar Logo Fixed (thanks to CalendarFix by Arsenal4Life)

How to install using Kitserver 9.0.4 :

1. Copy the option file in PES2010_EDIT.bin in 'My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save'
2. Copy the img folder in the img folder of the kitserver (default: kitserver/example-root1)

http://www.filefront.com/14832683/SM-PATCH-1.0.zip/
Terminátor14
Hihetetlen, hogy neked mekkora mániád lett ez a focus pont dolog :DD

Ha BAL-módon belül kérdezed, akkor ott nem tudsz szerezni, mivel a fejlõdõképességet nem szokás csak úgy megkaparintani :) Ez olyan, mintha több tehetséget kérnél istentõl :P
És a pontok száma magától fog csökkenni egy idõ után, ha már nem leszel nagyon fiatal.

Ha ML-ben kérdezed, ott annyit lehet tenni, hogy a két coach-ot 5-ös szintre állítod, így jóval drágább lesz és cserébe hatékonyabb a fejlõdés.

CSAK a Fradi

Batmanci
Nem áll szándékomban.
Nálam ettõl lett jó.
Csak egy lehetõség, de Te minden bizonnyal
jobban értesz hozzá. Nekem ez azért még új.
A 2009 után ezt próbáltam ki csak.
Jobban is kedvelem, mint a FIFA-t, mert ebben a
programozó nem akar szivatni, ellentétben az említett "versenytárssal".
Meg egyébként is jobb. Több a lehetõség, jobban figyelembe veszi, hogy nem vagyunk egyformák, nem úgy, mint a mák.
Mivel nem vagyok gépírónõ (bár a csöcsöm már nõ), befejezem a polémiát,
de akkor is mondjátok meg, hogy kit kell leszopnom a focus pontokért?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Breki33
<#boxer><#falbav><#conf>
csáó.valakinek volt problémája kitserverrel win7 alatt,mert nekem nem akarja feltelepiteni:S
Van már hozzá LAN mod ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Breki33
Egyébként idéznék a készítõtõl a manuálból

How to name the files

In general, you can name the files whichever way you want, but you must follow one rule: there must be a BIN number in the name, and it must be preceded by an underscore character ('_'). Also, the filenames CANNOT be longer than 63 characters.

Examples of correctly named files:

unknown_317.bin
goalnet_41.bin
ball_9.bin
unknow_9 (.bin extension is optional)
music_11.adx (a file can have a different extension: .adx is typically used for music and sound files)

Examples of incorrectly named files:

unnamed10.bin - no underscore symbol before the BIN number.
face.bin - no BIN number.
Breki33
nem egyáltalán nem számít a név
olvasd el a #62705-et

nálam pl a Nou Camp így van bent és tökéletes

Camp nou_afternoon_fine_summer_70.bin
Camp nou_afternoon_fine_winter_71.bin
Camp nou_day_fine_winter_67.bin
Camp nou_day_rainny_summer_68.bin
Camp nou_day_rainny_winter_69.bin
Camp nou_night_fine_summer_72.bin
Camp nou_night_fine_winter_73.bin
Camp nou_night_rainny_summer_74.bin
Camp nou_night_rainny_winter_75.bin

ezzel félrevezetsz másokat

Breki33
ja olvastam az eszmecseréteket korábban énis gondoltam arra hogy ilyen program jó lenne vagy akár batch-ban megcsinálni photoshop-ban
Batmanci
füvek

Batmanci
Elbeszélünk egymás mellett.
Nem mondtam, hogy bármilyen számot átírtam volna.
Nyilván nem lehet két azonos. Pusztán a szám elõtti szövegrõl regéltem.
Az, hogy pistanéni_17.bin, vagy unnamed_17.bin, viszont úgytûnik számít, mert amíg bernabeu_17.bin volt, kékség -> átnevez Laci unnamed_17.bin,
kékségnek kabát.
Ezt próbáltam interpretálni. Ha félreérthetõ voltam, bocs.
Most viszont tökéletesek a stadionok is, és nincsenek kék fûvek, amik a
lila milkateheneket csábítgatják.

Terminátor14
Nincs mit.

