PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kitudom, de általában bent hagyom!
Húú ez nagyon jól néz ki, na ilyen gyepeket várok/várunk tõled!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Sokkal jobb, szebb mint a #62695!
Húú ez nagyon jól néz ki, na ilyen gyepeket várok/várunk tõled!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Sokkal jobb, szebb mint a #62695!
Szerintem Almunia és César közti különbség valós. Való világban is ez a helyzet a két hálóõrrel... Akármennyire is piros-fekete vagyok, de Julio Césart elismerem, nem hiába szeretnék Manchesterben Van der Sar utódjának.
Almunia meg szerintem egy átlagos kapus, nem világklasszis... Ezt így megcsinálták jól.
Almunia meg szerintem egy átlagos kapus, nem világklasszis... Ezt így megcsinálták jól.
Buffon
De én nem róla beszélek, sõt sokszor bosszankodom, hogy az ellenfél kapusa jobb csak nézem miket véd a múltkor berakott öt hatalmas bravúr is az Arsenal kapusától volt.
De én ha a Juveval szeretek játszani minek játszak mással?
Nekem nem kell társ online, csak helyben
De én nem róla beszélek, sõt sokszor bosszankodom, hogy az ellenfél kapusa jobb csak nézem miket véd a múltkor berakott öt hatalmas bravúr is az Arsenal kapusától volt.
De én ha a Juveval szeretek játszani minek játszak mással?
Nekem nem kell társ online, csak helyben
valaki nem konvertálná át a tavalyi játékból azt a kis patchet ahl az xboxos gombok helyett Ps-esek voltak?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hidd el bufonnal nem nagy szám jó kapust látni a játékban..kb 5 keze van...😊
A beadások után fordulások kifejezetten viccesek!
Amikor körbeforog a tengelyén,kézmozdulat nélkül..😊
ennek ellenére ha az online megmarad ilyennek,megveszem majd.
Online van értelme játszani,ha olyan a társad.
A beadások után fordulások kifejezetten viccesek!
Amikor körbeforog a tengelyén,kézmozdulat nélkül..😊
ennek ellenére ha az online megmarad ilyennek,megveszem majd.
Online van értelme játszani,ha olyan a társad.
énis mindig a jobb analóg felé mozdulok, nekem egy jó kis elhûzós csel kéne vagy egy mezõnyben használható lövõcsel.
lehet, de én nem nagyon akarok magyar válogatottal játszani
és ugye ott igazából is kapnak nagy potyákat
és ugye ott igazából is kapnak nagy potyákat
Én meg egyáltalán nem tudok cselezni!<#idiota>#idiota>
Próbálkoztam, de valahogy nem jön össze, nem áll kézre..
Próbálkoztam, de valahogy nem jön össze, nem áll kézre..
kise tudod hozni?
közben elkezdtem az olimpico-t is egyenlõre ilyen, de úgy emléxem ennek árnyékát szedted ki nekem korábban azt ki tudod újra linkelni, hátha jobb mint az enyém bár nem rossz az se P

közben elkezdtem az olimpico-t is egyenlõre ilyen, de úgy emléxem ennek árnyékát szedted ki nekem korábban azt ki tudod újra linkelni, hátha jobb mint az enyém bár nem rossz az se P

Helyes!😛
Az mondjuk elég vicces hogy Almunia 67-es kapus az overall szerint Julio Cesar meg 93...LOL!
Almunia-nak mintha nem is kapus lenne az igazi posztja, Cesar meg kicsit túl van értékelve!
Az mondjuk elég vicces hogy Almunia 67-es kapus az overall szerint Julio Cesar meg 93...LOL!
Almunia-nak mintha nem is kapus lenne az igazi posztja, Cesar meg kicsit túl van értékelve!
prof-on mert bl-t játszok és nem tudok rendesen cselezni
pl az ilyxenek simán mentek a korábbi részekben mostmeg nem egyenlõre

pl az ilyxenek simán mentek a korábbi részekben mostmeg nem egyenlõre

Próbáld csak meg top playeren Magyar válogatott 2 csodakapusával...egybõl nem dicsérnéd..hidd el.
na és a sárga,pirosakat se.
