PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lodmixer 9.11 by Robbie & juce
Look at the boot details of the player who's about to take a free-kick. On the left - default, on the right - with new LOD mixer setting.
Download:
http://rapidshare.com/files/309659859/Lodmixer_9.11_by_Robbie___juce.rar
Look at the boot details of the player who's about to take a free-kick. On the left - default, on the right - with new LOD mixer setting.
Download:
http://rapidshare.com/files/309659859/Lodmixer_9.11_by_Robbie___juce.rar
nem is kaptam olyat... Most bent vagY? Akkor felvesszük egymást.
Arsenal ellen is játszottam, jó erõsek. Egyedül a kapus a gyenge pont, úgy lõttem gólokat Almuniának, hogy moccanni se tudott, amikor lecserélte Fabianskira az meg háttal állt a kapunak amikor elrúgtam mellette a labdát. 😄
De ki akarom õket is próbálni, csak nem akarok túl jóval lenni. És Arsenal gyors csapat, ergo könnyû. Mondjuk Milánnal csak egy gyors ember van, de az is épp elég (Pato) 😄
Arsenal ellen is játszottam, jó erõsek. Egyedül a kapus a gyenge pont, úgy lõttem gólokat Almuniának, hogy moccanni se tudott, amikor lecserélte Fabianskira az meg háttal állt a kapunak amikor elrúgtam mellette a labdát. 😄
De ki akarom õket is próbálni, csak nem akarok túl jóval lenni. És Arsenal gyors csapat, ergo könnyû. Mondjuk Milánnal csak egy gyors ember van, de az is épp elég (Pato) 😄
Bár meggondolva az nem segít! <#vigyor>#vigyor> Elvileg elférnek egymás mellett, szóval tökéletes az úgy ahogy van
Hali.
Az lenne a problémám hogy leszedtem a GA petchet és vannak olyan csapatok amelyeknek összekeveredtek a mezek.
pl. a Liverpoolnak a VfB Stuttgart meze van :S
Ez csak nálam lett ilyen?
Mi lehet a hiba?
Az lenne a problémám hogy leszedtem a GA petchet és vannak olyan csapatok amelyeknek összekeveredtek a mezek.
pl. a Liverpoolnak a VfB Stuttgart meze van :S
Ez csak nálam lett ilyen?
Mi lehet a hiba?
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Na tök gyors lett a felújított gépem , de megvan az elsõ bibi is
tök közel van egymáshoz a két kimenet
ha a tv-t is rá akarom dugni a kettõt szinte össze kell nyomorgatni vagy megfaragni a hdmi kábelt
nincs vmi olyan átalakító ami ilyen esetekben használható?

tök közel van egymáshoz a két kimenet
ha a tv-t is rá akarom dugni a kettõt szinte össze kell nyomorgatni vagy megfaragni a hdmi kábelt
nincs vmi olyan átalakító ami ilyen esetekben használható?

játékban megtaláltál volna, bár még nem igazoltad vissza a baráti listás kérésemet 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
chelsea,arsenal,liverpool ezeket próbálgattam 4-5-1-be
ha játszok akkor csak a játék fut semmi más...
skype-t csak céltudatosan használom 😊 ... szóval olyan nem nagyon van, hogy csak be vagyok jelentkezve és fut miközben egészen mást csinálok
ha játszok akkor csak a játék fut semmi más...
skype-t csak céltudatosan használom 😊 ... szóval olyan nem nagyon van, hogy csak be vagyok jelentkezve és fut miközben egészen mást csinálok
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Tegnap fent voltam skyepon, vártam, hogy lesz valami, de téged se láttalak, semmi. 😊
Aztán nyomtam 3 Milán vs meccset, a Milan vs Barca kicsit kikészített, de azt írtam is lentebb. 😄
Aztán nyomtam 3 Milán vs meccset, a Milan vs Barca kicsit kikészített, de azt írtam is lentebb. 😄
nem értem miért akarjátok kivenni a camera angle-t azzal sokkal jobb nagyobb rész belátható a pályából
PES 2010 XBOX Option file
lényegében ez 1 olyan patch, amit pc-re is csinálnak, valós csapat és liganevek stb
ha nemtudod hogy kell telepíteni kérdezd meg a többieket, ebben sajnos nemtudok segíteni, nincs xbox-om
lényegében ez 1 olyan patch, amit pc-re is csinálnak, valós csapat és liganevek stb
ha nemtudod hogy kell telepíteni kérdezd meg a többieket, ebben sajnos nemtudok segíteni, nincs xbox-om
fejts ki kérlek!