CSAK a Fradi

Na sikerült megbeszélnem fabim3158-al evo-web-en és csinált nekem egy ilyen kis progit amivel át tudom convert-álni a sima, átméretezett háttérképeket olyan formába hogy már csak bin-be kelljen rakni!:P

http://www.multiupload.com/IRQC6VYCQU

Még kissé bugos, remélem hamarosan ki tudja javítani!
De ez azt jelenti hogy kb. félpercenként le lehet gyártani 1-1 képet a stadionokhoz ami eléggé meggyorsítja a munkát!<#vigyor2>

Köszi sikerült le vettem az írás védetséget.
Breki33
szerintem a felsõ az egyik legszebb gyepem az alsónál pedig a koszolódás sikerült nagyon jól

de az igaz, hogy sokszor ami a képen nem néz ki jól játékban tök szép és fordítva is így van
Breki33
Azok sem a legszebbek..<#vigyor>

Fura, ennél jobb gyepeket szoktál csinálni, de lehet csak a kép nem adja vissza a hatást!

Breki33
megvan
Terminátor14
Jobb klikk a pes.exén, tulajdonság és vedd le az írásvédettséget.

CSAK a Fradi

Breki33
melyik bl döntön is volt ilyen mintás a gyep?
Jó helyre másoltad a kitserver-t? Egy mappába kell hogy legyen a pes2010.exe-vel!

Ja lehetséges...nekem 2009-ben volt olyan is hogy kifagyott a játék, meg hogy egyáltalán be se rakta a cuccot amikor kettõ ugyanolyan volt! De akkor valószínûleg ez attól függ hogy melyik bin-bõl van 2!

Most megpróbáltam a 2010-be beraktam egy Camp Nou_480-as bint majd egy unnamed_480-as bint és az unnamed-eset olvasta be! Utána megpróbáltam úgy hogy elõször az unnamed_480-at raktam be utána meg a Camp Nou_480-at és akkor is az unnamed volt a nyerõ!
Tehát úgy tûnik ha van 2 ilyen fájlt akkor az unnamed-el kezdõdõt helyezi elõnybe, az kerül be a játékba!

Majd javítom a leírást!

ok értem,de mikor azt csinálom akkor írja a hiba üzenetet.
Breki33
5-6-tól indulnak a jobbak sztem de vannak olcsóbbak is
Szó szerint értem...<#vigyor>
Vagy hogy mondjam installáljuk, mûködõképessé tesszük, beindítjuk...?:)

zsolt515
ÁÁááá nekem ez a játék nagyon tetszik!!:D Nekem mind1 mivel játszok csak játszani tudjak!!:D :D
Mennyi kb, egy game pad?? Veszek 1-et akkor ha megéri!!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Pedig a Pes Hungari ról szedem le a kitservert.
Tehát mikor aktiválni akarom akkor írja ki a hiba üzenetet miért?
Breki33
"ne legyen két ugyanolyan számozású fájl, mert ez elõfordulhat pl. a mappa tartalmaz egy unnamed_9 és egy ball_9 fájlt akkor egyik sem fog megjelenni a játékban, rosszabb esetben lefagy a játék!"

Ez szerintem nem teljesen így van pes 9-nél volt nálam ilyen és a másikat rakta be én meg nem értettem miért nem jelenik meg amit készítettem
Hogy érted azt hogy aktiváljuk a programot?
Csináltam egy kis leírást a kitserver használatáról, hogy minden tiszta legyen a kezdõk számára is! Valószínûleg holnap kirakom peshungary-ra is csak egy videót is készítettem róla azzal viszont nincs minden rendben!

A kitserver használata (PES 2010)

- Elsõ lépésként bemásoljuk a kitserver mappát a PES fõmappájába (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010).
- A kitserver/setup/Install-al aktiváljuk a programot.
- A kitserver/config-al lehetõségünk nyílik 1-2 extra beállításra is mint pl. egyéni felbontás vagy a kamera forgásának beállítása.
- A kitserver/docs mappába van egy kis segédanyag képekkel illusztrálva illetve a manual-t megnyitva láthatunk egy részletes kitserver leírást is angolul.
- A kitserver/example-root1/img mappába kerülnek a különbözõ kiegészítõk, a különbözõ .img mappákba. Ha az img mappán belül nem találod meg azt a mappát amire szükséged lenne akkor csak simán létre kell hozni egy új mappát és az átnevezni az általad meg nem talált mappára (pl. dt07.img, dt0c.img...). Ha létrehoztad a kívánt mappát akkor már pakolhatod is bele a bin vagy adx (hang) fájlokat.
- A bin illetve adx fájloknak bármilyen nevet adhatsz, a lényeg hogy az angol ABC-nek megfelelõ betûk szerepeljenek a névben, tehát ékezetek nélküli betûket kell használni. Még nagyon fontos hogy minden fájlnak legyen egy száma, mert a program a számok alapján teszi be a kiegészítõt a játékba. A számokat nem te adod meg, ezt csak akkor teheted meg ha tisztában vagy azzal hogy az a szám ahhoz a kiegészítõhöz tartozik e amit be akarsz rakni. Továbbá a számozás elõtt mindig alsó vonalnak "_" kell szerepelnie, különben nem fog megjelenni a játékban az új tartalom. Használható, példák: unknown_317, goalnet_41, ball_9, music_11, camp nou_483. Nem használható, példák: unnamed10, face.
- Figyelni kell arra hogy egy adott .img mappán belül ne legyen két ugyanolyan számozású fájl, mert ez elõfordulhat pl. a mappa tartalmaz egy unnamed_9 és egy ball_9 fájlt akkor egyik sem fog megjelenni a játékban, rosszabb esetben lefagy a játék!
- Ha ki szeretnéd kapcsolni a kitserver-t akkor azt a kitserver/setup/Remove gombbal teheted meg, a kikapcsolás után a kitsever-be tett kiegészítõk már nem jelennek meg a játékban.