Kipróbáltam juve,barca,meg a többi "nagyágyút"..kb 3x annyi faultot enged a gép neki meg!!
Ami ott piros,itt max sárga.Érdekelne milyen stat számít ebbe,mikor mit ad a bíró.
Viszont ember ellen szinte nincs is lap!
Ez tény!
na és a sárga,pirosakat se.
Kipróbáltam juve,barca,meg a többi "nagyágyút"..kb 3x annyi faultot enged a gép neki meg!!
Ami ott piros,itt max sárga.Érdekelne milyen stat számít ebbe,mikor mit ad a bíró.
Viszont ember ellen szinte nincs is lap!
Ez tény!
Én már minden nehézségi szinten láttam ilyen potyákat, tök mindegy, hogy az illetõ Buffon vagy kevésbé jó kapus és fordítva is, azaz bravúrokat. Elõbb - utóbb elõjön mindenkinél szerintem... Mellesleg én az ágyúsokkal tolom most és Almunia sajátossága az, hogy a fejesekre az istennek se mozdul, ám Fabianski meg állandóan kijön a kapuból pedig nem nyomogatom a w-ét... Remélem Amelia megvétele javít a kapusposzton, az értéke is jobb.
Picit sajnálom, hogy a morált nem lehet frissíteni a játékba és egy idény után kellett tapasztalnom, hogy a ML-ben nincs felkészülési meccs.
Picit sajnálom, hogy a morált nem lehet frissíteni a játékba és egy idény után kellett tapasztalnom, hogy a ML-ben nincs felkészülési meccs.
Ez szép mentés volt, nálam is voltak már ilyesmi mentések a kapustól, viszont a beadásokra sok esetben egyáltalán nem reagálnak, még csak meg sem mozdulnak, így kapom legtöbbször a gólt!
"Csak" prof-on?😊
Én is úgy játszok, váltogattam már Top Player meg Professional között, de úgy látszik egyenlõre marad nekem a prof, mivel nem ilyen Barcelona meg hasonló "csodacsapatokkal" játszok!😊
Én is úgy játszok, váltogattam már Top Player meg Professional között, de úgy látszik egyenlõre marad nekem a prof, mivel nem ilyen Barcelona meg hasonló "csodacsapatokkal" játszok!😊
hát nem tudom jó verziót szereztetek ti be? P
ez tök olyan mint mikor online az egyik játékos kapusa csinál ilyet
de ezeket a sötét gifeket megcsinálhatnátok rendesen
ez tök olyan mint mikor online az egyik játékos kapusa csinál ilyet
de ezeket a sötét gifeket megcsinálhatnátok rendesen
Nálam is vannak bravúrok, top player, bár mostanában inkább profin játszok nagy csapatok ellen.

na megrendeltem a cordless rumblepad 2-t😄
véégre😄
véégre😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kitserverbõl már van újabb mondjuk ennek semmi köze hozzá
milyen nehézségen játszol?
én most prof-on lehet más nehézségen vannak ilyenek bár én top playeren se láttam ilyesmit.
milyen nehézségen játszol?
én most prof-on lehet más nehézségen vannak ilyenek bár én top playeren se láttam ilyesmit.
énis ezt mondom
ha ilyen lenne nálam mecsenként persze, hogy ezt mondanám, de mivel nálam tök jól védenek nem fogom divatból azt mondani, hogy szar a kapus
ha ilyen lenne nálam mecsenként persze, hogy ezt mondanám, de mivel nálam tök jól védenek nem fogom divatból azt mondani, hogy szar a kapus
Lehet😄 van olyan hogy 10 meccsig semmi ilyen hülye gól, utána meg kettõ...
Ez még jobban belefér számomra, mint az hogy semmi szabálytalanság, és beadásra kapus meg se moccan:S
Ez még jobban belefér számomra, mint az hogy semmi szabálytalanság, és beadásra kapus meg se moccan:S
hát ilyen soha nem volt nálam pl
gondolod, hogy ilyen van és csak azt mondom, hogy nincs? P
egy olyan volt hogy közeli lövésnél Buffon nem ért le gyorsan és a lába között bement, de szerintem ez belefér.