vannak letölthetõ Option file-ok
sziasztok! xboxra van valami amivel "teljes lehet a játék"? csapatnavek stb....FONTOS lenne! köszi
Múltkor én is majdnem ugyanilyet lõttem tesóm ellen, csak akkor én picit magasabban találtam el a kapufát és a kipattanó a kapus hátáról pattant be.<#vigyor>#vigyor>
Mindent kiveszel belõle, ami be van állítva...😊
Ha a kameraforgást akarod kivenni akkor vagy a config-ba a camera angle-nél 0-át írsz be, vagy a config.txt-ben átírod ezt:
angle = 50
erre:
angle = 0
Ha a kameraforgást akarod kivenni akkor vagy a config-ba a camera angle-nél 0-át írsz be, vagy a config.txt-ben átírod ezt:
angle = 50
erre:
angle = 0
<#idiota>#idiota><#taps>#taps>

srácok!
letöltöttem ezt az új GACP-t
a lodmixert hogy tudom átállítani(vagyis visszaállítani) úgy hogy úgy legyen mint az alap játékban
úgy hogy nem forog semmi
letöltöttem ezt az új GACP-t
a lodmixert hogy tudom átállítani(vagyis visszaállítani) úgy hogy úgy legyen mint az alap játékban
úgy hogy nem forog semmi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kicsit komplikált lett a GDB-ben lévõ config, de így legalább sokkal részletesebben be lehet állítani:
collar = 2
front.number.show = 1
front.number.size = 11
front.number.x = 26
front.number.y = 22
main.color = E4E4E4
model = 10
name.shape = type3
name.show = 1
name.size = 18
name.y = 24
number.size = 12
number.y = 12
shorts.color = E4E4E4
shorts.number.location = left
shorts.number.size = 14
shorts.number.x = 14
shorts.number.y = 6
sleeve.patch = 0
sleeve.patch.pos.long = 1
sleeve.patch.pos.short = 1
collar = 2
front.number.show = 1
front.number.size = 11
front.number.x = 26
front.number.y = 22
main.color = E4E4E4
model = 10
name.shape = type3
name.show = 1
name.size = 18
name.y = 24
number.size = 12
number.y = 12
shorts.color = E4E4E4
shorts.number.location = left
shorts.number.size = 14
shorts.number.x = 14
shorts.number.y = 6
sleeve.patch = 0
sleeve.patch.pos.long = 1
sleeve.patch.pos.short = 1
Jah...természetesen kitserver-rõl van szó!<#vigyor2>#vigyor2>
Version 9.1.0
- kserv: support for 1st/2nd kits from GDB
- all modules updated to support 1.2 exe
http://www.sendspace.com/file/qniopd
http://www.filefront.com/14954805/kitserver-910.zip/
http://webfile.ru/4097177
- kserv: support for 1st/2nd kits from GDB
- all modules updated to support 1.2 exe
http://www.sendspace.com/file/qniopd
http://www.filefront.com/14954805/kitserver-910.zip/
http://webfile.ru/4097177
jó kis statbuzik vannak itt. Játszottam Milan - Barcát egy nem is kis pontú ellen.
végig vezetek, de kapok 3 potyát 4-4. Hosszabbításban lövök kettõt 6-4 és kilép. Így "csak" 3-0, gondolom neki jobban mutat a statjában, hogy nem kapott 6-8at egy meccs alatt. 😊
végig vezetek, de kapok 3 potyát 4-4. Hosszabbításban lövök kettõt 6-4 és kilép. Így "csak" 3-0, gondolom neki jobban mutat a statjában, hogy nem kapott 6-8at egy meccs alatt. 😊
gép ellen, mér online-ba nem suták a játékosok? 😄
istenem de béna lett idén a PES...
sztárfocistákkal játszok, mégis mire megfordul a labdával 6x elveszik, nemtudja levenni, elpattan tõle 3 méterre mintha fal lenne, a védekezés mocskos idegesítõ, csak fut a játékos, nem is cselez semmi, 1 irányba fut, mégse lehet tõle elvenni, mintha burokba futna, közbe én a védõvel már 15x elfutottam a JÁTÉKOS ÉS A LABDA KÖZÖTT... ez a legidegesítõbb!
ha meg becsúszok, akkor persze 1bõl lefújja, és min sárga lap, ha szabályos ha nem... arról meg már nem is beszélek hogy van mikor csak 3. gombnyomásra fogadja el az utasítást...