*A kitserver/example-root1 mappa átnevezhetõ, ha új nevet szeretnél adni neki akkor be kell menned a kitserver/config.txt-be és az img.dir = "example-root1"-nál át kell írnod az example-root1-et az új nevére pl. ha az example-root1 mappa helyett mypesfiles nevet szeretnél látni akkor erre írod át: img.dir = "mypesfiles" és utána elmented a txt-t. Ha ez megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy a kitserver mappában lévõ example-root1 mappát ugyanarra a névre átnevezd, szóval a mappa neve mypesfiles lesz.

Win7,és azt írja:Setup failed to install kitserver 2010 for pes 2010 exe.No modifications made,Verify that the executuble is not read only and try again.
Breki33
az alsó a jó
Breki33
áh mindig elrontják a linket

<ÚRLhttp://downloads.moddingway.com/file/722.html>[/ÚRL]

Breki33
[/url]
Breki33
azt hittem már a 95-re írod P
Terminátor14
Szerintem rohadt élethûen tükrözi a viszonyokat, épp ezért ronda :DD

Szal ezekkel az a baj, hogy ha realisztikus lesz, akkor egy nagy mocsok az egész.

CSAK a Fradi

win7
Hát szerintem ez elég ronda így, nem tetszik!

Breki33
talán ha leírnád mit ír ki és melyik oprendszeren
Breki33
na kész a Konami Stadion fûvem is

Itt az új lista, de csak minimális javítás van az elõzõhöz képest!

http://www.multiupload.com/NA84OJKECX

Üdv!

Be másolom a Pes be a kitserver bármelyik verzioját,és telepíteni akarom nem engedi hibát ír ki miért?
Breki33
márpedig kitservernél elég a végén a bin szám tudtommal

volt is ebbõl gondom korábban mikor pl volt egy 153-as akkor nem írhattam át más számra mert berakta hanem csak betûvel tudtam

vagy friss példa volt az én unnamed 39_41-es verzióm amit így raktam fel és ez megkavart egyeseket mert így berakták és 41-es binként rakta be a program

valami neked nem jó helyen volt, de az unnamed nem szükséges
Batmanci
'Sztem, kizárt.
Semmit nem írtam felül.
Minden stadion más szám, tehát, ha unnamedx, akkor nem futnak össze a körúton.
-:)

Breki33
szerintem csak a szám kell a végén

viszont ha két ugyanolyan szám van akkor csak az egyiket rakja be ugye és ha van egy másik nem unnamed névvel lehet észre sem veszed

szerintem esetleg ezeket szedted ki azzal, hogy unnamedre írtad

#62656 az biztos hogy az unnamed 40 miatt van
Batmanci
Megtaláltam a "nagy kékség" megoldását!
Amikor berakod a stadionok kiegjeit, minden bint nevezz át "unnamed_***.bin"-re.
Ne legyen ez tél, ez nyár, ez konyhaszekrény...
Amióta megcsináltam egy kék élményem sincs visszajátszásilag.
Ennyi.

Ja, 'asszem, mindegy a 39, 40-es bump. Unnamed legyen, ez a lényeg.
Ha okoskodom, sorry, de nekem bevált.

Breki33
ez jó lesz konami winter fine-nak vagy túl világos?

Breki33
Na megnéztem a Stat-ot eddig 32 meccset játszottam és 3 sárga lapom volt piros egy sem !

Legtávolabbi gólom 29 méter