De a sárga lapok számáról pl statot is tudok mutatni
Nálam továbbra is jók a kapusok, nem raktál fel vmi módosító patchet?
gondolod, hogy ilyen van és csak azt mondom, hogy nincs? P
egy olyan volt hogy közeli lövésnél Buffon nem ért le gyorsan és a lába között bement, de szerintem ez belefér.
De a sárga lapok számáról pl statot is tudok mutatni
Nálam továbbra is jók a kapusok, nem raktál fel vmi módosító patchet?
Nálam is voltak potya meg hibás gólok a kapusok miatt, de nem ilyenek.. hibás a PES-ed!<#vigyor>#vigyor>
Üdv itt is.
Érdekes, hogy az unnamed 40 nálad javítás nélkül jó
Sikerült megcsinálni a havashoz a koszolódást?
Érdekes, hogy az unnamed 40 nálad javítás nélkül jó
Sikerült megcsinálni a havashoz a koszolódást?
Tessik Breki két csodálatos kapusteljesítmény egy meccsen, csak gondoltam elhozom az én PES-embõl ezeket a képsorokat mert tudom hogy neked a 2028 van meg és abban sose fordulnak elõ ilyenek:

Isten hozott!😛
Én tavaly készítettem kijelzõt, de csak a grafikát változtattam, az idõ, eredmény...kiírásokat nem!
Még 2010-nél nem néztem meg hogy hogyan is épül fel a kijelzõ!
Én tavaly készítettem kijelzõt, de csak a grafikát változtattam, az idõ, eredmény...kiírásokat nem!
Még 2010-nél nem néztem meg hogy hogyan is épül fel a kijelzõ!
Tegnap este játszottam egy ilyet online :
sajnos a meló miatt péntekig megint nem fogok ráérni játszani, de szívesen játszanék magyarokkal is, tehát akinek megvan azzal hétvégén összehozhatnánk 1-2 meccset !
Intel CPU-m van szóval amíg nem javítják ki ezt az intel-amd hibát addig csak intelesekkel tudok játszani 😞
sajnos a meló miatt péntekig megint nem fogok ráérni játszani, de szívesen játszanék magyarokkal is, tehát akinek megvan azzal hétvégén összehozhatnánk 1-2 meccset !
Intel CPU-m van szóval amíg nem javítják ki ezt az intel-amd hibát addig csak intelesekkel tudok játszani 😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Üdvözletem!
Jó látni, hogy van egy népes magyar fóruma is a játéknak! EVO-Web-rõl regisztráltam át Frenkie (breki33) javaslatára. Az ottani nevem papirnehezek.
Mellesleg köszi a scoreboard linket, eddig ez az egyik legjobb az espn-es mellett. Nem tudtok véletlenül egy tutorialt, ami leírja hogyan lehet egy saját scoreboardot legyártani? Eddig odáig eljutottam, hogy áthelyeztem a pontokat, de a textúra berakása már nem sikerült.
Jó látni, hogy van egy népes magyar fóruma is a játéknak! EVO-Web-rõl regisztráltam át Frenkie (breki33) javaslatára. Az ottani nevem papirnehezek.
Mellesleg köszi a scoreboard linket, eddig ez az egyik legjobb az espn-es mellett. Nem tudtok véletlenül egy tutorialt, ami leírja hogyan lehet egy saját scoreboardot legyártani? Eddig odáig eljutottam, hogy áthelyeztem a pontokat, de a textúra berakása már nem sikerült.
[img]http://tm-design.hu/egyeb/evban01.png[/img]
Valaki múltkor nagyon akart egy Sky Sport kijelzõt:
SKY Sport Scoreboard 2010 by Flavioggl
http://www.filefront.com/14842957/SKY-Sport-Scoreboard-by-Flavioggl.rar/
http://www.gamingaccess.com/index.php?file_id=45157
SKY Sport Scoreboard 2010 by Flavioggl
http://www.filefront.com/14842957/SKY-Sport-Scoreboard-by-Flavioggl.rar/
http://www.gamingaccess.com/index.php?file_id=45157
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt a 2010 el csináltad? <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
BlaZiNgSPEED Those of you who are worried about PES 2010, whether to buy it or not for online play. Well I can confirm you that PES 2010 has no lag online after having played since last Monday!