és akkor most jöhet a kérdés hogy ha nem tetszik akkor minek játszok vele... mert nincs más focis játék, a FIFA úgy ahogy van kuka, a PES-ben bíztam, de nekem ez az idei verzió a grafikán kívül hatalmas visszalépés, mintha valami 10 éves gyerekeket kéne irányítani a játékba akik úgy mozognak mint a robotok... az emberváltás is ultrafos. Ha lenne pénzem XBOX-ra már rég vettem volna egyet és azon fifáznék, már nézni is kielégítõ. Na mind1, most hogy ezt kiírtam magamból megyek vissza játszani újra felúzni magam 😄
sztárfocistákkal játszok, mégis mire megfordul a labdával 6x elveszik, nemtudja levenni, elpattan tõle 3 méterre mintha fal lenne, a védekezés mocskos idegesítõ, csak fut a játékos, nem is cselez semmi, 1 irányba fut, mégse lehet tõle elvenni, mintha burokba futna, közbe én a védõvel már 15x elfutottam a JÁTÉKOS ÉS A LABDA KÖZÖTT... ez a legidegesítõbb!
ha meg becsúszok, akkor persze 1bõl lefújja, és min sárga lap, ha szabályos ha nem... arról meg már nem is beszélek hogy van mikor csak 3. gombnyomásra fogadja el az utasítást...
és akkor most jöhet a kérdés hogy ha nem tetszik akkor minek játszok vele... mert nincs más focis játék, a FIFA úgy ahogy van kuka, a PES-ben bíztam, de nekem ez az idei verzió a grafikán kívül hatalmas visszalépés, mintha valami 10 éves gyerekeket kéne irányítani a játékba akik úgy mozognak mint a robotok... az emberváltás is ultrafos. Ha lenne pénzem XBOX-ra már rég vettem volna egyet és azon fifáznék, már nézni is kielégítõ. Na mind1, most hogy ezt kiírtam magamból megyek vissza játszani újra felúzni magam 😄
Lol...ebbe még mindig nem lesz javítva a processzor ütközés?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Még nincs, de már bármikor jöhet!
Viszont hamarosan jön egy újabb hivatalos patch!😛
PES 2010 Official Update on November 24th
Konami Digital Entertainment has released details of the first free DLC content for the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of PES 2010. A primer update is available to download now, and will ready the relevant hardware for the full DLC update which will be released on November 24th. The initial download will ensure that any PES 2010 Edit data the user has stored on their hardware will not be affected by future Konami DLC, while the November 24th data enhances a number of elements in the full game and also revises the club team rosters in line with those of all current transfers, all major transfers made after the game was completed will be rectified ...
Furthermore, four new teams will also be added to PES 2010’s UEFA Champions League mode, with Atletico Madrid, Olympiacos, Lyon and Fiorentina all added to the competition in their official Champions League kits. Similarly, the DLC will also update the home kit of the Japanese national team, which was recently changed.
Konami is committed to releasing further updates for PES 2010 via DLC in the coming year, and is continuing to work with the PES community to see ways that the game can be improved via future content.
Viszont hamarosan jön egy újabb hivatalos patch!😛
PES 2010 Official Update on November 24th
Konami Digital Entertainment has released details of the first free DLC content for the PLAYSTATION 3, Xbox 360 and PC-DVD versions of PES 2010. A primer update is available to download now, and will ready the relevant hardware for the full DLC update which will be released on November 24th. The initial download will ensure that any PES 2010 Edit data the user has stored on their hardware will not be affected by future Konami DLC, while the November 24th data enhances a number of elements in the full game and also revises the club team rosters in line with those of all current transfers, all major transfers made after the game was completed will be rectified ...
Furthermore, four new teams will also be added to PES 2010’s UEFA Champions League mode, with Atletico Madrid, Olympiacos, Lyon and Fiorentina all added to the competition in their official Champions League kits. Similarly, the DLC will also update the home kit of the Japanese national team, which was recently changed.
Konami is committed to releasing further updates for PES 2010 via DLC in the coming year, and is continuing to work with the PES community to see ways that the game can be improved via future content.
van már új kitserver az 1.2-es verzióhoz ?