I played online vs Tunisian, Australian and South Korean right from where I live here in the UK. There was absolutely no lag at all! Not even a blink in my screen!
This was beyond my imagination for PES 2008 and 2009!
Here I am playing UK VS Australia, no lag at all, I am showing how stunned I am! My opponent has no lag, nor do I despite the red connection.
Just played yesterday a friendly match vs a South Korean, he had red connection, I had green connection!
As you can see from the evidence, my opponent has admitted no lag online!:WOOT:
I lied temporarily that I am from South Korea, lol so that he can play me. I changed the name in my profile from England to South Korea this is to help persuade those to play me online, lol.:BOP:
After we have had a successful match I then told him that I was from the UK, London, hehe.:SMUG:
Because I remember in PES 2009 lag was a major problem and you couldn't really play outside your own territory.
Well this isn't the case anymore. PES 2010 has done it! Oh yessss.😄ANCE:
I feel like crying from happiness.:LMAO:
After having played a successful match online vs him already, in the second match when I was about to kick-off I told him that whether he had actually experienced lag, he said it was fine.
Neither have I experienced lag. The first game I beat him 4-1 and the 2nd he beat me 5-1, both of them friendly matches ofcourse! I have nothing to complain since I played apallingly bad.😊)
But actually I was rather too distracted celebrating the lag-free experience online! My goodness, I am so blooming happy at the moment, dunno how to explain you guys the joy of online play!:EASY:
I played online vs Tunisian, Australian and South Korean right from where I live here in the UK. There was absolutely no lag at all! Not even a blink in my screen!
This was beyond my imagination for PES 2008 and 2009!
Here I am playing UK VS Australia, no lag at all, I am showing how stunned I am! My opponent has no lag, nor do I despite the red connection.
Just played yesterday a friendly match vs a South Korean, he had red connection, I had green connection!
As you can see from the evidence, my opponent has admitted no lag online!:WOOT:
I lied temporarily that I am from South Korea, lol so that he can play me. I changed the name in my profile from England to South Korea this is to help persuade those to play me online, lol.:BOP:
After we have had a successful match I then told him that I was from the UK, London, hehe.:SMUG:
Because I remember in PES 2009 lag was a major problem and you couldn't really play outside your own territory.
Well this isn't the case anymore. PES 2010 has done it! Oh yessss.😄ANCE:
I feel like crying from happiness.:LMAO:
After having played a successful match online vs him already, in the second match when I was about to kick-off I told him that whether he had actually experienced lag, he said it was fine.
Neither have I experienced lag. The first game I beat him 4-1 and the 2nd he beat me 5-1, both of them friendly matches ofcourse! I have nothing to complain since I played apallingly bad.😊)
But actually I was rather too distracted celebrating the lag-free experience online! My goodness, I am so blooming happy at the moment, dunno how to explain you guys the joy of online play!:EASY:
Photoshop – háttér-eltávolítási technikák árnyékok eltávolításához jól jön
http://techline.hu/tudastar/20091020_photoshop_hatter_eltavolitas_kivagas/print.aspx
http://techline.hu/tudastar/20091020_photoshop_hatter_eltavolitas_kivagas/print.aspx
Végigtoltam már egy pár meccset ,de ez a rúgástéma nálam változatlanul nem tetszik.Itt a labda nagyon nem úgy viselkedik mint az elõzõ részekben szerintem. A 9 ben is olyan szép kifliket tudtam rúgni, hogy élmény volt visszanézni .Itt kb 50 bõl egyet nem tudok rúgni ami olyan ívben menne.<#confused>#confused>
azt néztem de akkor is olyan mintha kapufa felett menne... mondd meg az igazat megint a csít😄<#mf2>#mf2>
az a CR gól oylan mintha felé ment volna
idióta kapus
érdekes csel,ilyet elõször láttam
idióta bíró (lapot sem adott ezért)
cr gól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A PESEdit.com 2010 Patch 0.8-ban már benne lesz a Debreceni Hungary! 😊
Egy Serie B patch-el is kijöhetnének lassan... Mondjuk addig is van Championship cucc.<#vigyor0>#vigyor0>